Blogi

EB_kasvu_2017_kaavio.png

Asiakkaiden innostus ja liiketoiminnan edistys riemastutti – Eazybreakin vuoden 2017 tilinpäätös

Jaa kirjoitus
  • 20
    Jakoa

Pääsimme innostuttamaan lukuisia yrityksiä keventämällä HR-toimintoja

Koko toiminta-ajatuksemme on lähtenyt liikkeelle siitä, että minimoimme työsuhde-etujen hallinnointiin vaadittavan työn määrän – kuten kortteihin tai paperiseteleihin liittyvän logistiikan tai palkkahallinnon toimenpiteet. Siksi isoin saavutus viime vuodelta oli meille se, että moni yritys valitsi Eazybreakin mobiilipalvelun työsuhde-eduilleen ja pääsimme siten helpottamaan heidän työtehtäviään.

Tuotekehityksessä vietiin tuotantoon yli 400 tikettiä

Kehitämme palveluamme sillä periaatteella, että parannukset pitää saada asiakkaidemme käyttöön heti – eikä tarkoin määrätyllä julkaisuajankohdalla varustetun Eazybreak versio 11.1.6.8 -päivityksen osana. Siksi julkaisemme erinäisiä kehityspäivityksiä viikottain. Nyt kun laskimme valmistuneet tuotekehitysprojektit vuodelta 2017, niin huomasimme iloksemme vieneemme viime vuonna yli 400 tikettiä (eli tuotekehitysprojektia) tuotantoon. Teimme siis parannuksia palveluihimme lähes kaksi kertaa yhtä työpäivää kohden.

Eazybreak-etuja käytettiin yli 40 000 000 € arvosta ja liikevaihto kasvoi yli 50 %

Liiketoiminnallisessa mielessä vuosi 2017 oli meille todella menestyksekäs. Eazybreakillä maksettiin lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkapalveluita huikeasti yli 40 miljoonalla eurolla. Kasvua etujen käytössä tuli siten edellisvuoteen verrattuna noin 52 %.

Uusia käyttöpaikkoja saatiin vuoden kuluessa yli 4 000 kpl

Vuoden aikana Eazybreak-maksuja alkoi vastaanottaa yli 4 000 lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkapalveluita tarjoavaa yritystä. Se tarkoittaa noin 90 % kasvua vuoden takaiseen verrattuna. Aika hyvin kahden hengen myyntitiimiltämme. Mukaan liittyi mm. lukuisten kaupunkien uimahalleja, kansalaisopistoja ja Waltti-matkakorttien myyntipisteitä, yksittäisiä ravintoloita ja ketjuja, kulttuuritapahtumien lipunmyyntipalveluita sekä kuntosaleja, golf-kenttiä, laskettelukeskuksia, agility-ratoja ja urheilutapahtumia ihan joka puolelta Suomea.

Kansainväliset portit avattiin Sodexon kanssa

Loppuvuodesta solmitun yhteistyösopimuksen kautta pääsemme viemään Eazybreakiä Sodexo Benefits and Rewards Servicesin kanssa 36 valtioon. Eazybreakin ensimmäisistä ulkomaan operaatioista saattaa siis kuulua lähikuukausina lisää. Ja ulkomaan porttien avaamisen lisäksi meillä on mahdollisuus tuoda Sodexon kansainvälistä osaamista Suomen asiakkaidemme iloksi ja hyödyksi.

Yhteistyötä tehtiin mm. Suomen Yrittäjät ry:n ja Suomen Olympiakomitean kanssa

Teimme vuoden aikana yhteistyötä asiakkaidemme ja käyttöpaikkojemme lisäksi monien kumppanien kanssa. Suomen Olympiakomitean kanssa hieman pidempään jatkunutta yhteistyötä edistimme mm. tukemalla Lasten Liike iltapäivä -toimintaa ja mahdollistamalla siten suomalaisille lapsille liikunnallisia iltapäiväkerhoja. Loppuvuodesta aloitimme yhteistyön Suomen Yrittäjät ry:n kanssa, yhteisenä tavoitteenamme parantaa suomalaisten yrittäjien hyvinvointia.

Toivotimme kolme uutta kollegaa tervetulleeksi Eazybreakiin

Kasvuyrityksen konkreettisin kasvun ilmentymä on se, että palkataan lisää tekijöitä taloon. Me toivotimme tervetulleeksi Eazybreakiin loppukeväästä Sonjan sekä kesän jälkeen Eetun ja Marin. Tällä hetkellä meitä on 11 henkeä paiskimassa töitä asiakkaidemme elämän helpottamiseksi.

 

Paljon siis tapahtui Eazybreakille vuonna 2017. Vetäessämme yhteen kaikkea yllä mainittua riemastuttavinta oli asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme innostus. Se oli meille valtaisa voimavara kasvuyrityksen hektisessä arjessa, ja siitä ammennamme lisävirtaa päivittäiseen tekemiseemme tänäkin vuonna.


Jaa kirjoitus
  • 20
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita