Blogi

Eazybreak_10_syyta_fb.jpg

10 syytä hoitaa työsuhde-edut Eazybreakilla

Jaa kirjoitus
 • 205
  Jakoa

Työsuhde-edut parantavat henkilöstön hyvinvointia – varsinkin, jos niiden hallinnointi ja käyttö sujuvat ilman turhia stressejä. Eazybreak on moderni tapa hoitaa asiat. Sen avulla etujen hallinnoiminen ja käyttäminen tapahtuvat digitaalisesti, mikä tuo säästöjä ja helpottaa kaikkien – työnantajien, työntekijöiden ja kauppiaiden – elämää. Katso tästä hyödyt pähkinänkuoressa.

 

 1. Helppous

Eazybreakilla jokainen lounas on helppo nakki, koska maksaminen tapahtuu vaivattomasti puhelimella tai lähimaksutunnisteella. Lounasedun lisäksi sillä hoituvat tottakai myös liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut. Edes etujen hallinnointi ei rasita, sillä se onnistuu helppokäyttöisen web-palvelun avulla.

 

 1. Rahan säästäminen

Työsuhde-etujen tarjoamisesta ei kannata tinkiä, mutta niiden hallinnointikustannuksista kannattaa. Eazybreakin avulla yritys säästää etujen hallinnoinnin, laskujen tarkistuksen, palkkahallinnon ja kirjanpidon kuluissa. Myös kauppias säästää rahaa, sillä automaattinen laskutus ja tilitykset sekä reaaliaikainen raportointi vähentävät hallinnointityön tarvetta.

 

 1. Ajan säästäminen

Jos yrityksesi ydinbisnes ei ole työsuhde-etujen tarjoaminen, siihen kannattaa käyttää mahdollisimman vähän aikaa. Eazybreak nopeuttaa etujen hallinnointia ja poistaa turhia prosesseja, jolloin yritys voi keskittää resurssinsa oman bisneksensä tekemiseen. Myös kauppias pääsee helpommalla, kun hänen ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan maksuja – me hoidamme loput.

 

 1. Luonnon säästäminen

Onko papereiden keräily intohimosi? Ei meidänkään. Eazybreakin avulla edut kulkevat aina työntekijän mukana hänen puhelimessaan. Luonto kiittää, kun perinteisiä seteleitä ja muovikortteja ei enää tarvita.

 

 1. Pääomien vapauttaminen

Haluatko sitoa yrityksesi varat lounasseteleihin? Ei ehkä kannattavaa – eikä onneksi enää välttämätöntäkään. Perinteiset lounassetelit sitovat pääomaa, kun koko satsi pitää maksaa aina tilatessa. Pahimmillaan ne ehtivät jopa vanhentua ennen käyttöä. Eazybreakissa yritys maksaa vasta sitä mukaa, kun etuja käytetään. Näin pääomat ovat vapaasti käytettävissä muihin tarpeisiin.

 

 1. Reiluus

Maksa vain siitä mitä käytät. Tiedä koko ajan missä mennään. Nämä ovat sellaisia reiluuden kulmakiviä, joiden varaan on hyvä rakentaa yhteisyötä. Eazybreakin avulla voit esimerkiksi seurata saldoja reaaliaikaisesti. Myös palvelumme hinnoittelu ja ehdot ovat varsin reiluja.

 

 1. Reaaliaikaisuus

Kova nälkä, bussi seisoo pysäkillä, teatterinäytös alkaa, uimaan pitäisi päästä – eikä työsuhde-etuseteleitä ole vielä jaettu! Toisin kuin perinteisissä työsuhde-etuseteleissä ja -korteissa, Eazybreakissa työntekijä saa edut käyttöönsä välittömästi.

 

 1. Ei hävikkiä

Unohda laatikoiden kätköihin unohtuneet lounassetelit. Eazybreakissa ei mene euroakaan hukkaan, sillä yritys maksaa aina pelkästään käytetyistä eduista.

 

 1. Kaikki työsuhde-edut yhdessä

Työsuhde-edut voi hoitaa kahdella tavalla – vaikealla ja helpolla. Eazybreak on helppo, koska sen avulla yritys voi tarjota kaikki työsuhde-edut. Sekä niiden hallinnointi että käyttäminen on helpompaa, kun lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut eivät vaadi eri seteleitä tai kortteja.

 

 1. Modernin työnantajakuvan edistäminen

Turha papereiden pyörittely ei ole tätä päivää. Eazybreak päivittää työsuhde-edut nykyaikaan. Se kertoo nykyisille ja tuleville työntekijöille, että yritys kulkee kehityksen kärjessä niin henkilöstöä kuin luontoakin arvostaen.

 


Jaa kirjoitus
 • 205
  Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita