Kauppiaalle

Helppo, turvallinen ja reilu työsuhde-etujen maksutapa

Eazybreak on suomalainen verkkopalvelu ja työsuhde-etujen maksutapa, jolla asiakkaasi käyttävät lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaetuja. Asiakkaasi valitsee ostettavan tuotteen tai palvelun ja suorittaa maksun matkapuhelimellaan, Eazybreak-sovelluksella tai tekstiviestillä. Tarkistat maksun tiedot toimipaikkasi kassalla ja päätät myynnin normaalisti kassaan. Tilitämme Eazybreak-myyntisi maanantaisin.

Maksujen vastaanottajalle Eazybreak tarjoaa markkinointikanavan 190 000 käyttäjän tietoisuuteen yli 1 000 yrityksestä ympäri Suomen. Verrattuna perinteisiin työsuhde-etujen maksutapoihin, eli kortteihin ja paperiseteleihin, helpotamme arkeasi mm. automatisoimalla laskutuksen ja maksujen tilitykset. Lyhennämme maksutapahtuman kestoa verrattuna perinteisiin maksutapoihin, mikä auttaa etenkin ravintoloita lounasjonojen lyhenemisen kautta.

Eazybreakin käyttöönotto ei vaadi laitteiden tai ohjelmistojen hankintaa, vaan pelkkä rekisteröityminen verkkopalveluumme riittää. Emme veloita kauppiailta rekisteröitymis- tai kuukausimaksuja. Ainoa Eazybreakin käytöstä veloitettava kulu on myynneistäsi vähennettävä provisio, jonka voit tarkistaa hinnastostamme.

Rekisteröidy

Eazybreak-maksujen vastaanottaminen on helppoa, turvallista ja reilua

Eazybreak toimii helposti, reilusti ja läpinäkyvästi

Helppous: Eazybreak-maksujen vastaanottaminen on helppoa ja nopeaa. Maksun tarkistus hoituu muutamassa sekunnissa asiakkaan matkapuhelimen näytöltä, eikä sinun tarvitse postittaa paperilipukkeita saadaksesi tilitykset.

Turvallisuus: Meille on ensiarvoisen tärkeää, että kauttamme tehtävät maksut toimivat riskittömästi. Siksi palvelumme on tehty alusta alkaen turvalliseksi, ja tietoturvaa kehitetään jatkuvasti. Jokainen Eazybreak-maksu on henkilökohtainen ja varmennettu maksukohtaisilla tunnisteilla, joten voit tarkistaa asiakkaan henkilöllisyyden tarvittaessa. Noudatamme Verohallinnon ohjeistusta kohdennetulle maksamiselle.

Reiluus ja läpinäkyvyys: Me haluamme olla alamme reiluin toimija. Siksi kaikki Eazybreak-myynteihisi ja niiden tilityksiin liittyvät tiedot löytyvät aina Eazybreak-tililtäsi netissä. Raporteiltamme näet myös Eazybreakin myyntiprovisiot, joten tiedät täsmälleen paljonko Eazybreak sinulle tuottaa ja mitä se maksaa. Sinulla on täysi oikeus irtisanoa sopimuksemme milloin tahansa, ilman irtisanomisaikaa – jos siis homma ei jostain syystä toimi.

Rekisteröidy ja vastaanota yli 190 000 käyttäjän kohdennettuja maksuja

Eazybreak on niin sanottu kohdennettu maksuväline. Kohdennettu maksuväline tarkoittaa keinoa, jolla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen luontois- ja henkilökuntaetuja. Näihin liittyy verotuksellisia hyötyjä, minkä takia Verohallinto määrää kohdennetun maksamisen ehdot. Verohallinto päättää vuosittain esimerkiksi maksuvälineen henkilökohtaisuuden ja sen, ettei sillä tehdyistä maksuista saa antaa vaihtorahaa sekä etujen vuotuiset verotusarvot.

Eazybreak-kauppiaaksi rekisteröityvälle yritykselle tai yhdistykselle on tasan yksi vaatimus: että yritykselläsi on ainakin yksi toimipaikka, jossa tarjotaan Verohallinnon päätöksen mukaisia palveluita – eli lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- tai työmatkapalveluita. Näitä palveluita hyödyntävät Eazybreakin kautta jo yli 190 000 käyttäjää läpi Suomen Hangosta Inariin.

 

Eazybreakin käyttöönotto etenee näin:

 1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak-kauppiaaksi.
  1. Rekisteröi ensin kauppiasyrityksesi viralliset tiedot.
  2. Sinulle luodaan Eazybreak-käyttäjätili, jonka kautta voit tarkastella myyntejä, tilityksiä ja muita Eazybreak-asioitanne. Voit lisätä pääkäyttäjiä rekisteröinnin jälkeen.
 2. Lisää seuraavaksi yhteys- ja markkinointitiedot niille toimipaikoille, joissa vastaanotat maksutapaa.
  1. Eazybreak tarkistaa tietosi ja hyväksyy toimipaikkasi Eazybreak-verkostoon.
  2. Tämän jälkeen voit vastaanottaa Eazybreak-maksuja välittömästi.
 3. Saat muutaman päivän päästä tervetulopaketin.
  1. Paketti sisältää mm. Eazybreak-tarrasi ja hyödyllisiä ohjeita maksujen vastaanottamisesta ja ongelmatilanteiden hoitamisesta. Tutustu ohjeisiin huolella.
  2. Sijoita Eazybreak-tarrat näkyviin paikkoihin kuten kassan lähettyville ja ulko-ovelle. Asiakkaasi tarvitsevat tarroissa olevaa koodia tilatessaan Eazybreak-mobiiliseteleitä tekstiviestillä.

Rekisteröidy kauppiaaksi

Miten Eazybreak toimii?

Eazybreak on maksutapa, joka helpottaa kohdennettujen maksujen vastaanottamista toimipaikassasi. Asiakkaillesi Eazybreak voi tarkoittaa mm. työnantajan hänelle myöntämää työsuhde-etua tai asuinkunnan tarjoamaa työmatkarahaa. Rekisteröityäsi tietosi Eazybreakiin asiakkaat löytävät toimipaikkasi ja voit vastaanottaa Eazybreak-maksuja. Laskutamme asiakkaasi maksaman summan hänen työnantajaltaan, ja tilitämme Eazybreak-myyntisi pankkitilillesi kootusti joka maanantai.

 

Eazybreak jakaa automaattisesti oikeudet valittujen etujen käyttöön

1. Rekisteröi kauppiasyrityksesi ja -toimipaikkasi Eazybreakiin

Kauppiaaksi rekisteröityminen vie muutaman minuutin aikaa ja tehdään kahdessa vaiheessa. Ensin lisäät hallinnollista puolta varten kauppiasyrityksesi viralliset tiedot (mm. yrityksen nimi, Y-tunnus ja pankkitili tilityksiä varten) ja yhden pääkäyttäjän, jonka yhteystiedoilla kirjaudut jatkossa Eazybreak-tilillesi. Kauppiasyrityksen tiedot eivät näy asiakkaillesi, joten sinun tarvitsee seuraavaksi lisätä vähintään yhden toimipaikan markkinointi- ja yhteystiedot.

Lopuksi Eazybreakin tiimi varmistaa, että lisäämäsi tiedot ovat kunnossa maksuliikenteen toiminnan kannalta. Hyväksymme sinut Eazybreak-kauppiaaksi verkostoomme, minkä jälkeen voit välittömästi alkaa vastaanottaa Eazybreak-maksuja. Postitamme sinulle lähipäivinä myös tervetulopaketin, josta löydät kauppiastarrasi sekä hyödyllisiä ohjeita.

 

Työntekijät maksavat Eazybreak-verkoston käyttöpaikoissa

2. Tarkista maksun tiedot asiakkaan puhelimen näytöltä

Asiakkaasi käyttävät maksutapaa matkapuhelimillaan, joko Eazybreak-sovelluksella (iOS & Android) tai tekstiviestillä. Maksusta palautuu asiakkaan puhelimen näytölle aina kuittina toimiva mobiiliseteli, joka toimii asiakkaan henkilökohtaisena kuittina maksusta. Sinun tehtäväsi on tarkistaa, että asiakkaan näyttämä mobiiliseteli sisältää oikeat tiedot. Mobiiliseteli on voimassa 15 minuuttia maksuhetkestä.

Katso miten tarkistat mobiilisetelin

 

3. Eazybreak tilittää viikon myynnit maanantaisin

Tilitämme sinulle joka maanantaina kaikki myyntitapahtumat, jotka on kirjattu palveluumme edellisen päivän (sunnuntain) loppuun mennessä. Tilitämme siis kaikki myyntisi pääsääntöisesti viikon sisällä siitä, kun olet tarkistanut maksun tiedot asiakkaan puhelimesta. Tilitettävästä summasta vähennämme hinnastomme mukaisen myyntiprovision.

Ainoa poikkeus viikon sisällä tehtäviin tilityksiin ovat Eazybreak Sopimuslounas-setelit, joista lisätietoa alla.

 

4. Sopimuslounaat tilitetään yritysasiakkaan maksettua jälkikäteislaskun

Eazybreak Sopimuslounas-setelit ovat ainoa jälkikäteen laskutettava tuotteemme, jossa sinä muodostat sopimuksia tietynhintaisista lounaista asiakasyritystemme kanssa. Eazybreak laskuttaa asiakasyritystesi työntekijöiden syömät lounaat yritykseltä kahdesti kuukaudessa, kuukauden 16. ja viimeinen päivä. Asiakasyrityksen ja sinun kauppiasyrityksesi väliseen sopimukseen määritetään maksuehto, jolla yritys maksaa Eazybreakin jälkikäteislaskut.

Kun asiakas on maksanut jälkikäteislaskun, Eazybreak tilittää myynnit pankkitilillesi seuraavan maanantain tilityksen yhteydessä.

Lisätietoja Eazybreakin toiminnasta löydät usein kysytyistä kysymyksistämme.


Miten tarkistan asiakkaani Eazybreak-maksun kassalla?

Eazybreak-mobiilisetelit voivat näyttää erilaisilta eri matkapuhelimissa, mutta ne sisältävät aina samat tiedot. Toimipaikkasi nimi löytyy mobiilisetelistä, jotta tiedät maksun olevan tehty oikeaan paikkaan. Setelin yksilöivästä koodista voit varmistaa, että maksu on tehty tänään ja ettei mobiiliseteliä ole vielä käytetty. Lisäksi mobiilisetelistä löytyvät maksun arvo ja maksajan tiedot, jotta voit varmistaa maksajan henkilöllisyyden tarvittaessa ja tiedät minkä arvoisia tuotteita tai palveluita voit myydä asiakkaalle.

Kun asiakkaasi näyttää Eazybreak-mobiiliseteliä puhelimestaan, toimi näin:

 1. Tarkista mobiilisetelin koodi (esim. Y328-1-EW23)
  1. Päiväkoodin tulee olla oikea (esim. Y328)
  2. Setelin järjestysnumeron (esim. 1 => Y328-1-) voit hyväksyä vain kerran.
 2. Tarkista setelin arvo. Jos arvo ei riitä ostettavan palvelun koko hintaan, peri ylijäävä osuus muulla maksutavalla.
 3. Päätä ostotapahtuma kassaan.

Eazybreak mobiiliseteli eri maksutavoilla: Liikuntamaksu iOS- tai Android-sovelluksessa (vas.), lounasmaksu Windows-sovelluksessa ja kulttuurimaksu tekstiviestinä.
Eazybreak mobiiliseteli eri maksutavoilla: Liikuntamaksu iOS- tai Android-sovelluksessa (vas.), lounasmaksu Windows-sovelluksessa ja kulttuurimaksu tekstiviestinä.

 

Varmista asiakkaan Eazybreak-mobiilisetelin aitous

1) Tarkista päiväkoodilistalta

Tarkista asiakkaan puhelimesta päiväkoodilistan mukainen koodi

Eazybreak luo toimipaikallesi automaattisesti päivittäin vaihtuvan koodin, jonka pitää löytyä asiakkaan puhelimesta. Tulosta Eazybreak-tililtäsi lista päivittäin vaihtuvista koodeista kuukausi kerrallaan jopa vuodeksi eteenpäin. Tarkista, että asiakkaan mobiilisetelin päiväkoodi täsmää tulostamaasi listaan tietylle päivälle merkittyyn koodiin. Tällöin tiedät maksun olevan tehty oikeaan toimipaikkaan ja juuri oikeana päivänä.

2) Eazybreak-tilisi päivän myynneistä

Etsi asiakkaan setelikoodi Eazybreak-tilisi päivän myynneistä

Jos sinulla on PC- tai mobiililaite kassan yhteydessä, kirjaudu Eazybreak-tilillesi ja etsi asiakkaan setelikoodin sisältävä maksu päivän myynneistä. Voit merkitä mobiilisetelin käytetyksi, mistä tiedät ettei samaa koodia voi enää samana päivänä käyttää uudestaan. Eazybreak-tililtä löydät myös yksinkertaistetun mobiilinäkymän maksujen tarkistukseen älypuhelimella ja muilla pieninäyttöisillä mobiililaitteilla.

3) Kassaintegraatiolla kassastasi

Tarkista Eazybreak-myynnit suoraan kumppaniemme kassalaitteista

Monet kassajärjestelmien toimittajat tarjoavat kassaintegraatiota Eazybreakiin. Kassaintegraatio mahdollistaa sen, että Eazybreak-maksut tarkistetaan automaattisesti samalla kun päätät niitä kassaan. Eazybreak ei veloita kassaintegraation käytöstä palvelumaksuja, vaan ne ovat käytettävissäsi lisämaksutta. Kysy Eazybreak-kassaintegraatiosta lisää kassatoimittajaltasi tai katso lisää alta.

Eazybreakia hyödyntää yli 800 yritystä ympäri Suomen

Edelläkävijän on helppo suositella edelläkävijää

VR Group haluaa kulkea kehityksen kärjessä Eazybreakilla

Elenia valitsi Eazybreakin: "Parempaa palvelua kuin missään"

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin. Siksi yli 800 suomalaista yritystä luottaa Eazybreakiin ja tarjoaa palvelumme avulla erilaisia työsuhde-etuja yli 190 000 työntekijälleen, jotka tekevät vuosittain maksuja yli 75 000 000 € arvosta. Asiakkaitamme ovat muun muassa Azets, Elenia Oy, Tieto Oyj, VR Group, Remion, Sitowise, Verohallinto sekä sadat muut pankki- ja vakuutus-, palvelu- ja teknologia-alan yritykset.

 

Lue kokemuksia Eazybreakista

Tarkista Eazybreak-maksut suoraan kassastasi

Eazybreak on helppo, turvallinen ja reilu työsuhde-etujen maksutapa

Monien kassajärjestelmien toimittajat tarjoavat mahdollisuutta Eazybreak-integraatioon, jonka avulla voit tarkistaa Eazybreak-myynnit päättäessäsi myyntitapahtumaa kassaan. Maksutavan valinnan jälkeen lisäät kassajärjestelmään asiakkaan mobiilisetelin tiedot, minkä jälkeen Eazybreak-maksun oikeellisuus ja summa tarkistetaan automaattisesti.

Kassaintegraatio siis nopeuttaa ja helpottaa maksujen tarkistamista entisestään. Integraation käyttöä kannattaa harkita, jos toimipaikassasi on käytössä joku alla mainituista kassajärjestelmistä.

Eazybreak ei veloita kassaintegraation käytöstä mitään lisämaksuja, vaan se sisältyy aina myyntiprovisioomme. Kassajärjestelmän toimittajat päättävät itse, miten integraatio heidän päästään hinnoitellaan. Ole yhteydessä kassatoimittajaasi Eazybreakin kassaintegraation mahdollisiin kustannuksiin liittyen.

 

Eazybreak-kassaintegraatio on tarjolla seuraaviin kassajärjestelmiin:

Enkora

Enkora Myyntipisteellä hoidat yhden tai usean yrityksen tuote- ja palvelumyynnin helppokäyttöisesti ja nopeasti. Eazybreak-mobiilisetelit toimivat muiden maksutapojen rinnalla. Lue lisää

Jeemly by SKJ®

Jeemly on ketterä, kevyt ja käyttövalmis kassavirtaratkaisu aloittaville ja kasvunnälkäisille yrityksille. Se kasvaa yrityksesi mukana liikevaihtoa ja kassavirtaa kartuttaen. Lue lisää

Flowvy by SKJ®

Flowvy on uuden ajan monikanavainen kassavirtaratkaisu vaativaan liiketoimintaan. Se yhdistää kassajärjestelmät, toiminnanohjausjärjestelmät ja verkkokauppajärjestelmät yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Lue lisää

MICROS

MICROS -ravintolajärjestelmät sopivat kaikenkokoisten ja –tyyppisten ravintoloitten tarpeisiin, niin yhtä kuin sataa toimipistettä varten. MICROS -ravintolajärjestelmä on modulaarinen ja skaalautuva, joten voit helposti laajentaa sitä asiakasmäärien lisääntyessä. Lue lisää

CPU

Computer Program Unit (CPU) Oy:n kassajärjestelmä tukee monipuolisesti erilaisia maksutapoja sekä niiden yhdistelmiä. CEEPOS-kassajärjestelmä palvelee eri toimialoja julkishallinnosta oppilaitoksiin ja erikoistavarakaupasta ravintoloihin.
Lue lisää

Winpos

Winpos kassajärjestelmä skaalautuu aina ravintolasi tarpeiden mukaan riippumatta ravintolan tai ravintolaketjusi koosta. Kokemuksemme ja kattavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan monipuoliset ja luotettavat kassajärjestelmäratkaisut kaikille ravintola-aloille.
Lue lisää

Kassamagneetti

Kassamagneetti tarjoaa ravitsemusalalle pilvipalveluna toimivan mm. myynnin-, varaston- sekä myyntikatteen seurantaan suunnitellun Restolution-järjestelmän. Restolutioniin voidaan liittää Softpos, Restolution Easy ja Sharp kassat. Lue lisää

Casio

Casio V-R sarja on laajasti personoitavissa eri toimialoille ja erikokoisille yrityksille, se kasvaa ja pienenee tarpeesi mukaan. Eazybreak-maksutavan saat integroitua Casio V-R sarjan maksupäätteisiin mallia V-R200 ja V-R7100. Lue lisää

Pusatec

Pusatec tunnetaan suomalaisena uimahalli-, kylpylä- ja joukkoliikenteen järjestelmien toimittajana.
Lue lisää

Rekisteröidy Eazybreak-kauppiaaksi!