Blogi

Tapahtumakalenteri_08-102019_blog_cover.png

Vuoden 2019 urheilutapahtumat, osa 2: elo-lokakuu | Infograafi

Jaa kirjoitus

Parin kuukauden takaisessa blogikirjoituksessamme pohdimme hieman tavoitteellisuutta omassa liikkumisessa. Listasimme tuolloin myös huhti-heinäkuun urheilutapahtumat infograafiksi. Keräsimme nyt elo-lokakuun tapahtumat tästä blogista löytyvään Tapahtumakalenteri-infograafiin.

Omaan elämään sopiviin tavoitteisiin pyrkivällä liikunnalla on pitkäkestoisemmat vaikutukset omaan hyvinvointiin. Tavoitteita on kaikenlaisia yleiskunnon ylläpidosta vaikka työyhteisön tiimihengen nostattamiseen. Helppo tavoite kelle tahansa on osallistua johonkin lukuisista urheilutapahtumista, joita järjestetään ympäri Suomen.

Tapahtumakalenteristamme löytyviin tapahtumiin kuuluu esimerkiksi erilaisia juoksu-, triathlon- ja luontoseikkailutapahtumia. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen Turusta pääkaupunkiseudun kautta Tahkolle asti. Infograafissa lisatut tapahtumat ovat maksullisia, ja niiden osallistumismaksut ovat pääosin muutaman kympin luokkaa per osallistuja. Kaikkien näiden tapahtumien osallistumismaksun voi maksaa Eazybreakilla.

Eli ei muuta kuin Eazybreak liikuntaetua käyttämään!

 

Elo-lokakuun urheilutapahtumat


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita