Kulttuuriliput

Eazybreakillä voit ostaa lippuja monenlaisiin kulttuuripalveluihin, kuten elokuviin, museoihin, teattereihin, kansalaisopistojen kursseille tai konsertteihin. Pääosa kulttuuripalveluiden tarjoajista on järjestänyt lipunmyynnin erilaisten lipunmyyntipalveluiden kautta, ja Eazybreak-maksaminenkin kohdistuu siksi näihin lipunmyyntipalveluihin – esimerkiksi Ticketmasteriin, Lippu.fi-palveluun, Tikettiin, NetTickettiin ja Lipputoimistoon.

KATSO ESIMERKKEJÄ TAPAHTUMISTA, JOIHIN VOIT OSTAA LIPPUJA EAZYBREAKILLÄ

Näiden lipunmyyntipalveluiden myymiä tapahtumalippuja voi ostaa Eazybreakillä kunkin myyntipalvelun lipunmyyntipisteistä, esimerkiksi R-kioskeilta. Lippu.fi-palvelussa myytäviä lippuja voi ostaa soittamalla heidän puhelinpalveluunsa ja tekemällä Eazybreak-maksun samaan aikaan. Lisäksi R-kioskilta voi ostaa Finnkino-sarjalippuja, jotka voi myöhemmin vaihtaa näytöslippuihin Finnkinon verkkokaupassa tai elokuvateattereiden lipunmyyntipisteissä.

R-kioski

R-kioskeilta liput Finnkinon elokuviin ja kulttuuritapahtumiin

R-kioskeilla myydään Finnkinon elokuvateattereihin neljän ja kahdeksan kerran sarjalippuja, joita voit ostaa Eazybreakilläkin. Elokuvalippujen lisäksi voit noutaa R-kioskeilta ennakkoon varaamasi tapahtumaliput ja maksaa ne Eazybreakillä. Moniin tapahtumiin voit ostaa lippuja ilman ennakkovarausta, mutta tällöin et välttämättä voi valita istumapaikkaasi vapaasti kaikkiin tapahtumiin.

Ärrältä saat Tiketin, Lippu.fi:n ja Menolipun tapahtumalippuja kätevästi mukaasi aamusta iltaan. Lunastamista varten tarvitset varausnumeron, jonka saat kyseisen lipputoimittajan verkkokaupasta tai puhelinpalvelusta varauksen teon yhteydessä. Lippujen lunastamisessa ja ostamisessa tapahtumanumerolla R-kioskilta voi olla joitakin poikkeuksia. Niistä ilmoitetaan ko. nettisivulla lipunvarauksen yhteydessä.

Lisätietoa: https://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Muut lipunmyyntipisteet sekä lippukaupat

Eazybreakillä pystyt maksamaan tapahtumalippuja kaikissa Suomen R-kioskeissa sekä muissa verkostoomme kuuluvissa lippukauppojen myyntipisteissä. Alla on lueteltu tarkemmin suosituimpia lipunmyyntipalveluitamme, ja voit tutustua tarkemmin verkostoomme käyttöpaikkahaussamme.

Huomioithan, että lipunmyyntipalveluiden toimintatavat eroavat hieman toisistaan. Varmistathan etukäteen, miten sinun tulee toimia lipun tilaamis- sekä maksamisvaiheessa.

Finnkino

Finnkino: Osta tai lunasta varatut leffaliput elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä

Finnkino on Suomen suurin elokuvateatteriketju, joka toimii yhdessätoista kaupungissa Suomessa.

Finnkinon kerta- ja sarjaliput ovat ostettavissa Eazybreak-eduilla, mutta lahjakortteja Eazybreakilla ei voi ostaa. Maksu tulee tehdä Finnkinon täyden palvelun kassoilla, eli itsepalvelukassoilla ei voi maksaa Eazybreak-eduilla.

Huomaathan, että Finnkinon verkkokaupassa ei toistaiseksi voi maksaa Eazybreakilla. Voit kuitenkin tehdä lippuvarauksen verkkokaupassa ja lunastaa liput tekemällä Eazybreak-maksun lipunmyyntipisteissä Finnkinon ohjeistamalla tavalla.

Lisätietoa: https://www.finnkino.fi/maksutavat

Eazybreakilla voi ostaa nyt BioRexin leffalippuja elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä

BioRex: Osta Leffaliput elokuvateattereiden lipunmyyntipisteistä

BioRex Cinemas on vuonna 2002 perustettu, Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju, jolla on elokuvateatterit Porvoossa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Kajaanissa, Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa, Torniossa sekä Rovaniemellä.

BioRexin elokuvalippuja voi ostaa Eazybreakilla elokuvateatterien lipunmyyntipisteistä. BioRexin verkkokaupasta lippuja ei voi Eazybreakilla ostaa.

Lisätietoa: www.biorex.fi

Stockmann

Stockmann: osta tapahtuma- ja elokuvalippuja myymälöiden palvelupisteistä

Stockmann-palvelupisteissä on myynnissä laaja valikoima pääsylippuja erilaisiin kulttuuritapahtumiin ja elokuviin. Eazybreakilla voit ostaa Stockmannilta Ticketmasterin, Tiketin ja Lippupisteen pääsylippuja sekä Finnkinon elokuvalippuja.

Lippuja ei Stockmannilta ostettaessa voi varata etukäteen, vaan ne tulee ostaa paikan päällä. Lahjakortit eivät ole ostettavissa henkilökohtaisilla Eazybreak-eduilla.

Lisätietoa: www.stockmann.com

Ticketmaster

Ticketmaster: Varaa Ticketmasterista, nouda myyntipisteestä!

R-kioskin ja Ticketmasterin lipunmyyntiyhteistyö päättyi 24.5.2018. R-kioskilta ei siksi voi enää ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja millään maksuvälineellä, ei edes käteisellä. Eazybreakillä voit ostaa Ticketmasterin tapahtumalippuja muista verkostoomme kuuluvista Ticketmaster-käyttöpaikoista.

Varaa lippu Ticketmasterin (Lippupalvelu) puhelinpalvelusta tai nettisivuilta ja valitse toimitustavaksi Varaus. Saat varauskoodin, jolla voit lunastaa lippusi Ticketmaster-myyntipisteistä. Lunastaessasi varauksen voit suorittaa maksun Eazybreakillä. Useimpien tapahtumien lippuja ei tarvitse noutaa myyntipisteeltä heti, vaan voit harkita varaustasi vähintään muutaman päivän.

Joihinkin tapahtumiin voit ostaa liput suoraan myyntipisteestä ilman ennakkovarausta.
Et voi muuttaa varauksesi tietoja myyntipisteessä, vaan sinun on soitettava Ticketmasterin puhelinpalveluun.

Lipun hinnan lisäksi maksat toimituskulut.
Toimituskulut näet voimassa olevasta Ticketmasterin hinnastosta lippuja varatessasi.
Maksaminen tapahtuu joko Eazybreak sovelluksella tai tekstiviestillä.

Lisätietoa: www.ticketmaster.fi

Lippupiste

Lippu.fi: Osta liput puhelimitse – vaihtoehtoisesti varaa ne puhelimitse ja lunasta tai osta suoraan R-kioskilta tai Stockmannilta

Helpoin tapa ostaa lippu.fi-palvelussa myytäviä tapahtumalippuja on soittaa lippu.fi-asiakaspalveluun, joka varmistaa Eazybreak-maksun tiedot puhelun aikana. Eazybreak-maksu tehdään juuri ennen puhelua tai sen aikana Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai nettimaksuna Eazybreak-käyttäjätilillä. Maksun tarkistuksen jälkeen lippu.fi-asiakaspalvelu lähettää liput asiakkaalle sähköpostitse.

Pääosan lippu.fissä myynnissä olevista lipuista voi ostaa miltä tahansa R-kioskilta tapahtuman nimellä. R-kioski veloittaa lippujen myynnistä oman provisionsa. Lisäksi kaikkien Suomen Stockmann-tavaratalojen palvelupisteistä voi ostaa Lippu.fi-tapahtumalippuja.

Puhelinpalvelusta voi myös varata lippuja ennakkoon. Ennakkoon varatut liput voi lunastaa R-kioskeilta varausnumerolla. Verkkokaupan kautta lippuja ei voi varata etukäteen.

Voit lunastaa tai ostaa liput R-kioskilta klo 7.00-21.30.

Joidenkin artistien tapahtumaliput voivat olla myynnissä rajoitetuissa myyntikanavissa, esimerkiksi vain lippu.fi -verkkokaupassa. Eazybreak ei toistaiseksi käy lippu.fi -verkkokaupassa maksutapana. Päätöksen käytössä olevista myyntikanavista tekee artistiorganisaatio. Pääsääntöisesti lippuja myydään kuitenkin kaikkien myyntikanavien kautta.

Lippu.fi-tapahtumalippujen palvelumaksu on R-kioskilla 2,50 – 5,50 €/lippu.
Palvelumaksu vaihtelee lipun hinnan mukaan.

Lisätietoa: www.lippu.fi

Tiketti

Tiketti: Soita Tikettiin, hae Ärrältä – tai osta Stockmannilta

R-kioskilta voit lunastaa Tiketin nettikaupassa tai puhelinpalvelussa tehtyjä varauksia. R-kioskissa et voi muuttaa varaustasi.

Voit myös ostaa Tiketin pääsylippuja kaikkien Suomen Stockmann-tavaratalojen palvelupisteistä.

Maksaminen tapahtuu joko Eazybreak sovelluksella tai tekstiviestillä.

Tiketin lippujen palvelumaksu on R-kioskilla 3,00 – 7,00 €/lippu, lipun hinnasta riippuen.
Tiketin puhelinpalvelu avoinna ma-su 9-21
0600 1 1616 puhelun hinta 1,78 € / min + pvm

Lisätietoa www.tiketti.fi

Museokortti

Museokortti: Osta verkkomaksuna Museokortin verkkokaupasta

Museokortti on pääsylippusi 280 museoon ympäri Suomen. Eazybreak Liikunta- ja kulttuuri- sekä Combo-eduilla voit ostaa itsellesi kokonaan uuden Museokortin tai jatkaa vanhan korttisi voimassaoloa. Museokortin ostaminen lahjaksi toiselle henkilölle ei ole mahdollista Eazybreakilla.

Museokortin voi ostaa ainoastaan Musokortin verkkokaupan kautta. Eazybreak-sovelluksella tai tekstiviestillä ei voi maksaa Museokorttia.

Lisätietoa: www.museot.fi

Netticket-myyntipisteet nyt Eazybreakin piirissä

NetTicket: Soita NetTickettiin tai osta liput myyntipisteestä

NetTicket -myyntipisteet tunnistat Eazybreakissä siitä, että niiden nimessä mainitaan NetTicket. Voit joko mennä näihin toimipaikkoihin paikan päälle tekemään ostoksia tai vaihtoehtoisesti soittaa NetTicketin palvelunumeroon 0600 399 499 (1,00 €/min + pvm/mpm). Kerro soittaessasi, minkä tuotteen ostat ja suorita Eazybreak-maksu matkapuhelimella toimipaikkaan NetTicket Finland Vaasa. Maksu varmennetaan puhelun aikana.

NETTICKET PUHELINPALVELU

Puh 0600 399 499
1,00 €/min + pvm/mpm
Ma-pe klo 9-21 | La-su klo 15-21

PALVELUMAKSUT VERKKOKAUPASSA JA MYYNTIPISTEISSÄ:
– Liput alle 10 €/lippu: 1,50 €/lippu
– Liput 10-29,99 €/lippu: 2,00 €/lippu
– Liput 30-59,99 €/lippu: 2,50 €/lippu
– Liput 60-99,99 €/lippu: 3,50 €/lippu
– Liput 100 € tai enemmän/lippu: noin 4% lipun hinnasta

LASKUTUSLISÄ: 5 €/lasku

POSTITUSLISÄ 5 €/lähetys

Lisätietoa: www.netticket.fi

Lipputoimisto

Lipputoimisto

Lipputoimistolla on useita myyntipisteitä Pohjanmaan alueella. Kustakin myyntipisteestä voi ostaa lippuja mihin tahansa Lipputoimiston nettisivuilta löytyvään tapahtumaan.

Eazybreakillä voi aluksi maksaa Lipputoimiston omassa palvelupisteessä Kaustisilla sekä Ylivieskatalo Akustiikassa. Muut myyntipisteet liittyvät Eazybreakiin vähitellen.

LIPPUTOIMISTON YHTEYSTIEDOT: Jyväskyläntie 3, 69600 Kaustinen

Ma-la klo 9-21
Puh. 0600 95020 (1,98 € / min + pvm/mpm)
[email protected]

TOIMITUSMAKSU: 2 € / lippu (huom: toimitusmaksu saattaa vaihdella myyntipisteittäin).

Lisätietoa: www.lipputoimisto.fi 

Eazybreakillä voit ostaa lippuja monissa paikoissa järjestettäviin tapahtumiin

Alla mainituissa paikoissa järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia, joihin on mahdollista ostaa lippuja eri lipunmyyntipalveluiden kautta. Valtaosaan näissä paikoissa järjestettäviin kulttuuritapahtumiin voit ostaa pääsylippuja Eazybreakilla, yllä kuvatuilla tavoilla.

Tapahtumien tarkemmat sijaintitiedot ja ajankohdat ovat nähtävillä lipunmyyntipalveluiden verkkosivuilla.

 

Ticketmasteristä saat lippuja mm. näissä paikoissa järjestettäviin kulttuuritapahtumiin:

Ahaa teatteri
Aleksanterin kirkko – Tampere
Aleksanterin Teatteri
Espoon kulttuurikeskus
Espoonlahden kirkko
Friitala-talo
Hakametsän jäähalli
Hartwall Arena
Helsingin Kaupunginteatteri
Helsingin Kulttuuritalo
Iisalmen työväentalo
Joensuun kaupunginteatteri
Gatorade Center
Imatran kulttuurikeskus, Karelia-sali
KOM-teatteri
Kotkan konserttitalo
Kulttuuritalo Valve
Kulttuuritalo Virta
Kuusankoskitalo
Lahti Halli
Malmitalo
Mikaelin kirkko
Musiikkitalo
Oulun Kaupunginteatteri
Oulun Teatteri
Paviljonki Areena
Poleeni
Peacock, Linnanmäki
Ristinkirkko
Ryhmäteatteri
Savoy-teatteri
Sigyn-sali
Svenska Teatern
Sellosali
Suomen Kesateatteri
Suomen Musiikkiteatteri
Tampereen Messukeskus
Taulumäen Kirkko
Teatteri Eurooppa Neljä
Teatteri Imatra
Teatteri Maxim
Teatteri Rio, Oulu
Vantaan Tanssiopisto
Varkauden Teatteri
Verkatehdas
Ylikylän Nuorisoseura – Rintala
YO-talo, Tampere
Åbo Svenska Teater

Lippupisteestä saat lippuja mm. näissä paikoissa järjestettäviin kulttuuritapahtumiin:

Apollo Nightclub
Casino Helsinki
Espoon kaupunginteatteri
Espoon kulttuurikeskus
Finlandia-talo
G Livelab
Helsingin Kaupunginteatteri
Helsingin Kulttuuritalo
Isku-Areena
Jyväskylän kaupunginteatteri
Kanneltalo
Karatalo
Katu-kulbi
KOM-teatteri
Lahden kaupunginteatteri
Logomo
Lutakko
LähiTapiola Areena
Malmitalo
Marli Areena
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Olavinlinna
Paviljonki
Pesäkallion kesäteatteri
Pyynikin kesäteatteri
Ravintola Torvi
Savonlinnasali
Savoy-teatteri
Svenska Teatern
Sellosali
Sibeliustalo
Sokos Hotel Ilves
Stoa
Suomen Kansallisteatteri
Tampere-talo
Tampereen Jäähalli, Hakametsä
Tampereen Komediateatteri
Tampereen Teatteri
Tampereen Työväen Teatter
Teatteri Avoimet Ovet
Teatteri Hevosenkenkä
Teatteri Mukamas
Teatteri Vanha Juko
Tullikamarin Pakkahuone
Turun Kaupunginteatteri
Turun Kesäteatteri Vartiovuorella
Turun konserttitalo
Turun Nuori Teatteri
Unga Teatern – Lillklobb

Tiketistä saat lippuja mm. seuraavissa tapahtumapaikoissa järjestettäviin tapahtumiin:

45 Special, Oulu
Alavuden kirkko, Alavus
Aleksanterin teatteri, Helsinki
Amarillo Night, Hyvinkää
Apollo Live Club, Helsinki
Apollo Turku, Turku
Aura Company, Turku
Aurlahti, Lohja
Bar Base, Helsinki
Bar Finnegans, Tuusula
Bar Loose, Helsinki
Bar Ö, Turku
Basso Club, Oulu
Bio Rex, Helsinki
Black Box, Helsingin Jäähalli, Helsinki
Cirko – Uuden Sirkuksen Keskus, Helsinki
Club B52, Ähtäri
Club Teatria, Oulu
Club Teatria, Tornio
Event Park Arena, Kalajoki
Finlandia-talo, Helsinki
G Livelab Tampere, Tampere
G Livelab, Helsinki
Haaga-Helian Pasilan-toimipiste (auditorio), Helsinki
Halikon kirkko, Halikko
Hausjärven kirkko, Hausjärvi
Helsingin Jäähalli, Helsinki
Helsingin Kaivohuone, Helsinki
Helsingin Messukeskus, Helsinki
Helsingin Yliopiston observatorion pääsisäänkäynti, Helsinki
Henry’s Pub, Kuopio
Hercules, Helsinki
Hiekkaharjun urheilupuisto, Vantaa
Himos Areena, Jämsä
Himos Park, Jämsä
Holiday Club Saimaa, Arena, Lappeenranta
Hotelli Sorsanpesä, Seinäjoki
Hullu Poro Areena, Levi
Huutoniemen kirkko, Vaasa
Jimmy Talent Club, Kouvola
Joensuu Areena, Joensuu
Joensuun Konservatorion sali, Joensuu
Joutsan kirkko, Joutsa
Juttutupa, Helsinki
Jyrkkäkosken Huvikeskus, Pudasjärvi
Kaapelitehdas, Helsinki
Kaarinan nuorisoteatteri, Kaarina
Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Helsinki
Kansallisteatteri, suuri näyttämö, Helsinki
Katajanokan Vankilahotelli, Helsinki
Kaunispään Huippuravintola, Saariselkä
Kaupungin kirkko, Kokkola
Kiasma-teatteri, Helsinki
Kiitoradankuja 9, Vantaa
Kirkkokadun festivaalialue, Seinäjoki
Kirkkokatu, ammattikoulun piha, Seinäjoki
Kisa-Areena, Seinäjoki
Klubi, Tampere
Kokkola – tapahtumapaikka varmistuu myöhemmin,
Koko Jazz Club, Helsinki
KokoTeatteri, Helsinki
Konepaja-sali, Helsinki
Kulttuurikeskus Maanalainen, Tampere
Kulttuurikuppila Brummi, Rauma
Kulttuuritalo Grand, Porvoo
Kulttuuritalo Martinus, Vantaa
Kulttuuritalo Poselli, Rauma
Kulttuuritalo, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, Galleria, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, Korjaamohalli, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, Korjaamon kesäpiha, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, elokuvasali, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, kasvihuone, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, parvi, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali, Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti, Helsinki
Kulttuuritehdas Vernissa, Vantaa
Kulttuuritila Nuijamies, Lappeenranta
Kupittaan palloiluhalli, Turku
Kuudes Linja, Helsinki
Kuusisaari, Oulu
Kylpylähotelli Peurunka / Peurunka Areena, Laukaa
Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio
Kåren, Turku
Lahden Messukeskus, Lahti
Lahden Pikkuteatteri, Lahti
Lastenkulttuurikeskus Musikantit, Helsinki
Lepakkomies, Helsinki
Linnanpuisto, Hämeenlinna
Louhisali, Espoon Kulttuurikeskus, Espoo
Luhtikylän Nuorela, Luhtikylä
Luola Events, Punkaharju
Lutakonaukio, Jyväskylä
Lutto-klubi, Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä
MDNGT Bar&Club, Hyvinkää
Manala / Botta, Helsinki
Maneesi, Cirko – Uuden Sirkuksen Keskus, Helsinki
Marian kirkko, Hamina
Marianne teltta, Maneesi, Cirko – Uuden Sirkuksen Keskus, Helsinki
Mascot Bar & Live Stage, Helsinki
Maunula-talo, Metsäpurosali, Helsinki
Mikael Agricolan kirkko, Helsinki
Mikaelinkirkko, Turku
Monaco Nightclub, Lohja
Museo Milavida, Tampere
Mustapekka Areena, Helsinki
Mäntsälän kirkko, Mäntsälä
Möysän Musaklubi, Lahti
Narvilinna, Uusikaupunki
Nastolan kirkko, Nastola
Nokian Palloiluhalli, Nokia
Nukketeatteri Sampo, Helsinki
Nummijärvi, Kauhajoki
NÄYTTÄMÖ, Joensuu
Närhilä, Ristiina
Old Cock, Lappeenranta
Olympia, Tampere
OmaSP Stadion, Seinäjoki
On the Rocks, Helsinki
Osmo’s Cosmos Bar, Imatra
Otanlahden rantapuisto, Rauma
Ouluhalli, Oulu
Paasitorni, Helsinki
Paavalinkirkko, Helsinki
Pakkahuone, Tullikamari, Tampere
Pirilä-sali, Kempele
Poppari, Jyväskylä
Porvoon Teatteri, Porvoo
Puotilan kartano, Helsinki
Puotilan ostoskeskus, Helsinki
Pyhän Sydämen kappeli, Helsinki
Pyhätunturi, Pelkosenniemi
Pyynikin Palloiluhalli, Tampere
Q-Teatteri, Helsinki
Q-teatterin vierailunäyttämö (Puoli-Q), Helsinki
Raahen Teatteri, Raahe
Rantahotelli Waltikka, Valkeakoski
Ratinanniemen Festivaalialue, Tampere
Ravintola Aito, Helsinki
Ravintola Kerubi (kellari), Joensuu
Ravintola Kerubi (sali), Joensuu
Ravintola Leikari, Kotka
Ravintola Mulligan’s, Kouvola
Ravintola Nyyrikki, Helsinki
Ravintola Tirra, Lahti
Rekolan Kino, Vantaa
Rukatunturi, Kuusamo
Rymy-Eetu, Helsinki
Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Saaren Joulumaa, Saaren kartano, Mäntsälä
Saariselän tunturikappeli, Saariselkä
Saksalainen kirkko, Helsinki
Santa’s Hotel Tunturi, Saariselkä
Savelan nuorisoseura, Ylivieska
Seinäjoki Areena, Seinäjoki
Seinäjoki,
Semifinal, Helsinki
Shamrock, Vantaa
Solmusali, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Helsinki
Star Arctic Hotel, Codorniu stage, Saariselkä
Storyville, Helsinki
Suisto-klubi, Hämeenlinna
Suolahtisali, Äänekoski
Suomalainen Pohja, Turku
Suomenlinna, Helsinki
Suomi,
Suvilahti TBA, Helsinki
Suvilahti, Helsinki
Svenska Klubben, Helsinki
TEHDAS Teatteri, Turku
Tahko Piazza, Tahkovuori
Tahko, Tahkovuori
Taidekoti Kirpilä, Helsinki
Talin tenniskeskus, Helsinki
Tampere-talo: Sorsaklubi, Tampere
Tangokatu ja Tanssitalo, Seinäjoki
Tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin,
Tapiolan Urheiluhalli, Espoo
Tapiolan kirkko, Espoo
Tapiolan urheilupuisto, Espoo
Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus, Espoo
Taulumäen kirkko, Jyväskylä
Tavastia-klubi, Helsinki
Teatteri Forum, Helsinki
Teatteri Takomo, Helsinki
Teatteri Telakka, Tampere
Teatteri Toivo, Helsinki
Telia 5G Areena, Helsinki
Temppeliaukion kirkko, Helsinki
Tiivistämö, Suvilahti, Helsinki
Tiketti, Helsinki
Tikkurilan urheilutalo, Vantaa
Tilausravintola Juhlahovi, Rauma
Toppila Klubi, Oulu
Tuba Iso-Syöte, Pudasjärvi
Tuba Food & Lounge, Oulu
Tukikohta, Oulu
Tullikamari, Tampere
Tuomiokirkon krypta, Helsinki
Turun tuomiokirkko, Turku
TähtiAreena, Tampere
Törnävänsaari, Seinäjoki
Töölön kisahalli, Helsinki
Universum, Helsinki
Uspenskin Katedraali, Helsinki
Vakiopaine, Jyväskylä
Valtimonteatteri, Helsinki
Veritas Stadion, Turku
Vernissa, Vantaa
Vesileppiksen ravintola, Leppävirta
Vesileppis Areena, Leppävirta
Vihdin kirkko, Vihti
Viihdekeskus Merisärkkä, Kalajoki
Viihdekeskus Tuiskula, Nivala
Villatehdas, Hyvinkää
Villi Wäinö, Helsinki
Virgin Oil Co., Helsinki
Vivamon Raamattukylä, Lohja
Voimala 1889, Oulu
Väinölänniemi, Kuopio
Wanha Kutomo, Hämeenlinna
Wanha Satama, Helsinki
Wanha Työski, Hamina
Ylivieskan lukion sali, Ylivieska
Ylöjärven kirkko, Ylöjärvi
Yo-talo, Tampere
Zodiak – Uuden tanssin keskus, Helsinki
Zodiak – Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas, Helsinki
Zodiak, Kaapelitehdas Pannuhalli, P-ovi, Helsinki
Zodiak, Kaapelitehdas Valssaamo, V-ovi, Helsinki
Zodiak, Kaapelitehdas, Helsinki
undefined, undefined
Äänekosken kaupungintalo, Äänekoski
Ääniwalli, Helsinki