Blogi

Azets_blog_cover_image.jpg

Azets siirsi työsuhde-edut Eazybreakiin – stressi väheni, rahaa säästyi

Jaa kirjoitus

Jos 650 ihmistä pistää jonoon, se on aika pitkä jono. Jos jokaisen kanssa asioi vaikkapa vartin, se on aika pitkä aika. Azetsilla oli siis monta hyvää syytä päivittää työsuhde-edut nykyaikaan Eazybreakin avulla.

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Sillä on n. 650 työntekijää ja 16 toimipaikkaa ympäri Suomen. Yrityksessä on aina ymmärretty työsuhde-etujen merkitys henkilöstön työhyvinvoinnin kannalta. Samalla on kuitenkin mietitty, voisiko ne hoitaa helpommin ja tehokkaammin.

Azetsin HR Manager Henri Lappalainen kertoo, että työsuhde-etujen päivitykselle oli selkeä tilaus.

Käytimme aiemmin perinteisiä lounas- ja liikuntaseteleitä. Jokainen niiden kanssa toimiva tietää, että systeemin hallinnointi vaatii sekä aikaa että vaivaa. Seteleiden kuukausittainen tilaus- ja jakorumbakaan ei ole pikkujuttu, jos työntekijöitä on vähänkään enemmän. Meillä on satoja, joten asialla on iso käytännön merkitys.

Eazybreakilla voittaa niin yritys kuin työntekijäkin

Montako lounaria tällä kertaa laitetaan? Entä liikuntaseteliä? Juu mieti vaan rauhassa, minä tässä jatkan kyselykierrosta…. Perinteisiin työsuhde-etuseteleihin ja -kortteihin liittyy paljon työtä. Sähköisen Eazybreakin ansiosta Azets pystyy säästämään etujen hallinnoinnin, laskujen tarkistuksen, palkkahallinnon ja kirjanpidon kuluissa. Asioiden käsittely nopeutuu ja helpottuu merkittävästi.

Eazybreakin avulla säästämme kuukausittain 3 – 4 päivää aikaa. Ja kuten jokainen ymmärtää, yrityksissä aika on rahaa. Taloudellista säästöä tulee myös siitä, että hävikkiä ei synny. Yritys maksaa ainoastaan käytetyistä eduista, eikä ole pelkoa kadonneista tai vanhentuneista seteleistä, Lappalainen kertoo ja jatkaa: Rahan lisäksi säästämme myös työntekijöiden aikaa, kun lounarit latautuvat automaattisesti Eazybreakiin kuukausittain. Henkilöstö onkin ottanut uudistuksen positiivisesti vastaan, sillä heidänkin elämänsä on helpottunut.

Azets tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuihin. Papereita pullollaan olevia lompakoita ei enää tarvita ainakaan seteleiden ja korttien takia, sillä Eazybreakilla kaikki edut kulkevat aina puhelimessa. Näin niiden käyttö on luontevaa ja vaivatonta.

Azetsilla kannustetaan huolehtimaan hyvinvoinnista

Azets haluaa kannustaa kaikkia työntekijöitä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan. Liikunta on yksi tehokas tapa, muttei ainoa. Myös henkinen puoli on tärkeä. Esimerkiksi nauru pidentää tunnetusti ikää, joten kunnon komediaesitys tekee ihmeitä jaksamiselle!

Liikunnan lisäksi monet saavat hyvää mieltä erilaisista kulttuuriharrastuksista. Työmatkaetukin voi olla osa työhyvinvointia. Eazybreakin avulla työntekijä voi itse valita aina tilanteen mukaan, mitä etua käyttää ja mihin. Jokaisella on puhelimessaan lounasedun lisäksi 200 euron edestä muita etuja per vuosi, sanoo Lappalainen.

Lounas on tottakai tärkeä. Kannustamme pitämään kunnon lounastauon ja syömään omien eväiden sijaan ”ulkona”, sillä silloin tulee usein syötyä monipuolisemmin. Säännöllinen lounastauko auttaa myös palautumaan työn kuormituksesta. Osana kannustusta olemme jopa ryhtyneet arpomaan lounasporukoita, jolloin ruokailuun yhdistyy mahdollisuus verkostoitua sisäisesti sekä tutustua paremmin uusiin ihmisiin. Vastaanotto on ollut hyvä.

 

Eazybreak on muuttanut Azetsissa monia asioita positiiviseen suuntaan. Kokemusten perusteella Lappalainen onkin valmis suosittelemaan sitä muillekin.

Jos haluaa päästää sekä hallinnon että työntekijät helpommalla, Eazybreak on hyvä valinta. Käyttäminen on vaivatonta ja kaikenlainen turha paperityö jää pois. Näin jokainen voi käyttää aikansa ja energiansa oman varsinaisen työnsä tekemiseen.


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita