Blogi

Kotipizza-verkkomaksu-blog-cover-2.png

Eazybreak-lounasetu maksutavaksi Kotipizzan verkkokauppaan

Jaa kirjoitus
  • 22
    Jakoa

Kotipizza ja Eazybreak ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä, jonka tuloksena lähes 200 Kotipizza-ravintolaa on vastaanottanut Eazybreak-maksuja ravintolassa. Eazybreakin lounasetua voi nyt käyttää maksutapana ravintoloiden lisäksi myös Kotipizzan verkkokaupassa osoitteessa kotipizza.fi. Eazybreakilla voi maksaa aterian hinnan lisäksi kuljetusmaksun hinnan.

Eazybreakin voi valita maksutavaksi silloin, kun tilaus tehdään Eazybreak-verkkomaksupalvelua käyttävästä Kotipizza-ravintolasta. Tällä hetkellä tällaisia Kotipizza-ravintoloita on noin 200 ympäri Suomen. Kevään ja kesän aikana Eazybreak-verkkomaksaminen pyritään laajentamaan käyttöön kaikkiin lähes 300 ravintolaan.

Yhteistyö Kotipizzan kanssa on malliesimerkki siitä, miten kaikkien muidenkin yritysten kuuluisi tehdä IT-projekteja. Ensimmäisestä palaverista kului vain kaksi viikkoa siihen, kun tekninen toteutus oli käytännössä valmis. Todella tehokasta toimintaa Kotipizzalta!

John Lindström, toimitusjohtaja, Eazybreak Oy

Miten Eazybreakilla maksetaan Kotipizzan verkkokaupassa?

Eazybreakin lounasedulla voi maksaa kotipizzan verkkokaupassa lounasedun arvon mukaisia ja työpäivän aikaisia aterioita. Työntekijä valitsee ensin ostettavat tuotteet sekä ravintolan, josta haluaa tuotteet tilata. Maksuvaiheessa työntekijä valitsee maksutavaksi Eazybreakin. Tämän jälkeen työntekijä vahvistaa maksun kirjautumalla henkilökohtaiselle Eazybreak-käyttäjätililleen.

Tilauksen hinta pitää maksaa kokonaisuudessaan Eazybreakilla, joten ostettavien tuotteiden hinnan on oltava lounasedun arvon mukainen (enintään 10,70 € vuonna 2020). Jos työnantaja on sallinut lisämaksujen tekemisen ja työntekijä on siirtänyt rahaa omaan Eazybreak Lompakkoonsa, voi palvelulla maksaa myös lounasedun arvoa suurempia summia.


Jaa kirjoitus
  • 22
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita