”Eazybreakilla stressi väheni ja rahaa säästyi”

Monta hyvää syytä valita Eazybreak

Jos 650 ihmistä pistää jonoon, se on aika pitkä jono. Jos jokaisen kanssa asioi vaikkapa vartin, se on aika pitkä aika. Azetsilla olikin HR Manager Henri Lappalaisen mukaan monta hyvää syytä päivittää työsuhde-edut nykyaikaan Eazybreakin avulla.

Käytimme aiemmin perinteisiä lounas- ja liikuntaseteleitä. Jokainen niiden kanssa toimiva tietää, että systeemin hallinnointi vaatii sekä aikaa että vaivaa. Seteleiden kuukausittainen tilaus- ja jakorumbakaan ei ole pikkujuttu, jos työntekijöitä on vähänkään enemmän.

Azets valitsi Eazybreakin työsuhde-edut

Eazybreakin avulla säästämme kuukausittain 3 – 4 päivää aikaa. Ja kuten jokainen ymmärtää, yrityksissä aika on rahaa.

Myös työntekijät hyötyvät

Azets tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuihin. Kun kaikki edut kulkevat aina puhelimessa, niiden käyttö on helppoa ja luontevaa.

– Säästämme työntekijöidenkin aikaa, kun lounarit latautuvat automaattisesti Eazybreakiin kuukausittain. He voivat itse valita aina tilanteen mukaan, mitä etua käyttää ja mihin. Jokaisella on puhelimessaan lounasedun lisäksi 200 euron edestä muita etuja per vuosi.

Säästämme työntekijöidenkin aikaa, kun lounarit latautuvat automaattisesti Eazybreakiin kuukausittain. He voivat itse valita aina tilanteen mukaan, mitä etua käyttää ja mihin.

Azets suosittelee Eazybreakia

Henri Lappalainen on valmis suosittelemaan Eazybreakia muillekin yrityksille:

Jos haluaa päästää sekä hallinnon että työntekijät helpommalla, Eazybreak on hyvä valinta. Käyttäminen on vaivatonta ja kaikenlainen turha paperityö jää pois. Näin jokainen voi käyttää aikansa ja energiansa oman varsinaisen työnsä tekemiseen.

Azets Suomi

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Sillä on n. 650 työntekijää ja 16 toimipaikkaa ympäri Suomen.

Azetsin henkilöstö on ottanut työsuhde-etujen uudistuksen positiivisesti vastaan, sillä heidänkin elämänsä on helpottunut.

Henkilöstö on ottanut uudistuksen positiivisesti vastaan, sillä heidänkin elämänsä on helpottunut.