Eazybreakin palvelu ja helppous vakuuttivat

Sitä saa mitä tilaa

Remion Oy panostaa vahvasti työntekijöidensä hyvinvointiin ja jaksamiseen. Yrityksen HR partner Annukka Turusen mukaan työntekijöiden toiveiden kuuntelu on olennainen osa yrityksen kulttuuria.

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Emme kuitenkaan halua tuputtaa, vaan tarjoamme asioita, jotka henkilöstö itse kokee tärkeiksi. Myös lounasetu tuli puheeksi nimenomaan työntekijöiden puolelta. Samalla esiin nousi Eazybreak, josta oli kuultu hyviä kokemuksia.

Eazybreakin palvelu ja helppous vakuuttivat Remion Oy:n

Mobiilius oli lähtökohtana jo pelkästään siksikin, että toimimme itsekin digialalla.

Eazybreakin asenne erottuu edukseen

Remion kilpailutti kolme palveluntarjoajaa. Lähtökohtana oli palvelun mobiilius jo pelkästään siksikin, että yritys toimii itsekin digialalla. Eazybreak voitti.

Pohdimme asiaa hyvin tarkkaan ja esitimme paljon kysymyksiä, ja jo siinä vaiheessa Eazybreakin asenne erottui edukseen. Myös heidän hinnoittelunsa on selkeää ja suoraviivaista, mikä ei läheskään aina ole itsestäänselvää.

Remion kilpailutti kolme palveluntarjoajaa. Lähtökohtana oli palvelun mobiilius jo pelkästään siksikin, että yritys toimii itsekin digialalla. Eazybreak voitti.

Remion suosittelee Eazybreakia

Annukka Turusen mukaan päätös jatkaa Eazybreakin kanssa kokeilujakson jälkeen oli helppo.

Olemme erittäin tyytyväisiä Eazybreakiin. Kun kokeilujakso oli päättymässä, kysyimme henkilöstöltä jatkohalukkuutta. Vaikka porukkamme osaa olla rakentavalla tavalla kriittistä, päätös jatkamisesta oli yksimielinen. Voimme todellakin suositella Eazybreakia kaikille.

Remion Oy

Remion Oy on teollisen internetin palveluita tuottava yritys. Se suunnittelee ja toteuttaa teollisen internetin palveluratkaisuja sekä niihin liittyviä sovelluksia tiedon keräämiseen, analysointiin ja esittämiseen. Palvelut ulottuvat IoT-konsultoinnista palvelumuotoiluun, ylläpitoon ja koulutukseen asti. Remionilla on parikymmentä työntekijää ja sen toimisto sijaitsee Tampereella.

Remion suosittelee Eazybreakia

Eazybreakilla toiveemme otetaan hyvin huomioon ja kaikki asiat ja kysymykset selvitetään välittömästi.