Blogi

target-1955257_1280.jpg

Eazybreak laajenee maailmalle yhdessä Sodexo Benefits & Rewardsin kanssa

Jaa kirjoitus
  • 48
    Jakoa

Ryhdymme yhdessä elämänlaatua parantaviin palveluihin erikoistuneen Sodexo Benefits & Rewards Servicesin kanssa kansainvälistämään Eazybreakin kehittämää työsuhde-etujen mobiilia maksamista, hallinnointia ja laskutusta. Yksi Eazybreakin arvoista on innovatiivisuus, mitä olemme tuoneet esille palvelumme kehittämisessä yrityksen perustamisesta asti. Tekemämme työn ansiosta Suomen työsuhde-etuusmarkkinasta on kehittynyt ainutlaatuisen edistynyt jopa globaalilla mittakaavalla. Nyt solmittu sopimus Sodexon Benefits & Rewardsin kanssa mahdollistaa Eazybreakin innovaation viemisen 36 maahan ja globaalin etuusmarkkinan kehittämisen mobiiliaikaan.

Yhteistyö Sodexon Benefits & Rewards Servicesin kanssa tuo yritykseemme paljon kansainvälistä osaamista ja tietotaitoa, mistä hyötyvät myös nykyiset suomalaisasiakkaamme. Tavoitteenamme on yhdessä vauhdittaa entisestään henkilöstöetuihin ja maksamiseen liittyviä innovaatioita.

Antti Känsälä, toimitusjohtaja, Eazybreak Oy

Sodexon Benefits & Rewards Servicesista tulee Eazybreakin vähemmistöomistaja. Eazybreak jatkaa itsenäisenä yrityksenä, ja sen pääkonttori säilyy Helsingissä. Eazybreakin nykyinen hallitus saa kaksi uutta jäsentä Sodexon Benefits & Rewards Servicesistä.

Eazybreakissä työskentelee tänä päivänä 11 asiantuntijaa. Meillä on Suomessa yli 100 000 käyttäjää lähes 300 yrityksestä. Lisäksi Eazybreakin täysin automatisoituja laskutus- ja tilitysprosesseja hyödyntää yli 7 000 palveluntarjoajaa.

Lataa lehdistötiedote

Lue lisää Kauppalehdestä


Jaa kirjoitus
  • 48
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita