Kauppiaan ohjeet -Tilitykset, Sopimukset, Laskutus

 1 Tilitykset

Eazybreakin kauppiastilitykset tehdään maanantaisin.
Huom: Eazybreak Combo on etutyyppi, joka käy liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontapalveluiden maksamiseen. Combo nimi esiintyy joillakin kauppiasraporteilla.

1.1 Eazybreakille etukäteen maksetut setelit

 • Eazybreak Lounas
 • Eazybreak Liikunta
 • Eazybreak Kulttuuri
 • Eazybreak Työmatka
 • Eazybreak Hyvinvointi / Hieronta

Tilitys: Edellisen viikon myynti näistä seteleistä tilitetään maanantaisin.

1.2 Sopimussetelit

 • Eazybreak Sopimuslounas
 • Eazybreak Sopimustyömatka
 • Eazybreak Private
 • Eazybreak Hyvinvointi / Hieronta

Tilitys: Sopimuslounasseteleitä ei tilitetä käytön jälkeisenä maanantaina. Jälkikäteen laskutettavat sopimuslounassetelit  tilitetään kauppiaalle heti seuraavana maanantaina, kun työnantajayritys on maksanut laskun ja maksusuoritus kirjautunut Eazybreak Palvelussa maksetuksi. (Poikkeus Eazybreak hyvinvointi/Hieronta: Asiakkaasi ja sinun välille tehdään Eazybreak-palvelun kautta sopimus maksutavan käytöstä, mutta tilitämme vastaanottamasi maksut kohdan 1.1 mukaisesti)

laskutus-tilitys

1.3 Tilitysraportit

Eazybreak-käyttäjätilisi raporteista voit seurata rahaliikennettä reaaliaikaisesti.

Tilitykset: tarkka kuvaus tilityseristä halutulta aikajaksolta.
Tilitysvelka yhteensä: Reaaliaikainen tilitysvelka erittelyineen, joista seuraavat omat reaaliaikaiset raportit)

 • Tilittämätön myynti: Etukäteen maksetut setelit, joiden tilitys on maanantaina.
 • Sopimusmyynti – laskuttamaton : Setelit, joita ei ole vielä laskutettu asiakkaaltasi. Eazybreak laskuttaa setelit puolestasi kuukauden 15. ja viimeinen päivä.
 • Sopimusmyynti- laskutettu: Setelit, jotka on laskutettu.Voi sisältää sekä maksamattomia, että maksettuja laskuja. Voit seurata reaaliaikaiselta raportilta laskutuksen ja maksujen tilaa asiakkaittain.

Tilitysvelka toimipaikoittain: Valitsemasi päivämäärän tilitysvelka toimipaikkakohtaisesti.

2 Sopimussetelit ja sopimukset

Eazybreak Palvelussa käytettävät, asiakkaan ja kauppiaan väliseen sopimukseen perustuvat setelityypit ovat Eazybreak sopimuslounas, Eazybreak Private, Eazybreak Sopimustyömatka ja Eazybreak Hyvinvointi / Hieronta).
Huom: Eazybreak Combo on etutyyppi, joka käy liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hierontapalveluiden maksamiseen. Combo nimi esiintyy joillakin kauppiasraporteilla.

Sopimusten hallinnointi voidaan toteuttaa joustavasti Eazybreak-palvelussa. Kauppias ja asiakasyritys sopivat käytettyjen sopimusseteleiden jälkikäteen laskutuksesta ja laskun maksuehdosta (laskutus ei koske Eazybreak Hyvinvointi / Hieronta seteleitä). Lounasruokailussa sovitaan lisäksi sopimuslounaan hinnasta.

2.1 Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy, kun hyväksyt asiakasyrityksesi sopimusehdotuksen Eazybreak Palvelussa.

Hyväksyntää odottavat sopimukset näet Eazybreak-käyttäjätililläsi ja saat sopimusehdotuksen myös sähköpostitse. Sopimusehdotus sisältää asiakasyrityksen sopimustunnisteen (näkyy mobiilisetelissä) sekä yrityksen maksuehdon laskulle. Sopimukset hyväksytään Eazybreak Palvelussa yrityskohtaisesti.

Hyväksy sopimus/sopimukset valitsemalla toimipaikka ja setelityyppi ja valitse Hae. Aseta rasti sopimusehdotuksen edessä olevaan valintaruutuun. Voit hyväksyä useamman sopimuksen samalla kertaa (ruokailupalveluissa käyttäessäsi samaa hintaa valitsemillesi asiakkaille). Valitse sivun alalaidasta Vahvista valitut. Ilmoita asiakkaasi/asiakkaittesi lounaan hinta (vain ruokailupalvelut) sekä valitsema Vahvista.  Hyväksytty sopimus siirtyy Voimassaolevat sopimukset –listalle.

Lounassopimuksen hintamuutos tapahtuu Voimassaolevat sopimukset -listalta. Valitse ensin toimipaikka ja setelityyppi ja Hae. Valitse muutettavat sopimukset laittamalla rasti sopimuksen edessä olevaan valintaruutuun ja valitse sivun alalaidasta Muuta valitut. Ilmoita uusi hinta valitsemillesi sopimuksille. Uusi hinta astuu voimaan seuraavana tai ilmoitettuna päivänä. Yritysasiakas saa sähköposti-ilmoituksen tehdystä muutoksesta.

Eazybreak noudattaa verottajan ohjeita työsuhde-eduista. Sopimuslounaan arvo ei voi ylittää verottajan ilmoittamaa lounaan maksimiarvoa. Kalliimman lounaan erotus peritään kassalla muulla maksutavalla.

Virheiden ja väärin ymmärrysten välttämiseksi suosittelemme kauppiasta olemaan sopimusasioissa yhteydessä suoraan asiakasyritykseen. Yhteystiedot ovat kunkin sopimuksen kohdalla.

2.2 Sopimusasetukset

Eazybreak-kauppiastilille tallennetaan tarvittavat sopimusasetukset

Hyväksy sopimukset automaattisesti: Ilmoita sopimuslounaan hinta (vain ruokailupalvelut), joka koskee kaikkia toimipaikkojasi. Sopimus astuu voimaan automaattisesti 3 päivän sisällä.

Aseta sopimushinta toimipaikkakohtaisesti (vain ruokailupalvelut): Jos toimipaikoissasi on erihintaisia lounaita, aseta automaattisesti hyväksyttävä hinta toimipaikkakohtaisesti. Jos et ilmoita hintaa, ei sopimusta hyväksytä automaattisesti.

2.3 Sopimusseteleiden laskutus

Eazybreak Palvelu laskuttaa puolestasi sopimuksiin perustuvan setelikäytön (Ei Eazybreak Hieronta). Asiakasyrityksellesi muodostuu lasku kuukauden

 • 15. pv (1.-15. pv käytetyt setelit)
 • viimeinen päivä (16.-31. pv käytetyt setelit). Maksuehto on ilmoitettu työnantajayrityksen ja kauppiaan välisessä sopimuksessa.