Ajankohtaista

EB_app_location_search_1200x500.jpg

Etsi Eazybreak-käyttöpaikkoja helposti sovelluksesta

Jaa

Saatuasi Eazybreak-käyttäjätilisi sinua kiinnostaa varmasti tietää, missä kaikkialla voit käyttää työnantajasi sinulle myöntämiä Eazybreak työsuhde-etuja. Laajassa kuvassa voidaan helposti sanoa, että Eazybreak-verkostoon on liittynyt yli 10 000 käyttöpaikkaa ympäri Suomen – joista viime vuonna Eazybreak-verkostoon liittyi 1 900 uutta etujen käyttöpaikkaa.

Käyttöpaikkojen etsiminen onnistuu helpoiten, kun lataat ilmaisen Eazybreak-sovelluksen sovelluskaupastasi ja kirjaudut sisään etsimään paikkoja. Voit etsiä käyttöpaikkoja sanahaulla tai selata alueesi paikkoja kartalta. Voit siirtyä kartalla toiselle alueelle ja etsiä sieltä muita käyttöpaikkoja.

Sovelluksen haku toimii puhelimesi GPS-paikannuksen perusteella, joten täyden hyödyn hausta saat sallimalla Eazybreakin paikantaa sinut. Kun tiedämme, missä olet juuri nyt, niin voimme laskea tarkan etäisyytesi kuhunkin Eazybreak-käyttöpaikkaan. Tällöin voit helposti päättää päivän lounaspaikan sen perusteella, mitä vaihtoehtoja läheltäsi juuri nyt löytyy. Ja suunnankin näet kartalta nopeasti.

Katso videolta miten Eazybreak-käyttöpaikkoja etsitään sovelluksestamme.

Ei älypuhelinta? Löydät käyttöpaikat nettisivuiltamme

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, etkä saa ladattua sovellustamme, niin voit toki etsiä Eazybreak-etujen käyttöpaikkoja nettisivujemme hausta. Nettisivujemme haku on muuten hyvin samanlainen kuin sovelluksessa, mutta sinun sijaintiasi nettisivujen haussa ei käytetä.

Etsi käyttöpaikkoja nettisivuillamme


Jaa

Samankaltaisia artikkeleita