Kauppiaan ohjeet – sopimushinnan muutos

Ohjeet koskevat kauppiaita, joilla on sopimus lounaan hinnasta ja lounaiden jälkikäteislaskutuksesta asiakkaansa kanssa Eazybreak Palvelussa.

1. Verohallinnon päätös ravintoedun verotusarvosta vuodelle 2022

Ravintoedun arvo on alimmillaan 7,15 € ja enintään 11,30 €. Tutustu Verohallinnon luontoisetupäätökseen 2022

2. Sopimuslounashinnan muutos

Muuttaessasi asiakkaasi sopimuslounashintoja, muista päivittää uudet hinnat myös Eazybreak-palveluun.

Sovi hintamuutokset asiakasyrityksen kanssa hyvissä ajoin, koska asiakkaasi tulee tehdä muutokseen liittyviä päivityksiä myös omalle Eazybreak-tililleen. Näin varmistat maksujen sujuvuuden muutoksen/vuodenvaihteen jälkeen.

a) Siirry kauppiastilisi sopimuksiin: Sopimukset > Voimassaolevat sopimukset
b) Valitse muutettavat sopimukset listalta. Voit tarvittaessa valita muutettavaksi yhden toimipaikan tiedot kerrallaan.
c) Muuta sopimushinta Muuta valitut –toiminnolla.

.

d) Ilmoita uusi hinta ja milloin se astuu voimaan (esim. 1.1.2022). Ilmoita syy sopimuksen muutokseen –  tämä on pakollinen tieto sopimushinnan muutoksessa.
Tallenna tiedot ja uusi hinta astuu voimaan valitsemillesi sopimuksille ilmoittamanasi päivänä. Asiakkaasi saa sähköpostiinsa ilmoituksen tulevasta sopimusmuutoksesta.

Eazybreakilla on velvollisuus valvoa, että maksutapamme noudattaa Verohallinnon ohjeita. Siksi Eazybreak muuttaa ravintoedun uuden vähimmäisarvon (7,15 €) alittavat sopimushinnat 1.1.2021 automaattisesti arvoon 7,15 €.

e) Jos käytössäsi on sopimusten automaattinen hyväksyntä, muista päivittää lounashinnat uusiin arvoihin myös Sopimusasetuksissa. Tee tämä muutos tammikuun alussa heti vuoden vaihduttua.