Blogi

smiling-woman-wearing-ski-goggles-2021-11-18-00-24-32-utc.jpg

Vinkkejä henkilöstöetujen käyttämiseen loppuvuonna

Lähes kaikki suomalaiset yritykset nollaavat työntekijöiden käyttämättömät henkilöstöedut vuoden 2021 lopussa. Siksi lukuisat työntekijät miettivätkin nyt kuumeisesti, miten omat liikunta-, kulttuuri– tai hierontaedut saisi käytettyä loppuvuoden aikana.

Jos liikunta- tai kulttuuripalveluiden hyödyntäminen loppuvuonna epäilyttää, niin lukuisat palveluyrittäjät tarjoavat vaihtoehdoksi mahdollisuuden ostaa liput nyt ja käyttää ne joskus myöhemmin. Keräsimmekin alle muutamia ideoita liikunta- ja kulttuuriedun sekä hierontaedun käyttämiseen loppuvuonna.

Lue lisää

404-error-page-not-found-robot-teacher-with-point-2021-08-26-22-27-21-utc.jpg

Eazybreakin palveluissa esiintyi käyttökatko 16.11.2021

Kaikissa Eazybreakin palveluissa esiintyi käyttökatko 16.11.2021 noin klo 19:35-20:09.

Käyttökatko aiheutui häiriöstä Google Cloud -pilvipalveluissa, joita Eazybreak käyttää palveluidensa toteuttamiseen. Google Cloud -pilvipalveluissa esiintyi eilen illalla häiriöitä, jotka estivät monien pilvipalveluiden ja sovellusten käytön ympäri maailmaa. Tietojemme mukaan mm. suoratoistopalvelu Spotifyn käyttö estyi globaalisti saman häiriön takia.

Lue lisää Google Cloud -häiriöstä

Eazybreak pahoittelee häiriöstä aiheutunutta haittaa.

Lue lisää

Hammashoitoetu-tukee-työkykyä-blog-cover-1200x500.png

Hammashoitoetu tukee henkilöstön työkykyä

Kun hampaat ovat terveet, on olokin sen mukainen. Terve suu kun auttaa meitä paitsi jaksamaan, niin myös ennaltaehkäisee monia sairauksia. Siksi hampaiden ennakoiva hoitaminen on meille kaikille tärkeää.

Viime kuukausina kuluttajat ovat kuitenkin laiminlyöneet suunsa terveydestä huolehtimista. Nämä laiminlyönnit ovat tapahtuneet osin koronaviruksen leviämisen estämiseksi, eli ihan hyvästä syystä. Hampaiden terveys kannattaa kuitenkin hoitaa kuntoon ennakoivasti, jotta vältytään suuremmilta remonteilta.

Työnantajat voivat ottaa tämän haasteen ratkaisemisessa suuremman roolin tarjoamalla henkilöstölleen hammashoitoedun. Hammashoitoetu paitsi tukee henkilöstön työkykyä ja hyvinvointia, niin on myös taloudellisesti järkevä. Hammashoitoetu on nimittäin yritykselle verovähennyskelpoinen kulu, ja palkansaajalle veroton etu.

Lue lisää

Press-picture.jpg

ePassi ostaa kaksi alan keskeistä toimijaa, vahvistaen asemaansa pohjoismaisena henkilöstöetujen markkinajohtajana – saavuttaa lähes 1,5 miljoonaa käyttäjää

ePassi Payments Oy, johtava henkilöstöetujen mobiilimaksuratkaisu ja yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, on allekirjoittanut sopimuksen Sodexo Benefits & Rewards Services (BRS) -liiketoiminnan ostamisesta Pohjoismaissa. Kauppaan sisältyvät Sodexo Pass Sweden ja suomalainen Eazybreak Oy.

Lue lisää

EB_Lockup_Wolt_1200x500px.png

Eazybreakilla voi nyt maksaa Woltissa

Eazybreak on lisätty maksutavaksi Woltiin. Voit nyt maksaa Woltissa kotiin kuljetettuja tai noudettuja lounasaterioita Eazybreakilla. Lounasedulla voit maksaa enintään 11,30 € tilauksesta, ja loput veloitetaan Eazybreak Lompakostasi. Tarvitset Wolt-tilauksen maksamiseen Eazybreak Lounas -edun, sillä Eazybreak Sopimuslounas -edulla ei voi maksaa Woltissa. Maksutapaa ei myöskään voi käyttää Woltin sovelluksessa, joten tilaukset tehdään toistaiseksi tietokoneen tai puhelimen selaimella osoitteessa www.wolt.com.

Eazybreakin asiakkaat saavat 6,00 € alennuksen ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksesta, kunhan ovat uusia Woltin käyttäjiä. Nyt kannattaa siis lähteä kokeilemaan lounaan tilaamista Woltista. Vilkaise kuitenkin ensin alta muutama tärkeä asia, jotka auttavat alkuun pääsemisessä.

Lue lisää

Luontoisetujen-päivitys-vuodelle-2021-blog-cover-1200x500.png

Luontoisetujen päivittäminen vuodelle 2021

Vuosi 2021 tuo mukanaan monta uutta ja mielenkiintoista tuttavuutta. Verohallinto julkaisi odotetusti liudan päätöksiä luontoisetujen verotukseen vuonna 2021. Niiden johdosta viimeistään nyt onkin hyvä tarkistaa, että työsuhde-etujen asetukset ja ohjeistukset ovat ajan tasalla. Ravintoloiden on hyvä tarkistaa, että lounashinnat on päivitetty ajan tasalle kaikissa maksupalveluissa. Tätä varten kokosimme tämän kirjoituksen loppuun listat asioista, jotka työnantajan, kauppiaan ja työntekijän kannattaa näin alkuvuonna tarkistaa.

Työnantajan on näin alkuvuodesta hyvä miettiä yrityksen henkilöstöetuja laajemminkin. Usein tässä kohtaa mietitään, tulisiko etuja laajentaa. Luontoisetujen päivittäminen vuodelle 2021 voi tuntua monimutkaiselta urakalta, mutta yleisimmät käytännöt ja vaihtoehdot ovat yksinkertaisia. Verotussääntöjen ohella työnantajan kannattaa tarkistaa, millaisia ratkaisuja Eazybreakin kaltaiset kohdennetut maksuvälineet tarjoavat.

Lue lisää

Eazybreak_Marketplace_blog_cover.png

Uusi Eazybreak Marketplace yhdistää koronan erottamat kuluttajat ja palveluyritykset

Suomalaiset kuluttajat on pakotettu viettämään kuluneena vuonna aiempaa enemmän aikaa kotonaan sekä kotiseudullaan. Kuluttajat ovatkin muuttaneet kulutustottumuksiaan paikallisemmiksi, ja kaipaavat tietoa lähialueensa eri palveluista kootusti. Eazybreak Marketplace on tähän tarkoitukseen perustettu yhteisö, jossa koronan erottamat kuluttajat ja palveluyrittäjät kohtaavat toisensa.

Yleisradion keväällä 2020 toteuttaman kyselyn mukaan yli miljoona suomalaista siirtyi tekemään etätöitä. Toistaiseksi voimassa olevan valtakunnallisen etätyösuosituksen vuoksi suuri osa suomalaisista tekee yhä etätöitä, eikä tilanne vaikuta muuttuvan lähiaikoina merkittävästi. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kotona vietetään myös suuri osa vapaa-ajasta. Siksi monesta palveluyrittäjästä tuntuu siltä kuin kuluttajat olisivat menneet piiloon.

Olemme viime kuukausina nähneet päivittäin, miten kumppaniverkostomme lähes 10 000 palveluntarjoajaa kaipaavat keinoja tavoittaa piiloon menneitä asiakkaitaan ja houkutella heidät ostamaan palveluita. Tähän ei kuitenkaan ole löytynyt markkinoilta sopivaa ratkaisua.

Lue lisää

Asiak.tyyt_.kysely_2020_blog_cover-2.png

Eazybreak: asiakastyytyväisyystutkimus 2020

Eazybreakin tavoitteena on tarjota asiakkaillemme ylivertaisia hyötyjä ja ylittää heidän odotuksensa jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Asiakkaidemme odotusten ja tavoitteiden täyttämiseksi kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme yhä helppokäyttöisemmiksi sekä asiakasta paremmin informoiviksi.

Kysyimme asiakkaidemme mielipidettä onnistumisestamme vuonna 2020 tehdyssä asiakastyytyväisyystutkimuksessa, joka toteutettiin verkkokyselynä. Tutkimukseen osallistui 47 pääkäyttäjää yli 200 henkilöä työllistävistä asiakasyrityksistämme. Vastauksia annettiin asteikolla 1-5 (erittäin tyytymätön – erittäin tyytyväinen). Tavoitteenamme oli kartoittaa työnantajien tyytyväisyyttä Eazybreakiin ja palveluihimme. Kyselyssä ei selvitetty työntekijöiden tyytyväisyyttä etujen käyttämiseen.

Lue lisää

Riihimäki_referenssi_blog_cover_1200x500.png

Eazybreak Kuntalounas selkeytti Riihimäen Kaupungin lounasmaksuja

Riihimäen kaupunki ulkoisti ruokapalvelut Palmialle vuoden 2019 alussa. Samalla kaupunki halusi löytää aiempaa helpomman tavan henkilöstön työpaikkaruokailujen maksamiseen. Ratkaisuna käyttöön otettiin Eazybreak Kuntalounas, joka on selkeyttänyt ja helpottanut kaupungin lounasmaksukäytäntöjä.

Riihimäen kaupunki työllistää noin 1 500 henkilöä, joille tarjotaan jokaisena työpäivänä ateriaetu 12 koulussa, 11 päiväkodissa ja 22 sopimusravintolassa. Riihimäen kaupunki ulkoisti ruokapalvelut Palmialle vuoden 2019 alussa, ja etsi samalla helpotusta lounasmaksukäytäntöihinsä.

Lue lisää