Blogi

Ruokakuljetus_1200x500.png

Auta yrittäjää koronaviruksen torjumiseksi – tilaa lounas kuljetettuna tai noudettuna tai liikuntaa verkkovalmennuksena

Jaa kirjoitus
  • 84
    Jakoa

Koronaviruksen torjumiseksi tehdyt viranomaispäätökset ovat johtaneet monissa yrityksissä asiakasmäärien putoamiseen, joten jokainen maksu on nyt erittäin tärkeä. Yrittäjien auttamisen lisäksi huolehdit omasta jaksamisestasi etätöiden aikana, kun ostat maukkaita lounaita ja pidät treenitaukoja etävalmennusten parissa.

Auta lähialueesi yrittäjää koronaviruksen torjumiseksi ja tilaa häneltä palveluita mahdollisuuksien mukaan. Kokosimme tätä varten listan ravintoloista, jotka kuljettavat ruokaa kotiin. Monet ravintolat tarjoavat kotiinkuljetuksen lisäksi myös mahdollisuuden noutaa aterioita, minkä voit hoitaa turvallisesti vaikka kauppareissun ohessa. Kirjoituksen loppuun lisäsimme vielä listan liikunnallisesta ja kulttuurillisesta tekemisestä, mitä voit harrastaa kotoa käsin tai tehdä varauksen tuleville kuukausille.

Hypää listalla kohtaan

Kotiinkuljettavat ravintolat

Noutoravintolat

Liikunta- ja kulttuuripalvelut

 

Ravintolat, joista voit tilata lounaan kuljetettuna kotiin

Huom: Kaikissa listatuissa ravintoloissa ei voi maksaa ruokaa ja/tai kuljetusta Eazybreakilla. Eazybreakilla ei myöskään voi maksaa Wolt- tai Foodora-sovelluksissa tilattavia ruokia.

Osassa listan ravintoloista on mahdollista tilata lounas kuljetettuna ja maksaa se Eazybreakilla, mutta kaikki eivät siihen pysty. Tämä johtuu siitä, että vaikka Verohallinto väliaikaisesti sallii lounaan kuljetusmaksun maksamisen lounasedulla, Eazybreakilla voi toistaiseksi maksaa enintään 10,70 € hintaisia lounaita. Monissa tapauksissa kuljetetun lounaan hinta kuitenkin nousee tämän yli.

Ravintoloiden tilanne on parantunut vuoden 2020 aikana, ja monet niistä ovat palanneet tavallisiin toimintatapoihin. Listalla voi siksi olla tietoja, jotka eivät enää pidä paikkaansa. Listaa ei myöskään päivitetä enää.

 

RAVINTOLA KAUPUNKI MAKSUTAVAT KULJETUKSISSA TILAUSOHJEET
Lounaspirtti Akaa Eazybreak, Lasku Ruokatoimitukset tilataan puhelimitse tai kotipalvelun kautta.  Akaan kantakaupungin alueella, kuljetuspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Laskutus tapahtuu laskulla.
Soittoruokala Kiroileva Kokki Anjala Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus tapahtuu soittamalla tai whatsappin välityksellä. Ruuat kuljetetaan lähialueelle sovittuina kellonaikoina. Ruuan voi maksaa kortilla, lounassetelillä tai käteisellä.
Cafe Tarina – Tapiola Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimitse 050 475 7966
Maksutapana kortti (myös lähimaksu), käteinen ja lounassetelit
fafa’s iso omena Espoo Eazybreak, Kortti Soittamalla ravintolan puh numero 0456917272
Friends & Brgrs Ainoa Espoo Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Happy Friends Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimella 050 5660566, tai sähköpostilla [email protected]
Toimitamme Mankkaa, Kauniainen, Kilo, Leppävaara (tilaukset toimituksille mielellään edellisenä päivänä)
Kuljetusmaksun voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla tai mobilepaylla) yli viiden annoksen tilauksissa kuljetus ilmainen muuten kuljetusmaksu 5,00 €
La Torrefazione Espoo Wolt Wolt
Lounaskahvila Omeletti Espoo Eazybreak, Mobilepay Lähitaksi kuljettaa etukäteen tilatut lounaat parkkipaikallesi 5€ kuljetusmaksulla. KULJETUS ALUEET ETUKÄTEEN TILAUKSISSA: SUOMENOJA, EESTINLAAKSO, FRIISILÄ, PUOLARMETSÄ, OLARI,SUURPELTO, PISA, LATOKASKI, NÖYKKIÖ, SAUNALAHTI, KIVENLAHTI, ESPOONLAHTI, LAURINLAHTI, SOUKKA, KAITAA, IIVISNIEMI, MATINKYLÄ. Kotiin kuljetettavat lounaat on tilattava edellisenä päivänä ennen klo 16.00
Madison Gastro & Wine Espoo Eazybreak, ePassi Kotiruokapalvelu toimitukset arkisin 11-14, ennakkotilaukset saman päivän toimitukseen ennen kello 10.00. Tilaukset [email protected] tai 044 761 0902.
Madison Gastro&Wine Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen, Epassi, Lounasseteli Maistuvaa ja turvallista kotiruokaa ennakkotilauksella 1-3 päiväksi!
Toimitukset arkipäivisin. Saman päivän tilaukset kello 10.00 mennessä.
Tarkista lounaslista kotisivuiltamme www.ravintolamadison.fi
Tilaa soittamalla 044 761 0902 tai laita sähköpostia [email protected]äde Tapiola +8km. Kuljetus 2,5€/km tai veloituksetta yli 30€ tilauksissa.
Maksutapoina käy kortti, käteinen, vessapaperi, lounasseteli, eazybreak ja epassi.
Mezza Espoo Wolt, Foodora Hei, tosiaan kuljetus tapahtuu ainoastaan Woltin ja Foodoran kautta. Tai jos itse noutaa niin hrlposti käy eazybreakin mobiilisovellus.
Mili´s Food & Café Leppävaara Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset kotisivujen kautta lomakkeella www.milisfood.fi tai [email protected]
Toimitukset Suur-Leppävaaran alueella klo 10-14
Maksutapiona eazybreak, Edenred, smartum, MobilePay ja yleiset kortit lähimaksuna
Naughty BRGR Iso Omena Espoo Wolt, Foodora Woltilla tai Foodoralla
Pappa pizza espoonkeskus  Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lounasseteli Asiakkaat voi tilata lounas soittamalla 09 4289 3046. Ja meillä voi maksaa käteisellä, kortilla, lounas Setelli, tai Eazybrekilla
Ravintola Base Espoo Eazybreak, Kortti toimittamme leppävaaran alueelle ruokaa, eazybreak makasutapana onnistuu. https://ravintolabase.fi/
Ravintola Brunnsdal Espoo Verkkokauppa Nettitilaukset:  www.brunnsdal.fi/tilaa
Ravintola curry leaf Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen A,LA,CARTE VOI TILA WOLT JA FOODOORA KAUTA.
Ravintola Haukisali Espoo Eazybreak, Kortti Puhelimitse tai sähköpostilla [email protected]
Haukilahden lähialueelle: Tapiola, Westend, Lauttasaari ja Kuurinniittyyn ei lujetusmaksua
Ravintola Keilalahti Espoo Eazybreak, Kortti Tilaukset puhelimitse p. 010 323 1673 tai sähköpostilla [email protected].
Kuljetusalueet ovat Keilaniemi, Otaniemi, Tapiola, Westend, Haukilahti, Niittykumpu, Lauttasaari, Lehtisaari, Kuusisaari, ja Munkkiniemi.
Kaikki yleisimmät maksukortit sekä Eazybreak, Smartum, Edenred.
Ilman lähikontaktia – MobilePay tunnus on 76785 ja tilisiirto on myös mahdollinen.
Ravintola Lounasmatti Espoo Eazybreak, Kortti Toimitamme lounaita kotiin ja työpaikalle. Kuljetusalue Juvanmalmi, Koskelo, Niipperi, Kalajärvi, Petikko, Varisto, Martinlaakso ja lähialueet. Tilauslomakkeet ja ohjeet löytyy osoitteesta lounasmatti.fi/lounaslistat, Eazybreakilla maksettaessa syötä summa kohtaan “vapaa kenttä”
Rioni Espoo Espoo Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimitse. 8km säteellä kustakin toimipisteestä. 5€ kuljetus, yli 30€ tilaukset veloituksetta. Korttimaksu, Lounassetelit, käteinen.
Wolt.
Subway Iso Omena Espoo Wolt, Foodora Foodora ja wolt tai voitko hakea itse
SUBWAY NIHTISILTA Espoo Wolt, Foodora Foodora ja wolt tai voitko hakea itse
Taco Bell Iso Omena Espoo Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Taco Bell Nihtisilta Espoo Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Taco Bell Sello Espoo Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
The Chilis Pizzeria&Grill Espoo Eazybreak, Kortti
Tommi’s Kitchen Espoo Eazybreak, Kortti Näin helppoa tilaus meillä on:
Kerro nimesi, osoite, tilattavat annokset, annosten määrä & maksutapa.
☎️Whatsapp/tekstiviesti: 0440409919
📧Sähköposti: [email protected] hinta on 5 €/toimitus.
Toimituspäivät keskiviikko 1.4. klo. 12-16 sekä perjantai 3.4. klo. 12-16.Tilaukset edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä, minimitilausmäärä 4 annosta. Maksuvälineinä kortti/käteinen/ lounassetelit/ Edenredin lounaskortti. Annokset ovat pakattu annosrasioihin, ja ne kuljetetaan kylmäkuljetuslaatikoissamme
Tortilla House Iso Omena Espoo Wolt Woltin kautta toimi kotiinkuljetus.
Uusi Marja Ravintola Espoo Nouto pick up own lunch
Wiskarila Espoo Espoo Kortti, Käteinen Ravintola Wiskarila aloittaa lounasruokakuljetukset maanantaina 16.3. eteenpäin. Kuljetamme ruokia 10.00-13.30 välisenä aikana. Ruoat pakataan suoraan Wiskarilan keittiössä ja ruoka kuljetetaan lämpölaatikoissa Kivenlahden lähialueille. Yhden annoksen ja kuljetuksen hinta on 13,90€. Tarjoamme myös perheboxeja, boxien hinta alkaen 40€. Perheboxissa ruoat neljälle. Annoksemme ovat runsaita. Annoksen hintaan sisältyy lounaan lisäksi keitto tai salaatti ja tuoretta leipää. Otamme ennakkotilauksia vastaan osoitteeseen [email protected] Muista kertoa tilauksessa, mitä lounasta haluat ja tarkka osoite sekä puhelinnumero. Kuittaamme viestisi, jotta tiedät, että olemme saaneet sen. Maksu käteisellä tai kortilla.
Epic Foods Espoo, Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen, MobilePay, Lasku Minimitilaus 4 annosta, ei kuljetusmaksua. Tilaa kuljetus etukäteen nettisivuilta https://pro.epic.fi/trial/.
Taco Bell Ravintolat Espoo, Helsinki, Vantaa, Turku Wolt, Foodora Tilaamalla Woltin tai foodoran kautta saat Taco Bell herkut kotiovellesi kuljetettuna. Wolt ja foodora toimivat Lappeenrannan ja Flamingon ravintoloita lukuunottamatta kaikissa Taco Bell ravintoloissa.
Autokeidas, Forssa Kahvila Forssa Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus ennakkoon netissä www.autokeidas.fi. Toimitamme ruoan Jokioinen, Forssa ja Tammela keskusta alueelle. Huom. Toimitamme vain Arkiruokaboxin kotiinkuljetuksella.
Kotipizza Forssa Forssa Verkkokauppa, kortti www.kotipizza.fi
tilaus ja maksu sitä kautta, 5 km tunnin sisällä toimitus
Tyykibaari Forssa Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiinkuljetus Forssan kaupunkialue, klo 10 – 15, maksutavat käteinen ja kortit
Frantsilan Kehäkukka Hämeenkyrö Eazybreak, Kortti, Käteinen tilaukset p. 03 3714637 klo 11.00 mennessä. Kuljetukset klo 11.30-13. Kuljetusmaksu 1,- yli 20 euron tilaukset kuljetusmaksutta. Kaikki kortit käyvät maksuvälineenä, suosimme lähimaksua.
Lounaskahvila Koskikara Hämeenkyrö Eazybreak, Kortti Kuljetus Hämeenkyrön ja Kyröskosken lähialueella. Tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla [email protected].
Kotipizza Lukiokatu Hämeenlinna Verkkokauppa, Käteinen, Kortti tilaus & maksu verkkokaupassa kotipizza.fi
Ravintola OM Hämeenlinna Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetukset noin kuuden kilometrin säteellä ravintolasta. Tilaukset puhelimitse numeroon 050 4635 552
Ravintola Topcapi Hämeenlinna Wolt Wolt kuljetus
Tasolounas Hämeenlinna Eazybreak, Kortti tilaus sähköpostilla ( [email protected]) toimitamme ruokaa hämeenlinnan kantakaupungin alueella. klo.10.30-13.00 välillä. maksu kortilla easybreak tai e-passi sovelluksella.
Himalaya Kitchen Ravintola  Hämeenlinna Eazybreak, Kortti, Käteinen kotiinkuljetus mahdollista Hämeenlinnan keskustassa 2km ympäri, toimitusaika 11:00-15:0. Lounas hinta 11 per annos ja ilmainen kotiinkuljetus.
Kotipizza Hamina Hamina Verkkokauppa, kortti Suosittelemme verkkokaupan kautta kotipizza.fi, kuljetusalue 10km, kuljetusmaksu 5,90€ (yli 50€ ostos ilman kuljetusmaksua)VERKKOMAKSU, lounasaika 11-14 arkisin.
Tarkemmat kuljetusajat löytyvät verkkosivuilta.
Voi myös soittaa 053444222, maksu kortilla.
Lounaskahvila Portinpieli Hamina Laskutus Kaupunginalueelle. Toimitus 10-11 välillä.
Laskutus.
Cafferie Hanko Hanko Eazybreak, Kortti Ringer och beställer. Så leverer vi maten så snabbt som möjligt eller till en viss tid.
Smörmagasinet Hanko Eazybreak, Kortti, Käteinen Hanko keskusta
Käteinen, kortti
Ravintola Samantta Haukipudas Eazybreak, Kortti Kuljetukset Haukipudas keskusta ja sen läheiset alueet, Martinniemi, Kello, Asemakylä. Kuitenkin alle 6 km etäisyydellä ravintolasta. Tilaukset tehdään puhelimitse numeroon 08-343 424. Tilausaika klo 07:00-10:30. Tilaukset aina samalle päivälle kuin toimitus. Kuljetus lähtee ravintolasta viimeistään klo 11:00 ja kuljettaa ruoat tilausosoitteisiin mahdollisimman nopeasti. Lounasmenun näette www-sivuiltamme tai soittamalla suoraan ravintolaan. Kotiin toimitettuun annokseen kuuluu: Annosrasioihin pakattuna salaattia, kasvislisuketta, lämmin ruoka lisukkeineen ja jälkiruoka. Annosrasiat pakataan kuljetuslaatikoihin ja ruoka luovutetaan kohteessa asiakkaalle. Hinta 10,80€/annos. Ei kuljetusmaksua tai minimitilausmäärää.
Kusmiku Street Food & Bar Heinola Eazybreak, Kortti, Käteinen Aloitamme ruokatoimitukset säteellä n. 5km säteellä aukioloaikojemme puitteissa. Kuljetuksen (ja muunkin maksutapana) käteinen/kortti.
Ravintola Heila Heinola Eazybreak, Kortti Heinola ja Heinolan kirkonkylä 6 €, muut alueet Heinolassa 12 €. Tilataan puhelimitse 0102392397, anna nimi ja tarkka osoite toimituksesta, ilmoita koodi ja maksa , tarkastamme maksun järjestelmästä. Ylimenevä maksu pankkikortilla kuskille kun tuote toimitetaan perille
Alice Italian Helsinki Wolt Tilaus Woltin kautta.
Bites Burgers Kamppi Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora
Bites Burgers Vallila Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora
Cafe Picnic Hämeentie Helsinki Wolt Wolt
Cafe Picnic Pasilan virastotalo Helsinki Wolt Wolt
Cafe Picnic Runeberginkatu Helsinki Wolt Wolt
Cafe Tarina – Munkkiniemi Helsinki Eazybreak, Kortti Puhelimitse 050 355 5658
Maksutapana korttimaksu, käteinen, lounassetelit
Capperi Oy Helsinki Wolt, Foodora Meillä kuljetuksen hoitaa Wolt (Oulunkylä, Rikhardinkatu ja Tripla), sekä Foodora (Rikhardinkatu ja Tripla). Meiltä saa myös tilattua ruokaa mukaan soittamalla ravintolaan ja tulemalla itse noutamaan.
Döner Harju Flemari Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora
Fafa’s Itis Helsinki Wolt, Foodora Wolt / Foodora
Itä-Helsinki
Falafel Box  Helsinki Wolt, Foodora Normaali lounasbuffettimme ei ole auki, koska buffetteja ei enää suositella, mutta tavallista menua saa tilattua lounasaikaan sekä Woltin että Foodoran kautta.
Faro Channelside Bar&Restaurant Helsinki MobilePay Maksu MobilePay. Meidän puolelta valitettavasti ei onnistu tällä hetkellä kuljetus, mutta taksilla saa perille omakustanteisesti. Tilauksen voi tehdä [email protected] tai 0503302211.
Fratello Torrefazione Helsinki Wolt Wolt
Friends & Brgrs Helsinki Aikatalo Helsinki Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Friends & Brgrs Tripla Helsinki Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Green Hippo Café Helsinki Wolt Woltin kautta
Harjulan Herkku Oy Helsinki Eazybreak, Kortti Ruoat tulisi tilata viimeistään toimituspäivän aamuna klo 8.30 mennessä. Toimitamme ruokia arkisin klo 11 alkaen. Ruoat voi noutaa ravintolasta arkisin klo 10.30-12.
Ichiban Helsinki Foodora Foodora
ISS Ravintola Faundori Valimo Park Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen 10 km säteellä Pitäjänmäestä (Helsinki). Nouto ja kotiinkuljetusmahdollisuus. Nettisivuillamme lisätietoa https://ravintolapalvelut.iss.fi/valimo-park
itis pizza kebab helsinki Eazybreak hyvää pizza ja kebab ravintola tervetuloa  turunlinnantie 12
Japanilainen ravintola Koto Helsinki Eazybreak, Kortti Nouto tai tilaus. Kuljetukset postinumeroalueilla 00100 – 00180 (lounas klo 11:00-14:00) ja (ilta klo 16;00-22:30)
Kahvila & Ravintola Check-In/La Bamba Finland Helsinki Eazybreak, Kortti Tilaukset mielellään edellisenä päivänä. Lounaslistamme löytyy kotisivuiltamme. Kaikki maksutavat käyvät.
King Kebab Kallio Helsinki Wolt, Foodora Wolt tai Foodora kuljettavat meidän ruoat. Www.wolt.fi ja www.foodora.fi
Kotipizza Columbus Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kotipizza.fi tai puhelimitse 0407242646. Vuosaari klo. 10:30-20:30. Verkkomaksu, kortti tai käteinen.
Kotipizza Easton Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kotipizza.fi tai puhelimitse 040 489 0040. Sisä- ja noutoasiakkaille 01.04.2020 alkaen, mutta sitä ennen Eastoniin tulleet kotiinkuljetustilaukset voidaan toimittaa toisesta kotipizzasta.
Kotipizza Etelä-Haaga Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Tilauksen voi tehdä osoitteessa www.kotipizza.fi tai puhelimitse 0947762080. Kotiinkuljetus on avoinna ma-la 10:30-20:15 ja sunnuntaisin 11:30-20:15, kuljetamme 6km säteellä toimipaikastamme ja kuljetusmaksu on 5,90€. Verkkosivujen kautta tehtävät tilaukset pitää maksaa etukäteen mutta puhelimitse tehdyissä tilauksissa maksutavan voi valita.
Kotipizza Malmi Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kotipizza.fi tai puhelimitse 040 6646644.
Kotipizza Myllypuro Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kotipizza.fi tai puhelimitse 040 1401111.
Kotipizza Roihuvuori Helsinki Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kotipizza.fi tai puhelimitse 040 5299671.
La Torrefazione, kaikki kahvilat Helsinki Wolt Wolt
Levant Lauttasaari Helsinki Eazybreak, Käteinen, Wolt, Foodora, MobilePay, Epassi, Lounasseteli Tilaukset soittamalla 045 219 78 40. Ilmoita toimitusosoite, puhelinnumero, maksutapa ja mahdolliset ovikoodit ( kaikki ”data” jää vain meidän tietoon ja koodit ym. tiedot hävitetään kuljetuksen jälkeen ). Korttimaksut eivät toistaiseksi onnistu. Toimitukset noin 1h kuluessa Lauttasaaren alueelle klo 10.30-14.30 välillä.
Linko Pizzabar Helsinki Wolt, Foodora Ravintolassamme on käytössä Wolt ja Foodora sovellukset. Ruokaa voi tilata mihin aikaan vain ravintolan keittiön ollessa auki maanantai-torstai 11:00-21:00
perjantai 11:00-22:00
lauantai 14:00-22:00
sunnuntai 12:00-21:00
Maksu tapahtuu sovelluksien kautta ja kotiinkuljetusalue on myös sovellusten määrittämä.
Lopez y Lopez – Teurastamo Helsinki Wolt Kotiinkuljetus ravintolassamme tapahtuu ainoastaan WOLT applikaation kautta, aukioloaikamme WOLT toimituksille on Tiistai – Lauantai (15:00 – 21:00) ja Sunnuntaisin (klo 12:00 – 19:00). Toimitamme ruokaa 5 km säteellä.
Makers Kahvila Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Toimitus 5km säteellä Makers Kahvilasta. Ilmainen toimitus tilatessasi vähintään 25€. Tee tilaus etukäteen soittamalla kahvilaamme 040-3608808. Nouda ruokasi Heikkiläntie 10:stä Ma-pe klo.12-15. Toimitukset: Tee tilaus päivää aikaisemmin [email protected] ja toimitamme ruoat seuraavana arkipäivänä klo.12-15 välillä.
Manhattan Steak House / Espa Helsinki Eazybreak, Kortti, Lounasseteli Tilaukset puhelimitse, kotiinkuljetettuna tai noudettuna paikan päältä. Tilaukset puhelimitse 10:30-16 välisenä aikana. Toimitamme lounaan 3km säteellä ravintolastamme. Maksuvälineenä pankki- luottokortit, lounassetelit ja mobiili lounaat.
McDonald’s Pitäjänmäki Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora toimittavat omien kuljetusalueiden ja kuljetusmaksujensa mukaisesti
Metro Food Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lounasseteli Hämeentieltä lounasaikana 2 km. 3 €/ tilaus. Muina aikoina 5 km asti. Puhelintilaus. Käteinen, lounasseteli, eazybreak ja ensiviikolla pankkikortti myös.
Minmax Helsinki Wolt Asiakkaat tilaavat Woltin kautta tai Espoon alueelle klo 15 jälkeen ravintolan oman kuljetuksella.
Mount Kailash Helsinki Wolt, Foodora Meilla on kotiinkuljetus Wolt ja Foodoran kautta. Noin 4 kilometrin aluella. Toimitus on  Ma-Pe 10:30-21 , La 12-21 ja Su 12-20 asti.
OmNam Oy  Helsinki Eazybreak, Kortti Soittamalla ravintolaan 0503744045
Pho17 Helsinki Wolt, Foodora Woltin ja foodoran kautta voi tilata tai meille voi soita ja silloin kotiinkuljetus on vai tarvittaessa.
PIZZATAIKURIT  Helsinki Eazybreak Näyttä kuskille
Pizzeria bufalina Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Ilmainen kotiinkuljetus, kun tilaus sisältää vähintään 2 annosta.
Yhden annoksen tilaukseen lisätään 4 €:n kuljetusmaksu.
Toimitusaika 20-60 min (kiirevaraus). Tilaukset tehtävä 30 min ennen sulkemisaikaa.Toimitusalueet:Itäkeskus, Jakomäki, Kivikko, Kontula, Kurkimäki, Latokartano, Länsimäki, Mellunkylä, Mellunmäki, Myllypuro, Puotila, Puotinharju, Rajakylä, Vaarala, Vartioharju, Vartiokylä, Viikki
Plein Helsinki Nouto, Eazybreak, Kortti, Käteinen Emme vielä toistaiseksi toimita ruokaa. Take Away onnistuu kyllä.
Ystävällisesti,
Plein
Prandia Lounasravintola Helsinki Kortti, Käteinen, ePassi Tilaukset nrosta 0505791401. Kuljetukset Oulunkylän lähiympäristössä mm: 00640 Oulunkylä, 00660 Länsi-Pakila , 00680 Itä-Pakila, 00630 Maunula, 00650 Veräjämäki
Pub Peräkammari Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiin kuljetus onnistuu jos tilaa edellis päivänä sähköpostista tai soitto 0503751177. Muuten nouto ravintolasta.
Ravintola Base Camp Helsinki Eazybreak, Käteinen Puhelimitse, vahintaan 5 lounas annos/tilaus. Tilaus aika 9:30-10:30, Toimitetaan asiakkaiden aikataulun mukaisesti. Alle 5km rajalla veloitetaan 5€ ja yli 5km 10€/tilaus. Puhelin nro: 0401833289 tilausta varten. Kuljetusmaksu maksetaan käteismaksulla.
Ravintola Gatehouse Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Toimitusalue: Vuosaari, Vuosaaren satama, Herttoniemi, Itäkeskus ja lähialueet. Toimitamme lounaita kotiin ja työpaikalle. Tilauslomakkeet ja ohjeet löytyy osoitteesta lounasmatti.fi/lounaslistat, Eazybreakilla maksettaessa syötä summa kohtaan “vapaa kenttä”
Ravintola Härkä / Rasoi Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen netti sivultamme www.rasoi.fi, puhelimessa / netti sivun tai sähköpostilla   (Kuljetusalue: Vallila, Maunula, Metsälä, Käpylä, Koskela, Kulosaari, Sörnäinen, Kallio, Itä-Pasila, Länsi-Pasila, Toukola, Hakaniemi, Merihaka, Arabianranta, Oulunkylä, Veräjämäki ja Veräjälaakso
Ravintola Käpygrilli Helsinki Wolt, Foodora Wolt/Foodora
Ravintola Kolmon3n Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Toimitamme yritysasiakkaille (esim. toimipisteeseen, toimistoon) Kallion lähialueille ma-pe 11-16.00 välisenä aikana.
Ravintola Le Marché Helsinki Wolt Woltin kautta
Ravintola Loru Helsinki Eazybreak, Kortti Hei, Ravintola Loru on normaalisti auki buffet-lounas 10.30-14.00. Voit myös tilata lounasta puhelimella p.044 309 6959 ja noutaa, pakkaamme annokset valmiiksi.
Koululaisille buffet-lounas 5€/koululainen.
Www.ravintolaloru.fi
Ravintola Maharaja, Lauttasaari Helsinki Eazybreak, Kortti tai Käteinen (kuljetusmaksu jos tilaat vain yhden annoksen Lauttasaaren lähialueille) Lauttasaaren alueelle toimitetaan lounasta kotiin ilman kuljetuskuluja, tilaukset voi tehdä soittamalla 010 2926699. Lounasta toimitetaan 11-14;30 välisenä aikana. Lounas maksaa 9,80€. Asiakas voi valita päivän kana, päivän liha tai päivän kasvisvaihtoehdon. Lisänä tulee riisiä, salaattia ja naan-leipää. Tällä hetkellä emme veloita kuljetusmaksua Lauttasaaren alueelle lounaan kuljetuksesta. Lauttasaaren ulkopuolelle toimitamme lähialueille 5km säteellä ravintolasta (esim. Ruoholahti, Jätkäsaari, Länsisatama, Tapiola, Westend) ja jos tilaa kaksi tai enemmän lounasannosta niin toimitus on ilmainen. Yhden annoksen toimitus 3,00€. Ja kuljetusmaksun voi maksaa käteisellä tai kortilla.
Ravintola Mantra Helsinki Eazybreak, Käteinen, Lounasseteli Lähialuelle 5-6 km etäisuudellä , maksuvälinenä käy lonassetelit tai käyeistä !
Ravintola Mashiro Vallila Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen kuljetusmaksut on 3,9e (0-3km),7,9e (3-6km).
Ravintola Mekaanikko Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Tee tilaus viimeistään haluttua toimitusta edeltävänä päivänä klo 14 mennessä. Tilauksen voit tehdä puhelimitse nroon 050 436 8421 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].
Voit tilata myös yhteydenottolomakkeella: www.soppakoura.fi
Kirjoita “lisätietoa”-kenttään haluamasi tuotteet ja miten haluat tilauksesi maksaa.
Toistaiseksi toimitamme Herttoniemeen ja lähialueille eli Roihuvuoreen ja -peltoon sekä Kulosaareen. Maksu hoituu käteisellä, MobilePayllä, Edenred lounasseteleillä ja mobiilimaksulla, Eazybreak -maksulla tai Debit/Credit-kortilla (kortit vasta klo 14 jälkeen tapahtuviin toimituksiin). Tomitusmaksu 3,50 € maksetaan käteisellä tai MobilePayllä.Toimitusajat arkisin 1. klo 10 – 11, 2. klo 11.30 – 12.30 tai 3. klo 14.15 -15.30. Viikonloppuisin emme toistaiseksi toimita.
Ravintola Moksha Helsinki Eazybreak, Kortti Hi Customer can place order by Phone 0409312376 We can take Online Payments via Easyreak Application or by Card. We can deliver food from 1300 to 2000. Mainly location 5 to 6 KM from Restaurent location.
Ravintola Morrison’s Helsinki Wolt, Foodora wolt / foodora
Ravintola Onam Tripla Helsinki Eazybreak, MobilePay (kuljetusmaksu), kuljetukset alkaen 30.3. Soittamalla meidän numeroomme 041 317 5568. Toimitusalueet ovat Pasila, Vallila, Hakaniemi, Kallio, Sörnäinen, Alppiharju, Alppila, Hermanni, Helsingin keskusta-alue. Toimitus maksuvahvistuksen jälkeen ja kuljetusmaksu veloitetaan MobilePayllä. Toimitus alkaa viikolla 14.
Ravintola Perho Helsinki Eazybreak tilaus puh, 020 1180 810 tai [email protected]
samana päivänä klo 10.30 mennnessä
ei kuljetusmaksua
alueet: toimitus klo 11-12; Ruoholahti, Lauttasaari, Kaivopuisto
toimitus klo 12.30-14.00: Töölö, Meilahti, Munkkivuori, Munkkiniemi
Ravintola Santa Fe Helsinki Wolt, Foodora wolt / foodora
Ravintola Willihanhi Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla tähän 0504717667 numeroon.
Malmikartano, konala, pitäjänmäki, kaivoksela, myyrmäki, kannelmäki.
Pe-Su klo 11-19.
Kuljetusmaksu: 3,90€
Red Koi Thai Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja foodora. Aukioloaikojen puitteissa, maksi woltin ja foodoran kautta tilauksen yhteydessä.
Ristorante il Trio Helsinki Wolt WOLT
santa Fe, Morrisons, grande grill, amigo, Pizzeria Morrisons Helsinki Wolt, Foodora wolt, foodora
Satama Bar & Bistro Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetusalue: Kalasatama, Kulosaari, Vallilla, Sörnäinen.
SOUP+MORE Helsinki Wolt Wolt, Nouto
Story Tripla Helsinki Wolt, Nouto Asiakkaat voivat itse noutaa tai tilata Woltin kautta. Itse noutamalla soita ravintolaan (+358 10 666 8463) kerro tilauksesi ja maksa paikan päällä esim Eazybreakilla 🙂
Subway jätkäsaari Helsinki Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Subway Kaari Helsinki Eazybreak, Kortti, Käteinen Yli kahden asiakkaan yhteistoimitukset lounasaikaan mahdollisia samaan osoitteeseen. Tästä varmistus soitto ravintolan puhelimeen +358503215173 aamulla klo.9-10. Tilaukset tuotteille voi lähettää sähköpostiin [email protected] ja tilauksen perusteella tehdyt etukäteismaksut voimme tarkistaa ennen toimitusta Eazybreak palvelusta. Lisäkysymyksiä voi lähettää osoitteeseen [email protected] jos ko.palvelu kiinnostaa. Voimme tehdä kiinteähintaisen tarjouksen  tarpeenne mukaan, jolloin tilaaminen on helppoa.
Subway Ooppera Mannerheimnintie 56 A Helsinki Wolt Wolt palvelun kautta
Sushi Panda Helsinki Helsinki Kortti, ePassi Helsinki, Espoo, Vantaa. Helsingin alueen kuljetusmaksu 4 euroa, Espoo ja Vantaa 7 euroa. Noudettaessa maksu normaalisti kassalla Eazybreakilla tai e-passilla. Myös kotiinkuljetetun ruuan voi maksa e-passilla, mainitse tästä kun teet tilausta. Tilauksen voi tehdä soittamalla suoraan ravintolaamme, puh. 0413635413
Sushibar+Wine kaikki toimipisteet Helsinki Wolt Toimitus Woltin kautta Woltin kuljetusalueelle Wolttiin määrittelemiemme aukioloaikojen mukaan. Tilauksen ja toimituksen maksu Woltin kautta. Omaa kuljetusta ei ole, eikä ole tulossa, mutta onnistuu Woltin kautta.
Taco Bell Itis Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Taco Bell Tennispalatsi Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Tattarihovi Helsinki Eazybreak, Kortti Helsinki,arkipäivisin klo 10-15 ,käteinen ja kaikki kelvolliset kortit kuljetusmaksu on 5 €
Tortilla House Kamppi Helsinki Wolt, Foodora Wolt ja Foodora toimii ravintolassa ja molemmat toimittavat ruoan kotiin ti toimistolle.
Tortilla House Roba Helsinki Wolt Wolt toimii ravintolassa ja toimittaa kotiin tai työpaikalle
Trattoria Corretto Helsinki Wolt WOLT
https://wolt.com/en/fin/helsinki/restaurant/trattoria-corretto
Treffipub & Bistro Helsinki Wolt Wolt, nettikauppa, ennakkotilaus soittamalla/sähköpostilla.
Vaelsa Ristorante e Taverna Helsinki Foodora Foodora
Vuosaaren kebab&pizza Helsinki Eazybreak Puhelimitse ja nettisivultamme tilaamalla. Ruoan toimitus Vuosaari, Länsimäki, Puotila, Mellunmäki, Vartiokylä, Itäkeskus, Marjaniemi, Vartioharju, Mellunkylä, Kontula, Aurinkolahti. Maksutapa kortti, lounasseteli, Eazybreak ja käteinen. Ruoan toimitus klo 10-21.30.
Zen sushi Helsinki Wolt Woltin palvelun kautta voi maksaa ja anokset tulee Woltin kautta.
Zen sushi -sushi & sake Helsinki Wolt Woltin kautta saa kotiinkuljetus. Emme tällä hetkellä kuljettaa itse kotiin.
Lounasmatti Helsinki, Espoo, Vantaa Eazybreak, Kortti Helsinki: Vuosaari, Itäkeskus, Herttoniemi ja lähialueet. Espoo: Juvanmalmi, Niipperi, Koskelo, Kalajärvi ja lähialueet. Vantaa: Petikko, Martinlaakso, Varisto ja lähialueet Maksutavat: Eazybreak ja pankki- tai luottokortti.
Tandoori Villa Helsinki, Metsälä Eazybreak, Kortti Kuljetusalue: Metsälä, Käpylä, Pukinmäki, Pakila, Länsi-Pakila, Pohjois-Haaga, Maunula, Oulunkylä, Paloheinä, Pirkkola, Ilmala, Koskela. tilaukset numeroon 040-5741990, maksut tilauksen yhteydessä
Kukka-kahvila Hirvensalmi Lakutus Tilaus puhelimitse , alueena Hirvensalmen keskus , laskutus jälkikäteen
Ravintola Wanha WPK Huittinen Eazybreak, Kortti Tilaukset kotiinkuljetuksista vain puhelimitse 02-569901. Minimi 3 lounasannosta, jotta saa kuljetuksen. 5 km ilmainen, muutoin kuljetusmaksu 8 € (max. 10 km).
Toripuoti Huittinen Eazybreak, Kortti soitto, tekstiviesti tai sähköposti
Lounasravintola Minette Hyvinkää Eazybreak, Kortti, Käteinen Ruokalista nähtävillä www.minette.fi sekä facebook-sivuilla. Tilaukset edellisenä päivänä klo 18 mennessä puhelimitse (040 647 4748) tai sähköpostitse ([email protected]). Kuljetusmaksu 4€ (eazybreak, käteinen, edenred-lounasseteli, e-passi).
Huom, toimitus arkipäivisin klo 11.00-13.00 välisenä aikana. Maukasta itsetehtyä kotiruokaa!
Paakari Puusti Kauppalankatu Hyvinkää Eazybreak, Käteinen, Kortti, Soittamalla kahvioon 0400 382200 tai sähköpostilla [email protected]. Kuljetusmaksua ei toistaiseksi peritä ollenkaan alle 3 kilometrin matkalla. Yli 3 km kuljetusmaksu 4 euroa. Voi maksaa käteisellä tai kortilla.
RAVINTOLA STARTTI Hyvinkää Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lounasseteli (minimitilaus 2 annosta) 5 KM ON RAJA , MINIMUUM 2 ANNOS ,JOKA KULJETUKSESTA VELOITETAAN 5 € (PALVELUN HINTA). KÄTEINEN ,KORTI, Eazybreak ,LOUNARI ,EDENRED ,
Yhden Tähden Tarina Hyvinkää Eazybreak, Kortti Tilaus puhelimitse
Chuan Yi Ii Eazybreak, Kortti puhelin 044 5291111 tai e-mail: [email protected]. Maksu kännykä-app tai käteisellä.
Leipomon myymälä-kahvila Tähkä Ikaalinen Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetuslounaan voi tilata verkkokaupastamme https://kauppa.kahvilaravintolatahka.fi/ tai soittamalla 0401873757. Toimitamme lounasta Ikaalisten keskusta-alueelle klo 10-14 välisenä aikana. Noutolounas ravintolastamme 9,50€/annos, kuljetuslounas 10,50€/annos. Maksu käteisellä, mobiilisovelluksella, laskulla.
Ravintola Sofia Ikaalinen Eazybreak, Lasku (kuljetusmaksu) Tilauksen voi tehdä puhelimitse p. 03 4590 4620 tai sähköpostitse [email protected]
Toimitamme lounasruokaa Ikaalisten keskustan alueella sijaitseviin koteihin ja työpaikkoihin.
Lounas kuljetetaan asiakkaan luo tavallisesti ma, ke ja pe klo 11-13 välisenä aikana.
Työpaikkalounaita toimitamme arkipäivisin ennalta sovittujen ajankohtien mukaan.
Laskutamme kuljetus- ja lounasmaksut asiakkailta.
Kakkukulma Imatra Eazybreak, Kortti Tilauksia nettissä tilauslomakeella, sähköpostilla tai soitamalla.
Kuljettus Imatralla ja Imatran lähialueella, toimitus klo 11-13
Maksut etuketään pnkkisiirolla, pankkikortti paikan päällä
Lounas-ja Pitopalvelu Haakana Imatra Eazybreak, Kortti Olisimme oikein tyytyväisiä jos tilaus tulisi muutamaa päivää aikaisemmin. Ruokalista löytyy ruokapaikka.fi sivustolta.
Lounaskahvila Elma Imatra Eazybreak, Käteinen, Kortti Imatran alueelle, toimitus arkisin klo 12-14, pankkisiirto etukäteen tai maksu kortilla.
Ravintola Havanna Imatra Eazybreak, Kortti, Käteinen 8km keskustasta maksavat pankkikortilla tai käteisellä.
Kuljetusmaksu peritään jokaisesta tilauksesta.
0-3 km 3€
3-5km 4€
5-8km 5€
Ravintola Kulmahuone Imatra Eazybreak, Kortti, Käteinen Imatrankosken alue, ennakkotilaus päivää aiemmin, kuljetus klo 10-14 välillä, eazybreak + x-summa yht 11€
Royal Gurkha Imatra Eazybreak, Kortti, Käteinen We will deliver the lunch but the minimum order must be of 20 euro .thanks
Hotelli Kultahippu Inari Eazybreak, Kortti Tilattava kotiin tai työpaikalle ennen klo 11.00
Lounaskahvila Vehnäleipä Jämsä Eazybreak, Käteinen, Epassi Kyllä onnistuu ruuan toimitus. Ruuan hinta on toimitettuna 9€. tilaukset  soittamalla puhelimella tai s-postilla, Jämsä-Jämsänkoski alueella, arkipäivisin klo.12-15, eazybreak, käteinen tai e-passi. Kuljetamme Jämsä, Jämsänkoski ja Kaipola alueelle. Ja voimme toimittaa samalla myös leivonnaisia ja esim kinkkukiusausta 1.5l 15€ tai perhepakkaus 3l 28€ foliovuuissa.
Ystävällisin terveisin
Lounaskahvila Vehnäleipä/ Jämsä
Niina Ekosaari
Neste Länkipohja Jämsä Eazybreak, Kortti, Käteinen Soitto ravintolaan 03-5331358 ennen klo 9 niin toimitus onnistuu vielä samana päivänä. Maksu laskulla tai käteisellä
Lounasravintola Pikku Herkkula Janakkala Eazybreak, Kortti, Lasku (kuljetusmaksut) Tilaukset tehdään puhelimitse tai sähköpostilla. Ruokaa toimitetaan Turengin taajama alueelle. Kuljetukset laskutetaan kuukausittain.
Härmän Rati Järvenpää Eazybreak, Kortti, Käteinen Verkkokaupasta voi tilata ja maksaa ennakkoon. Myös nouto ja maksu paikan päältä onnistuu.
Kakkutalo Gilan Järvenpää Eazybreak, Kortti Järvenpäässä
4 annosta / tilaus ilman toimitus maksua
tilaus puhelimitse 09 2919377 tai netistä http://www.kakkutalogilan.fi/lounaslistat.asp
Lounaskahvila Tyyni Järvenpää Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lasku (vain pitkäaikaiset sopimukset) Tyynistä voi tilata lounasruoan kuljetuksineen kotiin tai työpaikalle Järvenpään alueella. Lounaaseen kuuluu salaatti, keitto sekä pääruoka. Lounaan hinta kuljetuksineen 12,00 euroa. Maksuvälineenä käy käteinen, sekä yleisimmät maksukortit, pidemmissä sopimuksissa myös laskutus.

Kuluvan viikon lounaslista löytyy sivulta www.tyyni.fi.

Lounastilaus tulee tehdä edellisenä päivänä kello 15.00 mennessä. Tilaus puhelimitse 09-2917100 tai s-postilla [email protected]

POP RAVINTOLA Järvenpää Eazybreak, Kortti Kertoo maksavansa Eazybreakilla – tämä tieto riittää. Kuljetus max 7 km etäisyydelle ravintolasta.
Ravintola China Wok Järvenpää Wolt, Foodora Meillä on käytössä Wolt ja Foodora, muttei omaa kotiinkuljetuspalvelua.
Ravintola Huvila Järvenpää Eazybreak, Kortti Meillä voi maksa Eazybrekilla, verkkokaupassa, tai korttimaksut
Sauhu Järvenpää Foodora Foodoran kautta kuljetuksia Foodoran kuljetusehdoilla.
Green Sushi-Järvenpää  Järvenpää Wolt, Foodora Wolt, fudera
Asta’s Joensuu Eazybreak, Kortti Kuljetukset max. 10 km Joensuun keskustasta. Tilaukset puhelimitse 050 570 3183
Hilun Paikka Joensuu Eazybreak, Kortti, Käteinen Joensuun keskusta-aluueella noin 2 km säteellä. Kuljetus on ilmainen.Tilaukset soittamalla tai spostilla [email protected]. Toimitusaika aamupäivällä tai sovitusti. Suosittelemme työpaikoille ryhmätilauksia.
Pizza Express & Café  Joensuu Eazybreak, Kortti, Käteinen Asiakkaat voi tehdä tilaus puhelimitse 013 223551 Joensuun aluella 5km säteellä ja klo 11-20 ruoan hinnnan lisaksi veloitetaan 3,50€ kuljetus maksu!
Ravintola Kerubi Joensuu Yli kymmenen annoksen lounasruokatilauksen voimme tuoda yhteen osoitteeseen veloituksetta Joensuun kantakaupungin alueella. Ota yhteyttä [email protected]
Ravintola sinet ay  Joensuu Wolt, Foodora Asiakkas tila ruoka foodoran kautta tai woltin kautta. Ja ne tilus  maksu onnistuu netin kautta tai käteisellä.
Wokland Joensuu Wolt Wolt-palvelu on käytössä meidän ravintolassa
Kahvio Ravintola Wendla Jokioinen Maksu pankkikortilla tai laskulla. Tilaukset puhelimitse. Maksu pankkikortilla tai laskulla.
Ravintola Ferraria Jokioinen Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetusmaksut tällä hetkellä
Jokioinen keskusta 3€ ja lähialueet 5€(n. 8km).  Meidän ravintolasta onnistuu kuljetukset sekä kotiin tai työpaikalle.
Tilaus soittamalla ravintolaan (03-4382700) kuljetus Jokioinen ja lähialueet (max.10km), ruokakuljetukset ma-pe klo 11-20 la-su klo 12-20
Deniz Istanbul  Joutseno Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelin tilauksia. Joutsenon alue ja Pankkikortti tai käteinen ovat maksutapoja.
Istanbul Kebab Pizzeria Joutseno Joutseno Eazybreak, Kortti Puhelimella Joutsenon alueelle ja kortti tai käteismaksu onnistuvat.
Liki Lounaskahvila Juankoski Eazybreak Toimitamme Juankosken taajaman aluelle ja Muuruvedelle. Tilaukset facebookin kautta www.facebook.com/likilounas tai numerosta 0409643396 (yrittäjä) Ateria 10€ sisältäen lämpimän lounaan, salaatin ja leivät.
KARKU/Karhisen Kukot oy Juuka Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus puhelimella,kirkonkylän alueelle pankkikortti tai käteinen
KoskiKahvila Juupakoski Juupajoki Eazybreak, Käteinen, Kortti, Lasku Tilaukset samankin päivän aikana. Puhelimella 0503056466 tai sähköpostilla [email protected] Toimitamme korkeakosken alueelle. Maksaa voi käteisellä/pankkikortilla tai laskulla.
Ephesus Jyväskylä Eazybreak, Kortti Tilaukset puhelimitse tai sähköpostin kautta, [email protected] tai 0407513533. Me pakaataan valmiksi lounas ruokaa tai ala carte ruokaa asiakkaan toivon mukaan joku asiakas noutaa tai me toimitamme sen asiakkaalle. Toimitukset 5 km säteelle.
Kotipizza Voionmaankatu Jyväskylä Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus tehdään verkossa www.kotipizza.fi . Kuljettusmaksu 5.90€/tilaus , max 5 km. Tilaus maksetaan myös valmiiksi netissä poikkeusolojen aikana. Kuljetustilaukset ma-la klo 11-20 ja su 12-20
Kotipizzat Kuokkala ja Prisma Palokka Jyväskylä Verkkokauppa Vain verkkokaupasta www.kotipizza.fi valmiiksi maksetut kotiin/työpaikalle tilatut kuljetustilaukset n 7km säteellä ravintolasta klo 10.30-20.30 joka päivä.
Lounas & Leivos Butik Oy Jyväskylä Eazybreak, Kortti Lisätietoja 0503060014, www.leivosbutik.fi tai [email protected]
Pick Up Kiinalainen Ravintola Jyväskylä Foodora FOODORA kautta
Ravintola Ephesus Jyväskylä Eazybreak, Kortti, Käteinen 2 päivää ennen tilaukset on tehtävä. [email protected]
Ravintola Mirka Oy Jyväskylä Eazybreak, Kortti, Käteinen, ePassi Tilaukset soittamalla numeroon 010 666 7070 arkisin klo 8-13 välillä. Toimitamme n. 5km säteellä tapionkadun toimipisteestämme, kauempana asuvat voivat tiedustella kuljetusmahdollisuutta. Lounaan hinta 11€/ annos. 5 annosta 50€.
Ravintola Pizzeria Best Jyväskylä Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilauksia voi tehdä soittamalla ravintolan puhelinnumeroon: 014610068 tai tekemällä tilauksia kotisivujen kautta www.pizzeriabest.com (kotisivuilla ravintolan ruokalista) . Kuljetusalue 6km säteelle toimipaikastamme, ja kuljetusmahdollisuus joka päivä klo 10.30- 21.00. Maksutavat kortti tai käteinen. Kuljetusmaksu 3,50€.
Ravintola Sohwi Jyväskylä Eazybreak, Kortti, ePassi Nouto suoraan ravintolasta erikoisaukioloaikojen mukaisesti. Toimitus kotiin keskusta-alueelle (noin 10 km säde ravintolasta) 050-4411517 erikoisaukioloaikojen mukaisesti
Toivola Jyväskylä Kortti, Käteinen, Soita etukäteen (044 491 0060) tai tilaa paikanpäällä. Nouto sovittuna-aikana ravintolasta. Toimitamme Jyväskylän keskustan alueella tilauksen kotiisi / työpaikalle veloituksetta. Soita 044 491 0060 ja kysy lisää!
Ravintola Prego Kaarina Eazybreak, Kortti Tilaukset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Toimitamme ruoat Kaarinan keskustan alueelle lounas aikana klo 11:00 – 14:00. Kuljetus sisältyy hintaan.
Tuorlan Majatalo Kaarina Eazybreak, Kortti, Käteinen Asiakas on yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse myyntipalveluumme tehdäkseen tilauksen. Toimitamme ruokaa Piikkiön ja Kaarinan alueelle. Toimitusaikamme on ma-la klo 11-14. Maksutapoina käy käteinen, pankkikortti (lähimaksu), Mobile Pay, lounari, eazybreak ja laskutus.
Bistto Casa Bianca Kajaani Eazybreak, Kortti, Käteinen, Edenred, Epassi Tilaukset ennakkoon s.postilla [email protected] ja samanpäivän tilaukset soittamalla 08-628498. Kuljetusalueemme on n. 10km kajaanin keskustasta. Lounastoimitukset klo 11-14.30, maksutapoina käteinen, Visa/Mastercard, e-Passi, Edenred ja EazyBreak
Cafe Mokka Kajaani Eazybreak, Kortti, Käteinen Soita ja tilaa salaattiannos kotiinkuljetettuna. 4 täytteen salaatti 6,90 € ja 7 täytteen salaatti 9,20 €. Ei kuljetusmaksua.
Gastrobar3 Kajaani Eazybreak, Kortti Tilaus puhelimitse 044-244 4521 tai sähköpostilla [email protected], edellispäivänä klo 16 mennessä. Toimitusmaksu 10€ ja alue 10 km säteellä Kajaanista. Maksu käteisellä tai kortilla.
Pekka Heikkinen&kumpp. Kajaani Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelin 08-617890, sähköposti [email protected] ja verkkokauppa www.pekkaheikkinen.mycashflow.fi

Kotiinkuljetus 10 km kajaanin keskustasta.

Maksu verkkokauppa tai maksulinkki sähköpostiin

Sandy Kelt Kalajoki Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiinkuljetuksista tilaus edellispäivänä tai samana päivänä klo 10-11 välillä puhelimitse (p. 010 5830030). Kuljetukset kootusti klo 12(-13) välillä. Kuljetusmaksu 6€/0-5km, 10€/(5-12km). Kaikki yleiset maksukortit käyvät maksuvälineeksi.
Lounaskahvila Rinne Karkkila Eazybreak, Kortti, Käteinen Karkkilan alue. Voit tulla hakemaan ja syömäänkin paikanpäälle, tai soittaa numeroon 0458661992 ja me pakkaamme ruoan valmiiksi. Myös kuljetus jolloin ruoan saatuaan näyttää tuojalle maksun suorituksen. Kuljetuksesta otamme 1€ lisähinnan, jolloin lounaan hinta 10€
Bulleriina Telekatu Kärsämäki, Runosmäki Eazybreak, Kortti Kuljetus toimipaikasta max.5 km, tarkemmin soitolla. Tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Telekatu 0405955620
St1 Karvia / Grilli-Kahvila Mi-Sa Ky Karvia Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksu) Tilaamalla numerosta 02-5441050 viimeistään saman päivän aamuna klo 9:30 mennessä . Koko Karvian alueelle, jolloin toimitus tapahtuu klo 10.00 jälkeen. Toimitusmaksu käteisellä tai sopimuksen mukaan.
Kotipizza Kauniainen Kauniainen Verkkokauppa, Käteinen, Kortti www.kotipizza.fi
Lähellä Deli Kauniainen Eazybreak, Käteinen, Kortti Soitto Lähellä Delin numeroon 0400 435 454.
Maksu 2 € Kauniaisten alueella, 4 € Espoo.
SUBWAY KAUNIAINEN Kauniainen Wolt, Foodora Foodora ja wolt tai voitko hakea itse.
Kaustisen TB-huolto Kaustinen Eazybreak, Kortti, Käteinen Keskustan alueelle veloituksetta arkisin klo 10-14
Tilaukset puhelimitse 068611590 tai [email protected]
Pizzeria ravintola Kemin Linkku Kemi Eazybreak, Kortti, ePassi Kemin alue, keskusta ja 15km säteellä. Soittamalla tilaus tai suoraan ravintolasta
Ruokapaikka Kasari  Kemi Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla. Kemi – Keminmaa – Laurila kuljetukset joka arkipvä. Lounaan hinta kuljetuksineen 8.00€
ABC Kemijärvi Kemijärvi Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilauksen voi jättää soittamalla tai sähköpostilla päivittäin klo 10.00 mennessä
Mestarin Kievari Kemijärvi Eazybreak, Käteinen soitto tilaukselle, keskusta-särkikangas, kuljetus käteinen 5€/kuljetus/kohde
Maku Ja Pala Kerava Eazybreak, ePassi Toimitamme lounasta kotiin/työpaikoille klo 10-14 välisenä aikana ilman kuljetusmaksua Keravan alueelle.
Phin Coffee Kerava Foodora Foodora
Pitopalvelu Maku ja Pala Oy Kerava Eazybreak, Kortti, Käteinen Keravan alueelle toimitetaan. Tilaukset puhelimitse p. 050-584 4868. Ei kuljetusmaksua! Lounasta klo 10-14. Lounaslista www.makujapala.fi tai facebook.
Social Burgerjoint Kerava Kerava Wolt Woltin kautta
Jeppaksen kokous- ja juhlatila Kirkkonummi Eazybreak, Kortti Olemme ilmoittaneet somessa, että kuljetamme 10 km säteellä keskustasta kolme kertaa viikossa (ma, ke, pe), ei kuljetusmaksua.
Lounas ja pitopalvelu madmar catering Klaukkala Eazybreak, Käteinen, Kortti Puhelimitse( 0400847508), sähköpostitse( [email protected]) tai Facebookin kautta Nurmijärven alueelle arkipäivisin 10-14.00. Kuljetus on ilmainen.
Madmar Catering  Klaukkala Eazybreak, Kortti, Käteinen, Smartum, Epassi, Lasku, Edenred Kuljetus on ilmainen Klaukkalan alueelle. Toimitamme ruokaa arkipäivisin klo: 10.00-14.00. Tilaukset sähköpostitse [email protected] (osoite, puh.nro, päivämäärä, kellonaika, maksutapa (e-passi, smartum, lasku, edenred, lähimaksu, korttimaksu, käteinen).
Pizzeria Marziano Kokkola Kokkola Eazybreak, Kortti, Käteinen 5
Kahvila/Konditorio Rosalinda Kontiolahti Eazybreak, Kortti, Käteinen puhelimitse n.2pv. ennen tarvetta. Kuljetus ilmainen 5km säteellä Kontilahdesta. Maksutapa käteinen tai kortti maksu
Konditorio Rosalinda Kontiolahti Eazybreak, Kortti, Käteinen puhelimen välityksellä 013733161
Alue Kontiolahti maksuton kuljetus 5km säteellä. Ruokaa aletaan toimittaa viikon 13 alusta.
Maksu käteinen tai pankkikortti. Tilauksia otetaan heti vastaan.
Ravintola Marinna KORIA Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla, Korian taajamassa ja korialassa
Kotipizza karhula Kotka Verkkokauppa, kortti Kotkan kaupungin alueella klo 11-21. Kannettava maksupääte kuskilla mukana.
Kotipizza Kotkansaari Kotka Verkkokauppa, kortti Kotkan kaupungin alueella klo 11-21. Kannettava maksupääte kuskilla mukana.
Kotipizzat kotkansaari ja karhula Kotka Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Kuljetamme kotkan kaupungin alueella klo 11-22 välisenä aikana joka päivä. Maksutapoina yleisimmät pankki-ja luottokortit, verkkokaupassa myös pankkitunnuksilla.
Kotkan Klubi Kotka Eazybreak, Kortti Toimitamme ruuan 10 km sisälle hintaan 8€/ pidemmät matkat myös kauttamme.
PitKo cafe & shop Kotka Kortti, Käteinen (vain yli 5 hlö tilaukset) Kotiinkuljetus (tai työpaikoilla) yli 5 hlön tilauksen toimitetaan Kotkansaarelle. Toimitusmaksu 10,00 € /tilaus.
Ravintola Tai Hing Kotka Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotka. 05 216 858 tilaus vain puhelimitse
Tai Hing Asian Cuisine Kotka Eazybreak, Kortti, Käteinen Vain puhelimitse tilaukset, Kotkan alue toimitus,kaikki maksukortit/lounaskortit yms. ei käteistä jos mahdollista. alueesta riippuen kuljetusmaksut
Antell Salpakeskus Kouvola Eazybreak, Kortti Kuljetukset Kouvolan keskustasta 3km säteellä n.klo:11-13 välisenä aikana. Kuljetuksen ja tilauksen voi maksaa kortilla maksupäätteelle. Tilaukset edellispäivänä klo: 13.00 mennessä ravintolan s-postiin.
Kotipizza Kouvola Kouvola Verkkokauppa, Käteinen, Kortti 10 km ravintolasta. Maksu ja tilaus verkkokaupassa: kotipizza.fi
Kuljetusmaksu 5,9€/tilaus.
Kreikkalainen ravintola gyros Kouvola Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimesta 05 357 7003 tai www.ravintolagyros.fi sivusta annos ruokia kortilla, kateiselle tai ezybreak sovelluksesta voi maksa
Kymen Unska  Kouvola Eazybreak, Käteinen, Kortti Kouvola alue (8 km ). Joka päivä. Käteinen, Pankkikortti, lounasseteli…
Lounas-Halli Kouvola Nouto, Eazybreak, Kortti, Käteinen Lounasruokia ei voida kuljettaa kotiin, mutta voimme pakata tilatun ruuan valmiiksi noudettavaksi. Tilauksen voi tehdä joko puhelimitse tai vain tulla hakemaan. Maksu siis paikanpäällä.
Lounaskahvila Hekari Kouvola Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittavat yrityksen numeroon, toimitus klo 12-14 välillä tai sopimuksen mukaan. Kuusankoski-voikkaal. Smartum, epassi ja easybreak, käteinen.
Mimosan Aito Kouvola Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetus lähtee ravintolalta arkisin noin klo 12:00 reittinä Kouvolan keskustan alue, Kuusankoski ja Koria.
Tilaus tulee tehdä edellisenä päivänä klo 20:00 mennessä sähköpostitse [email protected].
Otamme vastaan myös ennakkotilauksia koko viikolle sekä kestotilauksia!Tilaaminen on helppoa, näin tilaat!Kerro sähköpostitilauksessasi
1. Tilatut tuotteet
2. Toimituspäivä
3. Toimitusosoite ja alue (esim. Koria)
4. Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumeroTUOTTEET
Katso päivän lounasvaihtoehdot lounaslistalta ja valitse
Liha 10,90
Vege 10,40
Lihavege 11,90 (reilumman kokoinen annos, jossa molempia ruokia 50/50)
Lasten annos 7,00e (alle 10-vuotiaat)
Verlan limonadit 3,95e
makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, päärynä & puolukkaKaikkiin tilausannoksiin kuuluu lisäksi
Premium salaatti (salaatti sesongin herkuista) **Ilmoitathan, jos haluat salaattiannoksen maidottomana tai gluteenittomana tai sinulla on allergioita, jotka tulee huomioida
*Lasten annoksiin kuuluu lisukkeeksi tuoreet kasviksetKuljetushinnasto
alle 30 euron tilaukset 5,00e
30-50 euron tilaukset 3,00e
yli 50 euron toimitukset veloituksetta!Kuljetushintoihin ei voi yhdistää alennuksia.Maksutapoina käyvät yleisimmät maksukortit, lounassetelit ja mobiilimaksaminen. HUOM! emme ota vastaan käteistä.Kuljetukset kuljetusalueen ulkopuolelle sopimuksen mukaan.
Mylsänportti Kouvola Eazybreak, kuljetusmaksu verkkomaksuna Paytrailin kautta Kouvola: Myllykoski, Ummeljoki, Keltakangas, Rautakorpi, toimipisteestä Mylsänportti max. 10km. Toimitus 10.30-23 joka päivä. Toimitusmaksu 10€/kuljetus, maksetaan tilauksen yhteydessä, maksu verkkomaksuna Paytrailin kautta.
Ravintola gyros Kouvola Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimella 053577003 tai netti sivuiltamme www.ravintolagyros.fi
Voi maksa kateisellä, kortilla tai eazybreak sovelluksen kautta
RAVINTOLA NEVILLE OY KOUVOLA Eazybreak, Kortti, Käteinen SOITTO PUHELIMELLA . KOUVOLA 5KM:N SÄTEELLÄ. 5 LOUNAAN TILAAJALLE TOIMITUS ILMAINEN.
PIENEMMISSÄ ERISSÄ 3€/KULJETUS. MAKSUT ONNISTUU EAZYBREAKILLA, KÄTEISELLÄ JA PANKKIKORTILLA.
P.0400-700530 JA 05-3115830
Taksvärkki  Kouvola Eazybreak, Lasku Soitto. Elimäen alue. Laskutus.
Thai Ravintola Chon Thong Kouvola Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla ravintolaan, kuljetukset kanta-Kouvolan -alueelle kaikkina ravintolan aukioloaikoina,kuljetusmaksu 3e vähintään 4annosta/tilaus.
Three Wings Kouvola Eazybreak, Kortti Soitto: 0403572333
Verkko: www.threewings.fi/lounas
email: [email protected] voi maksaa kortilla, eazybreak, epassi, edenred. lounaseteli ja verkossa lounaan voi maksaa tilauksen yhteydessä kortilla.
Josiella Oy Kuhmo Eazybreak, Kortti Alueena Kuhmon taajama. Aluksi hinta olisi normaali lounasruoka, joka sisältää kuljetuksen. Toimitus lounasruokalan aukiolon aikaan esim 3 x päivässä (klo 11.00, 12:30 ja 14:00)
Lounasravintola Neljä Kaesaa, Kuhmo Kuhmo Eazybreak, Kortti (toimitusmaksu aina kortilla) Tilaukset edellisenä arkipäivänä klo 14 mennessä Neljään Kaesaan. Toimitukset Kuhmon keskustan alueelle ma-pe klo 10-13 välillä, hinta 7,90€/toimitus. Toimitusmaksu veloitetaan maksupäätteellä toimituksen yhteydessä, ei käteismaksuja.
BURGER5 Kuopio Wolt WOLT Palvelun kautta lounasruoka tilattavissa.
Gourmet Street Food Oy Kuopio Eazybreak Olemme juuri rakentamassa järjestelmää kotiinkuljetusta varten. Yrityksemme on talvitauolla, mutta pystymme aloittamaan toiminnan myyntivaunusta käsin toivottavasti huhtikuussa. Tarkoituksenamme on toimittaa ruokaa aluksi klo 10-16 välillä Kuopion keskusta-alueella ja noin 6 km säteellä keskustasta. Kiinnostuksen mukaan toimitusaikaa voi pidentää. Käytössämme on Eazybreak. Corona-kriisin jatkuessa toimitamme ruoat kriisin ajan maksutta.
Hesburger Kuopio Prisma Kuopio Foodora Kotiinkuljetus onnistuu Foodoran kautta. He määrittelevät kuljetusmaksut sekä kuljetusalueen.
Hesburger Kuopio Sokos Kuopio Foodora Foodora hoitaa kuljetuksen (Kuopion kaupunki aluelle) ma-la 11-17.30. Hesburger sokos on auki ma-la 11-18. Maksutapoina toimii kaikki yleiset maksutavat.
Hesburger Ykkösrasti Kuopio Foodora Hesburgerin tuotteet voi tilata Foodoran kautta kotiovella tai työpaikalle Kuopion kaupungin aluella.  Maksaminen tehdään Foodoran sovelluksessa, josta näet tarkemmat tiedot toimitusalueesta ja kuljetusmaksusta.
Foodoran kautta toimitukset ma-la 11-22 ja su 12-22.
Hilima Kuopio Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelin ja sähköposti. Keskusta ja n 3km säteellä, klo. 10 – 14. Maksukortit, kännykkäsovellukset käy.
Kahvila Kaneli Kuopio Eazybreak, Kortti, Käteinen, Edenred lounassetelit ja -kortit, Smartum lounaskortti, Epassi Tilaa kätevästi verkkokauppamme kautta osoitteesta kahvilakaneli.fi/kauppa! Lähetti toimittaa tilauksesi toiveidesi mukaisesti tai voit käydä noutamassa sen myymälästämme.

Toimitamme Ma-Pe klo 10.30-12 ja 15-17. Tilaukset voi noutaa kahvilalta Ma-Pe klo 12.30-15.00. Mikäli noudat tilauksen itse lisää lisätietoja kohtaan arvioitu hakuaika, jotta osaamme varautua.

Tilauksen voit maksaa toimituksen yhteydessä joko kortilla, lounasseteleillä, eazybreikillä. e-passilla tai käteisellä. Kuljetus on maksuton, mikäli tilauksen yhteissumma on yli 25€. Pienemmissä tilauksissa kuljetusmaksu on 2€.
Toimitamme Levänen – Päiväranta alueella.

Karikkan Oy / Lounasravintola Mairella Kuopio Eazybreak, Kortti tai lasku (kuljetusmaksu, lasku vain vakioasiakkaille) puhelin ja netti.  keskusta ja siitä säde noin 5km.  Kuljetus maksu joko kortilla tai laskutus jos on vakio asiakas.
Kuopion kotiruokapalvelu Kuopio Laskutus Puhelimitse, email
Kuopio keskusta & lähiöt
Klo 9-13
Laskutus kuukausittain
Lounasravintola Mairella Kuopio Eazybreak, Kortti tilaukset klo 7:00 – 14:30 arkisin ja myös takeway annokset, lounaslista www.mairella.fi
Presso Kuopio Ykkösrasti Kuopio Foodora Ykkösrastin Pressosta voi tilata Rosso Expressin pizzat ja pastat Foodoran kautta kuljetettavaksi tai noutaa itse toimipisteestä  Ma-la 11-22 ja su 12-22. Itsehaettavat pizzat ja pastat voi tilata etukäteen numerosta 050-4023853.
Ravintola Isä Camillo Kuopio Eazybreak, Kortti, Käteinen Verkkokaupassamme kauppa.ravintolamestarit.net. Toimitus Kuopin keskusta ja lähialueet. Eazybreak ei toimi maksutapana verkkokaupassa. Tilauksen kotiinkuljetuksesta voi tällöin tehdä soittamalla.
Ravintola Käskynkkä Kuopio Eazybreak, Kortti, Käteinen Kuljetamme yrityksiin Kuopion ruutukaava alueella vähintään 10 henkilön ryhmille. Kuljetusmaksu 4,40 €/ henkilö + lounaan hinta 10,40 €/henkilö. Tilaukset viimeistään päivä ennen toimitusta klo 10 mennessä.
Rax Buffet Kuopio Kuopio Wolt, Foodora Wolt, foodora sekä ResQ. Käytössä heidän maksutavat ja hinnat.
Samruai  Kuopio Wolt Kuljetuspalvelu toimii Wolt sovelluksen kautta!
Ravintola Talonpöytä  Kuusamo Eazybreak, Lasku Tilaukset puhelimitse 0503048239 rai sähköpostilla [email protected]. Toimitus arkisin ja maksu laskulla tai Eazybreak-sovelluksella.
Kahvila valkama Kuusankoski Eazybreak, Kortti Soittamalla numeroon 050 3011 597. Kuusankosken alueelle kotiinkuljetus.
Amarillo Lahti Lahti Wolt Wolt
ARNOLDS TRIO Lahti Wolt Woltin kautta voi tilata
Burger Mafia Kärpänen Lahti Foodora Foodora.fi sovelluksen kautta
Bus Burger Salpakangas Lahti Foodora Foodora käytössä vko 15 eteenpäin. Muuten tilaukset puhelimitse numeroon 044 2447844. Puhelimitse voi tilata ruokaa arkisin klo 11-20 ja pe-la klo 11-21 ja su 11-20. Kotiinkuljetuksen hoidamme itse jokapäivä klo 16-19 aikavälillä. Kotiinkuljetusmaksu on 5,90e
Kuljetusetäisyys on 7km tietä pitkin.
Maksaa voi eazybreak, edenred, epassi, korttimaksu tai käteinen sekä foodoran kautta vko 15 eteenpäin.
Cafe Charlotta Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Verkkokaupasta, soittamalla tai sähköpostilla
Lahti 10km säde
Käteinen, maksukortit, lounasseteli, eazybreak, e-passi
Cafe Pirske Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelinsoitolla. Kuljetusmaksu 5km matkalla 2€, sen jälkeen 1€ per km.
Korttimaksuna tai käteisellä.
Dalaman Pizzeria Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla 03-7811262 tai verkossa www.dalaman.f tai takeaway. Kuljetusalue; koko Lahden alueella ( työpaikoille sekä kotitalouksille ), ravintolan aukioloaikoina. Kaikilla maksukorteilla / käteisellä.
Eat well Lahti Lahti Eazybreak, Kortti Toimitamme ilmaiseksi 3km säteellä toimipaikastamme ja yli 3km alueilla +3€. Tilausohje: Vastaanotamme kotiinkuljetustilauksia puhelimitse. 050 3533 323. Tilauksen voi tehdä arkipäivisin kello 10.30-13.00 ja ruoka toimitetaan kotiovelle kello 11.00-14.30 välisenä aikana. Nettisivut: https://ravintolaeatwell.fi.
Kotipizza Ankkuri Lahti Verkkokauppa, Käteinen, Kortti 15 km alueella. Kotipizza.fi voi maksaa valmiiksi tai pankkikortilla. 11-20:30
Lahden Upseerikerho Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Päivän lounaasta voit tilata annokset joko spostilla tai puhelimella
Kuljetamme Hennalan alueelta noin 10 km säteelle annokset
Kuljetuksen voitte maksaa käteisellä tai pankki/luottokortilla
Lounaskahvila Tara Lahti Verkkokauppa Tilaukset smartmenu verkkosovelluksella
Lounasravintola Enerca Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla Pirjolle 045 139 1737
Ravintola Koti Lahti Eazybreak, Kortti, ePassi Take away lounas ravintolasta 7,50 €. Kuljetukset 10 km lahden urheilu- ja messukeskuksesta.
Ravintola Lokki Lahti Eazybreak, Kortti, Käteinen Verkkokaupasta, sähköpostilla tai soittamalla
Lahti 10 km säde
Käteinen, maksukortit, e-passi, eazybreak, lounasseteli
Thai Kitchen Lahti Foodora Käytämme ruoankuljetuspalvelu Foodoraa, tilaus tapahtuu heidän tilaussivujen kautta.
Ravintola Vanha Pankki Laihia Kortti, Käteinen Lounaan voi tilata puhelimitse 045 6363212. Lounaat toimitetaan 10.00-12.00 välillä.
Ahoska Catering Lounaskahvila Laitila Eazybreak tilaukset osoitteeseen [email protected] TAI puhelimitse numeroon 0400 199 786
tilaukset tulee tehdä klo 9.30 mennessä
Kuljetus Laitilan keskustasta max 10km päähän
Asiakas maksaa lounaan kännykän eazybreak-sovelluksella
Indiana Curry Lappeenranta Eazybreak, Käteinen We will deliver in Lappeenranta area also we can take bank payment and cash also as we have eazybreak option. We will be happy if the pay with eazybreak. We can deliver the food then next to the door and bell the door so customer can pick it. All of us will be safe by this way. All of us will be safe by this way. Thanks a lot. Br, Didar Hosain, Ankur Oy and Alyan tmi
Kotipizza IsoKristiina Lappeenranta Verkkokauppa Tilaukset ja maksu verkossa: kotipizza.fi
Kuljetusalue Lappeenrannan keskusta ja lähialueet, kuljetusmaksu 5,9€/tilaus.
Lounaskahvila El´Si Lappeenranta Eazybreak, Käteinen, Lasku Sähköposti [email protected], puh. 040 861 6821.
Uusi-Lavola-keskusta-Lauritsala. 10.30-14.00 välinen aika.
Käteinen, laskutus
Ravintola Avot Sie Lappeenranta Wolt Tarjoamme kotiinkuljetuksen VAIN WOLT-palvelun kautta!
Wolt-aplikaation kautta saa lisäohjeita kuljetusmaksuista ja alueista.
Ravintola Don Papa Lappeenranta Eazybreak, Kortti, Wolt olemme woltissa sekä meiltä onnistuu toimitukset omasta toimesta minimi 10 hengen ryhmille ilman erillistä toimitusmaksua. Toimitamme n. 3km alueelle Lappeenrannan keskustasta. Tarkemmat tilausohjeet löytyy kotisivuiltamme www.donpapa.fi. Hyväksymme kaikki samat maksutavat kuin ravintolassakin.
Ravintola The Kitchen Lappeenranta Wolt Kotiinkuljetus Woltin kautta. Itse voi noutaa paikan päältä.
Subway Iso Kristiina Lappeenranta Wolt Wolt www.wolt.fi tai Wolt-sovellus
Taco Bell Lappeenranta Lappeenranta Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Hyväskä Oy Lapua Eazybreak, Kortti Puhelimella edellisenä päivänä. Koko Lapuan alue, lähinnä lounasaika.  Kuljetus toistaiseksi ilmainen.
Mamman keittiöstä Lempäälä Eazybreak, Kortti, Käteinen käteismaksu tai easybreak. Onnistuu myös korttimaksu.
Eräs Ravintola Lieksa Eazybreak, Kortti Puhelimella, sähköpostilla, sosiaalisenmediankanavien kautta
LounasKahvila PokronHelmi Lieksa Eazybreak, Kortti Toimitamme maanantaisin ja perjantaisin lounaita kotiin, myös kotikaranteenissa oleville.
Bulleriina Lieto Lieto Eazybreak, Kortti Kuljetukset toimipaikasta max.5 km, tarkemmin soitolla. Tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Lieto 0407555555
Antonio Lohi Lohja Eazybreak, Kortti Lohjan alueelle ravintolasta 5 km säteellä, alkaen 1.4.2020. Tilaukset tulee tehdä samana päivänä 11.00 mennessä, joko sähköpostitse [email protected] tai p. 044-3205107.Arkipäivisin ma-pe. Maksuvälineinä eazybreak, korttimaksu. Lounaskuljetus klo.11-14.00.
Bistro barrica Lohja Eazybreak, Kortti Me teen ilmainen kotin kuljetus ja 60min sisään teen palvelu
Neste Pusula Lohja Eazybreak, Kortti Lounasruoka: Tilaukset edellisenä päivänä numeroon 050-4700676, toimitus klo 11.00 – 13.00. Lounas ei kuljetusmaksua.

Muut ruoka-annokset tilataan samasta numerosta ja toimitetaan 20min – 1h tilauksesta. Kuljetus maksaa 1€/km

Maksu kortti/käteinen

RAVINTOLA AMAR’S GRILLHOUSE Lohja Eazybreak, Kortti Puhelimitse tilaukset 019-321532. Viiden kilometrinsäteellä toimitetaan.
MAksutapa eazybreak, e-passi, pankkikortit,lounassetelit.
Ravintola JuhlaVaunu Lohja Eazybreak, Kortti, Käteinen https://juhlavaunu.com/fi-fi/Tilaa-kotiin
Ravintola Nahkurintalli Lohja ePassi Lohjan keskustan alue.
Siilo Cafe & Catering Lohja Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla 0442316773, sähköpostilla [email protected] tai Facebookin kautta (Siilo Cafe & Catering). Kotiinkuljetukset tilattava etukäteen ja toimitukset klo 14 jälkeen, kuljetusmaksu 3-10€, riippuen matkasta. Maksutapoina käy kortti, käteinen, mobiilit lounasedut, tilisiirto ja lasku (laskutuslisä 6€, voidaan myös laskuttaa kerran kuussa).
Safcafe Loviisa Eazybreak, Kortti puhelimitse, korttimaksu  ja 10 km säteellä
Sakura Deli Oy Ab Loviisa Eazybreak, Kortti, käteinen, tilisiirto Nopeimmin voi tilata soittamalla. Toimitamme Loviisan alueella 2 eurolla, voi maksaa käteisellä tai suoraan meidän tilille.
T:mi STRADUN Loviisa Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Reissuravintola Mäntyharju Eazybreak, Kortti Soita edellisenä päivänä Reissuravintolaan 0400 955460. Ruoka tuodaan seuraavana päivänä kello 10-11 välillä.
Maskun juhlapalvelu Ky Masku Eazybreak, Lasku (kuljetusmaksu) Sähköpostilla ja puhelimella.  Laskutetaan. Soittamalla 013 223551 numeron! Joensuun keskusta ja 5km etäisudella, kuljetus maksu 3,5€ veloitetaan!
Lounas ja pitopalvelu Sinihelmi Merikarvia Eazybreak, Kortti, Käteinen Keskustan alueelle
Kenkäveron ravintola Mikkeli Verkkokauppa Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, sähköpostilla ja puhelimella.
Toimitamme kotiinkuljetukset Mikkelin kaupunki alueella klo 10-16.
Tilaukset edellisenä päivänä, jotta ennätämme valmistamaan tuotteet.
Maksaminen tapahtuu Taito Shop verkkokaupan kautta.
Lounaskahvila Katriina Mikkeli Kortti, Käteinen Puhelimitse/sähköposti Graanintie 5 + 10 km.lounas ja kuljetus 11,50e
ravintola henry`s Mynämäki Eazybreak, Kortti, Käteinen 1-5km 3€ 5-10km 5€ 10-15km 10 € Aukki oloajasta tunti ennen sulkemista kaikkimaksutavat  maksutavaat
tilaukset puhelimillä 0503600010
Cafe Akseli  Naantali Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lasku (vain kuljetusmaksu) Soittamalla. Puh. 0443422180 tilaus klo 9 mennessa. Erikseen sopimalla kuljetusaika. Toimitukset Naantalin alueella. Pankkikortti/käteinen/laskutus
Neste Naantali Liikenneasema Naantali Eazybreak, Kortti, Käteinen Ruoka tilataan viikoksi kerrallaan (ma-pe) ja toimitetaan liikepaikalta n.5km säteellä. Maksu käteisellä tai laskulla.
Lounaskahvila Sokuriina Nastola Eazybreak, Kortti Nastolan alueelle klo.11-13 ,kortit,lounassetelit,käteinen ja eazybreak ,ei kuljetusmaksua
kahvila wanha postitalo Nilsiä Eazybreak, Kortti Asiakkaat ovat useimmat ns.vakioasiakkaita joiden ruokakuljetuksesta on sovittu kk kerrallaan(vanhuksia pääasiassa).Sitten on asiakkaita jotka soittavat joskus päivittäin ja asiakkaita jotka maksavat lounarilla tai eazybreik sovelluksella puhelimella.Sitten asiakkaita esimerkiksi tahkolle kuljetus (juhlat)veloitamme yleensä pankkikorttilaitteella tai fyysisellä laskulla.Ruokapalvelu kuljetus on meillä ulkoistettu syksystä alkaen ja kuljetus tapahtuu 3x viikossa.Kuljetusyrittäjä itse laskuttaa kuljetuksen osalta.Nilsiä/Tahko alue.
Lounas-kahvila wanha postitalo Nilsiä Eazybreak, Kortti nilsiä taajama ma-ke-pe /veloitetaan koronan aikana viikottain(norm.kk)laskulla.Tai kertamaksu.tekevät tilauksen puhelimella tai suurin osa on jo vanhoja asiakkaita.
Kahvila-Ravintola Minea Oy Nokia Eazybreak, Kortti Lounasta noutaen tai kotiinkuljetuksella, ilmainen kuljetus 10 km säteellä toimipisteistä. Lounas noudettavissa klo 10–14.Kuljetusajat sovittavissa.
Kotipizza Nokia Citymarket Nokia Verkkokauppa, Käteinen, Kortti 13 km säteellä ravintolasta. Soittamalla tai verkossa www.kotipizza.fi.

Ennakkomaksu, käteinen ja kortti.

Kotipizza Nokia Välimäenkatu 12 Nokia Verkkokauppa, Käteinen, Kortti 13 km säteellä ravintolasta. Soittamalla tai verkossa www.kotipizza.fi.

Ennakkomaksu, käteinen ja kortti.

Ravintola Minea Oy Nokia Eazybreak, Kortti Lounasta noutaen tai kotiinkuljetuksella, ilmainen kuljetus 10 km säteellä toimipisteistä. Lounas noudettavissa klo 10–14.Kuljetusajat sovittavissa.
TuusanTupa Nummela Eazybreak, Kortti TILAUKSET & NOUTO

*NOUDA tällä viikolla (VKO14) KE-TO klo 13-16
( noutoajankohdat vaihtelevat, tiedotamme somessa lisää )
T Cateringin keittiöstä, OJAKKALANTIE 400

* TILAA halutessasi etukäteen lähettämällä tekstari numeroon 0440550065, näin varmistat saatavuuden.
* MUISTA lisätä myös etu -ja sukunimesi viestiin.

*KOTIINKULJETUS mahdollinen
VIHDIN alueella PERJANTAISIN, kun
minimitilaus 20€!
* Mikäli tilaat kotiinkuljetuksen, liitä tekstariin tarkat osoitetiedot.
* Kuljetusaikataulu klo 14-16 tai sovitusti.
* VAIN KORTTIMAKSUT noudon tai kuljetuksen yhteydessä.

Kenttälän lounas grilli Nummela Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lounassetelit Soittamalla ja tilaamalla alueelle nummela. 11- 15.00 Maksuna käy korttimaksu lounassetelit ja käteinen
Klassikko ravintola  Nummela Eazybreak, Kortti, Käteinen Lounas ja ala carte Ravintola Klassikko tarjoa lounasta arkisin myös kotiin keljutettuna ja iltaisin listalta tilatut annokset. Käteinen tai kortti, kuljetus 4 km.
Uudenmaan Leipä / Cafe Hugo Nurmijärvi Eazybreak, Kortti, Mobilepay Toimitamme lounaat kotiin arkisin klo 11-15 välillä. Toimitamme Klaukkalan lähialueille ja Nurmijärven Kirkonkylään. Maksutavat: lähimaksu kortilla, MobilePay, Eazybreak, lounassetelit. Toimitusraja 20€. Toimitus kotiin on ilmainen. Tilaukseen voi lisätä myös meidän myymälätuotteitamme.
Kotipizza Orimattila Orimattila Verkkokauppa, kortti Tilaukset www.kotipizza.fi tai puhelimitse 03 5260 560. Kuljetusalue 10 km. Kuljetusmaksu 5.90 €. Maksu joko verkossa tai kortilla.
Ravintola Tehdas Orimattila Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus [email protected] tai 0103274400, toimitus taajama-alueella sopimuksen mukaan, saman päivän tilaukset viimeistään klo 14.00
Cafe Provence Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen Tarjoamme kotiinkuljetuksen yli 25euron tilauksiin 20 km säteellä, Tilaukset edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä sähköpostitse: [email protected] tai puhelimella: 08-8821414.
Da Mario Oulu Eazybreak, Kortti Kuljetukset noin 7 km säteellä
Friends & Brgrs Oulu Oulu Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Fuchka bangladeshian fast food & coffee Oulu Kortti, Käteinen Kuljetamme ilmaiseksi enintään 5 km:n säteellä mikäli tilauksen arvo on vähintään 30€. (Norm. 10€) Tilauksen voi tehdä suoraan ravintolaan 0400-552595 tai sähköpostilla [email protected]
Kahvila Floranssi Oulu Kortti (myös lähimaksu), Käteinen Tilausohjeet https://kahvilafloranssi.fi/tilaus.php
Kahvila Stockholm Oulu Eazybreak, Kortti Oulun keskustan alue 5 km säteellä. Maksetaan toimituksen tai noudon yhteydessä eazybreakilla
Kauppuri 5 Burgers Oulu Foodora Foodoran avulla. He toimittavat määrittelemälleen alueelle ja veloittavat myös asiakasta.
kolo lounge Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimitse +35888681234 tai seuraavalle päivälle sähköpostitse [email protected].
Lounasedun ylittävän osuuden voi maksaa kortilla toimituksen yhteydessä.
Ruolista löytyy osoitteesta www.kololounge.com/menuKotiinkuljetuksen minitilaus 15 € ja kuljetusmaksut
Oulun keskusta (90100) ilmainen
alle 3km säteellä 3,90 €
3-5 km säteellä 7,90 €
Kotipizza Hallituskatu Oulu Oulu Verkkokauppa, Käteinen, Kortti tilaukset osoitteesta www.kotipizza.fi
Lekker 61 Oulu Wolt, Foodora, Nouto Take away from the restaurant: Order by phone, pay and pick up from the restaurant
Order and pay online through the services of Wolt and Foodora
Lounaskahvila Kirsikka Oulu Eazybreak Paikan päältä voi noutaa lounasta kotipakettiin ilman ennakkoon tilaamista.Kuljetettavien lounaiden minimimäärä 5 annosta/tilaus. Tilaukset tehdään soittamalla asiakasta lähinnä olevaan toimipisteeseemme: Alppila 040 809 4104, Rusko 040 820 8156, Limingantulli 040 350 0825. Emme veloita lisämaksua Oulun keskustan ja lähialueiden tai Ruskon alueen kuljetuksista. Maksu Eazybreakilla, tilauksen yhteydessä tilaajien nimet tarvitaan jotta voimme vahvistaa maksun saapuneen ja toimittaa tilauksen.
Lounasravintola Paljetti Oy (Makujen Paljetti) Oulu Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksu yli 10km toimituksissa) Tilaus tehdään puhelimitse numeroon 0400 580084. Ravintolani osoite on Paljetie 5 ja toimitamme 10km säteellä ruoan ilmaiseksi. Kauemmas toimitettaessa toimitusmaksu 5€ ja kuljetusmaksun voi maksaa käteisellä. Ruokaa toimitetaan joka päivä ma-pe klo 11.00 – 14.00.
Makujen Paljetti Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen, ePassi Tilauksen voi tehdä soittamalla numeroon 0400 580 084 niin toimitamme ruoan 10km säteellä ilmaiseksi. Kauemmaksi toimitettaessa toimitusmaksu 5€. Ruoan voi myös itse noutaa paikan päältä.
Pad Thai Baan Naa Thai restaurant Oulu Wolt Lounasruan tilaus/maksu/kotiinkuljetus Woltin kautta
Pancho Villa Oulu Ideapark Oulu Eazybreak, Kortti Oulun Ideaparkin ympäristö-5 km, Arkena 11-17, la-su 12-18, Eazybreak, pankkikortti/luottokortti. Ei kuljetusmaksua alle 5km
Pancho Villa Oulu keskusta Oulu Eazybreak, Kortti Puhelimitse 0400847595. Toimitukset keskusta-5km, arkena 11-17, eazybreak, pankkikortti/luottokortti. alle 5km ei kuljetusmaksua. Tämä tiedote korvaa edellisen.
Ravintola Rauhala Oulu Eazybreak, Kortti (kuljetusmaksu Oulun keskustan ulkopuolelle) Oulun keskusta, ei toistaiseksi kuljetusmaksua. Sovittaessa kauemmaskin kuljetusmaksua vastaan. Kuljettajan mukana maksupääte, johon voi maksaa korttimaksulla.
Ravintola Tarantella Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilauksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Kuljetamme vähintään kymmenen ruoan tilaukset
n. viiden kilometrin säteellä.Emme peri kuljetusmaksua.Tilaus tehtävä hyvissä ajoin ja varmistettava,
että pystymme järjestämään kuljetuksen. Normaalisti meillä ei ole varsinaista kotiinkuljetusta.
Tähtilounas Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen Verkkokaupasta. Lounasaikaan arkisin k. 10,30-13,30. Tilaukset kuljetukselle ed päivänä. Ma x 15 km. Kuljetus 4 eur.
Tortilla House Oulu Oulu Wolt Wolt
Tuba Food & Lounge Oulu Eazybreak, Kortti, Käteinen, Verkkokauppa (19.3. alkaen) Oulun keskusta. Tilaukset puhelimella. Toimitetaan ma-to 10.30-19, pe-la 10.30-20 ja su 12-17. Kotiinkuljetus ilmainen toistaiseksi. Verkkokauppa avataan 19.3.2020, jolloin maksut onnistuvat myös verkkokaupassa.
Ravintola Metsähovi Outokumpu Eazybreak, Käteinen, Laskutus Puhelimella, numeroista 040 5466501, 045 2472511 tai 050 5241421. Käteinen tai laskutus tai eazybreak. 5 kilometrin säteellä Outokummun keskustasta.
Neste K Paimio Paimio Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimitse 02-4705020, tilaukset klo 11 mennessä jonka jälkeen alkaa jakelu. Kaikki maksutavat.
Taukopaikka Aapiskukko Pälkäne Eazybreak, Kortti Ilmainen kotiinkuljetus lähialueilla (10km) ma-pe klo 11-13,
tilaukset 03-3543075 noin klo 10:30 mennessä.
Café Hallonblad Parainen Eazybreak, Kortti, Käteinen www.cafehallonblad.fi
Restaurang Fabriken Parainen Eazybreak, Kortti, Käteinen www.cafehallonblad.fi
Café Hallonblad / Rebelle Bakery Parainen, Turku Eazybreak, Käteinen (tasaraha), MobilePay Nyt voit tilata Hallonbladista ruokaa sekä leivonnaisia myös kotiinkuljetuksella!
Maksutapa: Käteinen tasaraha, lounassetelit, mobilepay sekä eazybreak.
Tilaaminen: Tilaa sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 0451296464 viimeistään 10:30 samana päivänä. Ilmoita sähköpostissa nimi, lounaan määrä, osoite, puhelinnumero sekä maksutapa. Ilmoitathan myös etukäteen jos sinulla on flunssan oireita.
Hotelli-Ravintola Kägöne Parikkala Eazybreak, Käteinen Tilaus arkisin klo 10 mennessä,
Ruoan toimitus klo 11-13 , toimitus 5km säteellä ravintolasta.
Maksutapa käteinen tai EazyBreak
Kahvila-Ravintola EZZO Parkano Eazybreak, Kortti, Käteinen Sopimuksen mukaan. Soitot 050-5943440
St1 Kyläseppä Petäjävesi Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiinkuljetus tilaus tehdään Hanna Hautamäelle, puhelinnumero 050-4147275. Kotiinkuljetus on voimassa arkisin klo 11-14, 5km säteellä keskustasta. Esimerkkinä lämminruoka annos sekä salaatti kotiinkuljetettuna 12€, 7€ annos ja 5€ kuljetus. Maksutapana kortti, maksetaan ruoan toimituksen yhteydessä.
Keski-Cafe Pieksämäki Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus klo 10.00 mennessä tekstiviestillä nroon 020 787 1009, Viestiin keitto- tai salaattilounas, yritys/osoite, Maksutapa ja oma nimesi. Lounas toimitetaan klo 12.00 mennessä. Kuljetus Pmk:n kaupunkialueelle. Laitamme Facebookiin salaatti vaihtoehdot. Asiakkaitamme on ilo palvella!
Taica Pieksämäki Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimella, kortti tai käteinen
Taica A la Carte Pieksämäki Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimitse toistaseksi. 10 km säde toimipisteestä. Käteinen tai kortti
Palko lounaskahvila Pielavesi Lasku Puhelin ja sähköposti Pielaveden keskustan alue laskutus kerran viikossa.
Friends & Brgrs Pietarsaari Pietarsaari Wolt, Foodora Woltin ja Foodoran kautta
Vegana Pietarsaari / Jakobstad Eazybreak, Kortti 06-9231031 före kl 9:30, men helst dagen före. Priset för hemtransporterad mat är 10:50 och det sker efter kl 12. Take awaypris 10:00 och det hämtas 11-12 från Vegana
Bar & Grill Oliver’s Pirkkala Eazybreak, Kortti Koko ruokalista ja lounas mahdollista noutaa ravintolasta tai tilata kotiinkuljetus 8km säteellä ravintolasta. Nouto- ja kuljetustilaukset www.ravintolaolivers.fi/mobiili tai soittamalla ravintolaan.
Brander Pirkkala Oy Pirkkala Eazybreak, Kortti Tilauksen voi tehdä sähköpostilla [email protected] tai puhelimella 03 2532 130. Ruokaa ja muita tuotteita toimitetaan 5 km säteellä Pirkkalassa klo 11-16 sekä Tampereella.
Ninan keittiö Veska Pirkkala Eazybreak, Kortti, Käteinen Toimitamme myös lounaat Sarankulman ja Pirkkalan keskusta-alueelle. Noudettavan ruoan tilaukset voi tehdä ravintolaan puhelimitse 050-336 8396. Maksun todentaminen noudon tai toimituksen yhteydessä.
Ninan keittiö Veskan kauppakeskus Pirkkala Foodora Pakattujen annosten kuljetus n. 5 km säteelle Veskasta.
Lounaskahvila Brunssi Pori Kortti, Käteinen Edellisenä päivänä joko [email protected] tai 044 5858300. Toimitusmaksu on 3€ keskustan alue ja 5€ muut. Yli 50€ toimituksista ei toimitusmaksua. Maksaa voi mieluiten pankkikortilla myös käteinen käy. Tilaus päivän ruokalista tai www.brunssi.com sivuilla lista.
Miittinki Pori Eazybreak, Kortti, Käteinen Voit tilata ruuat myös kotiin tai työpaikalle kuljetettuna puhelimitse 02-6469597 (klo 13.30 mennessä tilatut). Kuljetusmaksut (minimi 2 ruokaa): keskustasta 2 km; veloituksetta, keskustasta 2-5 km; 5,00, keskustasta 5-10 km; 10,00. Myös noutolounas, pakkaamme teille valmiiksi noudettavaksi.
Ravintola yak and yeti Pori Eazybreak, Kortti Asiakas tele tilauksen puhelimen, korttila voi maksaa, kuljetus alue 2.5 km porin keskustasta
Rita`s Place Pori Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelintilaukset 026375699 (kuljetusmaksu-5km 5€ 6-10km 10€). (minimi tilaus 20€)
Turo´s Streets Kitchen Pori Eazybreak, Kortti, Tilisiirto Verkkokaupan kautta osoitteessa https://kauppa.ultrapark.fi/cg/11/turos/ tai soittamalla numeroon 044 702 2198. Verkkokaupassa maksuvälineenä käyvät yleisimmät kortit ja verkkopankkimaksu. Jos asiakas tilaa soittamalla, niin maksu tapahtuu erillisellä maksupäätteellä, joka on kuljettajalla mukana. Toimitamme 0-10km säteellä ravintolastamme.
Viikin Helmi Oy Pori Eazybreak, Kortti Tilaukset puhelimitse 0500591331, toimitukset lounasaikaan Porin keskustan alueelle sopimuksen mukaan. Myös isommat määrät onnistuvat.
Kuljetusmaksu veloitetaan sopimuksen mukaan, lisätietoja puhelimitse.
Pizza Burger House Pornainen Pornainen Eazybreak, Kortti, Käteinen Meillä on nettisivu www.pizzaburgerhouse.fi ja asiakat voi tilata puhelimen 019 651 951Terveisin Hakan
Aatos Café Porvoo Verkkokauppa Annokset kotiin kuljetettuna SmakuStore-verkkokaupan kautta: https://smakufestivals.com/kauppa/
Bistro Gustaf Porvoo Eazybreak, Kortti Porvoon keskusta – 10 km, verkkokaupan kautta
Lounas Werneri Porvoo Eazybreak, Kortti, Lasku Kuljetuksen hoitaa kuljetus Björkman. Tilaukset ja ruokalistat osoitteessa: www.lounasovelle.fi
Tarmolan Kotipizza Porvoo Verkkokauppa, kortti Kotipizza.fi, maksu verkossa. Toimitussäde 8km myymälästä.
Zum Beispiel Porvoo Verkkokauppa Kuljetettavien annosten tilaukset tehdään verkkokaupan kautta. Kuljetus ja annokset maksetaan verkkokaupassa. https://smakufestivals.com/smaku-store/
Neste Pattijoki Raahe Eazybreak, Kortti (kuljetusmaksu) Tilaus soittamalla ravintolan numeroon 08 264 300 klo. 10.00 mennessä tai mieluummin jo edellisenä päivänä.
Kuljetamme 5 km säteellä klo. 11.00-14.00 välisenä aikana. Kuljetusmaksu 5,90€ jonka veloitamme toimitettaessa pankki- tai luottokorteilla.
Pancho Villa Raahe Raahe Eazybreak, Kortti, ePassi Puhelimitse 0400847005, nouto ravintolasta tai kotiin kuljetus mahdollinen. Raahen keskusta-5km, arkena 11-17 la-su 12-18, Eazybreak, pankkikortti/ luottokortti. Alle 5km ei kuljetus maksua.
Cafferie Ekenäs Raasepori Eazybreak, Kortti Ringer och beställer så levererar vi så snabbt som möjligt eller till en viss tid
villa smakhus Raasepori Kortti Pankkikortilla tammisaaren alueelle
Raision kotipizza Raisio Verkkokauppa Aloitamme kotiinkuljetuksen 1.4.20 n. 5 km säteellä myymälästämme. Tilaukset tehdään ja maksetaan verkkokaupan kautta osoitteessa www.kotipizza.fi
Hotelli Rinssi-Eversti Rantasalmi Eazybreak,Kortti Kotisivuillamme www.rinssieversti.fi on lomake, jolla voi tilata lounaan kotiintuotuna haluaminaan päivinä.
Puhelimitse nrosta 015 440761 ja s-postilla osoitteesta [email protected] miel. ennen klo 10.00 aamulla.
Ruokatoimitukset ilman veloitusta Rantasalmen taajama-alueella.
Kahvila-ravintola Satamanportti Rauma Eazybreak, Kortti, Käteinen Rauma toimialueena. Toimitukset arkisin, erikseen sovittuna aikana. Asiakkaalla myös mahdollisuus noutaa tilaus toimipisteestä. Maksutapoina EazyBreak, ePassi, lounarit, palvelusetelit, käteinen, kortti, lasku jne. Yli 50 € tilauksista ei peritä kuljetusmaksua. Kuljetusmaksu muuten 5 €/tilaus.
Ravintola Buena Vista Rauma Eazybreak, Kortti Tilaukset tehdään puhelimitse. Toimitamme annoksia n. 5 km säteellä ravintolasta. Kotiinkuljetus loppuu n. tuntia ennen sulkemisaikaa. Maksutapoina ovat kortit ja lounassovelukset.
Teatteriravintola Ankkuri Rauma Eazybreak, Kortti, Käteinen Rauma toimialueena. Toimitukset arkisin, erikseen sovittuna aikana. Asiakkaalla myös mahdollisuus noutaa tilaus toimipisteestä. Maksutapoina EazyBreak, ePassi, lounarit, palvelusetelit, käteinen, kortti, lasku jne. Yli 50 € tilauksista ei peritä kuljetusmaksua. Kuljetusmaksu muuten 5 €/tilaus.
Tullin Kaffe Rauma Eazybreak, Kortti Kuljetukset veloituksetta n. 5 km säteellä keskustasta. Tilaukset miel. puhelimitse klo 8-10, nouto t. kuljetus 10.30-13. Ruokalista www.tullinkaffe.fi
Kahvila LounasKulma Simpele Rautjärvi Eazybreak, Kortti, Käteinen Lounas tulee tilata edellisenä päivänä klo 16 mennessä, p.050-5051224 tai [email protected]
Simpeleen keskustan alueella, säde n.6km
Ruoka toimitetaan päivittäin klo 10.30-13.30
Kuljetusmaksu on 2€, lisätään lounaan hintaan
Teboil Simpele Rautjärvi Eazybreak, Kortti SOittamalla, maksu käteisellä tai laskulla.
Little India Riihimäki Eazybreak, Kortti, Käteinen Riihimäen keskustan lähialueet. Soittamalla numeroon 0401806949. Kerro että maksat e-passilla
Teollisuuskylän ruokala Riihimäki Eazybreak, Kortti Toimitukset Riihimäen alueelle, hinta 3-5€ riippuen matkasta
Apsara Angkor  Riihimäki Eazybreak, Kortti Asiakkaat tekevät tilauksen soittamalla meidän ravintolan numero 040-1399915. Toimitamme koko Riihimäen alueella. Alle 25€ tilausta kuljetus maksaa 3€. Yli 25€ tilausta kuljetus ovat ilmainen. Kuljetusmaksut voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.
cafe rovaniemi Rovaniemi Eazybreak, Kortti lähialueille
autolla,kaikki maksutavat käy
soittamalla,netin kautta voi tilata
Kahvila Kauppayhtiö Rovaniemi Wolt Wolt toimittaa ruoan, tilataan woltapp:in kautta.
Neste K Reissumies Rovaniemi Eazybreak, Kortti Lounas arkisin kotiin kuljetettuna 11€. Kuljetusmaksu alle 20€ tilauksissa 5,90€.  Tilaa 0447578509
Ravintola Comico, Lounas Rovaniemi Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus p.016-344433. Kuljetus max 10km. Maksu kortilla/sovelluksella/lounassetelillä. Kuljetusmaksu 4,90/tilaus.
Ravintola Milan Rovaniemi Eazybreak, ePassi Rovaniemen alue. Kotiinkuljetusmaksu: alle 3km 3 €, 4km 5 €, 5km 7 €
Bulleriina Rusko Rusko Eazybreak, Kortti Kuljetukset toimipaikasta max.5 km, tarkemmin soitolla. tilaus numeroon 040-7236692 tai toimipaikkojen numeroihin suoraan Rusko 024333790
Ravintola Frisee Saarijärvi Eazybreak, Kortti Kuljetukset 5 km säteellä keskustasta. tilaus s.postilla: [email protected] , fb.n kautta tai tekstiviestillä 040 028 4124
Cafe 68 Lounas-Kahvila Salo Eazybreak, Käteinen, Tilisiirto Tilaukset viimeistään edellisenä päivänä, Maanantain tilaukset Perjantaina. Tilaukset Ma-Pe klo 9-15 välillä numeroon 044-0275644/Kirsi Orpana. Toimitamme aterioita Ma-Pe klo 11-13 välillä. Maksutapoina tällä hetkellä käteismaksu ja pankkisiirto.
Kebab Pizzeria Kanari Salo Eazybreak, Kortti, Käteinen 8km alue!
Kortti käteinen!
KhaoSuk Salo Eazybreak, Kortti Noin 2 km Salon keskustasta ilmainen kuljetus. soittaa 044 231 1359 ja tilata ruoka etukäteen tai tilaa paikan päällä
Pitopastantti Salo Eazybreak Tilaukset soittamalla 02 735 1455. Näytä toimituksen yhteydessä Eazybreak-sovelluksen numero- kirjainsarjan kuten Pastantissakin on tehty. Ei kuljetusmaksua.
Ravintola kanari  Salo Eazybreak, Kortti, Käteinen, Lounassetelit Kaikki maksut käyvät!
Ma-to 10.30-22
Pe la 10.30-02.00
Su 10.30-22
Kuljetus alue 8km keskustasta!
Restaurant Bizarre Salo Eazybreak, Kortti Kuljetus Salon keskustan alueelle soittamalla numeroon 0405509105. Keittiö avoinna ti-pe klo 11-21 ja la-su klo 13-21. Menu löytyy www.bizarre.fi
Häijään Neste Sastamala Eazybreak, Kortti noin 15 kilometrin säteelle. Yli 20 ueron tilaukset ilman kuljetusmaksua.
Design kahvila ALKU oy Savonlinna Eazybreak, Lasku (kuljetusmaksut alle 5 lounaan tilauksista) Tilaus sähköpostilla, keskustan alue, 5 ruokaa samaan osoitteeseen ei kuljetus veloitusta
Neste Mertala Savonlinna Eazybreak, Kortti, Käteinen Kaupungin alueelle. Meille käy lounassetelit, käteinen ja yleisimmät maksukortit. Arkisin klo 11 ja klo 13 toimitukset veloituksetta. Soita p. 044 979 3678 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu.nestemertala@gmail viimeistää kaksi tuntia ennen toimitusta.
Perlina di Castello Savonlinna Eazybreak, Käteinen, Kortti Lounas ma-pe klo 11-17. Päivän lounaslista löytyy osoitteesta: https://www.raflaamo.fi/fi/savonlinna
Lounaan voi noutaa suoraan ravintolasta tai tilata sen myös kotiin kuljetettuna.Kotiinkuljetus tapahtuu joka arkipäivä klo 11:30 ja klo 13:30 ja 15.30.
Tilaukset tuntia ennen toimitusta. Kuljetusruokien maksutapana käteinen, kortti ja lounasseteli.
Tilaukset soittamalla numeroon 0401689203 tai  https://www.raflaamo.fi/fi/savonlinna/perlina-di-castelloKuljetus 0,-. Kuljetukset 10 km säteellä.
Lounaan hintaan 10,70€ sisältyy salaatti ja lämmin ruoka
Lounas pizza 10,70€
Ravintola Posse Savonlinna Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksu mieluiten aina käteisellä) Puhelimitse 015-515538, tai sähköpostilla [email protected]. Tilausten on oltava perillä viimeistään samana aamuna klo 9:00. Ruokatoimituskierros lähtee klo 10:00. Toimitamme ruokaa keskustan alueelle, ja alustavasti nyt maaliskuun loppuun saakka tarjoamme tätä mahdollisuutta. Lounaan hinta toimitettuna on 12€. Helpoin tapa on varata erotus käteisenä, mutta voimme neuvotella myös muista maksutavoista.
Uskudar Kebab Savonlinna Eazybreak, Kortti, Käteinen Runkona toimii ajoajat seuraavasti:

Klo
11.00
13.00
15.00
17.00
19.00

Tilaukset vähintään tuntia etukäteen numeroon
015 514 206
Toimitusmaksu 3€ / toimitus
Kuljetukset taajama-alueella max  8km toimipisteestämme.
Maksutapoina käy:
Käteinen, pankki- ja luottokortit, lounassetelit (smartum ja edenred) lounaskortit (smartum ja edenred) sekä e-passi ja eazybrake.
Lahjakorteilla voit maksaa vain liikkeessä.

Friends & Brgrs Seinäjoki Seinäjoki Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Herkku Vintti Seinäjoki Eazybreak, Kortti, Käteinen keskustan alue  klo:11-14, käteinen,lounasseteli,pihelimen kautta maksu
Holy Smoke Seinäjoki Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiinkuljetusta kehitetään. Lisätiedot tulevat www- ja facebooksivuillemme.
Kebab Pizzeria ELCebo  

Seinäjoki

Wolt Woltin kautta tilaus- ja kuljetuspalvelu toimii toistaiseksi.
Kahvila lounaskulma Simpele Eazybreak, Kortti Simpeleen keskusta. Lounas tulee tilata edellisenä päivä klo 16 mennessä, p.050-5051224 tai [email protected] lounaslista löytyy www.kahvilalounaskulma.fi Keittiömme on avoinna ma-su klo 10-15 vain tilauskeittiönä. Lounaat voi noutaa kahvilan ovelta tai tilata kotiin tai työpaikalle toimitettuna
Ravintola Spoon – Pickala Siuntio Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhlimitse (050 443 1813) tai sähköpostilla ([email protected]) aina edellisenä päivänä klo 14:00 mennessä. Toimitetaan seuraavana päivänä 10:30-13:30 välisenä aikana. alueella Siuntio, Kirkkonummi, Masala, Sundsberg, siis noin 15km säteellä Pickalasta. Maksu hoituu toimituksen yhteydessä: Eazybreak, kortti, käteinen, mobilepay ja käytännössä kaikki mahdolliset lounassetelit(appit/kortit.
SomerBowl Somero Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimitse, veloitus pankkikortilla tai laskulla
Ravintola Palomestari Sonkajärvi Eazybreak, Kortti, Käteinen kotiinkuljetus tilataan puhelimella, Sonkajärven taajama-alueelle, ruokaa toimitetaan päivittäin, maksun voi suorittaa käteisellä, tai pankkikorttikin käy
Ravintola Hollivoot  Sonkajärvi Kortti, Käteinen Tilaus puhelimitse, lounaskuljetukset aamupäivällä taajama-alueelle ilman kuljetusmaksua. Ruoka maksetaan käteisellä tai kortilla, vakioasiakkaat laskutetaan kuukausittain.
Ravintola Messi Sotkamo Eazybreak, Kortti Puhelimitse
Soittamalla 08-6660600
Viestillä 040-5960133
5/5 falafel&shaorma Tampere Wolt, Foodora Kuljetus toimii Woltin ja Foodoran kautta.
Aloha Ramen Tampere Foodora Foodora
Bianco pizzeria ravintola Tampere Eazybreak, Kortti Soittamalla numeroon 0505284045. Vain 1,5 km. Joka päivä klo 13.00 jälkeen.
Vähentää 5 annoksen. Voi maksa kaikilla tavalla.
Bistro Naapuri Tampere Foodora Foodora kotiinkuljettaa annoksiamme. Toimitaan Foodoran käytäntöjen mukaisesti.
Brander Cafe Tullintori Tampere Eazybreak, Kortti Tilaus sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 03 2532 130.
Tilauksia toimitetaan Tampereen keskusta – alueella.
buffet sisu Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen puhelin,sähköposti,pankkikortti,käteinen toimitus lähinnä hervannan alueelle
buffet sisu 1 Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen puhelin,sähköposti,pankkikortti,käteinen toimitus lähinnä hervannan alueelle
Cafe & Bakery Nostalgia Tampere Eazybreak, Epassi, Smartum, Lounasseteli, Käteinen Finlaysonin alueelle Tampereelle.  Lounasruokaa ja maksu eazybrakella, e-passilla, lounassetelillä, smartumilla tai käteisellä.
Cafe & Salad Bar Sanna´s Tampere Eazybreak, Kortti Kotiinkuljetus mahdollista klo 13–14 välisenä aikana keskustan alueella. Kuljetuspalkkio 2,5€/tilaus.
Cafe Pispala Tampere Eazybreak, Kortti kotiinkuljetus (ke–la) lähialueille
Cafe Reilu Tampere Foodora Foodoran kautta
CHU Asian Street Food Tampere Foodora Kotiinkuljetus onnistuu toistaiseksi Foodoran kautta.
CHU Asian Street Food  Tampere Eazybreak, Kortti Asiakkaat voivat tilata ruokaa haluamaansa osoitteeseen (toimitusalue: 33520, 33530, 33540) soittamalla ravintolamme puhelinnumeroon: 044 231 4945 . Tilauksessa asiakkaalla on mahdollista valita take-away rasiaan 3 pääruokaa ja 2 lisuketta sen viikon voimassa olevasta Buffet menusta (menu löytyy kotisivuiltamme www.chu.fi). Kotiinkuljetukseen sisältyy myös vapaavalintainen hanajuoma (coca cola, sprite zero, fanta zero, coca cola zero, soodavesi) Ruoka/juoma ja toimitus yhteensä 12 euroa. Mikäli asiakas maksaa 10,70€ Eazybreakillä, veloitamme ylimenevän osuuden käteisellä. Kuljetusaika voimassa arkisin ma-pe klo 10.45-17
Etelän Kebab House Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset puhelimitse 032110070. Tarjoamme kaikki take away annokset -20% hinnasta ja kuljetukset Tampereen alueella ilmaiseksi, kun tilaat vähintään kaksi annosta.
Tervetuloa herkuttelemaan!
Friends & Brgrs Tampere Tampere Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Gopal Herkku Oy Tampere Foodora Foodoran toimitusalue ja kuljetusmaksu.
Kahvila Epilä Tampere Eazybreak, Kortti Kotiruokalounasta ja kahvilatuotteita mukaan ja lounaan kotiinkuljetus lähialueille. Kotiinkuljetustilaukset edeltävänä päivänä klo 17mennessä. Lounaslista www.kahvilaepila.com.
KATMANDU Hämeenkatu Tampere Wolt, Foodora kotiinkuljetus Woltilla ja Foodoralla.
Linkosuo Buffet & Cafe Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Suuremmalle ryhmälle voimme myös toimittaa ruokaa lähialueelle. Toimitusmaksusta sovitaan erikseen. Ruoka-annoksia voi tilata puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. E-passilla maksu onnistuu ruoka-annosta noutaessa.
Lounasruokala Ruskon Helmi Tampere Eazybreak, Kortti kotiinkuljetusmahdollisuus lähialueella. Ruokalista ruskonhelmi.fi. Isompia annoksia kilohinnalla. Tilaukset soittamalla tai tekstiviestillä 0407486865
Manoushe Tampere Eazybreak, alle 50 € tilausten kuljetusmaksu tilisiirtona Tampere keskustassa + 3km. Yli 50 eur tilauset kotiin kuljetetaan ilmaiseksi. Muuten maksu 5eur tilille fi17 8000 2512 1107 26, Abdo Nawfal
Otavalankatu Zarillo Tampere Foodora Kotiinkuljetus Foodoran kautta.
Padat & Pidot Tampere Eazybreak, Käteinen Tilaus mielellään edellisenä päivänä, viimeistään samana päivänä klo 10 mennessä. Kuljetus Lakalaivan-Lahdesjärven alueelle lisämaksuton. Kuljetus tapahtuu klo 11 – 13 välisenä aikana. Maksuvälineenä käteinen tai eb-sovellus
Pancho Villa Tampere Wolt, Foodora Tilaukset ja kuljetukset menee Wolt – ja Foodora palveluiden kautta. Eli kuljetusalueet ja – maksut heidän kautta.
Panimoravintola Plevna Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen n. 5 km keskustasta, maksuton
soitto 032601200 tai sähköposti [email protected]
Pizzeria Luca Frenckell Tampere Wolt, Foodora kotiinkuljetuksella Woltin ja Foodoran kautta.
Punjab kebab Tampere Wolt, Foodora Meillä on wolt ja Foodora , jotka kuljettajavat meidän annoksia kotiin
Puutarhakatu Zarillo Tampere Foodora Kotiinkuljetus Foodoran kautta.
Ravintola  Periscope Tampere Verkkokauppa  tilattavissa seitsemän kiloa ruokaa sisältävä ”karanteeniboksi”. Boksi tilataan osoitteesta tableonline.fi.
Ravintola Haitari Tampere Eazybreak, Kortti tai Käteinen (kuljetusmaksu) Alue Hervanta
Kuljetus aukioloaikojen mukaan ala carte-listalta ja lounaslistalta 10:30-15:00
Kuljetusmaksun maksutavat: käteinen, kortti
Tilaus tekstiviestillä (tai tarvittaessa soittamalla) p. 045-1302754 tai edellisenä päivänä sähköpostilla [email protected]
Myös pitopalvelua.
Ravintola Katmandu Aleksanterinkatu Tampere Wolt, Foodora kotiinkuljetus Woltilla ja Foodoralla.
Ravintola Onni ja Leo Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Ravintolan lähialueelle kuljetus max.2km, kuljetuksesta emme peri maksua erikseen.
Ravintola Piha Tampere Eazybreak, Kortti Kuljetukset arkisin klo 10.30–11 ja 13–14. Kuljetukset tulee tilata etukäteen edeltävän arkipäivänä klo 13 mennessä.
Ravintola Purebite Tampere Wolt, Foodora Woltin ja Foodoran kautta.
Ravintola Semafori Tampere Eazybreak, Käteinen, Kortti Kotiinkuljetuksen voit tehdä numeroon: 03-2224402.
Lisätiedot puhelimitse.
Ravintola Speakeasy Hervanta Tampere Wolt, Foodora Foodoran ja woltin kautta
Ravintola Suomalainen Klubi Tampere Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Sähköpostilla tai varausjärjestelmän kautta. Tampere kaupunkialue. kaikki maksutavat, ilmoitettava etukäteen
Ravintola Vanha Ike Tampere Nouto, Eazybreak, Kortti, Käteinen Otamme vastaan noutotilauksia nrossa 032124051 ma-pe klo 10-16. Ravintola on auki klo 10-16:30.
Emme kuljeta.
Ravintola Wanha Tappi Tampere Eazybreak, Kortti 0451176300. Lounaan kotiinkuljetus, tilaus tekstiviestillä.
Restaurant Thai Golden Chang Tampere Wolt, Foodora Toimittaa myös Woltin ja Foodoran kautta.
Robert`s Coffee Ratina Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus ja Noutopalvelu. Lounasaikoina kuljetus Ratinan lähialueille (kävelymatkan päähän). Tilaukset puhelimitse suoraan kahvilaan 044-7301772 Nouto kahvilan noutopisteeltä kahvilan aukioloaikojen mukaisesti. Tilaustoimitus seuraavan päivän ruokatilauksiin, ennakko tilaukset seuraavan päivän toimituksiin tulisi jättää klo 14.00 menessä. Toimituksista veloitetaan 12€ jos tilaus on alle 150€. Valikoima tuotteille löytyy http://www.zeberas.fi/kokouscatering.html, osassa kahviloissa voi olla pieniä poikkeavaisuuksia valikoiman osalta. Huom erikoisvalikoimassamme kahvilassa valmistetun gelaton kotipakkaukset.
Ruskon helmi Tampere Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus puhelimitse. Toimitus alueille hervanta,rusko ja Kaukajärvi.
Toimitus sopimuksen mukaan.
Sammonkadun Subway Tampere Wolt, Foodora, yli 50 € tilaukset neuvoteltavissa Laskulle tai Käteisellä Wolt ja Foodora ja heidän appinsa/nettisivujen kautta tilaus, maksu onnistuu heidän kauttaan. Isommat tilaukset (yli 50e) voidaan neuvotella kuljetus Kaleva/keskusta alueelle. Laskutus tai käteinen(lounassetelit) jos itse kuljetamme.
Siipiweikot Tampere Keskusta Tampere Wolt, Foodora Meiltä siivet itse noutamalla, Woltilla tai Foodoralla.
Siipiweikot Tampere Tampella Tampere Wolt, Foodora Meiltä siivet itse noutamalla, Woltilla tai Foodoralla.
Sitko Pizza & Bar Tampere Wolt, Foodora Kotiinkuljetuksen hoitavat Wolt ja Foodora.
Tampereen Il Siciliano Tampere Wolt, Foodora Noutona tai kotiin kuljetus Woltin tai Foodoran kautta.
Tampereen Suomalaisen Klubin Ravintola Tampere Eazybreak Tampereen keskusta-alue eazybreak sopimusasiakkaille veloituksetta. 0106179761 / [email protected]
Tom&crill Tampere Eazybreak, Kortti Puhelin tai sähköposti / p.0503450152 / [email protected] . Lielahti, siivikkala, lentävänniemi ja ylöjärvi. Lounas aikaan klo.10-15 ei kuljetus maksua. lounaan hinta 10€. salaatti ja lämminruoka sekä jälkiruoka.
Zafran Tampere Eazybreak, Kortti Take away- annokset noudettuna tai kotiinkuljetettuna. Toimitus myös Foodorasta.
Zipatta Tampere Eazybreak, Kortti Pirkanmaa, pääsääntöisesti lielahti, niemi, lentävänniemi, siivikkala.
Restaurang Marina´s Öb TEERIJÄRVI Eazybreak, Kortti Puhelimitse
Lounasravintola Helmi TERVAJOKI Eazybreak, Kortti, Käteinen Kotiinkuljetus n.10kilometriä helmestä. Kotiinkuljetus ma-su n.klo 11.00-13.00.
Tilaukset soittamalla Helmeen 050-3577443 tai sähköpostilla [email protected], tasaraha, eazybreak, epassi, lounasseteli
LounasTorppi & Catering Tornio Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittavat, kuljetamme -asiakkaan toiveiden mukaan ruuan, myös maksu käy pankkikortilla, laskulla tai tilille maksamalla.
Lounas Sulo OY Turenki Eazybreak, Kortti, Käteinen Lounaan voi tilata numerosta    045 78704662      Lounaat toimitetaan Turengin alueela   klo 10.30-15.00    Lounas 9.50€+kuljetusmaksu 1.50€     Keittolounas  7.50€+kuljetusmaksu 1.50€
Lounaskellari Emmi Turenki Eazybreak, Käteinen, Kortti Sähköposti, soittamalla. klo11-14.00 Turenki n. 7km säteellä. käteinen, lounas seteli, eazybreak
Arkea Ravintola Petrelius Turku Eazybreak, Käteinen, Kortti Tilaukset voi tehdä osoitteista: [email protected] tai [email protected]
Bagel House Yliopistonkatu Turku Eazybreak, Kortti, Käteinen Tarjoamme nyt ilmaista kotiinkuljetusta seuraavilla ehdoilla:
– Vähintään 20 euron tilauksiin, alle 20 euron tilauksista veloitamme 3,50 € toimituslisän
– Tilaukset sähköpostilla [email protected], puhelimitse 0400 276 692, tai myös Facebookin kautta
– Toimitamme seuraaviin postinumeroihin 20100 (keskusta-alue), 20200, 20810, 20700, 20300, 20250,
20720, 20540 (ei Kohmo ja Halinen), 20210, 20320, 20500, 20520, 20800
– Maksutavat: käteinen, Smartum, Edenred, Eazybreak, E-passi, tilisiirto (korttimaksu ei vielä mahdollinen)
Bowler Turku Eazybreak, Kortti Toimitamme toistaiseksi myös lounasannokset Turun keskustan alueelle maksutta. Tilauksen voi lähettää [email protected] tai 0400-345620. Lounastoimitus on tarjolla Ma-Pe klo 11-14.
Brahen Kellari Turku Verkkokauppa tai Wolt TILAUS: www.brahenkellari.fi/verkkokauppa TAI soittamalla edellisenä päivänä ravintolaan klo 11- 14 välillä TAI tilaamalla Woltin kautta.
TOIMITUSALUE: Ruutukaava-alue
MAKSUTAVAT: verkkokaupassa kaikki yleisimmät, Puhelin tilaukset sovitaan tapauskohtaisesti ja Woltilla omat…
Burger King Kultatalo Turku Turku Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Cafe Brahe Hansa Turku Wolt Wolt
Fafa’s Turku Turku Wolt, Foodora Wolt & Foodora toimittavat annoksiamme
Friends & Brgrs Turku Turku Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Hesburger Turku Puutori Turku Wolt, Foodora Wolt, Foodoora
Jesse´s Dine Oy  Turku Eazybreak, Käteinen, Kortti Soittamalla numeroon : 040-7609433, päivää ennen. Menu löytyy meidän nettisivuilta : https://www.jessesdine.fi/ajankohtaista/jesses-dine-reagoi-korona-virukseen/. Hinta on kuljetus kohtainen : 20,00e / kuljetus, samalla siis kuljetamme monta lounasta.Lisätietoja Jesse Söderlund
Kado Sushi Bar Turku Wolt Woltin kautta keskustan alueelle
Kalaliike S. Wallin Kauppahalli Turku Turku Eazybreak, Kortti Kuljetukset Turun kauppahalli – 10km. Tilaus 02-4125124, minimi 3 annosta. Valmiina viiden annoksen soppa 42,50€ ei kuljetusmaksua.
Kuningas Kebab Turku Wolt, Foodora Wolt ja Foodora kuljettavat ruuat ja veloitus tapahtuu myös heidän kautta.
Kuori food and wine Turku Wolt Wolt-sovelluksen kautta. Lounasaikaan klo 11.00-14.30 sekä mahdollisesti lisäämme mahdollisuuden kotiinkuljetukselle myös ilta-aikaan näissä olosuhteissa.
Lounasravintola Arvonen Turku Kortti, Käteinen Lounasruoka kotiin kuljetettuna (kuljetuksen hintaa ei voida irrottaa erikseen, hinta on pakettihinta) 10,50€ sis.kuljetuksen, yhden pääruoan tai keiton sekä salaatin. Kuljetus 10km säteellä ravintolasta (Maariankatu 4, Turku). Toimitus klo 13-14 välisenä aikana. Tilaukset puhelimitse klo 10 mennessä numerosta 044 930 44 89.
MAKU TURKU Turku Eazybreak, Käteinen, Kortti Soittamalla numeroon 045-1806900. Toimitamme ruokaa n. 5km säteelle ravintolastamme. Meillä ei ole kuljetusmaksua
Nummis kebab pizzeria  Turku Eazybreak, Kortti, Käteinen Kello  10-20:30 ja lähi alue
Pub Niska Turku Wolt, Foodora Woltin ja Foodoran kautta voi tilata kotiinkuljetuksen
Ravintola Delhi Darbar Turku Eazybreak, Kortti, Käteinen kotisivujen www.delhidarbar.fi löytyy verkkokauppa
Ravintola Julinia Turku Wolt 1. Wolt-sovelluksen kautta
Ristorante Dennis Linnankatu Turku Wolt Wolt toimittaa kotiinkuljetuksen
Skanssinkulma Turku Eazybreak, Kortti Soittamalla 02-2363213 (ark klo7.30-17 tai la klo11.30-17) tai laittamalla viestiä ravintolan messengeriin (facebook). Toimitukset klo10.30, klo13 ja klo16. Maksutavat esim. Pivo (vain paikan päältä), Eazy break, Epassi, lounassetelit, käteinen, korttimaksu, Mobile pay.
Subway kupittaa Turku Wolt, Foodora puhelintilaus 0400225697, wolt ja foodora. Turku ja raisio. 10-15.00. Kuljetusmaksut veloitetaan wolt ja foodora tilausten yhteydessä aplikaatiosta.  Lounaskuljetuksiin ilmainen kuljetus yli 50€ tilauksissa tai käteismaksu pienemmissä tilauksissa.
Taco Bell Turku Turku Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Xoco’s Turku Eazybreak, Kortti On kotiinkuljetus ja se on ilmainen 10 km säteellä.
Lounas kahvila Kirsikankukka  Turku Eazybreak, Kortti, Käteinen puhelimiste, sähköpostin
Pizzeria Napoli Turku Turku Wolt Wolt-sovelluksen kautta
Sushi Hot Aasian ravintola  Turku, Hämeenlinna Eazybreak, Kortti, Käteinen Soittamalla ravintolaan numeroon ja tilata, kuljetus veloituksetta alle 2 km. Yli 2km 1€/km. Maksutavat:käteinen / korttimaksu.
Nurkka10 Tuusula Eazybreak, Kortti, Käteinen (tasaraha), ePassi, Edenred-mobiili, SmartumPay Ma 30.3 siirrymme tarjoamaan ainoastaan keittiössä pakattuja ruoka-annoksia: näitä voi noutaa etukäteen tilattuina tai vaihtoehtoisesti kuljetuksella. Teemme annoksia myös valmiiksi, joten yksittäiset annokset saa noutaa ilman varausta. Lounaslista: https://www.nurkka10.fi/menu/ Sisällä ei saa toistaiseksi lounastaa. Kuljetamme yrityksille sekä yksityisille ilman kuljetusmaksua. Tilaukset tekstiviestillä tai soittamalla numeroon: 0400 8000 92 (viestillä tilaus tulee parhaiten perille). Lounaskuljetuksissa maksutavat: pankkikortti, käteinen (tasaraha), e-passi,eazybreak, mobiili edenred/smartum. Meidän oma Lounaspassi ei käy maksuvälineenä.
Kokkikaksikko Ulvila Eazybreak, Kortti Ulvila, Pori. Tilaukset puhelimitse, noudosta/toimituksesta voimme sopia samalla
Lounaskahvila Katariina Vaajakoski Eazybreak, Kortti, Käteinen soitto jyväskylän alue
BAKERY&café Vaasa Eazybreak, Kortti Tilaus edellisenä päivänä klo. 07:00 – 16:00 puh. 06-3843363. Toimitus klo. 11:30 – 14:00 Vaasan kaupungin alueela + Sepänkylä. Kotiinkuljetusmaksu 6,90 euroa. Tilaus + kuljetusmaksu veloitetaan toimittaessa korttimaksuna (suositus on lähimaksu).
Bistro vaasan kauppahalli Vaasa Eazybreak, Kortti, Käteinen, MobilePay Asiakkaat voivat tehdä tilauksen puhelimen kautta.toimintaamme koko vaasan alueella Ma-Pe10:30-16:30 ja La 11:30-14:30.
Kuljetusmaksut veloitamme mobilepay kautta
Bona Street Food Vaasa Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset viimeistään edellisenä päivänä soittamalla tai tekstiviestinä gsm. 044021117 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Maksutavat Eazybreak, ePassi, MobilePay tai käteinen. Kuljetuspalvelun hinta 6€/osoite Vaasan kaupungin alueella. Kuljetukset aikavälillä klo 10.30 – 14.30. Kuljetuspalvelu toteutetaan yhteistyössä Taxi Sjömanin kanssa 3.4.2020 alkaen.
Burger King Kivihaka Vaasa Vaasa Wolt Wolt- palvelun kautta.
Friends & Brgrs Vaasa Vaasa Wolt, Foodora Wolt, Foodora
Kotipizza Rewell Center Vaasa Verkkokauppa, kortti Tilaukset  ja maksu tulee tehdä netin kautta www.kotipizza.fi
Lounasravintola Cotton Club Vaasa Eazybreak, Käteinen, Kortti Asiakas soittaa ravintolaan jolloin otamme yhteystiedot ja osoitteen ylös. Toimitamme vaasan kaupungin alueelle ruokaa. Kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen mukaan joka selviää puhelussa. Kokonaissumma märäytyy halutun ruuan ja kuljetusmaksun mukaan. Toimitamme ruokaa arkisin klo 10.45-12.30 välisenä aikana. Maksun voi hoitaa käteisellä kuljettajan tuotua ruuan tai sitten laskulla jonka lähetämme kerran kuukaudessa.
Paninis kitchen Vaasa Eazybreak, Kortti, Käteinen, Wolt, Foodora, Lounasseteli Soittamalla tai email, toimitamme vaasan alueella, kaikki maksutavat käy
Pizzeria O Sole Mio Vaasa Wolt Wolt kuljettaa
Raawka Vaasa Wolt, MobilePay, ePassi Nyt ollaan miettinyt että kuljetusmaksu on 3€ ja mobile pay maksulla.
Ravintola Cotton Club Vaasa Käteinen, Lasku Asiakas soittaa tilauksen suoraan ravintolaan. Maksaa voi käteen tai sitten lähetämme laskun seuraavan kuukauden alussa. Toimitamme ruokaa kaupungin alueelle ja kuljetusmaksu riippuu matkan pituudesta, soittamalla saa lisätietoa.
Ravintola Loftet Vaasa Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaukset 0458880018 tai [email protected], tällä hetkellä toimitamme annoksia sulkemisajan jälkeen n. klo 15-16 välillä alueella keskusta-palosaari-vikinga. Toimitusaikaan ja paikkoihin mahdollisesti tulossa laajennusta. Maksu kortilla.
Ravintola Olympic Vaasa Eazybreak, Kortti Vaasan alue. Puhelimitse 0505398173. Pankkikortti.
RAx Buffet Vaasa Vaasa Wolt Wolt
Sweet Vaasa Vaasa Eazybreak, Kortti Kotisivujen kautta www.sweetvaasa.fi. Kuljetus 7 km säteellä kahvilasta, kuljetus veloituksetta. Minimitilaus 10€.
Kahvihuone Tähti Valkeakoski Eazybreak, Kortti Nettikaupasta tai soittamalla.
Toimitujset Valkeakoski.
Sauna Bar & Grill Valkeakoski Eazybreak, Kortti, Käteinen 0407092011 Ruokaa kotiinkuljetuksella lähialueille tai noudettuna. Tilaukset soittamalla ravintolaan
Thai Lunch Time Valkeakoski Eazybreak, Kortti soitto tai tekstiviesti 041-5351353 Valkeakosken talousalue, Paikallinen taxi alkaen 3,5 e
Allun grilli Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen Lounas- että à la carte -annosten kotiinkuljetusta lähialueille
(mm. Myyrmäki, Louhela, Martinlaakso, Kaivoksela, Vantaanlaakso, Kivistö, Ylästö, Varisto, Vapaala, Pähkinärinne, Hämevaara, Rajatorppa)
Kotiinkuljetustilaus tulisi MIELELLÄÄN tehdä edelliseen päivään klo20 mennessä, joko sähköpostitse [email protected] tai tekstiviestitse p. 044 704 4446. Saatuamme tilauksesi, vahvistamme toimituksen.
Ilmoitathan tilauksessa nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi (ja mahdollisen ovikoodin), maksutapasi sekä millä aikavälillä tahdot kotiinkuljetuksen tapahtuvan (esim. klo10-11, klo11-12, klo12-13 jne). Alkusalaatti ja leipä kuuluvat tilaukseen automaattisesti.
Yli 30 euron tilaukset kuljetamme veloituksetta, alle 30 euron tilauksista veloitamme 5 euron kuljetusmaksun.
Maksutapoina käyvät
käteinen, pankki- ja luottokortit, E-passi, Eazybreak, Edenredin lounasseteli ja lounaskortti sekä Smartumin lounasseteli ja lounaskortti.
Chinaman Louhela Vantaa Foodora Foodora ja Chinaman -verkkokauppa
Deluxe Burger & Pizza Vantaa Wolt, Foodora Wolt & Foodora
Hesburger Tikkurila Vantaa Wolt, Foodora Foodora ja Wolt
Tarkemman kuljetus alueen näet sovelluksesta.
Kehälounas Vantaa Eazybreak, Kortti Vantaan alueella Pakkala, Tammisto, Tuupakka, Lentokentän alue. Lounasaikaan toimitus 10-14
Kings Corner grilli kahvila Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen, ePassi Kivistö, Martinlaakso,Ylästö, Vantaankoski, Louhela,Pakkala,Vantaanlaakso, Petikko
Kotipizza Hakunila Vantaa Verkkokauppa, Käteinen, Kortti www.kotipizza.fi
Kotipizza Myyrmäki Vantaa Verkkokauppa, Käteinen, Kortti www.kotipizza.fi
Kotipizza Tammisto Vantaa Verkkokauppa, Käteinen, Kortti www.kotipizza.fi
Kotipizza Tikkurila Vantaa Verkkokauppa Tilaukset www.kotipizza.fi
KuumaKauha Oy Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen (kuljetusmaksu aina käteisellä) [email protected] tai soitto p. 050-3085888. Kyselyt ja tilaukset edellisen päivän aikana. Toimitukset klo 10-12 välillä. Kuljetusalue max 4 km KuumaKauhasta ja kuljetusmaksu 4€ käteisellä. Mikäli tilataan isompi määrä, kuljetuksen hinnasta voidaan sopia erikseen. Meiltä voi myös noutaa annokset, pakkaamme ne ensimmäisenä ennen klo 10.
Mandeli Vantaa Kortti, Käteinen Tilaukset puhelinnumeroon 040 757 3322 arkisin klo 10.30 – 14.00 välisenä aikana. Toimitamme Vantaan alueelle ja meillä maksutapoina käyvät pankkikortit, yleisimmät luottokortit ja käteinen. Yli 20,00 euron tilauksiin kuljetus veloituksetta!
Matilda Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen kivistö, tikkurilla, veromies, aviapolis, jumbo, myyrmäki, martinlaakso,
McDonald’s Kaivoksela Vantaa Wolt, Foodora Wolt ja Foodora kuljettaa omien kuljetusalueiden ja kuljetusmaksujen mukaisesti
Miran Pizza Kebab Vantaa Verkkokauppa, Kortti, Käteinen, Lounasseteli Tilatut tuotteet tulemme jättämään ulko oven eteen halutteessa, koska syynä kontaktien minimoimiseksi.
Asiakkaan tulee myös luovuttaa toimitusosoite ja tarvittavat lisätiedot, kuten ovikoodi ja puhelinnumero.Teemme kaikkemme, jotta tilauksen toimitukset ajoissa. https://miranpizzakebab.fi/
Pizza pojat Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen
pizza service hakunila Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen soitamalla. vähintään 2 annosta.
Ravintola Mardin Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen
Rax Buffet Dixi Vantaa Vantaa Wolt, Foodora Meillä on käytössä Wolt ja Foodora sovellukset
Subway Martinlaakso Vantaa Foodora Foodora,
Taco Bell Dixi Vantaa Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Taco Bell Flamingo Vantaa Wolt, Foodora Wolt ja Foodora, toimitusmaksu noin 4e ja toimitusalue noin 4 km ravintolasta
Tamarin Tikkurila Vantaa Wolt, Foodora Wolt ja Foodora.
Teboil Kaivoksela Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen Kaivoksela, silvola, kuninkaantammi, malminkartano, myyrmäki, louhela, martinlaakso, kivistö, vantaankoski, vantaanlakso , vantaanpuisto, ylästö, rajatorppa, vapaala, varisto,hämeenkylä, hämevaara, pähkinärinne ja linnainen. Vaikka oma alueesi ei löytyisi listalta, kysy rohkeasti kuljetusmahdollisuudesta.
Totoro sushi buffet Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen Puhelimitse 050 396 7210
Facebook messenger
Wanda’s Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen, Edenred Lounasseteli ja mobiilimaksu, Smartum lounasseteli ja -kortti sekä mobiilimaksu, Epassi Tilaukset [email protected] tai soittamalla 040 934 99 26. Lounashinta 10,50 €, alle 30 € tilauksista peritään 4 € kuljetusmaksu. Muista mainita tilausta tehdessäsi seuraavat asiat. Haluamasi lämmin ruoka ja lisuke, toimitusaika (11-12 tai 12-13), nimi, toimitusosoite, puhelinnumero, maksutavan ja mahdolliset lisätiedot (esim. ovikoodi).
Wanda´s Kitchen & Lounge Vantaa Eazybreak, Kortti, Käteinen www.wandas.fi/etalounas
Kiina Keittiö Varkaus Eazybreak, Kortti Puhelin 0440366652, 044336809
Ruokaravintola Amanda Varkaus Eazybreak, Kortti, Käteinen Yrityksille toimitukset arkisin aamupäivällä  , min 5 annosta. Yksityiset take away lounaat nouto ravintolamme arkisin klo 11-12
ramon pizza kebab  Vihti Eazybreak, Kortti, Käteinen asiakas anta osoite ja maksa eb kauta  nummela alue lounas 10e ja kujatus 5e
Ravintola Ramon Vihti Eazybreak, Kortti 10- 20 nummelan alue eb tai kortila
Rantaravintola isabella VILPPULA Eazybreak, Kortti Soittamalla 034716900 tai viestillä 0407058217
Mänttä-Vilppulan alueella 10-13
Eazybreak, pankkikortti, edenred
Mikontalon tavintola Virrat Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksu), Lasku Keskusta alue,ajo-aika 11-14.00(Sopimuksen mukaan),Kuljetusmaksu käteinen. Tilaukset esim.soittamalla ja maksu on ollut lasku.
Virtain Ruokapaja Virrat Eazybreak, Kortti, Käteinen Virtain keskustan alueelle, ma-pe, laskutus ,käteinen, Eazybreak
Festi Palvelu Ylitornio Eazybreak, Kortti, Käteinen Tilaus tehdään soittamalla. Kotiinkuljetus sisältyy lounaan hintaan (9,50 € sis alv 14%), vanhusten ruokapalvelu 8,30 €  alv 0%).
Jakelualue Aavasaksa-Nuotioranta.
King Meal Ylivieska Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksut) Salaattikuljetusten tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla klo 9.30:een mennessä ( ma-pe). Kuljetusmaksu peritään käteisellä.
Kotipizza Ylivieska Ylivieska Verkkokauppa, Käteinen, Kortti Tilaus pitää tehdä Kotipizza.fi verkkokaupassa
Myllyranta Ylivieska Eazybreak, Kortti, Lasku Maksupääte, laskutus, mobiilimaksut
Taivaallinen Rauha Tian An Oy Ylivieska Eazybreak, Käteinen (kuljetusmaksu) Voitte tilata ravintolastamme ruoka-annoksia kotiin toimitettuna Ylivieskan kaupungin alueelle max 5 km:n etäisyydelle ravintolastamme.
Soittakaa tai lähettäkää tilaus puhelinnumeroon 0440858888, antakaa toimitusosoite ja puhelinnumero.
Toimitukset Ma-Pe klo.11:00-19:00
La-Su  klo.12:00-19:00
Kuljetusmaksu 10€/kerta, käteismaksu
Miss Ada Bistro & Cafe Ylöjärvi Eazybreak, Kortti Kuljetusajat ilman erillisveloitusta:
Soppeenmäki, Mäkkylänrinne, Vuorentausta 10.30-11.30
Elovainio, Metsäkylä 12.00-13.00
Kaurasmäki, Veittijärvi, Asuntila 13.30-14.30
Tilaukset sähköpostitse [email protected] edellisenä päivän  tai viimeistään 1 h ennen toimitusajan alkua puhelimitse numeroon 044 9284 696 . Tilaukset toimitetaan aikaikkunan puitteissa.
Mutalan Helmi Ylöjärvi Kortti, Käteinen Vain isommat erät tapauskohtaisen sopimuksen mukaan.
Ravintola Keidas  Ylöjärvi Eazybreak, Käteinen, Lasku, Tilisiirto Lounastilaus tehdään edellisenä päivänä klo 14.00 mennessä puhelimitse p. 040 – 179 9288. Toiminta-alueemme lounaan kuljetuksen osalta on Ylöjärvi. Lounaan toimitus arkisin (ma-pe) klo 11.00 – 13.00. Kuljetus sisältyy lounaan hintaan.
Angela Eazybreak, Kortti, Käteinen Nettiin kauttaa puhelimitse.

 

Ravintolat, joista voit ostaa ruokaa noudettuna

Kaikista listalla olevista ravintoloista voi noutaa ruokaa ja maksaa paikan päällä. Maksun voi hoitaa Eazybreakilla ja ravintolasta riippuen muillakin maksutavoilla.

Koronavirus voi aiheuttaa muutoksia ravintoloiden toimintaan pikaisella aikataululla, joten listan tiedot eivät välttämättä ole aina ajantasaisia. Päivitämme listaa kuitenkin viikottain.

Jos listalta puuttuu jokin ravintola, jonka tiedät kotiinkuljettavan ruokaa tai tarjoavan take away mahdollisuutta, niin vinkkaa siitä meille sähköpostitse [email protected].

RAVINTOLA KAUPUNKI OSOITE POSTINUMERO LISÄTIEDOT
ABC Toijala Akaa Sirkesalontie 2 37800 Nouto ja maksu paikan päällä
Abc toijala Hesburger Akaa Sirkesalontie 2 37800 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaspirtti Akaa myllytie 3 37800 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Leskirouva Akaa Valtatie 16 37800 Puhelimitse 0405969896 tai paikan päältä
ABC Alajärvi Alajärvi Yrittäjäntie 5 62900 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi-ABC Alajärvi Hesburger Alajärvi Yrittäjäntie 5 62900 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Alavus Alavus Piirantie 1 63300 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi-ABC Alavus Hesburger Alavus Piirantie 1 63300 Nouto ja maksu paikan päällä
Soittoruokala Kiroileva Kokki Anjala Elimäentie 54 46910 Asiakas noutaa tilatun ruuan paikan päältä.
ABC Aura Aura Pitkäniitty, Valtatie 36 21380 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Aura Aura Valtatie 36 21380 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Futuro Business Park Espoo Tekniikantie 4 A 02150 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Kutoja Espoo Kutojantie 2 A 02630 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Polaris Espoo Itsehallintokuja 6 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Anne’s Vege Espoo Tapionaukio 4 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Maari Espoo Vaisalantie 4 02130 Nouto ja maksu paikan päällä
Bangkok9 Restaurant Iso-Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Boneless Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Ainoa Espoo Espoo Länsituuli 5 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Muurala Espoo Teirinsyrjä 2 a 02770 Restis-applikaation kautta, autokaistalta tai kassalta/ip-kassalta
Burger King Nihtisilta Espoo Nihtisilta 4 02630 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Pikkulaiva Espoo Ulappakatu 2 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Café Mellsten Espoo Mellstenintie 6 02170 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Tarina – Tapiola Espoo Tapionaukio 4 02100 Joko paikan päällä valiten tai etukäteen puhelimitse numerosta 050 475 7966
Capella Bistro Espoo Piispansilta 10 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Chalupa Ainoa Espoo Länsituulentie 7 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
CHANG KHAO Thai Restaurant Espoo Kauppamiehentie 1 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
China Dragon Espoo Pihatörmä 1 D 02240 Tilauksen tehdään etukäteen edellisenä päivänä puhelimitse 0503556288.
Chop Chop Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Deli Pohjois-Tapiola Espoo Kalevalantie 3 02130 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s A-Bloc Espoo Otaniementie 12 02150 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Espoontori Espoo Kamreerintie 3 02770 Nouto ja maksu paikan päällä
fafa’s iso omena Espoo piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Pohjois-Tapiola Espoo Kalevalantie 3 02130 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Urheilupuisto Espoo Koivu-Mankkaan tie 1 02200 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFAs Tapiola Espoo Länsituulentie 7 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fisu ja Ranet Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Friends & Brgrs Ainoa Espoo Tapioplatsen 4 02100 Nettisivuiltamme www.friendsandbrgrs.com löytyy yhteystidot jokaiseen ravintolaan ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.
Fuku supreme Espoo kauppakeskus sello. leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
FUTO Espoo Merituulentie 36 02200 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Iso-Omena Market Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Iso-Omena Metrotaso Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Pikkulaiva Espoo Ulappakatu 2 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
Guidos Pizza Tapiola Espoo Länsituulentie 4 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Iso omena Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Happy Friends Espoo Sinikalliontie 7 02630 Tilaukset puhelimella 050 5660566, tai sähköpostilla [email protected]
Hesburger Espoo Friisilä Drive-In Espoo Tähdenlennontie 3 02240 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Espoo Kauppakeskus Espoontori Espoo Kamreerintie 3 02770 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Espoo Lähdekeskus Espoo Lähderannantie 22 02720 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Espoo Merituuli Espoo Finnoonlaaksontie 9 02270 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Espoonlahti Espoo Kivenlahdentie 2 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
IL Gabbiano Espoo Ratsukatu 3 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
IL Gabbiano – Sello Espoo Ratsukatu 3 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Itsudemo Nihtisilta Espoo Nihtisilta 4 02630 Nouto ja maksu paikan päällä
Itsudemo Tapiola Espoo Tapionaukio 4 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Japanese Fusion Restaurant (Tsuru) Espoo Piispansilta 11 ( Iso Omena kauppakeskus ) 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Konnichiwa Otaniemi Espoo Otaniementaku 12 02150 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Entresse Espoo siltakatu 11 02770 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kalajärvi Espoo Ruskatie 1 02970 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza lippulaiva Espoo Espoonlahdenkatu 4 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Niittykumpu Espoo merituulentie 36 02200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Pikkulaiva Espoo Ulappakatu 2 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kung food panda Entresse Espoo Siltakatu 11 02770 Nouto ja maksu paikan päällä
Kung Food Panda Iso Omena Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Kung food panda/Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
La Torrefazione Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
La Torrefazione Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Lazza Resturant & Cafe Espoo Piispansilta 16 A 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
LN-Sushi Art Espoo Mäntyviita 6 02110 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Omeletti Espoo suomalaistentie 2 a 02270 Tilaus ja maksu kassalle noudon yhteydessä
Luckiefun’s Leppävaara Espoo Leppävaarankatu 12 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Mad Wok Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Madison Gastro & Wine Espoo Länsituuli 5 02100 Ennakkotilauksella voi saada pakattua ruokaa mukaan tai ilman tilausta voi noutaa lämpimän ruoan take-away buffetista. Ennakkotilaukset [email protected] ja 044 761 0902
MAUKAS Espoo Vuorimiehentie 5 02150 Asiakkaat voivat noutaa lounaan suoraan ravintolasta 10.30-13.00, tai tehdä ennakkotilauksen soittamalla numeroon 040 705 0157, jolloin nouto mahdollista 10-13.30. Viikon lounaslistan löydät nettisivuiltamme www.mau-kas.fi tai facebook -sivustoltamme.
Mezza Espoo Alberganesplanadi 5 02600 Kotisivun kautta tai soittamalla suoraan ravintolaan
Milan Nepal oy Espoo Länsituuli 5 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mili´s Food & Café Leppävaara Espoo Maantienpelto 1 02650 Tilaukset kotisivujen kautta lomakkeella www.milisfood.fi tai [email protected]
Nouto Leppävaaran urheilupuiston toimipisteeltä klo 10-14
Maksutapiona eazybreak, Edenred, smartum, MobilePay ja yleiset kortit lähimaksuna
Momotoko Ainoa Espoo Tapionaukio 4 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Momotoko Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Momotoko Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Mount Nepal Espoo Kaupinkalliontie 7 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mozaik Restaurant Bar Espoo Martinsillantie 10 02270 Nouto ja maksu paikan päällä
Naughty BRGR Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
O’Learys Iso Omena Espoo Suomenlahdentie 1 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
O’Learys Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Papachi Kebab Pizzeria Espoo Hyttimestarintie 6 02780 Nouto ja maksu paikan päällä
PAPAN RAVINTOLA KAUKLAHTI Espoo Mänkimiehentie 14 02780 Nouto ja maksu paikan päällä
Pappa Pizza Espoonkeskus Espoo Kiltakuja 2 02770 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 09-42893046 tai http://www.pappaonline.fi/. Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Iso Omena Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Länsituulentie 6 Tapiola Espoo Länsituulentie 6 2100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590304. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Picnic Sello Espoo Leppävaarankatu 3 – 9 2600 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590328. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Pizza Hut Tapiola Espoo Länsituulentie 7 02100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Base Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Brunnsdal Espoo Kauppamäki 10 02780 Nettitilaukset: www.brunnsdal.fi/tilaa
Ravintola curry leaf Espoo Komeetankatu 2 2210 Noutto lounas a,la,carte myös
ja tule hake itse ja tila puhelimella.
RAVINTOLA CURRYPALACE Espoo LEPPÄVAARANKATU 10 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Espoo-Olari Espoo Olarinluoma 8 02200 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Espoo-Suomenoja Espoo Luoteisrinne 4 02270 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Leppävaara Espoo Vänrikinkuja 2 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Haukisali Espoo Ahventie 4 02170 Ahventie 4,02170 Espoo ravintola Haukisalista klo 10.30-13
Ravintola Järvenperä Espoo Kylänportti 12 b-c 02940 Tilaus ja maksu kassalle noudon yhteydessä
Ravintola Keilalahti Espoo Keilaranta 5 02150 Ravintolan kassalta tai puhelimitse ennakkoon p. 010 323 1673.
Ravintola Koivunoksa Oy Espoo Mänkimiehentie 14 02780 Puhelimitse 050-3730084, tai saapumalla ravintolaan 10.30-12.30
Ravintola Lounasmatti Espoo Juvan teollisuuskatu 8 02920 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Mandarin Palace Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Marine Espoo Marinsatamantie 10 02320 paikanpäällä tai soitettuna
Ravintola Metropol Otaniemi Espoo Tekniikantie 14 02150 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Spektri Espoo Metsänneidonkuja 4 00380 Paikanpäällä tai sähköpostilla
Ravintola Thamel Espoo Metsänvartijantie 2 02720 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Vista Espoo Turveradantie 17 02180 Sähköpostilla (vista(at)tagi.fi tai puhelimitse 010 3237660
Rioni Espoo Espoo Ukkohauentie 9 02170 Puhelimitse, Wolt
Robellas oy Espoo Laturinkuja 10 02650 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 040-3503075. . Nouto ja maksu paikan päällä
Robert’s Coffee Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Roberts coffee iso omena Espoo Piispansilta 11 02200 Nouto ja maksu paikan päällä
Scandic Espoo, Ravintola KG Espoo Nihtisillantie 1 02630 Nouto ja maksu paikan päällä
Siipiweikot Iso Omena Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Smokers Beer&BBQ Espoo Ratsukatu 3 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Aalto Kauppakorkeakoulu Espoo Ekonominaukio 1 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Aalto Konetekniikka Espoo Otakaari 4 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Aalto Kvarkki Espoo Otakaari 3 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Aalto Tietotekniikantalo, T-talo Espoo Konemiehentie 2 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Aalto Valimo Espoo Metallimiehenkuja 2 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Algol Espoo Karapellontie 6 02610 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Be Keilaranta 1 Espoo Keilaranta 1 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Café Panorama Espoo Hevosenkenkä 3 02600 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Caruna (ravintola Laturi) Espoo Upseerinkatu 2 02600 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Hills Business Park Espoo Klovinpellontie 3 02180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Innopoli 1 (ravintola Hehku) Espoo Tekniikantie 12 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Karaportti 3 Espoo Karaportti 3 02610 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Keilasatama Espoo Keilasatama 5 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Microsoft Espoo Espoo Keilalahdentie 2-4 02150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Nokia One (ext.Midpoint) Espoo Karakaari 7 02610 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Oriola Espoo Orionintie 5 00220 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Stella Nova Espoo Lars Sonckin kaari 10 02600 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Stella Terra Espoo Lars Sonckin kaari 16 02600 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Vitikka 1 Espoo Vitikka 1 C 02630 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Street Gastro, Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
subway espoo keskus Espoo valakuja 10 02770 puhelimitse
Subway Espoo Lähdekeskus Espoo Lähderannantie 22 02720 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Iso Omena Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Iso Omena Bussiterminaali Espoo Piispansilta 9 02230 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Lippulaiva Espoo Espoonlahdenkatu 4-6 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
SUBWAY NIHTISILTA Espoo Nihtisilta Kutojantie 1 02630 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Nouto ja maksu paikan päällä
Taco Bell Iso Omena Espoo Piispansilta 9 02230 Tilaus Resti app tai paikanpäältä tilattuna ja noudettuna
Taco Bell Nihtisilta Espoo Nihtisilta 4,02630 Espoo 02630 Tilaus Resti app tai paikanpäältä tilattuna ja noudettuna
Taco Bell Sello Espoo Leppävaarankatu 3-9 02600 Tilaus Resti app tai paikanpäältä tilattuna ja noudettuna
Taste of Thailand Espoo Merivalkama 2 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
The Chilis Pizzeria&Grill Espoo Mankkaantie 6 02180 Nouto ja maksu paikan päällä
Tokka pizza Espoo Ukkohauentie 11-13 02170 Nouto ja maksu paikan päällä
Tommi’s Kitchen Espoo Upseerinkatu1 02600 Näin helppoa tilaus meillä on:
Kerro nimesi, tilattavat annokset, annosten määrä.
☎️Whatsapp/tekstiviesti: 0440409919
📧Sähköposti: [email protected] edellisenä päivänä klo 12.00 mennessä, minimitilausmäärä 4 annosta.Ruokien nouto Aulakahvilastamme, Upseerinkatu 1, 02600 Espoo. Ma-pe klo. 8-16. Maksu paikanpäällä kortilla / Edenred lounaskortilla / lounasseteli tai käteinen.
Tortilla House Iso Omena Espoo Piispansilta 11 02320 Tilaamalla tiskiltä tai Woltin kautta.
Uusi Marja Ravintola Espoo Juvan Teollisuuskatu 23 02920 email, online etc.
Wiskarila Oy Espoo Jälkimaininki 9 02320 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Forssa Forssa Matkailijankatu 2 30100 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Forssa Hesburger Forssa Matkailijankatu 2 30100 Nouto ja maksu paikan päällä
Autokeidas, Forssa Kahvila Forssa Keitaakatu 1 30100 Tilaus netistä tai suoraan paikan päällä.
feeniks kiinalainen ravintola Forssa rautatienkatu 17 30420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Forssa Keskusta Forssa Kartanonkatu 11 30100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Forssa Forssa Tapulikuja 6 30100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Forssa Forssa Torikatu 1 30100 puhelimella, paikan päällä tilaus tai www.kotipizza.fi
Lounasravintola Macula Forssa Yrittäjänkaari 7 30420 Nouto ja maksu paikan päällä
Martina Forssa Forssa Kauppakatu 2 30100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Finlayson Forssa (Vorssan Vapriikki) Forssa Kutomokuja 2 A 6-7 30100 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Tyykibaari Forssa Rajakatu 1 30420 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 050 4635 552.  Nouto ja maksu paikan päällä. Lounaslista facebookissa ja kotisivuillamme www.tyykibaari.fi
ABC Haapajärvi Haapajärvi Puistokatu 40 85800 Nouto ja maksu paikan päällä
Frantsilan Kehäkukka Hämeenkyrö Yrjö-Koskisentie 1 39100 p 03-3714637 klo 8-13. Noutoaika asiakkaan valitsema
Kotipizza Hämeenkyrö Hämeenkyrö Härkikuja 2 39100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Koskikara Hämeenkyrö Härkikuja 2 39100 050 5908123. Lounasnouto klo 10–14. Kuljetus Hämeenkyrön ja Kyröskosken lähialueella. Tilaukset puhelimitse tai sähköpostilla [email protected].
ABC Tiiriö Hämeenlinna Paroistentie 1 13600 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Tiiriö Hesburger Hämeenlinna Paroistentie 1 13600 Nouto ja maksu paikan päällä
Asia Wok & Cafe Hämeenlinna Eteläkatu 14 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Tiiriö Hämeenlinna Hämeenlinna Pitkätanhuankatu 2 13130 Nouto ja maksu paikan päällä
Dragon Chinese Restaurant Hämeenlinna Raatihuoneenkatu 8 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fifth Avenue Hämeenlinna Sibeliuksenkatu 2 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Goodman Hämeenlinna Hämeenlinna Kaivokatu 7 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Hämeenlinna Hämeensaari Drive-in Hämeenlinna Hämeensaarentie 2 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Hämeenlinna Hämeenlinna Wartiamäentie 2 13130 Nouto ja maksu paikan päällä
Himalaya Kitchen Ravintola Hämeenlinna Hallituskatu 14 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kauriala Hämeenlinna Parolantie 21 13130 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Lukiokatu Hämeenlinna Lukiokatu 20 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounasravintola Aurora Hämeenlinna Paroistentie 5 13600 Nouto ja maksu paikan päällä (takaovi)
Picnic Hämeenlinna Goodman Hämeenlinna Kaivokatu 7 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola OM Hämeenlinna Visamäentie 33 13100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 050 4635 552.  Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Topcapi Hämeenlinna Parolantie 10 13130
Ravintola Uoma Hämeenlinna Saaristenkatu 4 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sawaddee thai ravintola Hämeenlinna Sibeliuksenkatu 13 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Hallituskatu 18 Hämeenlinna Hallituskatu 18 13100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Tiiriö Hämeenlinna Katsastusmiehentie 6 13130 Nouto ja maksu paikan päällä
Tasolounas Hämeenlinna Parolantie 104 13130 tulevat paikan päälle hakemaan joko lämmintä lounas ruokaa tai valmiita kylmiä kotiruoka annoksia. erillistä tilausta ei tarvita. lounaslista löytyy nettisivuiltamme. tasolounas.fi
Hesburger Hamina Hamina Isoympyräkatu 15 49400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Hamina Hamina Sibeliuskatu 32A 49400 Verkkokaupan kautta tai soittamalla 053444222
Maksu kortilla.
Lähi ABC! Kippari Hamina Satamakatu 2 49400 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Portinpieli Hamina Satamantie 4 49460 Sähköposti,puhelin. Tulevat suoraan noutamaan.
Social Burgerjoint Hamina Hamina Sibeliuskatu 32 49400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Jari-Pekka Hankasalmi Hankasalmi Pieksämäentie 15 45120 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Jari-Pekka Hankasalmi Hankasalmi Pieksämäentie 15 41520 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafferie Hanko Hanko Merikatu 1 10900 ringa till +358447770741 eller beställa på plats
Hanko Sushi Hanko Hanko Torikatu 2 10900 Nouto ja maksu paikan päällä
Smörmagasinet Hanko länsisatama 10900 Info@smormagasinet
Tai
0456397737 tekstiviesti tai puhelu
Hesburger Jari-Pekka Hartola Hartola Yhdystie 2 19600 Nouto ja maksu paikan päällä
La Karde Mumma Hartola Keskustie 2 19600 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Jari-Pekka Hartola Hartola Yhdystie 2 19600 Lounasruokaa voi tilata etukäteen valmiiksi puhelimella 020 155 7701 tai paikan päällä kassalta.
Subway Jari-Pekka Hartola Hartola Yhdystie 2 19600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Parola Hattula Kinnalantie 4 13720 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas-Kahvila Nyymanni Haukipudas Revontie 14 90830 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Damlatas Haukipudas Kirkkotie 2 90830 Tilaus puhelimella, nouto ravintolasta.
Samantta Hotel & Restaurant Haukipudas Välitie 1 90830 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Sanmina (Muskotti) Haukipudas Teollisuustie 1 90831 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
ABC Heinola Heinola Työmiehentie 33 18200 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Heinola Hesburger Heinola Työmiehentie 33 18200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kiinalainen Ravintola Lily Heinola Savontie 10 18100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Heinola Heinola Savontie 13 18100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kusmiku Street Food & Bar Heinola Savontie 7 18100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Heila Heinola Työmiehentie 35 18200 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0102392397. Nouto ja maksu paikan päällä
Alice Italian Helsinki Konepajankuja 1 00510 Voitte saapua paikan päälle tilaamaan ja nappaamaan lounaan mukaan tai soittaa etukäteen tilauksen ja tulla maksamaan paikan päällä.
Amica Elviira Helsinki Mustialankatu 3 00790 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Ruokarekka Helsinki Kaupintie 3 A 00440 Nouda arkisin mukaan Amica-auton reitiltä, ei ennakkotilauksia:
Pohjois-Haaga, Pietari Hannikaisen Tie 6 (Pohjois-Haagan yhteiskoulu) / 11.00-11.15
Etelä-Haaga, Haagan pappilantie 3, (Huopalahden asema) / 11.25-11.40
Etelä-Haaga, Haagan tori 1, (Haagan tori) / 11.50-12.10
Munkkivuoren ostari, Naantalintie 2, (Parkkipaikka) / 12.30-12.45
Oulunkylä, Oulunkylän tori (juna-asema) / 13.35-13.50
Paloheinä, Paloheinäntie 22 (Paloheinän kirjasto, terveysasema) / 14.10-14.25
Ylästö, Ollaksenkuja 4 (Ylästönkenttä) / 14.55-15.10
Kannelmäki, Kitarakuja 1 (Kirjaston takana) / 15.35-15.55
Kannelmäki, Vanhaistentie 1 (Kannelmäen ostari) / 16.05-16.20
Lassila, Kaupintie 3 a / 16.30-16.45
Ajat ovat tavoitteellisia arvioita, jotka saattavat vaihdella liikenteen ja toimitusmäärän mukaan.Päivitetty reitti löytyy: https://www.amica.fi/kotiruoka
Amica Veho Herttoniemi Helsinki Mekaanikonkatu 14 00880 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Arkadia Helsinki Arkadiankatu 23 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Opus Helsinki Hitsaajankatu 22 00810 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell PK21 Helsinki Paciuksenkatu 21 00270 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Vääksy Helsinki Vääksyntie 2 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Aschan Teollisuuskatu Helsinki Teollisuuskatu 21 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Bali Brunch Kamppi Helsinki Urho Kekkosen Katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Biáng! City Center Helsinki Kaivokatu 8, 2. krs 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Biáng! Stockmann Helsinki Pohjoisesplanadi 41 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Bites Burgers Kamppi Helsinki Lapinlahdenkatu 3 00180 Puhelimitse, Paikan päältä tilattuna tai Woltin ja Foodoran kautta
Bites Burgers Vallila Helsinki Nokiantie 2-4 00510 Puhelimitse, Paikan päältä tilattuna tai Woltin ja Foodoran kautta
Boneless Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Brokadi Ravintola Helsinki Mäkelankätu 45 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
Bun2Bun Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Bun2Bun Redi Helsinki Leonkatu 6 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Aleksanterinkatu 11 Hki Helsinki Aleksanterikatu 11 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King helsingin Rautatieasema Helsinki Helsingin Rautatieasema 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Itäkeskus Helsinki Itäkatu 1-5 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Kamppi Helsinki Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Käpylä Helsinki Vähänkyröntie 2 00610 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Kontula Helsinki Kontulankaari 1 A 00940 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Malmi Helsinki Ala-Malmin tori 4 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Mannerheimintie 12 Helsinki Mannerheimintie 12 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Meilahti Helsinki Tukholmankatu 2 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Oulunkylä Helsinki Isonpellontie 9 00720 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 21 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Kallion Cardemumma Oy Helsinki Kaarlenkatu 15 00530 Puhelimella tai tulevat kahvilaan tilavat ruuan  ja maksavat ja odottavan ruuan kahvilan ulkopuolella
Cafe Lasipalatsi Helsinki Mannerheimintie 22-24 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Picnic Freda 28 Helsinki Fredrikinkatu 28 120 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590305. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Cafe Picnic Herttoniemi Helsinki Hitsaajankatu 15 810 Tilauksen voi tehdä ennakkoon soittamalla kahvilaan: 020 7590323
Cafe Picnic Kukontori Helsinki Mannerheimintie 20 100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590319. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Cafe Picnic Pasilan virastotalo Helsinki Ratapihantie 7 00520 Soittamalla kahvilaan, sähköpostilla, paikan päällä tai woltin kautta.
Cafe Picnic Topeliuksenkatu Helsinki Topeliuksenkatu 8 250 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590302. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Cafe Picnic Yrjönkatu Helsinki Yrjönkatu 4 120 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590315. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Cafe Sose ay Helsinki Koskelantie 56 00610 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Tarina – Munkkiniemi Helsinki Laajalahdentie 20 00330 Paikan päällä valikoiden tai ennakkoon tilaten numerosta 050 355 5658
Capo33 Helsinki Viipurinkatu 7 c 5 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Capperi Oy Downtown Helsinki Rikhardinkatu 2 00130 Nouto ja maksu paikan päällä
Capperi Oy Mall of Tripla Helsinki Fredrikanterassi 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Cargo Coffee & Kitchen Helsinki Ruoholahdenranta 8 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Chalupa Kallio Helsinki Porthaninkatu 3 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Chalupa munkkiniemi Helsinki Munkkiniemen Puistotie 16 00330 Nouto ja maksu paikan päällä
Chalupa Punavuori Helsinki Pursimiehenkatu 8 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Chalupa Vallila Helsinki Mäkelänkatu 28 B 24 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Chop Chop Tripla Helsinki Firdonkatu 2B 2062 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Classic&Vegan Helsinki Siltasaarenkatu 7 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
DaVinci Bar & Ristorante Hakaniemi Helsinki Siltasaarenkatu 11 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Deli & Cafe Corretto Helsinki Töölönkatu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Deli Lunch Helsinki Hermannin rantatie 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Deli Rasoi Tripla Helsinki Fredikanterassi 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Deliberi K7 Helsinki Keskuskatu 7 100 Paikan päällä tilattuna, sähköpostilla, puhelimitse
Döner Harju Flemari Helsinki Fleminginkatu 23 00500 Paikan päällä, puhelimitse tai Wolt
Fafa’s Easton Helsinki Kauppakartanonkatu 3 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFA’S Hakaniemi Helsinki Siltasaarenkatu 12 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Helsinki Sokos Helsinki Asema-aukio 2 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Hietalahti Helsinki Lönnrotinkatu 34 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Iso Roba Helsinki Iso Roobertinkatu 2 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Itis Helsinki Itäkatu 1-7 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
FAfa’s Kallio Helsinki Vilhovuorenkatu 10 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Kampinkeskus Helsinki Urho Kekkosenkatu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Kamppi Helsinki Pohjoinen Rautatienkatu 21 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Mikonkatu Helsinki Mikonkatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Ooppera Helsinki Ruusulankatu 1 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFA’S Tripla Helsinki Tornikuja 1B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Jätkäsaari Helsinki Välimerenkatu 8 00220 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFAs Citykäytävä Helsinki Kauppakeskus Citycenter, Citykäytävä 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFAS KAARI Helsinki Kantelettarentie 1 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafas Redi Helsinki Hermanni rantatie 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Fazer F8 Helsinki Aleksanterinkatu 52 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fisu ja Ranet Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fisu ja Ranet Redi Helsinki Leonkatu 6 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Food & Co John Stenbergin ranta Helsinki John Stenbergin ranta 2 00530 Ravintolasta John S voi noutaa yksittäin pakattuja annoksia ja perhe paketteja. Annokset tilataan edelllinä arkipäivänä klo 15:00 mennessä sähköpostilla [email protected]
Nouto arkisin klo 11-00-15.00.
Friends & Brgrs Helsinki Aikatalo Helsinki Mikonkatu 8 00100 Nettisivuiltamme www.friendsandbrgrs.com löytyy yhteystidot jokaiseen ravintolaan ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.
Friends & Brgrs Tripla Helsinki Fredikanterassi 1 00520 Nettisivuiltamme www.friendsandbrgrs.com löytyy yhteystidot jokaiseen ravintolaan ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.
Fuku Forum Helsinki Helsinki Mannerheimintie 18 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Asematunneli Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau City-Center Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Forum Helsinki Mannerheimintie 20 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Kruununhaka Helsinki Liisankatu 18 00170 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Lauttasaari Helsinki Lauttasaarentie 28 00200 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Redi Helsinki Kyläsaarentie 25 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 16 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Töölö Helsinki Sandelsinkatu 6 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Tripla Helsinki Firdonkatu 2 A 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Ullanlinna Helsinki Korkeavuorenkatu 6 00150 Nouto ja maksu paikan päällä
Green Fellas Helsinki Fredikanterassi 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Green Hippo Café Helsinki Punavuorenkatu 2 00120 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 050 515 0157 tai tilata paikan päällä. Maksu noudettaessa.
Hanko Sushi Bar Stockmann Helsinki Helsinki Aleksanterinkatu 52 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Citycenter Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Forum Helsinki Mannerheimintie 20 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Herttoniemi Helsinki Hitsaajankatu 12 00810 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Itäkeskus Helsinki Itäkatu 1-7 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Kannelmäki Helsinki Kantelettarentie 1 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Kluuvi Helsinki Aleksanterinkatu 9 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Lauttasaari Helsinki Lauttasaarentie 28-30 00200 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Redi Helsinki Hermannin rantatie 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 3 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Stockmann Helsinki Aleksanterinkatu 52 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Tripla Helsinki Tornikuja 1 B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Unioninkatu Helsinki Unioninkatu 20 00130 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Vallila Helsinki Teollisuuskatu 3 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Happy Food Garden Helsinki Kalevankatu 23 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Harbour Tap & Taste Helsinki Capellanaukio 1 00540 Tilaus tulee puhelin kautta  tai suora ravintolasta.
Hard Rock Cafe Helsinki Helsinki Aleksanterinkatu 21 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Harjulan Herkku Oy Helsinki Asemapäällikönkatu 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Espoo Vermonportti Helsinki Turuntie 14 00370 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Hakaniemi Helsinki Hämeentie 2 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Easton Helsinki Gotlanninkatu 11-13 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Hartwall Arena Helsinki Veturitie 13 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Hartwall Arena 2 (B) Helsinki Veturitie 13 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Hartwall Arena 3 (C) Helsinki Veturitie 13 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Itäkeskus Itis Pasaasi Helsinki Itäkatu 7 E 18 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kaisaniemi Fennia-talo Helsinki Vuorikatu 14 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kallio Helsingintie Helsinki Helsinginkatu 28 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kannelmäki Kauppakeskus Kaari Helsinki Kantelettarentie 1 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Käpylä Helsinki Vähänkyröntie 2 00610 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kasarmitori Helsinki Kasarmikatu 19 03501 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kauppakeskus Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Keskusta Mannerheimintie 8 Helsinki Mannerheimintie 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Konala Neste Express Drive-in Helsinki Ristipellontie 11 00390 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Kontula Helsinki Lirokuja 1 00940 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Lanterna Helsinki Varikkotie 2 00880 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Malmintori Helsinki Malmin kauppatie 18 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Messukeskus Helsinki Messuaukio 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Munkkiniemi Helsinki Tietokuja 7 00330 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Myllypuro Kauppakeskus Ostari Helsinki Kivensilmänkuja 1 00920 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Pihlajisto Drive-In Helsinki Pihlajistontie 2 00710 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Pukinmäki Helsinki Rapakivenkaari 3 00720 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Rautatientori Kompassitori Helsinki Rautatientorin metroasema / Kaivokatu 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Ruoholahti Neste Express Helsinki Porkkalankatu 9-11 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Stockmann Helsinki Aleksanterinkatu 25 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Töölö Helsinki Mannerheimintie 19 A 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Vuosaari Columbus Helsinki Vuotie 45 00980 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Helsinki Vuosaari Rastila Helsinki Vuotie 4 00980 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Jätkäsaari Helsinki Tyynenmerenkatu 9 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pasila Tripla Helsinki Veturitie 11 A-4020 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Rautatieasema kioskihalli Helsinki Helsingin rautatieasema kioskihalli 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Ruoholahti Metrotori Helsinki Itämerenkatu 14 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Ruskeasuo Helsinki Mannerheimintie 105 00280 Nouto ja maksu paikan päällä
Hey Poke Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hey Poke Tripla Helsinki Firdonkatu 2B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Huacheng Restaurant Helsinki Mannerheimintie 20 B 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
ITIS PIZZA KEBAB Helsinki turunlinnantie 12 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Itsudemo Helsinki Helsinki Salomonkatu 3 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
JallaJalla Helsinki Itämerenkatu 12 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Jätkäsaaren SUSHI Helsinki Messitytönkatu 10 B 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
just vege Helsinki vaasankatu 15 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila & Ravintola Check-In/La Bamba Finland Helsinki Malmin lentoasema 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Marocco Helsinki Museokatu 7 00100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 09494358. Nouto ja maksu paikan päällä
käpylän pizza kebap Helsinki käpyläntie 8 00600 Nouto ja maksu paikan päällä
King Kebab Kallio Helsinki Vaasankatu 19 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
King Kebab Vallila Helsinki MÄKELÄNKATU 31 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
KITA Esplanadi Helsinki Eteläesplanadi 4 00130 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Alppila Helsinki kristinkatu 15 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Columbus Helsinki Vuotie 45 00980 Verkossa kotipizza.fi
tai puhelimitse 040 8700342
Kotipizza Easton Helsinki Gotlanninkatu 11-13 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Etelä-Haaga Helsinki Vihdintie 13 00320 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kaari Helsinki Kantelettarentie 1 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kallio Helsinki Porthaninkatu 11 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Käpylä Helsinki Käpylänkuja 5 00610 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Lauttasaari Helsinki Lauttasaarentie 29 00200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Malmi Helsinki Ala-Malmin Tori 4 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Maunula Helsinki Männikkötie 6 00630 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Myllypuro Helsinki Kivensilmänkuja 1 00920 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Pasila Helsinki Fredikanterrassi 3 00521 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Redi Helsinki Hermannin rantatie 5 A, Kauppakeskus Redi 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Roihuvuori Helsinki Roihuvuorentie 26 00820 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 2 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Töölö Helsinki topeliuksenkatu, 21 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Kulma – Keittiö & Baari Helsinki Lainlukijantie 12 00690 sähköposti, soitto (tulossa verkkokauppa)
Kung food panda/Ristikko Helsinki Ajomiehentie 1 00390 Nouto ja maksu paikan päällä
La Maza Helsinki Albertinkatu 38 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
La Torrefazione Lasipalatsi Helsinki Mannerheimintie 22-24 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lasihelmi Helsinki Valimotie 17-19 00380 Alakerran Kahvilasta (1.kerros) voit ostaa mukaasi pakattuja Take Away tuotteita ja maksaa ne kortilla itsepalvelukassallamme. Noutoruokapiste avoinna 8.00-16.15
lebanese food helsinki Helsinki mäkelänkatu 45 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
Leonardo Bar Ristorante Helsinki Kaivokatu 6 00100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse (09) 640 025. Nouto ja maksu paikan päällä
Levant Bulevardi Helsinki Bulevardi 15 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Levant Kallio Helsinki Vaasankatu 25 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Levant Lauttasaari Helsinki Veneentekijäntie 4 00210 Nouto ja maksu paikan päällä
Levant Redi Helsinki Leonkatu 6 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Linko Pizzabar Helsinki Ruusulankatu 3-5 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Little Big Cafe 2nd Helsinki Tyynenmerenkatu 11 00220 Nouto ja maksu paikan päällä
Long River Helsinki Isokaari 44 00200 Ravintolan nettisivulta loytyy menu ja voi soittaa. Onnistuu myos Woltin ja Foodoran kautta.
Lopez y Lopez – Teurastamo Helsinki työpajankatu 2 00580 Lounasruokaa voi tilata etukäteen noudettavaksi joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lounasaikaan tilattavat annoksien tilattava minimimäärä on 200€ (12-20pax).
Luckiefun Sushibuffet REDI Helsinki Hermannin Rantatie 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Luckiefun Sushibuffet Sörnäinen Helsinki Vilhonvuorenkatu 7-9 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Luckiefun’s Lönnrotinkatu Helsinki Lönnrotinkatu 2 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Luckiefun’s Restaurant Freda Helsinki Fredrikinkatu 49 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Luckiefun’s Restaurant Kaivokatu Helsinki Kaivokatu 10 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Luckiefun’s Tripla Helsinki Firdonkatu 2B 2062 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Mad Wok Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mad Wok Redi Helsinki Leonkatu 6 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Madam Roza Bistro&Cafe Helsinki Laivalahdenportti 5 00810 Nouto ja maksu paikan päällä
Maharaja Lauttasaari Helsinki Särkiniementie 5 00210 Nouto ja maksu paikan päällä
Maharaja Mannerheimintie Helsinki Mannerheimintie 21-23 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Makers Kahvila Helsinki Heikkiläntie 10 00210 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 040-3608808. Nouto ja maksu paikan päällä
Malmin Mestari Helsinki Malmin Kauppatie 18 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
Mamma Rosa Helsinki Runeberginkatu 55 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Manhattan Steak House / Espa Helsinki Eteläesplanadi 24 00130 Tilaukset puhelimitse. Nouto ja maksu paikan päällä
MARCOPOLO PIZZERIA Helsinki mäkelänkatu 22 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
McDonald’s Pitäjänmäki Helsinki Vanha viertotie 29 00380 autokaistalla tai salista noudettuna
Mero-Nepal Helsinki kutomotie 6 A 00380 Nouto ja maksu paikan päällä
Mestarikilta Helsinki Rahakamarinportti 3 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
Metro Food Helsinki Hämeentie 6 B L 1-2 00530 Puhelimen kauta.
Minato Sushi Helsinki Kalevankatu 55 00180 Puhelimitse (010 419 2980) ja paikan päältä.
Minmax Helsinki Hermannin rantatie 10 00580 Tilaus numeroon 0503232200
Momotoko Freda Helsinki Fredrikinkatu 36 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Momotoko Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Momotoko Kauppakeskus City Center Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Momotoko Yliopistonkatu Helsinki Yliopistonkatu 5 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Morrison’s Pizzeria & Spagetteria Helsinki Aleksanterinkatu 15 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mount Everest Kamppi Helsinki Lapinlahdenkatu 17 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Mount Everest Vilhola Helsinki Vilhonkatu 9 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mount Nepal Kamppi Helsinki Fredrikinkatu 46 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
namaskaar Helsinki itakatu 1-5 00880 Nouto ja maksu paikan päällä
Namaskaar Indian Express Columbus Helsinki Vuotie 45, Kauppakeskus Columbus 00980 Nouto ja maksu paikan päällä
Namaskaar Kamppi Helsinki Urho Kekkosenkatu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
NAUGHTY BRGR HELSINKI Helsinki Lönnrotinkatu 13 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
New Seaside Garden Helsinki Sepänkatu 19 00150 Nouto ja maksu paikan päällä
Ninan Keittiö Pasila Fennia Helsinki Kyllikinportti 2 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
O’Learys Helsinki Forum Helsinki Yrjönkatu 27 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
O`Learys Tripla Oy Helsinki Firdonkatu 2 B 3018 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
OHMYGOODNESS Helsinki Vaasankatu 14 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Old Sophie Helsinki Koskelantie 9 00610 Nouto ja maksu paikan päällä
Ônam Forum Helsinki Mannerheimintie 14 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ônam Tripla Helsinki Firdonkatu 2B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Oy Emrah Group Ltd (Ravintola Ebru) Pulttitie 1 Helsinki Pulttitie 1 00880 Noutopöydättä oman maun mukaan.
PAISANO restaurant Helsinki Korkeavuorenkatu 45 00130 Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Itis Helsinki Itäkatu 1-7 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Kluuvi Helsinki Aleksanterinkatu 9 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Tripla Helsinki Firdonkatu 2A 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Panimoravintola Bruuveri Helsinki Fredrikinkatu 63 Ab 00100 Henkilökunnaltamme suoraan valmiiksi pakattuna. Lounasta saa mukaan myös kilotavarana hintaan 17,90€/kilo(minimitilaus 1kg) ennakkotilauksesta. Tilaus edellisenä päivänä klo 14 mennessä sähköpostiin [email protected]
Petiscaria Helsinki Lönnrotinkatu 34 00180 WhatsApp, puh.nro 044 241 7108
Phad Thai Helsinki Urheilukatu 36 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Pho17 Helsinki Pitäjänmäentie 17 00370 Soittamalla. Kiitos
Picnic Freda 61 Helsinki Fredrikinkatu 61 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Kampintori, 2. krs Helsinki Urho Kekkosenkatu 1 100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590333. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Picnic Kamppi, e-taso Helsinki Urho Kekkosen katu 1 100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590320. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Picnic Mikonkatu Helsinki Mikonkatu 2 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Oulunkylä Helsinki Kylänvanhimmantie 29 640 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590363. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Picnic Tripla Helsinki Veturitie 11 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Yliopistonkatu 5 Helsinki Yliopistonkatu 5 00100 Soittamalla:Picnic Kaisaniemi, Metrohalli Kaisa puh. 050 4707239
Pihka Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 1 00180 Soittamalla: Picnic Ruoholahti puh. 050 4708118
pizza benitto Helsinki pitäjänmäentie 15, pizzabenitto 00370 Nouto ja maksu paikan päällä
PIZZA EXPRESS Helsinki KANNELTIE 11 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Citykäytävä Helsinki Aleksanterinkatu 21 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Forum Helsinki Mannerheimintie 18, 3 krs 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Helsinki Outlet Helsinki Tatti 17 00760 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Munkkivuori Helsinki Raumantie 1 00350 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Sompasaari Helsinki Aallonhalkoja 1 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Tripla Helsinki Tornikuja 1 B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Vuosaari Helsinki Kahvipavunkuja 2 00990 Nouto ja maksu paikan päällä
PIZZATAIKURIT Helsinki tapulikaupungintie 9 00750 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizzeria bufalina Helsinki Kurkisuontie 2 b 00940 Foodora kautta tai soita 094209969
Pizzeria Luca Lauttasaari Helsinki Lauttasaarentie 28-30 00200 Nouto ja maksu paikan päällä
Pobre Filipino Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Prandia Lounasravintola Oulunkylä Helsinki Mikkolantie 1 A 640 Puhelimitse 0505791401
tai ihan vain saapumalla paikalle
Pub Peräkammari Helsinki Eerikinkatu 2 00100 Tilaus tiskiltä, mutta mielellään soitto 0503751177.
Pupu Stockmann Helsinki Pohjoisesplanadi 41 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pupu Tennispalatsi Helsinki Fredrikinkatu 65 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pupu Tripla Helsinki Veturitie 11 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola 91.1 Itä-Pasila Helsinki Kumpulantie 7 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Blancco Pasila Helsinki Ratamestarinkatu 6 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Cheng Long Helsinki Mäkelänkatu 38 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Chengdu Helsinki Svinhufvudintie 1, Kulosaaren Ostoskeskus 00570 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Eerikin Pippuri/ Eerikinkatu Helsinki Eerikinkatu 17 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Eerikin Pippuri/Forum Helsinki Mannerheimintie 20 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Eerikin Pippuri/Itäkeskus Helsinki Itäkatu 1-7 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Eerikin Pippuri/Mannerheimintie Helsinki Mannerheimintie 14 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Kalasatama Helsinki Tynnyrintekijänkatu 1 C 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Pitäjänmäki Helsinki Valimotie 13 a 00380 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Roihupelto Helsinki Tulppatie 1 00880 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Factory Vallila Helsinki Kumpulantie 3 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Fat Lizard Herttoniemi Helsinki Linnanrakentajantie 2 00880 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Fond Helsinki Heikkiläntie 7 A, 5. krs 00210 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Frendi Helsinki Vanha viertotie 10 00350 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Gate House Helsinki Komentosilta 1 00980 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Granlunch Helsinki Malminkaari 21 00700 Soittamalla tai paikanpäältä saa heti ruuan mukaan, päivän lounasvaihdoehdoista.
Ravintola Härkä / Rasoi Helsinki Mäkelänkatu 52 00510 netti sivultamme www.rasoi.fi, puhelimessa / netti sivun tai sähköpostilla
Ravintola Hausman Helsinki Töölönlahdenkatu 3 00100 Tilauksen voi tehdä etukäteen sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse numeroon 0401577197.  Nouto ja maksu paikan päältä
Ravintola HOKU Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Huhmare Helsinki Laulukuja 6 00420 Huhmareen aulasta kylmiöstä voi noutaa pakatun ruoka-annoksen.
Ravintola Käpygrilli Helsinki Osmontie 5 00610 Soita ravintolaan ja tilaa haluamasi annos, nouda sovittuna ajankohtana ravintolan nouto-ovelta
Ravintola Kasturi Helsinki Mäkelänkatu 30 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Kolmon3n Helsinki Kolmas linja 11 00530 Verkkosivujemme kautta ennakkomaksulla, puhelimitse tai paikan päällä.
Ravintola Kuutio Helsinki Nuijamiestentie 7 00400 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 09-5881613. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Lasiranta Helsinki Hakaniemenranta 6 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Loru Konala Helsinki Ruosilantie 14 00390 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 044 231 7897, pakkaamme annoksen valmiiksi. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Loru Lauttasaari Helsinki Itälahdenkatu 22 B-talo 00210 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0443096959 ja pakkaamme annoksen valmiiksi. Nouto ja maksu paikan päällä
RAVINTOLA MAKUJA Helsinki Fredrikinkatu 46 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Makuja Pasilan Asema Helsinki Mall of Tripla, Huopalahden aseman itäinen raittisilta 00101 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Makuja Töölö Helsinki Topeliuksenkatu 14 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Mashiro Vallila Helsinki Mäkelänkatu 22 510 They could come to our restaurant to order food or call us first 040 6616864.
Ravintola Mekaanikko Helsinki Mekaanikonkatu 12 00880 Voit tulla paikanpäälle ja kertoa tilauksesi tai tilauksen voit tehdä puhelimitse nroon 050 436 8421 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].
Ravintola Monal Helsinki Annankatu 4 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Morrison’s Helsinki Keskuskatu 7 00100 Puhelimitse, sähköpostilla
Ravintola Mount Kailash Helsinki Tyynenmerenkatu 5 00220 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Oikeus Helsinki Salmisaarenranta 7 00180 Tilaus ja maksu kassalle noudon yhteydessä
Ravintola Oiva Helsinki Porthaninkatu 5 00530 Nouda
tai
soita p. 0102192980, tilaa ja nouda
tai
tilaa sähköpostilla [email protected] ja nouda
Ravintola Pallogrilli Helsinki Ajomiehentie 1 00390 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse +358401281727. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Perho Helsinki Mechelininkatu 7 00100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0201180800. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Persilja Helsinki Tallbergin puistotie 1 00200 Puh. 09 621 6727
Ravintola Poiju Helsinki Jaalanranta 5 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Romano Helsinki Läntinen Brahenkatu 4 A 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Santa Fe Helsinki Aleksanterinkatu 15 00100 Puhelimitse, sähköpostilla
Ravintola Silta Helsinki Tammasaarenlaituri 3 00180 Tilaus ja maksu kassalle noudon yhteydessä
Ravintola Studio10 Helsinki Uutiskatu 5 00240 Tilaus ja maksu kassalle noudon yhteydessä.
Ravintola Sture21 Helsinki Sturenkatu 21 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Valimon Kulma Helsinki valimotie 2 00380 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Willihanhi Helsinki Puustellinpolku 8 410 Soittamalla ravintolan numeroon
Ravintola Windsor Helsinki Maistraatinportti 4 00240 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola yarsa Helsinki kajaaninkatu 2 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola911,  Pitäjänmäki Helsinki Karvaamokuja 4 00380 Take away ruokia arkisin 10-14.30. Lisää tietoa www.ravintola911.fi.
Restaurant Plein Helsinki Suvannontie 18 00510 soittamalla etukäteen tai paikan päältä.
www.plein.fiTervetuloa
Ristorante il Trio Helsinki Mannerheimintie 63 00250 Nouto ja maksu paikan päällä. Lounaslista löytyy www.iltrio.fi
Ristorante Momento Itis Helsinki Itäkatu 1 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Ristorante Momento Redi Helsinki Kyläsaarenkatu 25 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
RobaTime Bar Helsinki iso Roobertinkatu 15 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Robert’s Coffee arabia Helsinki Hämeentie 109-111 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
robert`s coffee Kaari Helsinki Kantelettarentie 1 00420 Nouto ja maksu paikan päällä
Robert´s Coffee Helsinki Helsinki Helsingin Rautatieasema 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Robert´s Coffee Pasilan Asema Helsinki Mall of Tripla, Robert´s Coffee Pasilan Asema 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Robert´s Coffee Tripla Pasila Helsinki Mall of Tripla, Robert´s Coffee Tripla, 2.krs 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Roberts Coffee Flagship Store Citykäytävä Helsinki Aleksanterinkatu 21 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Roberts Coffee Hietalahdenkaupahalli Helsinki Lönnrotinkatu 34 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Roberts Coffee Kamppi Sähkötalo Helsinki Kampinkuja 2 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Royal Nepal Helsinki sturenkatu 32-34 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
Rulla Helsinki Yrjönkatu 30 00100 Sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 0401577100
SaiGon House Helsinki Eerikinkatu 9, LH 5 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Saint Tortillas Kamppi Helsinki Urho Kekkosen Katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Saint Tortillas Redi Helsinki Leonkatu 6 00540 Nouto ja maksu paikan päällä
Salajar Helsinki Annankatu 4 LH4 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Siipiweikot Helsinki Helsinki Kaisaniemenkatu 4 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
SIS. Deli+Cafe Korkkari Helsinki Korkeavuorenkatu 6 00150 Nouto ja maksu paikan päällä
SIS. Deli+Cafe Tripla Helsinki Mall of Tripla / Fredrikanterassi 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Sivukaide Helsinki Malminrinne 2-4 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Skiffer Erottaja Helsinki Erottajankatu 11 00140 Nouto ja maksu paikan päällä
Skiffer Kallio Helsinki Fleminginkatu 8 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Skiffer Kamppi Helsinki Malminrinne 2-4 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Skiffer Töölö Helsinki Runeberginkatu 34 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Skiffer Viiskulma Helsinki Laivurinkatu 10 00150 Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burgerjoint Citycenter Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burgerjoint Redi Helsinki Hermannin rantatie 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burgerjoint Sörnäinen Helsinki Kulmavuorenkatu 4 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Amanda Helsinki Eteläesplanadi 8 00130 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Atomitie Helsinki Atomitie 5 00370 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Elisa Kaarlenkatu Helsinki Kaarlenkatu 11 00530 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Hopeatie 2 Helsinki Hopeatie 2 00440 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo HTC Helsinki Nina (Ravintola Acqua) Helsinki Tammasaarenkatu 1-5 00180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo HTC Helsinki Santa Maria (Ravintola Explorer) Helsinki Tammasaarenkatu 1-5 00180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Huolintatalo Helsinki Pasilankatu 2 00240 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Ilmarinen Helsinki Porkkalankatu 1 00180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Kahvila Kivi Helsinki Ratavartijankatu 5 00520 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Kalasatama Helsinki Sörnäistenkatu 1 00580 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Kalasataman Kummeli Helsinki Vilhonvuorenkatu 12 00500 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Kiltakellari Helsinki Bulevardi 44 00120 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Kumpulantie 5 Helsinki Jämsänkatu 2 00520 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo La Mer Helsinki John Stenbergin ranta 6 00530 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Meripaja Helsinki Katajanokanlaituri 3 00160 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Ravintola Juurakko Helsinki Ratavartijankatu 5 00520 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Ravintola Sisäpiha Helsinki Lapinlahdenkatu 1 b 00180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Scania Suomi Oy Helsinki Muonamiehentie 1 00390 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Sibelius-Akatemia N -talo Helsinki Nervanderinkatu 13 00100 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Sibelius-Akatemia T-talo Helsinki Töölönkatu 28 00260 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Stockmann Ravintola TaSTe Helsinki Takomotie 1-3 00380 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Strömberginaukio Helsinki Hiomotie 32 00380 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Technopolis Ruoholahti(ravintola Hiili) Helsinki Energiakuja 3 00180 soittamalla tai itse hakemalla paikan päältä
Sodexo Technopolis Ruoholahti(ravintola Min) Helsinki Energiakuja 4 00180 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Teollisuuskatu 21 Helsinki Teollisuuskatu 21 00510 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Töölön palvelukeskus Helsinki Töölönkatu 33 00260 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Vaisala Helsinki Vanha Nurmijärventie 21 01670 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Valimo 1 Kahvila Helsinki Valimotie 1 00380 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Valimo21 Helsinki Valimotie 21 00380 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Vallgård Helsinki Elimäenkatu 17-19 00510 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Viikin kartano Helsinki Viikinkaari 8 00790 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Soi Soi kasvisravintola Helsinki Vaasankatu 9 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Soma Sushiburrito Freda Helsinki Fredrikinkatu 27 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Soma Sushiburrito Kaivokatu Helsinki Kaivokatu 10 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sportsbar Töölö Helsinki Mannerheimintie 98 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Stadin Kebab REDI Helsinki Hermannin Rantatie 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Street Gastro, Vaasankatu Helsinki Vaasankatu 13 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Suburritos Helsinki Yrjönkatu 29 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Citycenter Helsinki Kaivokatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Columbus Helsinki vuotie 45 00980 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Forum Helsinki Mannerheimintie 20 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Herttoniemi Helsinki Linnanrakentajantie 4 00810 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Iso Roobertinkatu Helsinki Iso Roobertinkatu 23 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway jätkäsaari Helsinki Tyynenmerenkatu 11 00220 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kaari Helsinki Kantelettarentie 1/ kerros.2 00420 Paikan päällä ravintolassa. Foodoran tilauspalvelu tulee käyttöön huhtikuun puolessa välissä.
Subway Kaisaniemi Helsinki Vuorikatu 14 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kaivopiha Helsinki Kaivokatu 10 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kluuvi Helsinki Aleksanterinkatu 9 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway kontula Helsinki Kontulan ostari Kontulankaari 1 A 00940 Helsinki 00940 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Lönnrotinkatu Helsinki Lönnrotinkatu 35 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Mäkelänkatu Helsinki Mäkelänkatu 31 00550 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Malmi Helsinki Malminkaari 17-19 00700 Nouto ja maksu paikan päällä
SUBWAY Maunula Helsinki Pakilantie 8 a 00630 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Ooppera Mannerheimnintie 56 A Helsinki Mannerheimintie 56 A 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Pasilan Asema Helsinki Ratapihantie 6 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Pitäjänmäki Helsinki Pitäjänmäentie 14 00380 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Redi Helsinki Kyläsaarenkatu 25 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Ruoholahti Helsinki Itämerenkatu 21 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Suutarila Helsinki Tapulikaupungintie 39 00750 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Tammisto Helsinki Säätökuja 2 B 8 00150 Nouto ja maksu paikan päällä
SUBWAY Teollisuuskatu Helsinki Teollisuuskatu 21 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Tripla Helsinki Firdonkatu 2 B 00529 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Tullinpuomi Helsinki Mannerheimintie 118 00270 Nouto ja maksu paikan päällä
Sunkosi Nepalilainen Ravintola Helsinki Siilitie 4 00800 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushibar+Wine City Helsinki Kaivokaut 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushibar+Wine Freda Helsinki Fredrikinkatu 42 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushibar+Wine Kallio Helsinki Hämeentie 19 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushibar+Wine Korjaamo Helsinki Töölönkatu 51 B 00250 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushibar+Wine Uudenmaankatu Helsinki Uudenmaankatu 15 00120 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushirullen CityCenter Asematunneli Helsinki Kaivokatu 6 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Taco Bell Baker’s Helsinki Kalevankatu 2 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Taco Bell Itis Helsinki Kauppakeskus Itäkeskus Oy/I507, Itäkatu 1-5, huoneisto 2501 00930 Tilaus Resti app tai paikanpäältä tilattuna ja noudettuna
Taco Bell Tennispalatsi Helsinki Fredrikinkatu 65 00100 Tilaus Resti app tai paikanpäältä tilattuna ja noudettuna
Tamarin Forum Helsinki Mannerheimintie 14 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Taverna Pohjan Akka Helsinki Pohjolankatu 2 00610 Tilaus paikan päällä tai ennakkotilaus numerosta (09) 757 2299
Teboil Itäväylä Helsinki Linnavuorentie 30 00950 Puhelimitse soittamalla tai paikan päällä tilattuna
Teurastamon Portti Helsinki Työpajankatu 2 580 Meillä tilataan annokset aina kassalta yksitellen, ja vaihtoehtona onkin nyt vain take away lounas, eli ruoka tilataan ja kokki valmistaa sen mukaan,mm erilaiset burgerit ja aina 1 vaihtoehto ns. kotiruuasta eli vaihtoehtona mm makaroonilaatikkoa kaalilaatikkoa yms.
ruokaa saa odottaa sisällä mikäli ei ole liikaa väkeä mutta moni haluaa odottaa annoksen mukaan. pakkaan annoksen mukaan muovipussiin ja asiakas saa itse ottaa aterimet ja servetit mukaan mikäli tarvitsee.
Thai Food Helsinki Takkatie 7A 00370 Nouto ja maksu paikan päällä
Thai Orchid Itis Helsinki Itäkatu 41-45 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
THAI ORCHID KAMPPI Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Thai Orchid-Konepaja Helsinki Aleksis kiven katu 25 00510 Nouto ja maksu paikan päällä
The Avocado Cafeteria Helsinki Fredikanterassi 1 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
The Lucky Bastard Helsinki itäkatu 1-5 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Estradi Helsinki Aku Korhosen tie 8-10 00440 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Oy Pitäjänmäki Helsinki Valimotie 27 00380 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Oy Rantatie Business Park Helsinki Hermannin Rantatie 8 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Oy Ruoholahti Helsinki Porkkalankatu 22 A 00180 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Oy Sörnäinen Helsinki Sörnäistenkatu 2 C 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Ravintola Carl August Helsinki Lautatarhankatu 6 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Theron Catering Ravintola Kummeli Helsinki Vilhonvuorenkatu 12 00500 Nouto ja maksu paikan päällä
Toca Helsinki Unioninkatu 18 00130 Tilaus kotisivujen pöytävaraus järjestelmän kautta tai sähköpostitse.
Tokumaru Tripla Helsinki Firdonkatu 2B 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Töölön Sävel Helsinki Runeberginkatu 40 00260 Nouto ja maksu paikan päällä
Tortilla House Kamppi Helsinki Urho Kekkosen katu 1 00100 Woltin kautta tai tulemalla paikan päälle tilaamaan.
Tortilla House Roba Helsinki Iso Robertinkatu 7 00170 Woltin kautta tai tulemalla paikan päälle tilaamaan.
Tortilla House Tripla Helsinki Frodonkatu 2 B 00520 Woltin kautta tai tulemalla paikan päälle tilaamaan.
Trattoria Corretto Helsinki Lönnrotinkatu 34 180 Soittamalla ravintolaan puh. 040 0238 660 tai [email protected]
Treffipub & Bistro Helsinki Hiihtomäentie 14 00810 Soitto ennakkoon tai tilaus paikanpäällä
Twisted Street Kitchen Helsinki Fredrikinkatu 58 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Vaelsa Ristorante e Taverna Helsinki Pohjoisesplanadi, 9 00170 Nouto ja maksu paikan päällä
Väinö Kallio Helsinki Hämeentie 11 00530 Nouto ja maksu paikan päällä
Vapiano ITIS Helsinki Itäkatu 1-7 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Vapiano ravintola Helsinki Mikonkatu 15 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Vessel Burger Helsinki Länsisatamankatu 36 00220 Nouto ja maksu paikan päällä
Villa Nepal Helsinki Kauppakartanonkatu 3 00930 Nouto ja maksu paikan päällä
Vuosaaren Kebab&Pizza Helsinki Mustalahdentie 10 00960 Puhelimitse, nettisivuiltamme.
Wokkiboxi Helsinki Vanha Viertotie 31 00390 Nouto ja maksu paikan päällä
Woolshed Helsinki Helsinki Töölönlahdenkatu 3 B 1 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Yi Jian Yuan ravintola Helsinki Asemapäällikönkatu 3 00520 Nouto ja maksu paikan päällä
Zen sushi -sushi & sake Helsinki Snellmaninkatu 16 00170 Puhelimitse 09671336 tai paikan päällä.
Zhonghua Restaurant Helsinki Mikonkatu 8 00100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kukka-kahvila Hirvensalmi Hirvensalmentie  25 52550 Puhelimitse , paikanpäällä
Hesburger Hollola Hollola Hopeakalliontie 2 15880 Nouto ja maksu paikan päällä
Hollolan Matkakeidas Oy Hollola Hopeakalliontie 2 15880 Nouto ja maksu paikan päällä
Pulla-Pojat Oy Hollola Tarmontie 1 15860 s-posti, puhelin, verkkokauppa, resq
ABC Huittinen Hesburger Huittinen Loimijoentie 89 32700 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Huittinen Ravintola Huittinen Loimijoentie 89 32700 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kiikoinen Ravintola Huittinen Taitajantie 3 38360 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Huittinen Huittinen Särmänkatu 1 32700 Nouto ja maksu paikan päällä
Liikenneasema Härkäpakari Huittinen Risto Rytin katu 2 32700 Soittamalla tai tulemalla paikanpäälle ja tilaamalla
Ravintola Wanha WPK Huittinen Koskitie 1 32700 Nouto ja maksu paikan päällä
toripuoti Huittinen kappelikuja 1 32700 nouto paikanpäältä, tai soitto,tekstiviesti tai sähköposti
Hesburger Seinäjoki Prisma HYLLYKALLIO Hyllykalliontie 2 60510 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Hyllykallio HYLLYKALLIO Kaarretie 2 60510 Nouto ja maksu paikan päällä
2Puuta Bistro & Bar Hyvinkää Kauppalankatu 2 5800 Tilaukset onnistuvat paikan päällä tai soitettuna numeroon 0400265642
ABC Hyvinkää ravintola Hyvinkää Peltokuumolantie 2 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Hyvinkää Hyvinkää Sillankorvankatu 1 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
FAFAs Willa Hyvinkää Torikatu 7 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Hyvinkää Kalevankatu Drive-in Hyvinkää Kalevankatu 20 05830 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Hyvinkää Keskusta Hyvinkää Hämeenkatu 3 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Kellariravintola Medicinman Hyvinkää Uudenmaankatu 1 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Hyvinkää Hyvinkää Uudenmaankatu 32 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Kulmakonditoria Willa Hyvinkää Hyvinkää Hämeenkatu 9 05800 Suoraan meiltä tilaavat soittamalla tilauksensa toimipisteen numeroon (Woltilla ja Foodoralla appit). Numerot nettisivuillamme.
Lounasravintola Minette Hyvinkää Sillankorvankatu 15 05800 Ruokalista nähtävillä www.minette.fi sekä facebook-sivuilla. Tilaukset edellisenä päivänä klo 18 mennessä puhelimitse (040 647 4748) tai sähköpostitse ([email protected]). Noudettavissa arkipäivisin klo 11.00-13.00
Maukasta itsetehtyä kotiruokaa!
Pancho Villa Hyvinkää Hyvinkää Torikatu 5 00580 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Hyvinkää Hyvinkää Torikatu 7 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Mesta Hyvinkää Veikkarinkatu 9 05840 Joko suoraan ravintolasta tilaamalla tai puhelimitse.
Ristorante Momento Hyvinkää Hyvinkää Torikatu 7 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Robert’s Coffee Willa Hyvinkää Torikatu 7 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Ravintola Deli Hyvinkää Hissikatu 3 05800 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Ravintola Paussi Hyvinkää Myllykatu 3 05830 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sushi House Hyvinkää Hyvinkää Hämeenkatu 9 05800 Nouto ja maksu paikan päällä
Chuan Yi Ii Piisilta 1 91100 puh 044 5291111 tai [email protected]
ABC Liikenneasema Marjahaka Iisalmi Lammenkaari 2 74130 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Iisalmi Iisalmi Savonkatu 18 74100 Käyttäen Hesburger-sovellusta tai puhelimitse 050 4327253
Kahvila-Ravintola Iltalypsy, Iisalmi Iisalmi Kilpivirrantie 3 74120 Kassalta numerosta 017 816 111 tai paikanpäältä
Ravintola Butterfly Iisalmi Kauppakatu 21 74100 Saa noutaa ravintolasta tai soittaa etukäten puh.nr 0403540775
Ravintola Chaplin Iisalmi Pohjolankatu 7 74100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Iisalmi Iisalmi Savonkatu 20 74100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi ABC! Kausala Iitti Hallitie 1 47400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Ikaalinen Ikaalinen Karhoistentie 3 L 16 39500 Nouto ja maksu paikan päällä
Leipomon myymälä-kahvila Tähkä Ikaalinen Karhoistentie 3 39500 Verkkokauppamme kautta, soittamalla, tai suoraan paikan päältä.
ABC Ilmajoki Ilmajoki Kauppatie 15 60800 Nouto ja maksu paikan päällä
Ilmajoen Kestikartano Ilmajoki Kartanontie 5 60800 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza ilmajoki Ilmajoki Kauppatie 13 60800 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Imatra Imatra Tiedonkatu 2 55420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Imatra Imatra Tiedonkatu 2 55420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Imatra Imatra Karhumäenkatu 1 55120 Nouto ja maksu paikan päällä
Imatran Kylpylä ravintolat & kahvila Imatra Purjekuja 2 55420 Nouto ja maksu paikan päällä
Kakkukulma Imatra Koskikatu 1 55120 Tilauksia nettissä tilauslomakeella, sähköpostilla tai soitamalla.
Lounaskahvila Elma Imatra Valvatinkatu 3 55800 Nettisivujen kautta edellisenä päivänä etukäteen lounaskahvilaelma.fi/noutoruoka
Nepalilainen Ravintola Royal Gurkha Imatra Imatra Lappeentie 11 55100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Buttenhoff Imatra Koskenparras 4 55100 Sähköpostitse [email protected] tai puh 0445385853
Ravintola Havanna Imatra Lappeentie 12 55100 Tilaavat paikan päältä
Ravintola Kulmahuone Imatra Lappeentie 18 55100 ennakkoon sähköpostilla ( [email protected] )
Sodexo Imatran tehtaiden vieraskerhot Imatra Kerhokuja 3 55400 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Subway Imatra Imatra Tietäjänkatu 2 55120 Puhelimitse 0452329750
Delta cafe Inkoo Rantatie 1 10210 Puhelimella ja tiskiltä
Ravintola Delta Inkoo Rantatie 1 10210
ABC Jalasjärvi Jalasjärvi Oikotie 1 61600 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Jämsä Jämsä Kauhkialantie 116 42100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Jämsän Portti Jämsä Kauhkialantie 108 42100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Vehnäleipä Jämsä Keskuskatu 13 42100 Tilaukset soittamalla tai s-postilla. Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Jämsän Portti Jämsä Kauhkialantie 108 42100 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Länkipohja Jämsä Tampereentie 2519 35400 Soitto ravintolaan 03-5331358 ennen klo 9 niin toimitus onnistuu vielä samana päivänä. Maksu laskulla tai käteisellä
Silkkitie ravintola Jämsä Keskuskatu 7 42100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Patarouva Janakkala Tapailanpiha 11 B 14200 Ei tarvitse tilata etukäteen.
Tilaus soittamalla jos haluaa että annos on valmiiksi pakattu.
Burger King Järvenpää Järvenpää Myllytie 1 04410 Nouto ja maksu paikan päällä
Cantina viva Zapata Järvenpää Mannilantie 44 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Green Sushi-Cafe Järvenpää Myllytie 1A 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Härmän Rati Järvenpää Vähäjärvenkatu 1a 4400 Verkkokaupasta voi tilata ja maksaa ennakkoon. Myös nouto ja maksu paikan päältä onnistuu.
Hesburger Järvenpää Helsingintie Drive-in Järvenpää Helsingintie 11 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Järvenpää Prisma Järvenpää Rantakatu 5 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Järvenpää Järvenpää Helsingintie 44 04430 Nouto ja maksu paikan päällä
Kulmakonditoria Järvenpää Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Tyyni Järvenpää Sibeliuksenkatu 14 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
POP RAVINTOLA – pizza pop – brgr pop – bar & grill – Järvenpää Kinnarinkatu 1 04430 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola China Wok Järvenpää Mannilantie 20 4400 Paikan päältä tai soittamalla.
Ravintola Huvila Järvenpää Sibeliuksenkatu 5 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Kin Sushi Järvenpää Helsingintie 13 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Pikku Buddha Järvenpää Mannilantie 43 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Sauhu Järvenpää Alankotie 1 04400 Soittamalla Sauhun numeroon 0407110122. Yhteystiedot myös netissä www.sauhu.bar
Subway Järvenpää Järvenpää Rantakatu 1 04400 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Joensuu Joensuu Torikatu 25 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Dolly Meal Maker Joensuu Kauppakatu 23A 80100 Asiakas voi soittaa tilauksen numeroon 013 223 272 ja tulla noutamaan valmiin annoksen/aterian haluamanaan aikana tai asiakas voi tulla tilaamaan ruuan suoraan yritykseltä ja odottaa hetken sen valmistumisen.
Fafa’s Joensuu Joensuu Siltakatu 6 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Joensuu Pilkko CM Joensuu Linjatie 2 80140 Nouto ja maksu paikan päällä
Hilun Paikka Joensuu Torikatu 12 80100 Soittamalla paikan päälle tai sähköpostilla [email protected]
Itsudemo Isomyy Joensuu torikatu 25 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Marjala ravintola Joensuu Marjalantie 18 80140 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Siihtala Hesburger Joensuu nurmeksentie 2 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Siihtala ravintola Joensuu Nurmeksentie 2 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Leiketupa Prisma Joensuu Joensuu Voimatie 2 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Local Bistro Joensuu Koskikatu 9 80100 Ruoka noudettavissa tilaamatta valmiina annoksina
Mumbai Kitchen Joensuu Kirkkokatu 25 B 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Deli China Joensuu Koskikatu 5 80100 Tilauksen voi tehdä soittamalla numeroon 013-120288, tai paikan päällä. Seuraavan päivän tilauksen voi myös tehdä sähköpostilla osoitteeseen [email protected]
Ravintola Elias Joensuu Kauppakatu 44 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Kerubi Joensuu Siltakatu 1 80100 Vallitsevien olosuhteiden valossa olemme päättäneet siirtyä tarjoilemaan lounasta ja à la cartea vain noutoannoksina. Tilauksia molempiin voi suorittaa ennakkoon (lounaalla klo 10 alkaen) puhelimitse soittamalla tai Whatsappin välityksellä (050 325 8310) tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Toki tilaukset voi tehdä myös paikan päällä.
Ravintola Kreeta Joensuu Joensuu Rantakatu 32 80100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 044-2604151. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Tuhti Joensuu Raatekankaantie 4 80100 Ruoat noudettavissa klo 10.00-13.00 välisenä aikana Ravintolasta valmiiksi pakattuina.
Robert´s Coffee Joensuu Joensuu Kauppakatu 26 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Salpakankaan Helmi Joensuu Salpakatu 2 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Iso Myy Joensuu Torikatu 25 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Pilkko Joensuu Linjatie 2 80130 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Rantakylä Joensuu Puronsuunkatu 1 C 80160 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Voimatie Joensuu Voimatie 10 80100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvio Ravintola Wendla Jokioinen Humppilantie 9 31600 Tilaukset puhelimitse tai tulemalla paikan päälle
Ravintola Ferraria Jokioinen Keskuskatu 15 31600 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 03-4382700, mainitse että maksat Eazybreakilla. Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Jari-Pekka Joroinen Joroinen Joroistentie 5 79600 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Jari-Pekka Joroinen Joroinen Joroistentie 5 79600 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC JOUTSA Joutsa Köysitie 277 19650 Nouto ja maksu paikan päällä
Istanbul Kebab Pizzeria Joutseno Joutseno Ostoskuja 1 54100 Puhelin tilaus.
ABC Juuka Ravintola Juuka Karjalantie 1 83900 Nouto ja maksu paikan päällä
KARKU/Karhisen Kukot oy Juuka Poikolantie 2 83900 puhelimella
ABC Juva Juva Tulostie 1 51900 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Keljonkangas Jyväskylä Eteläväylä 17 40530 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Palokka Jyväskylä Palokanorsi 10 40270 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Palokka Hesburger Jyväskylä Palokanorsi 10 40270 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Vaajakoski Jyväskylä Vaajakoksentie 850 40800 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica-ravintola Siltavouti Jyväskylä Matarankatu 4 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Jyväskylä Jyväskylä Hannikaisenkatu 20 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Keljo Jyväskylä Jyväskylä Kylmällahdentie 11 40500 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe & Catering Vilhelm/ Seppälä Jyväskylä Ahjokatu 18 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Caffitella Bakery Shop Kompassi Jyväskylä Kauppakatu 33 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Jyväskylä Jyväskylä Kauppakatu 32 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
FIT WOK JYVÄSKYLÄ Jyväskylä Kauppakatu 29-31 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Jyväskylä Jyväskylä Kauppakatu 20, 3 krs. 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Jyväskylä Seppälä Drive-in Jyväskylä Ahjokatu 2 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Keljo Jyväskylä Kylmälahdentie 6 40500 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Matkakeskus Jyväskylä Hannikaisenkatu 22 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Palokka kotikeskus Jyväskylä Sammontie 1 40270 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Seppälä Jyväskylä Ahjokatu 7 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Sokos JKL Jyväskylä Kauppakatu 24 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
hualong ravintola Jyväskylä kauppakatu 27 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Alakulma Jyväskylä Rautpohjankatu 10 40700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Forum Jyväskylä Jyväskylä Asemakatu 5 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kuokkala Jyväskylä Syöttäjänkatu 2 40520 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Prisma Palokka Jyväskylä Palokanorsi 1 40270 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Voionmaankatu Jyväskylä Voionmaankatu 34 40700 Soittamalla 014 616555 ,  netin kautta www.kotipizza.fi tai tulemalla myymälän tekemään tilauksen.
Lähi ABC! Keuruu Jyväskylä Jyväskyläntie 5 42700 Nouto ja maksu paikan päällä
Le Qulkuri Lutakko Jyväskylä Piippukatu 3 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas & Leivos Butik Oy Jyväskylä Sorastajantie 2 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Lutakon Nurkka Jyväskylä Lutakonaukio 3 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
NAUGHTY BRGR JYVÄSKYLÄ Jyväskylä puistokatu 2-4 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste K Kirri Jyväskylä Kirrintie 40270 Puhelimella ja meidän verkkokaupasta
Neste K Tourula Jyväskylä Jyväskylä Tourulantie 2 40100 Kaksi take away -lounasvaihtoehtoa tarjolla ma-pe klo 10-14. Sisältää valitun ruoka-annoksen, salaatin, leivät, levitteen ja ruokailuvälineet. Hinta 8,00 €. Ennakkotilausta ei tarvita. Tiedustelut ja isommat tilaukset numerosta 050 3497 564. Päivän ruokavaihtoehdot löydät facebookista sekä lounasinfo.fi.
Pancho Villa Seppä Jyväskylä Ahjokatu 5 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Pick Up Kiinalainen Ravintola Jyväskylä ilmarisenkatu 17 40100 SOITA 014-620909
Picnic Jyväskylä Jyväskylä Hannikaisenkatu 2 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizzeria hurtti Jyväskylä Keskikatu 20 40700 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Ephesus Jyväskylä Väinönkatu 28 40100 Tilaukset tehdään 1 päivä aikaisemmin ja nouto ravintolasta
Ravintola Green Egg Jyväskylä Kauppakatu 27 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Hox Jyväskylä Onkapannu 2 40700 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Hox City Jyväskylä Kauppalaispiha 3 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola La Casablanca Jyväskylä Kauppakatu 10 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Mirka Oy Kuormaajantie Jyväskylä Kuormaajantie 6 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Mirka Oy Tapionkatu Jyväskylä Tapionkatu 4 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Pizzeria Best Jyväskylä Schaumanin puistotie 10 40100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 014610068. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Sakuragawa Jyväskylä Väinönkatu 26 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Shalimar Jyväskylä Hannikaisenkatu 20 40100 Puhelimitse tai paikan päällä
Ristorante Momento Seppä Jyväskylä Ahjokatu 5 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Ruokatakomo/SEO Korpilahti Jyväskylä Petäjävedentie 1 41800 Paikanpäältä tai soittamalla etukäteen tilauksen.
Salaattibaari Tuore Jyväskylä Asemakatu 10 40100 Soitto, paikan päällä tilaus
Sodexo JAMK Pääkampus Jyväskylä Rajakatu 35 40200 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo JAMK Pitkäkatu Musiikkikampus Jyväskylä Pitkäkatu 18-22 40700 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Jyväskylän Poliisi- ja Oikeustalo Jyväskylä Väinönkatu 10 40100 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Mattilanniemi Jyväskylä Mattilanniemi 6-8 40100 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Tietotalo Jyväskylä Jyväskylä Kilpisenkatu 1 40100 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Ylistönmäki Jyväskylä Ylistönmäki 40500 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Street Food Bar Taikuri Jyväskylä Asemakatu 3 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kauppakatu, Kävelykatu Jyväskylä Kauppakatu 27 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kauppakeskus Seppä Jyväskylä Ahjokatu 3 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Keljo, Prisma Jyväskylä Kylmälahdentie 8 40500 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Palokka, Prisma Jyväskylä Palikanorsi 1 40270 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Vasarakatu, Citymarket Jyväskylä Vasarakatu 29 40320 Nouto ja maksu paikan päällä
Thai Street Food Jyväskylä Jyväskylä Kauppakatu 28 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Toivola Jyväskylä Cygnaeuksenkatu 2 40100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 044 491 0060  tai tilata päikänpäältä. Nouto ja maksu paikan päällä
Verso Baari Jyväskylä Kauppakatu 35 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Vietnamilainen ravintola Fit Jyväskylä Yliopistonkatu 26 F 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Wilhelmiinan Konditoria Oy Jyväskylä Asemakatu 6 40100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kaarina Laarikatu Kaarina Laarikatu 1 20780 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Focca Oy Kaarina Aittakatu 1 20780 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Tsing-Tao Kaarina Kaarina Kiesikatu 8-10 20780 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo MacGregor Finland Kaarina Hallimestarinkatu 6 20780 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Tuorlan Majatalo Kaarina Tuorlantie 1 E 21500 Soittamalla tai laittamalla sähköpostia myyntipalveluumme. Ravintolaamme voi myös tulla suoraan hakemaan lounaan.
Amica Lounaspuisto Kajaani Kehräämöntie 7 87400 Nouto ja maksu paikan päällä
Bistro Casa Bianca Kajaani Koivukoskenkatu 17 87100 Ennakkoon s.postilla [email protected] ja samanpäivän tilaukset puhelimella 08-628498
Cafe Mokka Kajaani Lönnrotinkatu 18 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kajaani Sissikatu Kajaani Sissikatu 14 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kemi Kajaani Asemakatu 3 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Kajaani Kajaani Veturitie 1 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kasarminkatu 20 Kajaani Kajaani Kasarminkatu 20 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi ABC Kajaani ravintola Kajaani Taikatie 4 87700 Nouto ja maksu paikan päällä
Makimoilleen Kajaani Linnankatu 6 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pekka Heikkinen&kumpp. Kajaani Välikatu 7 87100 Puhelin 08-617890, sähköposti [email protected] ja verkkokauppa www.pekkaheikkinen.mycashflow.fi
Ravintola Fors Kajaani Tehdaskatu 15 PORTTI 87100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 040 761 7911. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Golden Dragon Kajaani Kauppakatu 38 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Sulo Kajaani Kauppakatu 20 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ruokaravintola Ranch Kajaani Kauppakatu 26 87100 Nouto ja maksu paikan päällä
Teehuone Tsaikka Kajaani Kauppakatu 3 87100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0407758835, lounaslista www.teehuonetsaikka.fi. Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kalajoki Hiekkasärkät Kalajoki Tuomipakkaintie 2 85100 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kalajoki Hiekkasärkät Hesburger Kalajoki Tuomipakkaintie 2 85100 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe MinRose Kalajoki Kalajoentie 4 85100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Kultakala Kalajoki Kalajoentie 4 85100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sandy Kelt Kalajoki Kalakuja 7 85100 Ruoan voi tilata etukäteen puhelimitse (p. 010 5830030) ja noutaa paikan päältä (Kalakuja 7) klo 11 alkaen.
Kahvila Wanhat autot oy Kangasala Kustaa Kolmannen tie 75 36270 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskievari Kangasala Alasenkuja 1 36220 Pakkaamme lounaan mukaan paikan pällä
Lounasravintola MakuMaestro, Kangasala Kangasala Hampuntie 1 36220 Tule ja kokoa annoksesi lounaspöydästämme. Halutessasi voit tilata ruuan etukäteen.
Pepper Bar & Restaurant – Kangasala Kangasala Kuohunharjuntie 26 36200 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 03 4475312. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Aryana Kangasala Lentolankuja 2 36220 03 3792550 soitto ja nouto sovittuna aikana.
Herkkupaussi Kankaanpää Jämintie 7 38700 Joko soittamalaa 025723553 tai tilaamalla paikan päällä
Hesburger Kankaanpää Tori Drive-in Kankaanpää Kauppatori 5 38700 Nouto ja maksu paikan päällä
Liibawadii Thai ravintola Kankaanpää Torikatu 9 38700 Suoraan ravintolasta hakemalla tai etukäteen tilaamalla numerosta 050 3714719.
ABC Karjaa Karjaa Lepinpellonkatu 2 10320 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Karjaa Karjaa Lepinpellonkatu 2 10320 Nouto ja maksu paikan päällä
Restaurang KW Karjaa Korkeavuorenkatu 12 10300 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Masuuni Karkkila Santasalonkatu 2 03600 Nouto ja maksu paikan päällä
bomonti cafe&restaurant Karkkila Helsingintie 32-34 03600 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Masuuni Karkkila Santasalonkatu 2 03600 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Rinne Karkkila Vihdintie 2 03600 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0458661992 ja me pakkaamme ruoan valmiiksi. Nouto ja maksu paikan päällä
Shell Karkkila Karkkila Porintie 875 03600 Tulemalla paikan päälle tai soittamalla tilauksen ennakkoon p. 09 222 10 31.
ABC Kauhajoki Kauhajoki Topeeka 65 61800 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Kauhajoki Kauhajoki Topeeka 65 61600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ojalan Pakari-kahvila Kauhajoki Topeeka 42 61800 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kauhava Kauhava Peltopassi 2 62200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kauhava – keskusta Kauhava Farnsuntie 4 62200 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi-ABC Kauhava hesburger Kauhava Peltopassi 2 62200 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Grani Kauniainen Kauniaistentie 7 02700 Nouto ja maksu paikan päällä
Gateau Grani Kauniainen Kauniaistentie 7 02700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kauniainen Kauniainen Kauniaistentie 7 02700 Nouto ja maksu paikan päällä
Maka Sushi Grani Kauniainen Tunnelitie 4 02700 Nouto ja maksu paikan päällä
SUBWAY KAUNIAINEN Kauniainen Kauppakeskus Grani Tunnelitie 4 02700 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kausala Kausala Sitikkalantie 5 47400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kausalan Matkakeidas Oy Kausala Sitikkalantie 5 47400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kaustisen TB-huolto Kaustinen Terveystie 2 69600 Puhelimitse 068611590 tai [email protected], tai paikan päällä.
Ravintola Wok Thai Kemi Valtakatu 5 94100 https://www.wokthai.fi/kauppa/
ABC Kemijärvi Kemijärvi Pajulantie 2 98100 Soittamalla, sähköpostilla tai tilaamalla ABC-mobiililla.
Lounasravintola Murkina Kemijärvi luusuantie 17 98100 Puhelimitse: 040 357 8507, 040 137 8127
Mestarin Kievari Kemijärvi Kirkkokatu 9 98100 soittamalla tilaus
Mokkatupa Kemijärvi Kemijärvi Pajulantie 1 98100 Soittavat ravintolaan, tilaavat ruoat ja noutavat sen klo 10-16
Pizza Mestarit Kemijärvi Jaakonkatu 5 98100 Soittamalla tilaus etukäteen.
Neste Tupasvilla Keminmaa Teillisuuskylänraitti 15 94450 paikan päältä hakemalla, voi soittaa myös etukäteen ja tilata valmiiksi, ei tarvitse odottaa
Burger King Zeppelin Kempele Zeppelinintie 1-2 90450 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kempele Kauppakeskus Zeppelin Kempele Zeppelinintie 1 90450 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Technopolis Lentokentäntie Kempele Vihikari 10 90440 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Fafa’s Kerava Kerava Kauppakaari 10 Lt 23 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kerava Kerava Paasikivenkatu 1 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kerava CM Kerava Nikonkatu 1 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kerava Kerava Kauppakaari 6 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kulmakonditoria Kerava Kerava Kauppakaari 8 04200 Suoraan meiltä tilaavat soittamalla tilauksensa toimipisteen numeroon (Woltilla ja Foodoralla appit). Numerot nettisivuillamme.
Maku ja Pala Oy Kerava Palopellonkatu 7 04250 Nouto ja maksu paikan päällä
Mcdonald’s Kerava Kerava Puuvalonaukio 1 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Phin Coffee Kerava Asemanaukio 2 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizza Hut Karuselli Kerava Torikatu 2 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burgerjoint Kerava Kerava Aleksis Kiven tie 3 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kerava Karuselli Kerava Torikatu 2 04200 Nouto ja maksu paikan päällä
Bistro Otto Keuruu Keuruuntie 17 42700 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Gran Amante Oy Keuruu Keuruuntie 17 42700 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Pappilan Taverna Keuruu Kangasmannilantie 4 42700 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kiiminki Ravintola Kiiminki Kauppareitti 2 90900 Nouto ja maksu paikan päällä
Bistro O Mat Kirkkonummi Asemankulma 2 02400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kirkkonummi Kirkkonummi Munkinmäentie 29 02400 Nouto ja maksu paikan päällä
Jeppaksen kokous- ja juhlatila Kirkkonummi Jeppaksenhaka 19 A 02400 Puhelimitse ja sähköpostilla
NEW CITY KIINALAINEN RAVINTOLA Kirkkonummi KIRKKOTALLINTIE 4 B 02400 Soittamalla tai paikka päällä tilaus
Ristorante Papermoon Kirkkonummi Asemankaari 1 02400 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Kirkkonummi Kirkkonummi Asemankulma 2 02400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Helmi Kitee Kiteentie 6 82500 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Kitee Hesburger Kitee Kiteentie 20 82500 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Kitee ravintola Kitee Kiteentie 20 82500 Nouto ja maksu paikan päällä
Teboil kitee Kitee KITEENTIE 51 82500 Puhelimitse tai paikan päältä 0400383551
Burger King Levi Kittilä Levintie 1590 99130 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Liikenneasema Kiuruvesi Kiuruvesi Valtakatu 3 74700 Nouto ja maksu paikan päällä
Buriram Klaukkala myllärintie 4 01800 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Nurmijärvi Klaukkala Klaukkala Lepsämäentie 1 01800 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas ja pitopalvelu madmar catering Klaukkala Yrittäjäntie 13 01800 Puhelimitse( 0400847508)
ABC Kokkola Heinolankaari Kokkola Heinolankaari 2 67700 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kokkola Heinolankaari Hesburger Kokkola Heinolankaari 2 67700 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Varikko Kokkola Varastotie 1 67100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kokkola Kauppakeskus Chydenia Kokkola Tehtaankatu 3-5 67100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Halkokari Kokkola Vanha Veistämöntie 2 67300 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kallentori Kokkola Kokkola Rautatienkatu 10 67100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pedrina’s TexMex Restaurant Kokkola Isokatu 2 67100 Puhelimitse tai paikan päällä
Phrikthai Ravintola Oy Kokkola Isokatu 14 a 101 67100 Asiakkaat voivat soittaa tilauksensa ravintolaan noin 15-20 minuuttia ennen noutoajankohtaa, jolloin tilaus on valmiina pakattuna noutoa varten.
Pizzeria Marziano Kokkola Kokkola pitkänsillankatu 21 L5 67100 pizza ,kebap
Rock’n Roll Diner Kokkola Rantakatu 9 67100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sigrid´s Kokkola Kokkola Rantakatu 7 67100 soittamalla etukäteen ja paikan päällä
Hesburger Kolari Ylläs Kolari Iso-Ylläksentie 44 95980 Nouto ja maksu paikan päällä
Astan juhla-ja ateriapalvelu Kontiolahti Lammintie 1 80710 Nouto ja maksu paikan päällä
Konditoria Rosalinda Kontiolahti Keskuskatu 14 81100 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Kontiolahti Hesburger Kontiolahti Uurolantie 4 80770 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Kontiolahti ravintola Kontiolahti Uurolantie 4 80770 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Marinna KORIA porvarinpolku 8 45610 Soittamalla tai tulemalla paikan päälle
ABC Amiraali Kotka Haminantie 1 48810 ABC -mobiililla, puhelimella tai tulemalla paikan päälle
Aschan coffee & deli Kotka Kotka Keskuskatu 10 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Karhula Kotka Karhulantie 30 48600 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kotka Pasaati Kotka Kauppakatu 5 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kotka Prisma Kotka Hakamäentie 1 48400 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Ritoil Kotka Jylpyntie 39 48230 Nouto ja maksu paikan päällä
KAT`S Cafe Kotka Vesivallinaukio 10 48600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza karhula Kotka Karhulantie 30 48600 Puhelin (kotkansaari 05-2184171, Karhula 05-3400345).
Kotipizza Kotkansaari Kotka Keskuskatu 23 48100 Puhelin (kotkansaari 05-2184171, Karhula 05-3400345).
Kotkan klubi Kotka kirkkokatu 2 48100 Paikanpäältä taikka kuljetusveloituksetta
Lounaskahvila 99 Kotka Kotkantie 6 48200 Nouto ja maksu paikan päällä
Moliendo Cafe Kotka Keskuskatu 17 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Huttunen Kotka Suurniitynkatu 1 48600 Puhelimitse tai paikanpäälle tulemalla
PitKo cafe – kahvila Kotka Keskuskatu 23 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Potukka Kotka Jylpyntie 7 48220 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Data Kotka Heikinkatu 7 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Jokihelmi Ky Kotka Karjalantie 10-12 48600 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Jumalniemi Kotka Jumalniementie 8 48400 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Pasaati Kotka Kirkkokatu 7 48100 Nouto ja maksu paikan päällä
Tai Hing Asian Cuisine Kotka kirkkokatu 9 48100 lounasruoka joka itse haettuna vapaasti valittuna buffet pöydästä tai tilaus valmiina noudettavaksi tai toimitettuna !
ABC Anjalankoski Kouvola Hallitie 2 46860 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Koria Kouvola Suviojantie 2 45610 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Utti Kouvola Lentoportintie 3 45410 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Salpakeskus Kouvola Salpausselänkatu 22 C 45100 Noudettavat annoksien tilaus viimeistään samana aamuna klo:8.30 mennessä ravintolan s-postiin. Asiakas ilmoittaa viestissä haluaako ruoan lämpimänä(muutoin jäähdytetty).
Assan Popsis Kouvola Hallituskatu 3 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Bistro Goutu Kouvola Koulukatu 4 B 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Utti Kouvola Lentoportintie 3 45410 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kouvola Kouvola Kauppalankatu 4 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kouvola Prisma Kouvola Tommolankatu 9 45130 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Tornionmäki Kouvola Utinkatu 52 45200 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kouvola Kouvola Kouvolankatu 15 45100 Tilaus verkkokaupassa: kotipizza.fi , puhelimitse: 020 771 6387 tai paikan päällä.
Kymen Wiener Kouvola Laturinkatu 2 45130 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi ABC! Tuohikotti Kouvola Huoltamotie 2 46110 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas-Halli Kouvola Kauppamiehenkatu 3 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Hekari Kouvola Kiltakuja 1 45740 Ei tarvitse tilata etukäteen.
Lounaskahvila Korjala Oy Kouvola Kaitilankatu 15 45130 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Kulma Kouvola Kanervistontie 1 45200 Paikanpäällä tai etukäteen numerosta 0445622403
Lounaskahvila Salpaus Kouvola kaitilankatu1 45100 suoraan paikanpäältä tai nettisivuilta : lounaskahvilasalpaus.fi
Meat Gansters Kouvola Torikatu 3 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Mimosan Aito Kouvola Torikatu 3-5 lh 106 45100 TAKE AWAY ma-pe klo 11-15

Valmistamme annokset poikkeuksellisesti suoraan tilauksesta keittiöstä eli buffet jää pienelle tauolle. Keskitämme resurssimme keittiöön minimoidaksemme odotusajan. Voit siis huoletta noutaa lounaasi kiireessäkin!
Voit tilata suoraan ravintolasta tai soittaa tilauksesi etukäteen 0503958001. Otamme myös ennakkotilauksia koko viikolle.

Katso päivän lounasvaihtoehdot lounaslistalta ja valitse
Liha 10,90e
Vege 10,40e
Lihavege 11,90e (reilumman kokoinen annos, jossa molempia ruokia 50/50)

Kaikkiin take away annoksiin kuuluu lisäksi
Premium salaatti (salaatti sesongin herkuista) *
Kahvi/tee
*ilmoitathan, jos haluat salaattiannoksen maidottomana tai gluteenittomana tai sinulla on allergioita, jotka tulee huomioida

Mylsänportti Kouvola Karttenniementie 240 46800 Tilaukset ja lounaslistat www.mylsanportti.fi.
Pancho Villa Veturi Kouvola Tervasharjunkatu 1 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Kouvola Kouvola Keskikatu 4 45100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590366. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
ravintola Gyros Kouvola Salpausselänkatu 37 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Neville Kouvola Salpausselänkatu 27 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ristorante Momento Kouvola Kouvola Tervasharjunkatu 1 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Manski Kouvola Kauppalankatu 13 45100 Nouto ja maksu paikan päällä
Thai Ravintola Chon Thong Kouvola Salpausselänkatu 28b 45100 Soittamalla ravintolaan.
Three Wings Kouvola Kauppalankatu 3 45100 Soitto: 0403572333
Verkko: www.threewings.fi/lounas
email: [email protected]
Tulee paikanpäältä hakemaan. Ei tarvitse välttämättä ennakkotilausta.Lounaan voi maksaa kortilla, eazybreak, epassi, edenred. lounaseteli ja verkossa lounaan voi maksaa tilauksen yhteydessä kortilla.
ABC Kristiinankaupunki Kristiinankaupunki Vanha Vaasantie 11 64300 Nouto ja maksu paikan päällä
Jungman Restaurant Café Bar Kristiinankaupunki Merikatu 8 64100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 040 0234389. Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi-ABC Kristiinankaupunki Hesburger Kristiinankaupunki Vanha Vaasantie 11 64300 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Crazy Cat Kristiinankaupunki Salutorget 1 64100 puhelin kautta
ABC Pitkälahti Kuopio Kuopio Vitostie 1771 70800 Nouto ja maksu paikan päällä
Amarillo Kuopio Kuopio Kirjastokatu 10 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Orion Kuopio Kuopio Volttikatu 8 70700 Nouto ja maksu paikan päällä
B&J’s Livingroom Kuopio Huuhankatu 4 70600 Nouto ja maksu paikan päällä
Blocco Kuopio Puijonkatu 17 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Kuopio Kuopio Matkuksentie 60 70800 Nouto ja maksu paikan päällä
BURGER5 Kuopio Viihdekeskus Minna 70100 Wolt-palvelun kautta, soittamalla ravintolaan, Whatsupp viestillä.
CAESARS Kuopio Tulliportinkatu 25 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
CaWa´s oy Kuopio Kuopio Kaartokatu 9 70620 Tilaus edellisenä arkipäivänä klo 12.00 mennessä puhelimitse 0103242940 tai s.postiin [email protected]
Fit Wok Kuopio Kuopio Haapaniemenkatu 28 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Gastrobar B/P Kuopio Puijonkatu 41 L6 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Kuopio Kuopio Kauppakatu 28 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kuopio Kolmisoppi Kuopio Kolmisopentie 3 70780 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kuopio Niirala Drive-in Kuopio Hannes Kolehmaisen katu 1 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kuopio Päiväranta CM Kuopio Päivärannantie 18 70420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kuopio Prisma Kuopio Savilahdentie 10 70700 Tilaus ja maksu paikan päällä. Ennakkotilaaminen onnistuu myös Hesburger-mobiilisovelluksen kautta.
Hesburger Kuopio Sokos Kuopio Haapaniemenkatu 24-26 70100 Hesburgerin mobiili sovellukselle, foodoralla tai soittamalla toimipaikkaan.
Hesburger Ykkösrasti Kuopio Tasavallankatu 26 70620 Hesburgerin tuotteita voi tilata Hesburgerin sovelluksella ja hakea itse paikan päältä ma-la 10.30-22 ja sunnuntaisin 12-22. Tilaus onnistuu myös Foodoran kautta, jolloin tuotteet tulevat sinulle työpaikalle tai kotiovelle.
Hilima Kuopio Asemakatu 38-40 A 70100 Paikanpäällä, puhelin ja sähköposti.
Hotelli IsoValkeinen Kuopio Kuopio Majaniementie 2 70420 Tilaukse voi tehdä etukäteen puhelimistse 017 5396100. Nouto ja maksu paikan päällä
HyggeBro Kuopio Kauppakatu 28 70110 Puhelimitse tai sähköpostilla.
Kaffeteria Mummola Kuopio Puijonkatu 27 70100 Puhelimitse tai paikanpäältä
Kahvila Kaneli Kuopio Kauppakatu 22 70100 Tilauksen voit tehdä verkkokaupasta osoitteesta kahvilakaneli.fi/kauppa tai numerosta 0400172283.
Kiinalainen ravintola dragon sheng Kuopio Suokatu 36 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Koivumäen Kartano Kuopio Koivumäenkuja 18 70780 Kartanon puhelin +358173614291
tai sähköpostilla [email protected]
Lounaskahvila Pian Herkkuhetki Kuopio Telkkistentie 2 70460 Nouto ja maksu paikan päällä
Nepalilainen Ravintola Mandala Kuopio Kauppakatu 45 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Ozaki Sushi Kuopio Tulliportinkatu 46-48 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Kuopio Kuopio Matkuksentie 60 70800 Nouto ja maksu paikan päällä
Presso Kuopio Ykkösrasti Kuopio Tasavallankatu 26 70620 Lounasruoaksi on mahdollisuus tilata   pizzaa ja pastaa; lounasbuffet on tällä hetkellä suljettu.
Paikanpäältä noudettavat pizzat ja pastat voi tilata etukäteen numerosta 050-4023853 tai Foodoran kautta.
Ravintola canton hin Kuopio Kauppakatu 29 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Ehta Kuopio Minna Canthin katu 16 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Galata Kuopio Savonkatu 17 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Hyvä Huomen Kolmisoppi Kuopio Kolmisopentie 1 70780 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Hyvä Huomen Oy Kuopio Neulaniementie 2 70210 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Hyvä Huomen Take Away Kuopio Neulaniementie 2 70210 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Isä Camillo Kuopio Kauppakatu 25-27 70100 Verkkokaupasta tai puhelimitse.  Eazybreak ei toimi maksutapana verkkokaupassa. Tilauksenvoi tällöin tehdä soittamalla ja maksammalla Eazybreakilla paikan päällä.
Ravintola Kallavesj Kuopio Käsityökatu 19 70100 Aloitamme take away myynnin 6.4.2020.  Tilaukset nrosta 017 2611330, mielellään puolta tuntia ennen noutoa.
Tarkemmat tiedot nettisivultamme www.ravintolakallavesi.fi.
Ravintola Käskynkkä Kuopio Soikkokuja 12 70780 Mielellään tilaus edellispäivänä, mutta voi myös soittaa kyseisenä päivänä. Lounasruoka noudetaan Käskynkästä ma-pe klo 11-12 välisenä aikana. Asiakas ilmoittaa tarkemman ajan milloin tulee hakemaan ja ruoka on sitten heti saatavissa mukaan.
Ravintola Kreeta Kuopio Kuopio Maaherrankatu 23 70100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 017-2828337. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Pelimies Kuopio Hannes Kolehmaisen katu 4 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Urban Kuopio Puijonkatu 15 70100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0405522439. Nouto ja maksu paikan päällä
Rax Buffet Kuopio Kuopio Puijonkatu 19-21, 2krs 70100 Joko paikan päällä tilaamalla tai soittamalla ennakkoon.
Restaurant Taikuri Kuopio Kuopio Ajurinkatu 16 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Rosso Kuopio Kuopio Haapaniemenkatu 24-26 70100 Nouto ja maksu paikan päällä
Thairavintola Samruai Kuopio Kauppakatu 63 70110 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Kuortane Kuortane Seinäjoentie 10 63130 Joko paikanpäällä tilattuna tai puhelimitse 0207558730 tai 0207558732
Hotel Kurikka Kurikka Hovinkatu 1 61300 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kurikka Kurikka Laurintie 22 61300 Nouto ja maksu paikan päällä
Ocean Dragon Ravintola Kurikka Kurikantie 6 61300 phone order
ABC Kuusamo Kuusamo Jamatie 2 93600 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kuusamo Kuusamo Luomantie 1-3 A 3-4 93600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Kuusamo Kuusamo Kitkantie 1 93600 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Talonpöytä Kuusamo Joukamontie 30 A 19 93600 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0503048239 tai sähköposti [email protected]. Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Veturi Kouvola Kuusankoski Tervasharjunkatu 1 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kouvola Kuusankoski Kuusankoski Kuusankoskenkatu 2 45700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Veturi Kuusankoski Tervasharjunkatu 1 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
Kymin Huvila Kuusankoski Ahlmannintie 1 45700 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Kataja Kuusankoski Katajaharjuntie 9c 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola W Kuusankoski Voikkaan Yritysalue 45370 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Veturi Kuusankoski Tervasharjunkatu 1 45720 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kivimaa Lahti Kiitokatu 2 15210 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kivimaa Hesburger Lahti Kiitokatu 2 15210 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Nastola Lahti Majakkatie 2 15540 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Nastola Hesburger Lahti Majakkatie 2 15540 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Renkomäki Lahti Simolanmutka 1 15680 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Renkomäki Hesburger Lahti Simolanmutka 1 15680 Nouto ja maksu paikan päällä
Amarillo Lahti Lahti Aleksanterinkatu 10 15110 Tilaukset puh 044 748 6380

Nouto: Aleksanterinkatu 10
15100 Lahti

Amica, Lahden seurakuntayhtymä Lahti Kirkkokatu 5 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
ARNOLDS TRIO Lahti Aleksanterinkatu 20 15140 Soitto 03-7520330
Burger King Aleksanterinkatu 16 Lahti Lahti Aleksanterinkatu 16 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger Mafia Kärpänen Lahti Kasakkamäentie 4 15800 www.burgermafia.fi sivustolle ja menu esiin ja sitten soitto
Burger Mafia Kivimaa Lahti Lahdenkatu 58 15200 Nouto ja maksu paikan päällä
Bus Burger Salpakangas Lahti Erämiehentie 1 15870 Puhelimitse nrosta 044 2447844 ja foodora käytössä vko 15 eteenpäin. Lounaslista somessa sekä kotisivuillamme
Bus burger Savontie Lahti Savontie 409 15230 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Charlotta Lahti Askonkatu 2 15100 Paikanpäältä tai soittamalla
Cafe Pirske Lahti Rautatienkatu 3 15100 Voi tulla vain noutamaan, tai soittaa etukäteen ja varata. Edellisenä päivänä tekstiviestitse tai sähköpostitse.
casablanca coffee shop oy Lahti vesijärvenkatu 32 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Dalaman Pizzeria Lahti Salonaaukio 7 15170 Soittamalla 03-7811262 tai verkosta www.dalaman.fi.
Domino Sushi Lahti Vesijärvenkatu 32 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Fafa’s Lahti Lahti Rautatienkatu 15 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lahti Karisma Lahti Kauppiaankatu 2 15160 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lahti Loviisankatu Lahti Loviisankatu 11 15100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lahti Paavola Lahti Kauppakatu 13 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lahti Salpausselkä Lahti Suurmäenkatu 1 15800 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Holma Lahti Johanneksenkatu 4 15240 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Laune Lahti Ajokatu 83 15610 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Sokos Lahti Lahti Aleksanterinkatu 19-21 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Jonel Thai ravintola Lahti Vapaudenkatu 15 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Ankkuri Lahti Ankkurikatu 1 15140 Soittamalla, verkkokaupasta tai paikan päällä
Kotipizza Hennala Lahti Rykmentinkatu 1 15700 Nouto ja maksu paikan päällä
Lahden Thai-ruoka Oy Lahti Torikatu 3 15110 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 03-7818828. Nouto ja maksu paikan päällä.
Lilla Laurell Lahti Aleksanterinkatu 13 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Lipterin kasvisravintola Lahti Hämeenkatu 10 L3 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas Ravintola Einstein Maili Lahti Ajokatu 55 15500 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Mirkku Lahti Norokatu 5 15170 tekstiviesti tai whatsapp viesti
Lounaskahvila Tara Lahti Myyntimiehenkatu 4 15700 Soitto,tekstari tai smartmenun kautta
Lounaskahvila Terassi Lahti Vanhanradankatu 2 15520 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounasravintola Einstein Kiveriö Lahti Hirsimetsäntie 56 15200 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounasravintola Enerca Lahti Kauppakatu 31 15140 Soittamalla tai tulemalla noutamaan paikan päältä
Lucky House Lahti Hämeenkatu 9 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Mamma Maria Lahti Vapaudenkatu 10 15110 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse +358 3 751 6716. Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Lahti Lahti Kauppakatu 18 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Lahti Syke Lahti Kauppakatu 18 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Ranch Club Lahti Kipparinkuja 2 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Koti Lahti Salapusselänkatu 7 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Lokki Lahti Jalkarannantie 19 15900 Soittamalla tai sähköpostilla
Ravintola Pikku Makalu Lahti Vapaudenkatu 22 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintolla Lahden kompassi Lahti Vapaudenkatu 18 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Ristorante Momento Karisma Lahti Kauppiaankatu 2 15160 Nouto ja maksu paikan päällä
Royal Gurkha Lahti Lahti Rauhankatu 16 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Sagun Lahti Vuorikatu 24, 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Siipiravintola Lahti Lahti Rautatienkatu 15 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burgerjoint Lahti Lahti Mariankatu 12 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Kemppi (Pippuri) Lahti Kempinkatu 1 15800 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Päijät-Hämeen Osuuspankki Lahti Vapaudenkatu 15 15140 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Sandvik Mining & Construction Lahti Taivalkatu 8 15150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sports & Music Bar Peluri Lahti Aleksanterinkatu 6 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Karisma Lahti Kauppiaankatu 2 15160 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Lahti Aleksanterinkatu 9 Lahti Aleksanterinkatu 9 15110 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Laune Lahti Ajokatu 53 15500 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Trio Lahti Aleksanterinkatu 18-22 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Thai Kitchen Lahti Aleksanterinkatu 18 15140 Nouto ja maksu paikan päällä
Wine Cafe Olavi Lahti Aleksanterinkatu 10 15110 Soittamalla tai laittamalla teksti- tai whatsApp viestillä puh. 0407542220
Ahoska Catering Lounaskahvila Laitila Keskuskatu 24 23800 tilaukset osoitteeseen [email protected] TAI puhelimitse numeroon 0400 199 786
tilaukset tulee tehdä klo 9.30 mennessä
nouto Tiihosen kahvilasta (Keskuskatu 13, Laitila)
Hesburger Laitilan Tupa Laitila Kauppakatu 8 23800 Nouto ja maksu paikan päällä
Laitilan Kievari Laitila Keskuskatu 20 23800 Nouto ja maksu paikan päällä
ruokaravintola kukonkulma Laitila keskuskatu 18 23800 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Pukaron Paroni Lapinjärvi Koivistontie 2 A 07830 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila ravintola Ketunpesä Oy Lapinjärvi Lapinjärventie 23 07800 Nouto ja maksu paikan päällä
Matin ja Liisan Asema Lapinlahti kuopiontie 210 73100 Paikanpäältä.
ABC Viipurinportti Lappeenranta Hirsimäenkatu 1 53500 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Saimaa Lappeenranta Kirkkokatu 9 53100 Sähköposti, puhelinsoitto tai paikanpäälle saapuminen
Caffe violet Lappeenranta Karjalantie 25 53300 Puhelimella 0408014080 tai paikan päällä
Karjalantie 25 53300
Fafas Isokristiina Lappeenranta Brahenkatu 1 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Viipurinportti Lappeenranta Hirsimäenkatu 1 53400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Isokristiina Lappeenranta Brahenkatu 1 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Myllykeskus Lappeenranta Kaakkoiskaari 22 53500 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Lappeenranta Lappeenranta Puhakankatu 9-11 53600 Nouto ja maksu paikan päällä
Indiana Curry Lappeenranta Oppilaankatu 4 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Konditoria Aleksanteri Oy Lappeenranta Valtakatu 42 LH 1 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Konditoria Aleksanteri Oy/Aleksandra Lappeenranta Toikankatu 1 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza IsoKristiina Lappeenranta Brehenkatu 3 53100 Tilaukset verkossa: kotipizza.fi , puhelimitse 020 771 6421 tai paikanpäällä.
Kotipizza Leiri Lappeenranta Lavolankatu 10 53600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotisavun Riihi Lappeenranta Haukilahdentie 661 54120 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounasravintola Pressiklubi Lappeenranta Lauritsalantie 1 53100 Soitto klo10 mennessä
P . 0440910182
Neste Kauppakatu Lappeenranta Kauppakatu 76 53100 Ennakkovarauksen voi tehdä klo 10 mennessä kassalla, soittamalla puh. 020 743 5310 tai sähköpostilla ravintola(a)nestekauppakatu.fi. Kassalta voi myös kysyä mitä on vielä tarjolla.
Pancho Villa Lpr Lappeenranta Valtakatu 34-36 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Lappeenranta Isokristiina Lappeenranta Kaivokatu 5 B 53100 Tilauksen voi tehdä suoraan kahvilaan soittamalla: 0207590344. Annoksia valmiina myös suoraan noutoon.
Pizza Rakuuna Lappeenranta Hietakallionkatu 2 52850 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Avot Sie Lappeenranta Valtakatu 36A 53100 Itse noudetut tilaukset puhelimitse: 0505552611.
Kerrothan nimesi ja tilauksesi selkeästi. Annamme puhelimitse arvion noutoajasta.
Maksun voi suorittaa eazybreak-sovelluksella ja näyttää kassalla. Korttimaksu käy myös.
Kassallamme on asiakkaan ja henkilökunnan terveyden turvaamikseksi pisarasuoja.
Annokset ovat valmiina pakattuna noutopisteessä nimellä varustettuna.
Ravintola Dharahara Lappeenranta Oksasenkatu 1 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Laseri Lappeenranta Laserkatu 6 53850 Noutavat ruokansa klo 11-14 välisenä aikana. Ei ennakkotilausta.
Ravintola Tang Capital Lappeenranta Valtakatu 46 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola The Kitchen Lappeenranta Raatimiehenkatu 18 53100 Suoratilaukset itse noudettuna puhelimitse 010 666 8613.

Ennakkotilaukset itse noudettuna, tilaukset samana päivänä klo 9:00 mennessä sähköpostitse [email protected].

Wolt-tilauspalvelun kautta kotiinkuljetukset / noutotilaukset.

Ristorante con amore Lappeenranta Kauppakatu 43 53100 EMME OTA ASIAKKAITA RAVINTOLAAN SISÄLLE SYÖMÄÄN VAAN KAIKKI ANNOKSET ON TAKE AWAY MUODOSSA. OTAMME TILAUKSIA VASTAAN AINOASTAAN PUHELIMITSE 045 8408141.
Subway Iso Kristiina Lappeenranta Braahenkatu 5 54100 Wolt www.wolt.fi tai Wolt-sovellus tai puhelimitse 0504557100
Subway Sammonlahti Lappeenranta Korpikunnaankatu 1 53850 Puhelimitse 0505734450
Taco Bell Lappeenranta Lappeenranta Kauppakatu 29-31 53100 Nouto ja maksu paikan päällä
Välimeren Kebab Lappeenranta Kauppakatu 35 53100 Asiakkaat voivat tilata lounasruokaa mukaan ravintolassa käymällä tai soittamalla ennakkoon numeroon 05-419 0330.
ABC Lapua Lapua Latojantie 9 62100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hyväskä Oy Lapua Puistotie 2 62100 Soittamalla tai tulemalla paikanpäälle.
Kotipizza Lapua Lapua Poutuntie 4 62100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Ideapark Lempäälä Ideaparkinkatu 37570 Nouto ja maksu paikan päällä
Café Linkosuo Ideapark Lempäälä Ideaparkinkatu 4 37570 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lempäälä Ideapark Lempäälä Ideaparkinkatu 4 37570 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Ståhlberg Lempäälä Tampereentie 12 37500 Nouto ja maksu paikan päällä
Ninan keittiö Realpark Lempäälä Realparkinkatu 4 37570 Kotiruokalounasta mukaan klo 10.30–13 välillä. Lounaslista: https://www.ninankeittio.fi
Pizza Hut Ideapark Lempäälä Ideaparkinkatu 4 37570 Nouto ja maksu paikan päällä
Vaihmalan Hovi Lempäälä Vaihmalantie 144 37500 Myy ruokaa drive-in-kaistalta arkisin klo 11–13 ja lauantaisin klo 12–18. Tilaukset puhelimitse, nouto autolla, korttimaksu.
Eräs Ravintola Lieksa Pielisentie 20 81700 Puhelimella, sähköpostilla, sosiaalisenmediankanavien kautta
LÄHI ABC! Lieksa ravintola Lieksa kalliokatu 8 81700 Nouto ja maksu paikan päällä
LounasKahvila PokronHelmi Lieksa Pokrontie 5b A1 81720 Nouto ja maksu paikan päällä
Bulleriina Lieto Lieto Hanhenkaari 1 B 21420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lieto Lieto Hyvättyläntie 1 21420 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Liminka Liminka Raahentie 30 91900 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Tupos Ravintola Liminka Tuposkorva 1 91910 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Liminka Drive-In Liminka Yritystie 1 91900 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Ylämylly Liperi Ylämyllyntie 77 80400 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Lohja Lohja Hossanmäentie 1 08350 Nouto ja maksu paikan päällä
Akix Kaffe ja Piffi Ravintola Lohja Mäntynummentie 46 08500 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 010 567 19995 tai tulla paikanpäälle tilamaan. Maksu noudettaessa.
Amica Halstari Lohjan Kaupungintalo Lohja Karstuntie 4 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
Antonio Lohi Lohja Suurlohjankatu 9-13 08100 Soittavat ravintolaan p.044-3205107 ja tilaavat ruoan. Noutavat itse ravintolasta, Antonion oma sisäänkäynti Vihdinkadun puolelta. Maksu eazybreak, epassi, lounassetelit ja korttimaksu. Avoinna ma-pe 11-18, la 12-18 ja su 12-17.
Bistro barrica Lohja Laurinkatu 51 B 08100 Voit asiakas soitta myös etukäteen sitten tule hakeman tai paikanpäällä tilaus
Hesburger ABC Lohja Lohja Hossanmäentie 1 08350 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Lohja Lempola Lohja Lehmijärventie 2 08500 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Lohja Lohja Laurinkatu 37-41 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lähi ABC-Tytyri Lohja Tytyrinkatu 4 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Pusula Lohja Lehtolantie 1 03850 Soittamalla tilaus 050-4700676 tai tilaamalla tiskiltä paikanpäällä.
RAVINTOLA AMAR’S GRILLHOUSE Lohja LINNAISTENKATU 6 8100 Puhelimitse 019-321532.
Ravintola JuhlaVaunu Lohja Mäntynummentie 14 08500 https://juhlavaunu.com/fi-fi/Tilaa-kotiin
Ravintola Nahkurintalli Lohja Nahkurinkatu 10 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
Siilo Cafe & Catering Lohja Mäntynummentie 1 08700 Soittamalla 0442316773, sähköpostilla [email protected] tai Facebookin kautta (Siilo Cafe & Catering)
Subway Lohja Citymarket Lohja Ojamonharjuntie 61 08200 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Lohja Lohjantähti Lohja Kauppakatu 5-9 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
sugam nepalese cuisine Lohja Torikatu 3 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
SushiHouse Lohja Lohja Kauppakatu 6-9 08100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Loimaa Drive-in Loimaa Opinkuja 1 32200 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Loimaa Prisma Loimaa Aleksis Kivenkatu 7 32200 Nouto ja maksu paikan päällä
Lännen Maukas Loimaa Hirvikoskentie 252 32210 Nouto ja maksu paikan päällä
Rico Deli Loimaa Loimaa Aleksis Kivenkatu 7 32200 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kuninkaantie Loviisa Vanhankyläntie 77 07740 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Loviisa Loviisa Kuningattarenkatu 20 07900 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pernaja Loviisa Vanhankyläntie 77 07740 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste K Ankkurituuli Loviisa Länsikaari 3 07900 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 019-5609007 Nouto ja maksu paikan päällä
Safcafe Loviisa Länsikaari 1 07900 suosittelemme puhelimitse mutta myös  paikanpäällä
Sakura Deli Oy Ab Loviisa Brandensteininkatu 11 07900 Mieluiten soittamalla
Hesburger Maarianhamina Maarianhamina Torggatan 13 A 22100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Mäntsälä Mäntsälä Pohjoinen Pikatie 1 04600 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Mäntsälä Mäntsälä Sälinkääntie 2 04600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kulmakonditoria Mäntsälä Mäntsälä Keskuskatu 2 04600 Nouto ja maksu paikan päällä
Pullokiska Mäntsälä Linjatie 5 04480 Soittamalla 0406433640
Burger King Riviera Masku Kankaisten kauppatie 2 21250 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Ravintola Masku Masku Maskuntie 224 21250 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounas ja pitopalvelu Sinihelmi Merikarvia Kauppatie 45 A 29900 joko etukäteen puhelimitse 0405951775 tai paikan päältä
ABC Mikkeli Tuukkala Mikkeli Annilantie 2 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Pitkäjärvi Mikkeli Hietakatu 7 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Mikkeli Stella Mikkeli Maaherrankatu 13 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Mikkeli Ratakatu Neste Express Mikkeli Ratakatu 2 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Prisma Mikkeli Mikkeli Graanintie 1 50190 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Nanda Oy Mikkeli Savilahdenkatu 12 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Ravintola Saimaa Oy Mikkeli Brahentie 42 52300 Nouto ja maksu paikan päällä
Kenkäveron ravintola Mikkeli Pursialankatu 6 50100 Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa, sähköpostilla ja puhelimella.
Toimitamme kotiinkuljetukset Mikkelin kaupunki alueella klo 10-16.
Tilaukset edellisenä päivänä, jotta ennätämme valmistamaan tuotteet.
Tilauksen tekeminen ja maksaminen tapahtuu Taito Shop verkkokaupan kautta.
Kulttuuritalo Tempo Mikkeli Mikonkatu 23 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila/Juhlapalvelu Katriina Mikkeli Graanintie 5 50190 Nouto ja maksu paikan päällä
Puutarharavintola Greeneri Mikkeli Pursialankatu 5 50100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 044 7091614. Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola August Mikkeli Jääkärinkatu 6-8 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Keidas Mikkeli Raatihuoneenkatu 5 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Vino Mikkeli Raatihuoneenkatu 14 50100 Saavu paikalle, tilaa ja maksa tiskille.
Tarjoilija pakkaa toiveidesi mukaan lounaan mukaan ja voit nauttia maittavan aterian kotona tai työpaikallasi.
Tilausmäärää ei ole rajattu, joten hae eväät vaikka koko perheelle.
Yli kolmen henkilön tilaukset puhelimitse etukäteen numerosta 044 721 3871 (tilauksia otetaan klo 10.00-15.00).Lounaan hinta on 10,00 €.Vinon lounas sisältää herkullisen salaattiannoksen, päivittäin vaihtuvat lämpimät pääruoat lisukkeineen, tuoreet leivät ja kahvin/teen.
Subway Mikkeli Akseli Mikkeli Maaherrankatu 18 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Mikkeli Porrassalmenkatu Mikkeli Porrassalmenkatu 11 50100 Nouto ja maksu paikan päällä
JK Lounas Muurame punaslillantie 15 40950 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Muurame Muurame Setäläntie 2 40950 Nouto ja maksu paikan päällä
ravintola henry`s Mynämäki keskuskatu15 23100 Soitamalla  0503600010
Hesburger Naantali Naantali Tullikatu 8 21100 Nouto ja maksu paikan päällä
LounasWarikko Naantali Linkkikatu 14 21100 Nouto ja maksu paikan päällä
Naantalin Metsätähti Naantali Immasentie 1 21110 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Naantali Liikenneasema Naantali Ripikatu 2 21110 Soittamalla tai tulemalla paikan päälle.
Snickari Naantali Mannerheiminkatu 2 21100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Neste Naantali Naantali Naantalin jalostamo (Jalostamontie) 21110 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Hotel Red & Green Närpiö Närpesvägen 16 C 64200 Nouto ja maksu paikan päällä
Oneils Kitchen Närpiö Simhallsvägen 4A 64230 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Sokuriina Nastola Aurantie 11 15560 Soita ja tilaa 03-7559997 ,nouto 11-13
Ravintola-kahvila Aromi Nastola Mestarintie 1 15550 Henkilökunta kerää lounaan linjastosta asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Lounas-kahvila wanha postitalo Nilsiä nilsiäntie 76 73300 tulevat hakemaan tai soittavat.
Lounasravintola Dooris Nilsiä Kirkonmäentie 2 73300 Nouto ja maksu paikan päällä
Hotelli Puustelli Nivala Nivala Toritie 7 85500 Nouto ja maksu paikan päällä
Abc Kolmenkulma Nokia Rounionkatu 140 37150 Nouto ja maksu paikan päällä
Abc Kolmenkulma Hesburger Nokia Rounioinkatu 140 37150 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Nokia CM Nokia Nuijamiestentie 5 37120 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Nokia Nokianvaltatie Nokia Nokianvaltatie 17 37100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila-Ravintola Minea Oy Nokia Kauppakatu 2 37100 Lounasta noutaen tai kotiinkuljetuksella, ilmainen kuljetus 10 km säteellä toimipisteistä. Lounas noudettavissa klo 10–14.Kuljetusajat sovittavissa.
Konnun keittiö Nokia Maununkatu 10 37100 Tilaamalla netissä osoitteessa www.konnunkeittio.fi/takeaway/ viimeistään noutopäivänä klo 10.30 mennessä tai soittamalla numeroon 046 9208850.
Kotipizza Nokia Citymarket Nokia Nuijamiestenti 5 37120 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Nokia Välimäenkatu Nokia Välimäenkatu 12 37100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Nokia Nokia Pirkkalaistori 1-3 37100 Puhelimitse, 0505438087 tai paikan päältä
Pepper Bar & Restaurant – Nokia Nokia Välikatu 18 37100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 03 4475311 . Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Minea Oy Nokia Vuorenhovintie 2 37240 Lounasta noutaen tai kotiinkuljetuksella, ilmainen kuljetus 10 km säteellä toimipisteistä. Lounas noudettavissa klo 10–14.Kuljetusajat sovittavissa.
Sodexo Rengaslinja Nokia Nosturikatu 18 37150 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Amica Jassikka Parma Nummela Nummela Hiidenmäentie 20 03100 Nouto ja maksu paikan päällä
HengFeng ravintola Nummela Tuusantie 3 03100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Nummela Prisma Nummela Naaranpajuntie 3 03100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kenttälän lounas grilli Nummela Vakaimentie 1 03100 Puhelimitse
Ravintola Klassikko Nummela Vihdintie 2 03100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sushi Like Nummela Ratastie 13 D 03100 Nouto ja maksu paikan päällä
TuusanTupa Nummela Tuusantie 2 03100 TILAUKSET & NOUTO

*NOUDA tällä viikolla (VKO14) KE-TO klo 13-16
( noutoajankohdat vaihtelevat, tiedotamme somessa lisää )
T Cateringin keittiöstä, OJAKKALANTIE 400

* TILAA halutessasi etukäteen lähettämällä tekstari numeroon 0440550065, näin varmistat saatavuuden.
* MUISTA lisätä myös etu -ja sukunimesi viestiin.

*KOTIINKULJETUS mahdollinen
VIHDIN alueella PERJANTAISIN, kun
minimitilaus 20€!
* Mikäli tilaat kotiinkuljetuksen, liitä tekstariin tarkat osoitetiedot.
* Kuljetusaikataulu klo 14-16 tai sovitusti.
* VAIN KORTTIMAKSUT noudon tai kuljetuksen yhteydessä.

ABC Nurmes Ravintola Nurmes Välitie 2-4 75530 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Kaneli Nurmes Raatihuoneenkatu 24 75500 Soittamalla tai viestillä, 040-6811883. Saa myös “luukulta” tilaten.
Amica Ferrometal Nurmijärvi Karhuntie 9 01900 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Myllykukko Nurmijärvi Ilvesvuorenkatu 2 01900 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Klaukkala Nurmijärvi Myllärintie 4 01800 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Myllykukko Nurmijärvi Ilvesvuorenkatu 2 01900 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Rajamäki Nurmijärvi Kiljavantie 5 05200 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola MakuPata Nurmijärvi Pekontie 3 01900 Ennakkotilausta ei tarvita. Lounaiden noudot klo 10.30- 13.30.
Subway Klaukkala Nurmijärvi Myllärintie 4 01800 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Myllykukko Nurmijärvi Ilvesvuorenkatu 2 01900 Nouto ja maksu paikan päällä
Topin lounastupa Nurmijärvi Ahmatie 2 01900 Puhelimelle ja tulevat hakemaan.
Uudenmaan Leipä / Cafe Hugo Nurmijärvi Klaukkalantie 69 01800 Maksu paikan päällä. Lounaita tehdään valmiiksi take-away rasioihin.
ABC Oravainen Oravainen Kokkolantie 75 66800 Puhelinnumero 020 7808400 tai ABC mobiilisovelluksen kautta 1.4.2020 lähtien. Voi myös tilata paikan päällä.
Kotipizza Orimattila Orimattila Erkontie 12 16300 Tilaukset paikan päällä tai www.kotipizza.fi tai puhelimitse 03 5260 560.
Ravintola Tehdas Orimattila Erkontie 11 16300 Tilaus [email protected] tai 0103274400 tai paikan päällä
ABC Oritupa Orivesi Valtatie 9 35300 Nouto ja maksu paikan päällä
Abc Oritupa Hesburger Orivesi Valtatie 9 35300 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Herkkuhetki Orivesi Orivesi Anttilantie 6 35300 Nouto ja maksu paikan päällä
Cantina Fiesta Orivesi Keskustie 40 35300 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Vallesmanni Oy, Orivesi-talo Orivesi Keskustie 26 35300 Soitto numeroon 033351340 etukäteen.
Cafe Hilppa Oulainen Keskuskatu 2 86300 Nouto ja maksu paikan päällä
Ruokakeidas Oulainen Asemakatu 1 L 3 86300 joko paikan päällä tai puhelimitse 08-474222
Ruokala Helmi Oulainen Revonkatu 1 86300 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Aallokko Oulu Poikkimaantie 12 90400 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Aamurusko Oulu Takalaanilantie 2 90600 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Konnekti Oulu Sepänkatu 20 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Antell Hyve Oulu Kiilakivenkuja 1 90250 Nouto ja maksu paikan päällä
Buffet Ravintola Oulun Little New York Ay Oulu Kauppurienkatu 26-28 90100 Nouto ja maksu paikan päällä. Lounaslista buffetravintolalittlenewyork.fi
Burger King Kaakkuri Oulu Kaakkurinkulma 1 90420 Nouto ja maksu paikan päällä
Burger King Oulu Rotuaari Oulu Kirkkokatu 17 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Provence Oulu Kempeleentie 7 B a1 90400 Annoksen voi tilata etukääteen sähköpostilla: [email protected] tai puhelimella:08-8821414 tai tulemalla paikanpäälle klo 10.00-13.00 jolloin pakkaamme annoksen mukaan pikapikaa.
Cafe Rooster Oulu Torikatu 26 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Chef’s Salad&Kebab Oulu Ritaharjuntie 49 90540 Nouto ja maksu paikan päällä
EMC Lounas Cafe Oulu Vasaratie 2 90410 Asiakkaat voivat tulla paikan päältä ostamaan ruoan mukaan. www.emclounascafe.fi löytyy ruokalista viikolle.
Fafa’s Valkea Oulu Isokatu 24-25 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Friends & Brgrs Oulu Oulu Kauppurienkatu 15 90100 Nettisivuiltamme www.friendsandbrgrs.com löytyy yhteystidot jokaiseen ravintolaan ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.
Fuchka bangladeshian fast food & coffee Oulu Nummikatu 32 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hai Long Oulu Isokatu 8 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hanko Sushi Oulu Oulu Isokatu 24-25 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kastelli Oulu Aapistie 2 90220 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Kynsilehto Oulu Lehtorouskuntie 2 90650 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Limingantulli Oulu Nuottasaarentie 1 90400 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Linnanmaa Oulu Kauppalinnankuja 1-3 90570 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Oulu Ideapark Oulu Ritaharjuntie 49 90540 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Oulu Isokatu 32 Oulu Isokatu 32 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Oulu Joutsensilta Oulu Paljekuja 5 90150 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Oulu Kaakkuri CM Oulu Metsokankaantie 5 90420 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Rotuaari Oulu Oulu Kirkkokatu 8 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Stockholm Oulu Isokatu 37 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila Tuokio Oulu Pakkahuoneenkatu 5 B 22 90100 Puhelimitse tai tekstiviestillä. puhelinnumero 0504363650
kolo lounge Oulu Pakkahuoneenkatu 5 90100 Tilaukset puhelimitse +35888681234, seuraavalle päivälle sähköpostitse [email protected]
Ruokalista löytyy osoitteesta www.kololounge.com/menu
Kotipizza Hallituskatu Oulu Oulu Hallituskatu 25 90100 Puhelimella, paikan päällä tai www.kotipizza.fi
Kotipizza Ideapark Oulu Ritaharjuntie 49 90540 Nouto ja maksu paikan päällä
Lekker 61 Oulu Isokatu 61 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Lounaskahvila Kirsikka Oulu Kaarnatie 32 90530 Nouto ja maksu paikan päällä
M6 Dining Oulu Pakkahuoneenkatu 6 M6 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Makujen Paljetti Oulu Paljetie 5 90140 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 0400 580084. Nouto ja maksu paikan päällä
Neste Hiironen Oulu Kiilakivenkuja 2 90250 Kassalta tai puhelimitse
Noodle Bar 9 Hallituskatu 9 Oulu Hallituskatu 9 90100 Puhelimitse
Noodle Bar 9 Tuira Oulu Merikoskenkatu 9 90500 Puhelimitse
Oskarin Kellari Oulu Uusikatu 26 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pad Thai Baan Naa Oulu Pakkahuoneenkatu 9 B2 90100 Nouto ja maksu paikan päällä. Lounaslista Facebookissa.
Phuket Thai Take away Oulu Kauppurienkatu 4 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Valkea Oulu Isokatu 24-25 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pikku Panda Kauppahallin Teehuone Oulu Kauppatori 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizzeria La Festa Original Oulu Pakkahuoneenkatu 34 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pizzeria Vienna Oulu Hallituskatu 28 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Baabel Oulu kalevalantie 3 90570 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Garam Masala Oulu Kajaaninkatu 27 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Koksi Oulu Hallituskatu 26 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola New Mumbai Oulu asemakatu 39 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
ravintola olimpos Oulu pakkahuoneenkatu 6 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Rauhala Oulu Mannenkatu 4 90130 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Tarantella Oulu ratamotie 16 90580 Joko puhelimitse,tai suoraan  paikan päältä
Robert’s Coffee Oulu Oulu Isokatu 28 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ruskon Baabel Oulu Voimatie 1 90620 Nouto ja maksu paikan päällä
Ruskon lounasruokala Oulu Konetie 1 90620 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse. 08-5301670. Nouto ja maksu paikan päällä
Social Burger Joint Oulu Oulu kauppurienkatu 10 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Sodexo Cruiser Oulu Kaapelitie 4 90620 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Louhi Kahvila Oulu Elektroniikkatie 3 90590 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Lounastuuli Oulu Kaapelitie 4 90620 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Technopolis Elektra Oulu Elektroniikantie 2 90590 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Technopolis Galaksi Oulu Elektroniikantie 10 90590 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Technopolis Peltola Luoto ja Myrsky Oulu Yrttipellontie 6 90230 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Sodexo Valo Oulu Elektroniikkatie 6 90590 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Tähtilounas Oulu Voudintie 2 90400 Paikan päällä tai verkkokaupasta
Tortilla House Oulu Oulu Rautatienkatu 10 90130 Asiakkaat tulevat itse ravintolaan tilaamaan tai tilaavat Woltin kautta ja itse noutavat.
Troija Kebab Oulu Oulu pakkahuoneenkatu 8 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Vanilla Oulu Torikatu 34-40 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
Wok’s Oulu isokatu 24-25 90100 Nouto ja maksu paikan päällä
LÄHI ABC! Outokumpu ravintola Outokumpu keskuskatu 1 83500 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Metsähovi Outokumpu Kummunkatu 14 83500 013 318550 tai 040 5466501
ABC Padasjoki Padasjoki Tauluntie 124 17500 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Tammisilta Paimio Länsiportti 1 21530 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger ABC Tammisilta Paimio Länsiportti 1 21530 Nouto ja maksu paikan päällä
Neste K Paimio Paimio Ajurintie 1 21530 Puhelimitse tai noutamalla paikanpäältä
Taukopaikka Aapiskukko Pälkäne Tervapirtintie 7 36600 Ruokaa ja kahvilatuotteita mukaan pakattuna ja vaikka suoraan autoon toimitettuna kello 5–21. Take away -lounas klo 10.30–14. Myös kotiinkuljetusta.
Café Hallonblad Parainen Storgårdinkatu 1 21600 www.cafehallonblad.fi
Hesburger Parainen Parainen Rantatie 5 21600 Nouto ja maksu paikan päällä
Kamu Restaurant Parainen Skräbbölevägen 2 21600 Nouto ja maksu paikan päällä
Restaurang Fabriken Parainen Sementtisatamantie 2 21600 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Särkisalmi Parikkala Rinnekatu 1 59310 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Parkano HeseStoppi Parkano Pahkalantie 3 39700 Nouto ja maksu paikan päällä
Kahvila-Ravintola EZZO Parkano Hahkamäenkatu 2b 39700 Soittamalla numeroon 050-5943440 tai Noutopisteeltä= Ezzon etuovelta
Raijanholvi Parkano Parkanontie 53 39700 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Kuortti Pertunmaa Mäyrätie 1 19410 Nouto ja maksu paikan päällä
St1 Kyläseppä Petäjävesi Karikontie 1 41900 Voivat tilata paikanpäällä tai soittamalla. Mieluiten soittavat ensin ja hakevat sitten.
ABC Pieksämäki Pieksämäki Vehkanotko 2 76100 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Rimala, VR:n Konepaja Pieksämäki Vanha Jäppiläntie 60 76120 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pieksämäki Pieksämäki Keskuskatu 13 76100 Nouto ja maksu paikan päällä
Keski-Cafe Pieksämäki Kauppatori 3 76100 Kahvilassa on valmiina salaatti annoksia sekä keittolounasta.
Tilauksen ennakkoon voi myös tehdä tekstiviestillä numeroon 0207871009
Taica Pieksämäki Keskuskatu 16 B 76100 Puhelimitse
ABC Pietarsaari Pietarsaari Autotie 2 68600 Nouto ja maksu paikan päällä
Friends & Brgrs Pietarsaari Pietarsaari Asematie 5 68600 Nettisivuiltamme www.friendsandbrgrs.com löytyy yhteystidot jokaiseen ravintolaan ja tilauksen voi tehdä soittamalla ravintolaan.
Sesam Pietarsaari Rådhusgatan 5 68600 Nouto ja maksu paikan päällä
Vegana Pietarsaari/Jakobstad Skutnäsgatan 2 68600 06-7231031
Hesburger Kaarina Piikkiö PIIKKIÖ Pontelantie 4 21500 Nouto ja maksu paikan päällä
Wanha Primadonna PIIKKIÖ Luodontie 4 21500 Paikan päällä tai ennakkoon soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.
ABC Pirkkala Pirkkala Keisarinviitta 2 33960 Nouto ja maksu paikan päällä
Abc Pirkkala Hesburger Pirkkala Keisarinviitta 2 33960 Nouto ja maksu paikan päällä
Bar & Grill Oliver’s Pirkkala Suupantie 6 33960 Koko ruokalista ja lounas mahdollista noutaa ravintolasta tai tilata kotiinkuljetus 8km säteellä ravintolasta. Nouto- ja kuljetustilaukset www.ravintolaolivers.fi/mobiili tai soittamalla ravintolaan 050 439 6511.
Brander Pirkkala Oy Pirkkala Haikanvuori 5 A 33960 Lounasruuan voi tilata sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 03 2532 130.
Burger King Veska Pirkkala Saapastie 2 33950 Nouto ja maksu paikan päällä
Fire Wok Veska Pirkkala Saapastie 2 33920 Nouto ja maksu paikan päällä
Itsudemo Pirkkala Pirkkala Saapastie 2 33950 Nouto ja maksu paikan päällä
Ninan keittiö Veskan kauppakeskus Pirkkala Kauppakeskus Veska, Saapastie 2 33950 Kotiruokalounasta mukaan klo 10.30–13 välillä. Lounaslista: https://www.ninankeittio.fi
Ravintola Mylly Pirkkala Myllyhaantie 6 33960 Ruoka-annoksia take awayna arkisin klo 10.00–13.00. Tilaus etukäteen puhelimitse 0444162380 tai paikan päällä. Vkosta 15 alkaen myös toimitus lähialueille.
Tiinan Kotiruoka Linnakallio Pirkkala Autokeskuksentie 8 A 3 33920 Kotiruokaa take away-annoksina arkisin klo 10.30–12.30.
Tiinan Kotiruoka Oy Pirkkala Tekijänkuja 2 33960 Meiltä voit noutaa mukaan arkipäivisin klo 10.30-12.30 kotiruokalounasta. Annostelemme haluamasi ruoat take away rasioihin. Joka päivä tarjolla vähintään 2 lämmintä ruokaa ja lisukkeet sekä keitto. Rasioihin pakatut salaatit ja muut tykötarpeet voit kerätä oman mieltymyksesi mukaan kylmäaltaasta. Erittäin helppoa, eikä tarvitse tilata etukäteen. Maksuvälineenä käy myös Eazybreak korttimaksu.  www.tiinankotiruoka.fi Rakkaudesta ruokaan!
Mutakatti Oy Polvijärvi Yhdystie 2 83700 Tulevat ravintolaan ja kertovat mitä ruokaa haluavat. (Ruokalista on edellisenä päivänä sivuillamme) Annostelemme ruoan kertakäyttöastioihin kotiin tai työpaikalle vietäväksi. Maksu haettaessa. Myös puhelintilaus on mahdollista.
ABC Tikkula Hesburger Pori Tikkulantie 2 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
ABC Tikkula Ravintola Pori Tikkulantie 2 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Justiina Pori Satakunnankatu 5 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Aschan Coffee & Deli Puuvilla Pori Siltapuistokatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Blind Burger Pori Isolinnankatu 20A 28300 Ruoan voi tilata soittamalla, saapumalla ravintolaan tai laittamalla sähköpostia/ vietiä somekanavista.
Burger King Isokarhu Pori Pori Yrjönkatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Cafe Anton Pori Antinkatu 11 28100 Tilaukset arkisin ma-pe klo 11-14:45 puh 02 6414 144
Fafa’s Pori Pori Yrjönkatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pori BePop Pori Yrjönkatu 22 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pori Kauppakeskus Puuvilla Pori Pohjoisranta 11 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pori Kauppatori Pori Kauppatori 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pori Kuninkaanhaka Pori Presidentinpuistokatu 10 28130 Nouto ja maksu paikan päällä
Hesburger Pori Tiilimäki Pori Urheilutie 1 28500 Nouto ja maksu paikan päällä
Hotelli & Ravintola Amado Pori Keskusaukio 2 28130 Nouto ja maksu paikan päällä
Kotipizza Puuvilla Pori Pori Siltapuistokatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Martina Pori Pori Itäpuisto 8 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Miittinki Pori Pohjoispuisto 4 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Pancho Villa Pori Pori Siltapuistokatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Picnic Pori Puuvilla Pori Siltapuistokatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Long Gong Pori Yrjönkatu 20 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ravintola Sofia Pori Siltapuistokatu 2 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ristorante Momento Puuvilla Pori Siltapuistonkatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Rita`s Place Pori Makasiinintie 2 28600 Puhelintilaukset 026375699(tilaa annos valmiiksi noudettavaksi ja/tai paikanpäällä tilattuna take away-annoksia
Sodexo Venator Pori Titaanitie 28840 Nouto ja maksu paikan päällä. HUOM! Mikäli koronasta johtuva tilanne pahentuu on mahdollista, että ravintola suljetaan pahimman ajan yli. Varmistathan ravintolan aukiolon kotisivuiltamme.
Subway Pori, Kauppakeskus Puuvilla Pori Siltapuistonkatu 14 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Subway Pori, Yrjönkatu 23 Pori Yrjönkatu 23 28100 Nouto ja maksu paikan päällä
Teboil Yyteri Pori Mäntyluodontie 1470 28800 Paikan päällä ja puhelimitse
Turo´s Streets Kitchen Pori Siltapuistonkatu 14 28100 Tilauksen voi tehdä paikanpäällä, verkkokaupassa https://kauppa.ultrapark.fi/cg/11/turos/ tai tilaamalla etukäteen soittamalla ravintolan numeroon 044 702 2198
Pizza Burger House Pornainen Latiskantie 1C 07170 Verkkosivusto pizzaburgerhouse.fi
Aatos Café Porvoo Kaivokatu 37 B 06100 Puhelimitse 0408373123 tai SmakuStore-verkkokaupan kautta: https://smakufestivals.com/kauppa/
Amica Borella Porvoo Rahtiliikenneportti, rajatie 43-48 06850 Nouto ja maksu paikan päällä
Amica Petronella Porvoo Petrontie 52 06100 Nouto ja maksu paikan päällä
Ani’s Café Porvoo Välikatu 8 06100 Tilauksen voi tehdä etukäteen puhelimitse 050-3205575 ja nouto Ani’s Cafén ikkunasta.
Bistro Gu