”Eazybreakilta parempaa palvelua kuin missään”

Hankala vaihtui helppoon

Työsuhde-edut voi hoitaa tasan kahdella tavalla: helpolla tai hankalalla. Elenia valitsi helpon siirtymällä sähköiseen Eazybreakiin. Henkilöstön kehittämispäällikkö Milka Kortetin mukaan satojen ihmisten ”ruokkiminen” perinteisellä tavalla oli työlästä ja aikaa vievää.

Meillä oli käytössä omat lounaskupongit, jotka painoimme itse. Niitä sitten postitettiin joka kuukausi jaettavaksi työntekijöille seitsemään eri toimipaikkaamme. Ne kävivät tiettyihin ruokaloihin ja ravintoloihin, jotka puolestaan postittivat käytetyt kupongit meille Tampereelle.”

Elenia valitsi Eazybreakin: "Parempaa palvelua kuin missään"

Kaikki lupaukset Eazybreakin ominaisuuksista ja hyödyistä on lunastettu – henkilökohtaisen palvelun osalta jopa ylitetty.

Aikaa ja rahaa säästyy

Sähköisen Eazybreakin myötä turha paperityö ja byrokratia vähenivät ja säästynyt aika ja raha voidaan nyt käyttää firman varsinaiseen toimintaan.

Lähdimme hakemaan modernia ja kustannustehokasta ratkaisua, joka helpottaa kaikkien elämää vähentämällä turhaa työtä ja byrokratiaa. Lisäksi mietimme asiaa ympäristöystävällisyyden näkökulmasta: perinteisten paperiseteleiden tai muovikorttien painaminen ja levittäminen eivät ole mielestämme tätä päivää.

Eazybreakin myötä Elenian turha paperityö ja byrokratia vähenivät. Säästynyt aika ja raha voidaan nyt käyttää firman varsinaiseen toimintaan.

Elenia suosittelee Eazybreakia

Milka Kortet on erittäin tyytyväinen Eazybreakiin:

Täytyy sanoa, että kaikki lupaukset Eazybreakin ominaisuuksista ja hyödyistä on lunastettu – henkilökohtaisen palvelun osalta jopa ylitetty! Aina saa ihmisen kiinni ja kysymyksiin vastataan nopeasti. Mistään en ole saanut yhtä hyvää ja henkilökohtaista palvelua.

Voin suositella Eazybreakia erittäin lämpimästi kaikille, jotka haluavat helpottaa sekä omaa että kollegoiden elämää.

Elenia suosittelee Eazybreakia: "Täytyy sanoa, että kaikki lupaukset Eazybreakin ominaisuuksista ja hyödyistä on lunastettu – henkilökohtaisen palvelun osalta jopa ylitetty!"

Elenia Oy ja Elenia Palvelut Oy

Elenia Oy on sähköverkkoyhtiö, joka huolehtii sähkönsiirrosta 425 000 asiakkaalle sadan kunnan alueella. Se toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Elenia Palvelut Oy puolestaan huolehtii omasta ja kumppaneidensa asiakaskaspalvelusta. Yhteensä yrityksissä on n. 300 työntekijää.


Eazybreakilta saa aina ihmisen kiinni ja kysymyksiin vastataan nopeasti.