Kauppiaan ohjeet – Eazybreak Private

1 Yleistä

Voit vastaanottaa Eazybreak Private -seteleitä, kun sinulla on yritysasiakkaasi kanssa voimassaoleva Eazybreak-sopimus seteleiden käytöstä ja jälkikäteen laskutuksesta. Ainoastaan tuotteita, joissa on ALV 14% (ruoka, juoma tms.), voidaan maksaa Private-seteleillä. Eazybreak-palvelussa Private-seteleitä käsitellään kuten Eazybreak Sopimuslounasseteleitä:

  • Eazybreak laskuttaa puolestasi yritysasiakkaittesi käyttämät Private-setelit kaksi (2) kertaa kuukaudessa (15. ja kuukauden viimeinen päivä).
  • Yritysasiakkaasi maksaa laskun sopimuksenne mukaisilla ehdoilla.
  • Eazybreak tilittää sinulle myynnin, kun asiakkaasi maksama lasku on kirjautunut maksetuksi Eazybreak Palvelussa.

2 Sopimus

Saat yritysasiakkaaltasi sopimusehdotuksen Eazybreak-palvelun kautta. Valitse sopimus Hyväksyntää odottava sopimukset listalta ja vahvista sopimus, jolloin se siirtyy Voimassa olevat sopimukset listalle. Tämän jälkeen voit vastaanottaa yrityksen työntekijöiden Private-seteleitä.

3 Private-seteleiden vastaanotto

Noudata samoja kassaohjeita, kuin vastaanottaessasi Eazybreak Lounas tai Sopimuslounasseteleitä. Setelityyppi on PRIVATE(S).

4 Raportit

Eazybreak Private -setelit raportoidaan päivän myynnissäsi ja lisätään muihin Eazybreak-tilisi raportteihin (Myyntiraportit, Tilitysraportit).