Blogi

Untitled-design-7.png

Eazybreak iPhone-sovellus uudistuu

Jaa kirjoitus

React Native -teknologialla sujuvuutta

Sovellus on ohjelmoitu hyödyntäen Facebookin insinöörien kehittämää  ja mobiilisovelluskehityksen mullistanutta React Native -teknologiaa.  Sovelluskehittäjät voivat luoda entistä nopeammin ja helpommin erilaisten laitteiden kanssa yhteensopivia ja toimivia mobiilisovelluksia tämän teknologian avulla. Aiemmin käyttämäämme Phonegap-teknologiaan verrattuna React Native on joustavampi. Tarkemmin React Nativesta voi lukea (englanniksi) täältä ja täältä.

Uusittu Eazybreak iPhone-sovellus tulee olemaan värimaailmaltaan huomattavasti nykyistä kevyempi.  Sovellus sisältää käytettävyyteen liittyviä parannuksia: mm. sekaannusta aiheuttanut “Käytetty”-painike poistuu käytöstä ja paljon toivottu toimipaikan haku nimellä tai toimipaikkakoodilla lisätään uusittuun sovellusversioon. Jo testausvaiheessa olevaan  sovellukseen voit jo tutustua alla.

React Nativen ansiosta vastaavat muutokset voidaan tehdä helposti ja nopeasti myös Eazybreakin Android-sovellukseen. Uusittu Android versiomme julkaistaan myöhemmin vuonna 2016. Android-sovelluksen päivityksestä tiedotamme tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

 Uusi ja parempi Eazybreak iPhone-sovellus – tulossa tammikuussa 2016


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita