Eazybreak Uutiset ja blogi

Untitled-design-7.png

Eazybreak Android -sovellus uudistuu


Julkaisimme tammi-helmikuun vaihteessa täysin uudistetun Eazybreak -sovelluksen iOS-käyttäjille. Olemme sen jälkeen kehittäneet vastaavaa parannusta Android-puhelimille. Kehitystyö on nyt valmis ja aivan uudenlainen Eazybreak Android-sovellus julkaistaan lähipäivinä.

Eazybreakin uusi Android-sovellus sisältää uuden, vaaleamman ulkoasun sekä lukuisia parannuksia käytettävyyteen. Myös paljon toivottu käyttöpaikkojen haku on jatkossa mahdollista suoraan sovelluksesta.

Lisää tietoa ja esittelyvideon löydät helmikuisesta artikkelistamme, jossa esittelimme uutta iPhone-sovellustamme. Android-sovellus tulee olemaan ulkoasultaan ja ominaisuuksiltaan aivan iPhone-versiota vastaava.

Niko Kangasmaa

Niko on Eazybreakin digimarkkinoinnin toteutuksesta vastaava. Markkinoinnin lisäksi Nikon työlistalle kuuluu mm. asiakaspalvelua, tuotekehitystä ja myyntiä erinäisiin viikkoannoksiin paloiteltuna. Turhat prosessit liian suurina annoksina saavat Nikon näkemään punaista, ja näiden kitkemisestä syntyy hänen suurin palonsa.

Samankaltaiset artikkelit