Kokeile Eazybreak työsuhde-etuja maksutta

Tutustu Eazybreakiin 2 kuukautta ilman palvelumaksuja

Jos Eazybreakin täysimittainen käyttöönotto mietityttää vielä, niin kokeile meitä ilman palvelumaksuja! Voit tutustua Eazybreakiin palvelumaksutta rekisteröintikuukauden ja sitä seuraavan kuukauden ajan. Kokeilujakson aikana maksat ainoastaan käyttämistäsi eduista, mitä varten maksettavalle summalle ei ole minimirajaa. Voit kokeilla meitä vaikka 20 € budjetilla. Aloittamalla kokeilun et sitoudu mihinkään, vaan voit lopettaa Eazybreakin käytön ilman irtisanomisaikaa milloin tahansa. Myönnämme lisäksi kokeilullesi tyytyväisyystakuun: palautamme ylijääneen ennakkosaldosi kuluitta, jos lopetat palvelun käytön kokeilujakson aikana. 

Eazybreakin kokeilu on siis yrityksellesi täysin riskitöntä – ja melko reilua, vaikka itse sanommekin. Käyttöönotto hoituu muutamassa minuutissa rekisteröimällä yrityksesi Eazybreakiin, minkä jälkeen voit yrityksesi henkilöstön kanssa tehdä Eazybreak-maksuja käyttöpaikkoihimme matkapuhelimella.

Aloita kokeilu

Mitä Eazybreak-tuotteita voin kokeilla?

Kokeilujaksolle voit valita minkä tahansa haluamasi Eazybreak-tuotteen. Lounasedussa voit valita mieleisesi kolmesta eri vaihtoehdosta: perinteiset lounassetelit Eazybreakin täydellä verkostolla, sopimusruokailu valituilla sopimusravintoloilla tai yhdistelmä kahdesta aiemmasta. Liikuntaedun voit valita kulttuuriedun kanssa tai ilman, ja voit jopa yhdistää mukaan työmatkaedun Eazybreak Combolla. Lisäksi vaihtoehtona on pelkkä työmatkaetu kodin ja työpaikan välisten matkojen tukemiseen.

Eazybreak lounasetu

Eazybreak lounasetu

Lue lisää

Eazybreak liikuntaetu

Eazybreak Liikuntaetu

Lue lisää

Eazybreak kulttuurietu

Eazybreak kulttuurietu

Lue lisää

Eazybreak työmatkaetu

Eazybreak työmatkaetu

Lue lisää

Miten Eazybreakin kokeilu aloitetaan?

Eazybreak jakaa automaattisesti oikeudet valittujen etujen käyttöön

1. Rekisteröi yritys ja valitse edut

Aloita Eazybreakin käyttöönotto lisäämällä yrityksesi perustiedot ja yksi pääkäyttäjä, jolle toimitamme automaattisesti käyttäjätunnukset. Tämän jälkeen voit valita, mitä etuja ja millaisia määriä haluat tarjota työntekijöillesi.

Työntekijät siirretään Eazybreakiin

2. Lisää etuja käyttävät työntekijät

Lisää Eazybreakiin ne työntekijät, joille haluat jakaa etuja. Työntekijöille pitää lisätä vähintään nimi ja sähköpostiosoite. Halutessasi voit kuitenkin ohittaa tämän vaiheen ja lisätä työntekijät myöhemmin.

Maksa ennakkosaldoa verkkomaksulla tai laskulla

3. Maksa ennakkosaldoa verkkomaksulla tai laskulla

Eazybreak-etujen käyttämiseksi sinun täytyy maksaa ennakkosaldoa valitsemillesi tuotteille. Maksutapoina ovat paperi- tai e-lasku sekä verkkomaksu. Voit ohittaa tämänkin vaiheen, jos et vielä ole valmis aloittamaan etujen käyttöä vaan haluat tutustua etujen hallinnointiin.

4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet Eazybreak-tilin käyttöönotosta

Kun työntekijät on lisätty ja ennakkosaldoa on maksettu laskulla tai verkkomaksulla, Eazybreak lähettää automaattisesti työntekijöillesi ohjeet Eazybreak-etujen käytön aloittamiseksi.

Eazybreak vapauttaa pääoman ja poistaa hävikin – Yritys maksaa vasta sitä mukaa, kun etuja käytetään.

5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille

Eazybreak jakaa automaattisesti valintasi mukaiset etuudet työntekijöillesi. Voit valita mm. etujen arvon, mahdollisen omavastuuveloituksen suuruuden sekä jakamiskuukaudet.

Työntekijät maksavat Eazybreak-verkoston käyttöpaikoissa

6. Kaikki valmista – ei muuta kuin käyttämään etuja Eazybreak-sovelluksella!

Eazybreak-etuja pääset käyttämään lataamalla ilmaisen Eazybreak-sovelluksen sovelluskaupastasi (iOS & Android). Ja koska kaikki meistä eivät tunne oloaan kotoisaksi sovellusmaailmassa, niin Eazybreak-etujen käyttäminen onnistuu myös lähettämällä ilmaisen tekstiviestin palvelunumeroomme.

Mitä kokeilun jälkeen tapahtuu?

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin

Voit kokeilla Eazybreakia kahden kuukauden ajan ilman palvelumaksuja. Ensimmäiset palvelumaksut veloitamme sen jälkeen, kun yrityksesi on ollut rekisteröitynä Eazybreakiin kahden kuukauden vaihtumisen ajan. Jos siis esimerkiksi rekisteröit yrityksesi Eazybreakiin maaliskuun puolivälissä, ensimmäiset palvelumaksut veloitamme toukokuussa. Palvelumaksut määräytyvät hinnastossamme työntekijöiden määrän ja valittujen työsuhde-etujen mukaan.

Kokeilun jälkeen yrityksesi voi sujuvasti jatkaa Eazybreak-etujen käyttämistä. Täyden hyödyn Eazybreakista saat tarkistamalla, että automaattinen laskutuksemme on käytössäsi. Sen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia lainkaan ennakkosaldoista, vaan älykäs ja oppiva Eazybalance-algoritmimme laskuttaa yritystäsi automaattisesti etujen käytön mukaan.

Muistathan, että Eazybreakin käytön voit lopettaa milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa. Irtisanoutuessasi kokeilujakson aikana palautamme ylijääneet ennakkosaldosi kuluitta.

Asiakkaitamme

  • Henri Lappalainen, HR Manager, Azets
  • Ville Kaskivirta, HRD Manager, Delta Auto
  • Annukka Turunen – HR Partner, Remion Oy
  • Milka Kortet – Henkilöstön kehittämispäällikkö, Elenia Oy
  • Juhani McBreen – Palvelupäällikkö, HUS Servis
  • Yliopiston Apteekin henkilöstöjohtaja Riitta Uhrman
  • kuvaa Tieto Oyj:n HR Partner Kaj Dahlström
  • Ritva Taipale – Digia
  • Azetsin työntekijät ovat olleet Eazybreakin tyytyväisiä käyttäjiä jo useamman vuoden. Lounas- ja liikuntaetujen käyttö hoituu heiltä hetkessä Eazybreak-sovelluksella. Lisäksi palvelu on helpottanut ja yhdenmukaistanut etujen hallinnointia HR-osastollamme ja taloushallinnossamme tuoden selvää tehokkuutta ja vaivattomuutta toimintaamme. Azets ja Eazybreak yhdessä tarjoavat yrityksille helpon ratkaisun lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduille avaimet käteen -palveluna.

   Henri Lappalainen, HR Manager, Azets
  • Eazybreakin palvelun käyttöönoton johdosta konsernissamme käytetty työaika paperisten lounas- ja liikuntasetelien käsittelyssä väheni yli kymmenestä henkilötyöpäivästä joka kuukausi alle yhteen päivään. Erikoismaininnan saa Eazybreakin erinomainen asiakaspalvelu ja proaktiivinen toiminta yhteistyön kehittämisessä.

   Ville Kaskivirta, HRD Manager, Delta Auto
  • Olemme erittäin tyytyväisiä Eazybreakiin. Kun kokeilujakso oli päättymässä, kysyimme henkilöstöltä jatkohalukkuutta. Vaikka porukkamme osaa olla rakentavalla tavalla kriittistä, päätös jatkamisesta oli yksimielinen. Voimme todellakin suositella Eazybreakia kaikille.

   Annukka Turunen – HR Partner, Remion Oy
  • Täytyy sanoa, että kaikki lupaukset Eazybreakin ominaisuuksista ja hyödyistä on lunastettu – henkilökohtaisen palvelun osalta jopa ylitetty! Mistään en ole saanut yhtä hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Voin suositella Eazybreakia erittäin lämpimästi kaikille, jotka haluavat helpottaa sekä omaa että kollegoiden elämää.

   Milka Kortet – Henkilöstön kehittämispäällikkö, Elenia Oy
  • Valtakunnallisesti paperisetelien ”lähtölaskenta” on alkanut.

   Juhani McBreen – Palvelupäällikkö, HUS Servis
  • Eazybreak on tehostanut työsuhde-etuuksien hallintaamme ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön heidän kanssaan.

   Yliopiston Apteekin henkilöstöjohtaja Riitta Uhrman
  • Eazybreak Palvelun avulla olemme vähentäneet vuositasolla huomattavan määrän hallinnollista työtä talousosastoltamme ja palkkahallinnostamme. Eazybreak on myös hyvä ratkaisu liikkuvalle henkilöstöllemme.

   kuvaa Tieto Oyj:n HR Partner Kaj Dahlström
  • Eazybreakin avulla olemme keskittäneet ja sähköistäneet sopimustemme hallinnan yhteen palveluun. Palvelun avulla ravintoetujemme hallinnoinnista on myös tullut vaivatonta. Eazybreakin avulla pystymme tarjoamaan kaikille työntekijöillemme yhtenäisen lounasedun ja mahdollisuuden ruokailla eri toimipisteissä, mikä on paljon matkustavalle henkilöstöllemme tärkeää.

   Ritva Taipale – Digia