Blogi

Eazybreak-Esimies-Henkilöstö-2.jpg

Eazybreak Esimies & Henkilöstö -ammattitapahtumassa 23.-24.09.2015.

Jaa kirjoitus
  • 5
    Jakoa

Esimiestyön ja henkilöstöalan uusimmat tuotteet, palvelut ja ratkaisut

Tapahtuma on suunnattu kaikille esimiestyön ja henkilöstöratkaisujen ammattilaisille, joten se tarjoaa loistavat mahdollisuudet verkostoitumiseen yritysjohdon kanssa. Lukuisat näytteilleasettajat tarjoavat uusimmat tuotteet, palvelut ja ratkaisut alan suurimpiin haasteisiin. Lisäksi tapahtuma-alueelta löytyy kaksi esiintymislavaa, jotka tarjoavat puheenvuoroja johtamisesta, henkilöstötyöstä ja työhyvinvoinnista.

Bisnespäivät, Meeting & Events sekä Esimies & Henkilöstö

Esimies & Henkilöstö -tapahtuman rinnalla järjestetään samanaikaisesti Meeting & Events- sekä Bisnespäivät -tapahtumat. Meeting & Events on suunnattu tilaisuuksien ja kokousten hankinnoista vastaaville ja Bisnespäiville kerääntyvät toimistohankinnoista (esim. toimistotarvikkeet, yrityspalvelut) vastaavat päättäjät.

Tämä kolmen tapahtuman kokonaisuus tarjoaa monenlaisia työkaluja ja vinkkejä esimiestyöhön, henkilöstöalalle sekä tapahtuma- ja tilaisuusjärjestämiseen. Kannattaa siis tulla kuuntelemaan seminaariesiintyjiä, tutustumaan alan uutuuksiin ja verkostoitumaan yritysjohdon – tai vaikka Eazybreakin – kanssa.


Jaa kirjoitus
  • 5
    Jakoa