VR Group haluaa kulkea kehityksen kärjessä

Eazybreak on aina siellä missä työntekijätkin

VR Groupissa henkilöstön hyvinvoinnilla on tavallistakin suurempi merkitys. Kyse ei nimittäin ole pelkästään työntekijöistä tai yrityksestä itsestään, vaan myös asiakkaiden mukavuudesta ja turvallisuudesta.

Työhyvinvoinnin merkitys korostuu meidän toimialallamme. Jo pelkästään lainsäädäntö asettaa tavallista tiukemmat vaatimukset. Se, että iso osa henkilöstöstämme liikkuu paljon ympäri maata ja työskentelee yksin, asettaa omat haasteensa, kertoo VR:n työhyvinvointipäällikkö Liisa Ilvesmäki.

VR Group haluaa kulkea kehityksen kärjessä Eazybreakilla

Eazybreak toimii monenlaisissa paikoissa ympäri maan. Nyt jokaisella on parempi mahdollisuus harrastaa haluamallaan tavalla.

Yhteistyö toimii kitkattomasti

Eazybreakin käytettävyys on hyvä ja etujen hallinnointi helppoa. Myös läpinäkyvyys saa kiitosta, kun yritys voi esimerkiksi seurata saldoja reaaliaikaisesti.

Jos tarvitsee henkilökohtaista palvelua, sitä saa nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse. Olemme myös sopineet, että työntekijämme voivat itsekin soittaa suoraan Eazybreakille, jos haluavat ehdottaa vaikkapa uutta liikuntapaikkaa palvelun piiriin, Ilvesmäki toteaa.

Eazybreak toimii monenlaisissa paikoissa ympäri maan. Nyt jokaisella on parempi mahdollisuus harrastaa haluamallaan tavalla.

VR:llä suositellaan Eazybreakia

Liisa Ilvesmäki on valmis suosittelemaan Eazybreakia.

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstämme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde-edut ovat siinä palapelissä yksi merkittävä tekijä. Myös henkilöstö itse kokee ne tärkeiksi. Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.

VR Group

VR Group on Suomen valtion omistama palveluyritys, jonka perustehtävä on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä matkustamisen ja logistiikan palveluita. Konserni toimii pääasiassa kotimaassa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Työntekijöitä on n. 7500.

VR Groupin Liisa Ilvesmäki-Saarinen on valmis suosittelemaan Eazybreakia.

Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.