Blogi

Eazybreak-maksutavaksi-HSL-sovellukseen-blog-cover-1200x500.png

Eazybreak työmatkaetu maksutavaksi HSL-sovellukseen

Jaa kirjoitus
  • 60
    Jakoa

Eazybreak on tehnyt yhteistyötä HSL:n kanssa toimien maksutapana HSL:n lippujen myyntipisteissä. Maksaminen on viime vuosina siirtynyt yhä enemmän mobiiliin, minkä vuoksi myös HSL-sovelluksesta on tullut yhä suositumpi lipunmyyntikanava. Nyt Eazybreakin työmatkaedulla voi maksaa HSL:n matkalippuja suoraan HSL-sovelluksessa.

Tiedämme, että monet Eazybreak-asiakkaat ovat odottaneet mahdollisuutta matkalippujen ostamiseen HSL-sovelluksessa jo pitkään. Siksi olemme todella innoissamme voidessamme julkistaa tämän uutisen. 

 

Näemme erilaisten henkilöstöetujen käyttämisen siirtyvän entistä kiihtyvämmällä tahdilla eri sovelluksiin ja verkkopalveluihin. Asiakkaiden kysyntä verkkomaksamiselle on kasvanut huomattavasti muun muassa sen tarjoaman helppouden ja joustavuuden vuoksi.

John Lindström, Toimitusjohtaja, Eazybreak Oy

– John Lindström, Toimitusjohtaja, Eazybreak Oy

 

Osta kerta-, vuorokausi- tai kausilippuja Eazybreakilla suoraan HSL-sovelluksessa

Eazybreakin työmatkaetua voi käyttää henkilökohtaisten matkalippujen maksamiseen HSL-sovelluksessa. Lipuista ostettavissa ovat aikuisten kertaliput, vuorokausiliput ja kausiliput kaikille HSL-vyöhykkeille. Kausilipun ostaneet henkilöt voivat lisäksi ostaa lisävyöhykelippuja. HSL:n lippuja voi maksaa Eazybreakilla vain kertaostona. Kausilipun jatkuvaa tilausta tai jatkuvaa säästötilausta ei toistaiseksi voi maksaa Eazybreakilla.

On myös hyvä muistaa, että Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaan työmatkaetua saa käyttää vain kodin ja työpaikan välisiin matkoihin. Joskus työpaikan sijainti vaihtelee, minkä takia esimerkiksi lisävyöhykelippujen ostaminen työmatkaedulla on hyväksyttävää.

Matkalippujen ostaminen HSL-sovelluksella kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Sovelluksen käytöstä onkin tullut monelle Helsingin seudulla kulkevalle arkipäivää. Meille on tärkeää vastata kysyntään ja mahdollistaa myös työmatkaedun hyödyntäminen sovelluksen lippuostoissa.

Matias Sarkkinen, myyntipäällikkö, HSL

 

Lisätiedot

John Lindström
Toimitusjohtaja, Eazybreak Oy
[email protected]

 

Matias Sarkkinen
Myyntipäällikkö
[email protected]

 

Lue lisää Eazybreak-maksuista HSL-sovelluksessa


Jaa kirjoitus
  • 60
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita