Blogi

Tapahtumakalenteri_04-072019_blog_cover-1.png

Vuoden 2019 urheilutapahtumat, osa 1: huhti-heinäkuu | Infograafi

Jaa kirjoitus

Liikunta on ihan mukavaa ajanvietettä päämäärättömänä harrastuksena, mutta omaan elämään sopiviin tavoitteisiin pyrkimällä liikunnalla on pitkäkestoisemmat vaikutukset omaan hyvinvointiin. Tavoitteita on kaikenlaisia yleiskunnon ylläpidosta aina maratonennätyksen parantamiseen. Helppo tavoite kelle tahansa on osallistua johonkin lukuisista urheilutapahtumista, joita järjestetään ympäri Suomen. Keräsimme huhti-heinäkuun tapahtumat oheiseen Tapahtumakalenteri-infograafiin.

Tapahtumakalenteristamme löytyviin tapahtumiin kuuluu esimerkiksi erilaisia juoksu-, triathlon- ja luontoseikkailutapahtumia. Tapahtumia järjestetään ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Nämä tapahtumat ovat maksullisia, ja osallistumismaksut ovat pääosin muutaman kympin luokkaa per osallistuja.

Ja koska liikkuminen on aina hauskempaa porukassa, niin haasta ihmeessä tapahtumaan mukaan puolisosi, vanhempasi, ystäväsi, anoppisi, kollegasi tai ihan kenet tahansa! Yhdessä liikkuessa voitte kannustaa toinen toisianne maaliin ja viettää kaikin puolin todella hauskan päivän.

Haasta (työ)kaverit mukaan

Työporukan haastamista liikkumaan kannattaa harkita ihan tosissaan, sillä oman kokemuksemme mukaan yhdessä tekeminen työasioiden ulkopuolella luo yhteishenkeä tiimiläisten välillä. Ja työnantajan näkökulmasta henkilöstön haastaminen liikuntatapahtumaan voisi toimia hyvänä starttilaukauksena aktiivisemmalle arjelle. Liikunnan lisääminen on siinä mielessä tärkeää, että työntekijän hyvinvointi ja tuottavuus paranevat liikunnan lisäämisen myötä – eli viime kädessä työnantajalle jää henkilöstön liikuntaan kannustamisesta euroja viivan alle.

Työntekijöiden liikunnan lisäämistä kannattaa pohtia strategisista lähtökohdista. Eazybreak voi auttaa teitä pohtimaan sitä, miten saatte liikuntaetuun sijoitetut eurot toimimaan parhaiten henkilöstön hyvinvoinnin ajurina. Muita hyviä työkaluja tarjoavat esimerkiksi Olympiakomitean Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailun yhteistyökumppanit.

 

Eazybreak infograafi: huhti-heinäkuun urheilupahtumat 2019


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita