Blogi

EB-liikuntaseteli-cropped.jpeg

20 syytä ottaa mobiilit henkilöstöedut käyttöön

Jaa kirjoitus
  • 12
    Jakoa

Työnantajalle syntyy merkittäviä säästöjä

1. Työnantajalle syntyy merkittäviä säästöjä.

 Luontoisetujen hallinta sähköisten keinojen kautta synnyttää selviä säästöjä. Näin vältetään mm. hajautetun hallinnoinin aiheuttamat työaikakustannukset.

 

Yritys saa konkreettisia työvälineitä työhyvinvoinnin kehittämiseen.

2. Yritys saa konkreettisia työvälineitä työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Suomalaisen työelämän tuottavuuden parantamiseen tarvitaan uusia ratkaisuja. Mobiilit henkilöstöedut – etenkin liikuntaetu – ovat yksi keino ja kannustavat henkilöstöä aktiivisuuteen työpaikan ulkopuolella.

 

Työsuhde-etuudet voidaan keskittää yhteen palveluun.

3. Työsuhde-etuudet voidaan keskittää yhteen palveluun.

Kaikkia osapuolia hyödyttää se, että kaikki henkilöstöedut saa yhdeltä palveluntarjoajalta ja yhdellä sähköisellä hallintapalvelulla.

 

arrow-up

4. Manuaalinen tiedonsiirto loppuu

IT-integraatiot automatisoivat tiedonsiirron HR-järjestelmän, mobiilisetelien toimittajan ja palkkahallinnon välillä poistaen täysin manuaalisen työn.

 

creditcard

5. Työnantajalle ei synny suuria investointeja käyttöönotossa

Maksukorttien aiheuttamat aloituskulut voidaan välttää täysin, kun työntekijöiden matkapuhelimet toimivat maksuvälineinä.

 

brush-pencil

6. Hallinnointityö yrityksessä vähenee ja  helpottuu.

Kun maksuvälineenä toimii työntekijän oma puhelin ja setelien hallinta, laskutus ja tilitys ovat pitkälle automatisoituja prosesseja, hallinnoinnista vastaavan tehtäväksi jää lähinnä sivusta seuraaminen.

 

merge

7. Työntekijä voi maksaa omavastuuosuutensa suoraan verkkomaksulla.

Eazybreak tarjoaa mahdollisuuden maksattaa työntekijäosuus suoraan työntekijöiltä, mikä vähentää palkkahallinnon kuluja merkittävästi.

 

barchart

8. Luontoisetuihin sidotun pääoman tarve pienenee ja kontrolli paranee.

Monella yrityksella on ongelmana se, että ennalta maksettuihin henkilöstöetuihin sitoutuu huomattava määrä rahaa. Mobiileilla palveluilla tätä pääomaa voidaan pienentää ja kontrolloida paremmin.

 

trends

9. Ei hävikkiä.

Mobiileja henkilöstöetuja käyttävä työnantaja pystyy poistamaan käyttämättä jääneistä etuseteleistä aiheutuneen hävikin täysin.

 

genius

10. Työnantajakuva modernisoituu.

Digitaalisuus ja mobiililaitteet ovat tätä päivää. Niiden avulla työnantaja voi esiintyä ajan tasalla olevana ja kiinnostavana vaihtoehtona työnhakijoille.

 

art

11. Luontoisetujen tarjoaminen innostaa ja tukee koko henkilöstön työhyvinvointia.

Tämä ei kyllä koske pelkästään mobiileja henkilöstöetuja, mutta on liian tärkeä asia jättää mainitsematta. Rahapalkan lisäksi henkilöstön on hyvä tietää, että muitakin etuuksia on tarjolla.

 

carwheel

12. Palveluntarjoajan laskutus ja tilitys automatisoituvat.

Etenkin perinteisen sopimusruokailun kannalta tämä on hyvä uutinen. Ravintoloitsijan ei enää tarvitse lähetellä kuukausittain laskuja lukuisille sopimusasiakkailleen, mikä vähentää työtä toimiston puolella.

 

computer

13. Kassatapahtuma nopeutuu.

Ruuhkaisimpina aikoina yksittäisen kassatapahtuman tulisi olla mahdollisimman nopea. Mobiilisetelien avulla tämä tavoite täyttyy ilman erillisiä laite- tai ohjelmistohankintoja.

 

polaroidcamera

14. Mobiiliseteleitä on helppo ja hauska käyttää.

Kaikilla meillä on puhelin, useimmilla varmaankin älypuhelin. Se on osa meidän elämäämme ja kaikki sen uudet käyttötavat ovat tervetulleita arkeemme.

 

download

15. Mobiilisetelit jakautuvat automaattisesti.

Paperisetelien postittamiseen tai maksukorttien arvon manuaalilataukseen käytetty työaika säästyy, kun luontoisetusetelien jakautuminen on automatisoitu.

 

tablet

16. Työsuhde-etujen käyttö onnistuu kaikkialla oman puhelimen avulla.

99 % suomalaisista omisti vuoden 2014 lopussa matkapuhelimen (Lähde: Tilastokeskus). Valtaosa väestöstä pitää varmasti matkapuhelintaan aina mukana, joten sen käyttäminen luontoisetujen maksamiseen on luonnollista.

 

frames

17. Maksaminen toimii kaikilla puhelinmalleilla.

Sanan ‘mobiili’ ajatellaan usein tarkoittavan mobiilisovelluksia, mutta siihen sisältyy monia muitakin keinoja. Tekstiviestit ja puhelut toimivat kaikilla puhelinmalleilla ja ovat useilla alan toimijoilla maksuvaihtoehtona.

 

focus

18.  Mobiilisetelillä maksetaan tarkka hinta.

Paperiseteleiden arvosta jää helposti osa käyttämättä. Mobiiliseteleillä käyttäjä voi itse määritellä kulloinkin käyttämänsä setelin arvon – verottajan määräämien rajojen puitteissa, toki.

 

flower

19.  Luonto säästyy.

Paperin & muovin kulutus yrityksessä vähenee, kun työsuhde-edut siirretään käytettäviksi matkapuhelimilla.

 

rgb

20. Ei korttimaksuprovisioita palveluntarjoajille.

Maksukortteja vastaanottavat palveluntarjoajat joutuvat tilittämään maksukorttiyhtiöille provisiota jokaisesta maksutapahtumasta ja voivat lisäksi joutua maksamaan henkilöstöetuja välittävälle toimijalle käyttömaksuja. Mobiiliseteleistä tätä maksuvälineprovisiota ei tarvitse maksaa.

 

Henkilöstöetujen tulevaisuus on mobiili

Vuonna 1981 matkapuhelimen isäksi kutsuttu Martin Cooper ei uskonut matkapuhelinten koskaan syrjäyttävän lankapuhelimia. Tänä päivänä kuitenkin lähes jokaisella on jo matkapuhelin, valtaosalla myös älypuhelin. Mitä tästä voi ottaa opikseen? Ainakin sen, että ajat muuttuvat arvaamattomilla tavoilla. Me Eazybreak:llä uskomme vahvasti henkilöstöetujen mobiiliin tulevaisuuteen ja teemme töitä päivittäin sen eteen, että mobiilisetelit saataisiin jokaisen suomalaisen käyttöön. Ei siis ole mitään syytä jättää mobiileja henkilöstöetuja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia käyttämättä – tai ainakaan huomiotta.


Jaa kirjoitus
  • 12
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita