Blogi

agreement-2679506_1280.jpg

Lounaan maksaminen siirtyy kännykkään – Casio-ravintolajärjestelmät ja Eazybreak yhteistyöhön

Jaa kirjoitus
  • 7
    Jakoa

Ravintoloissa pohditaan nyt ankarasti, mitä maksutapoja kannattaa ottaa vastaan. Tässä pohdinnassa on syytä pitää mielessä se, että maksamisen murroksen mukana myös lounasmaksaminen on tehnyt siirtymistä mobiilipalveluihin jo usean vuoden ajan. Esimerkkinä tästä olemme me, lounasedun digitaalisilla ratkaisuilla menestynyt Eazybreak.

Eazybreakin toiminta on alusta asti perustunut helppokäyttöiseen mobiilipalveluun, joka tuo hyötyjä yrityksille, edunsaajille sekä ravintoloille. Innovaatiomme lounasmaksamisessa on juuri siksi menestynyt vuosien saatossa. Vielä neljä vuotta sitten olimme ainoa mobiilipalvelu lounasmaksamiselle, mutta sittemmin kaikki kilpailijamme ovat yksi kerrallaan tuoneet omia mobiilimaksusovelluksiaan markkinoille. Lounasmaksaminen menee selvästi mobiiliin.

Antti Känsälä, toimitusjohtaja Eazybreak Oy

Eazybreak aloitti liiketoiminnan 2010, ja kasvua yritykselle on tullut joka vuosi keskimäärin yli 50 prosenttia. Tällä hetkellä Eazybreak-maksuja tehdään 50 miljoonan euron arvosta vuodessa – toisin sanoen yli 5 miljoonaa maksutapahtumaa vuonna 2018. Eazybreakin menestyksen avain on ollut työnantajilta, työntekijöiltä ja ravintoloilta turhaa työtä poistava ja helppokäyttöinen mobiilipalvelu: työntekijä ei tarvitse maksamiseen kuin matkapuhelimensa, työnantajan hallinnointityö helpottuu ja maksujen vastaanottaminen on ravintolalle nopeaa. Ravintolan on myös mahdollista ulkoistaa yritysten kanssa sovitun sopimuslounaan laskutus Eazybreakille.

Maksujen vastaanotto on nyt Casio-kassajärjestelmää käyttävälle ravintolalle vielä tavallistakin helpompaa Eazybreakin ja Casion aloittaman yhteistyön ansiosta. Eazybreak ja Casio ovat yhdessä rakentaneet järjestelmiensä välille liittymän, jolla lounasmaksujen vastaanottaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kassalaitteisiin on mahdollista lisätä maksutavaksi Eazybreak, jota käyttämällä maksujen vahvistaminen onnistuu suoraan kassalaitteesta. Maksut myös kirjautuvat Casion myyntiraporteille Eazybreak-maksutavan alle.

Me haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman modernisti ja monipuolisesti. Olemme myös tunnistaneet maksutapojen alati kiihtyvän muutoksen mobiilimaksamista kohti, minkä vuoksi aloitamme yhteistyön Eazybreakin kanssa. Yhteistyömme tuo selvää lisäarvoa ja varmuutta lounasmaksujen kirjaamiseen Casion kassajärjestelmiä käyttäville ravintoloille.

Markus Vuorinen, Casio kassajärjestelmät: Johtaja, myynti ja markkinointi, Jari Ahola Oy

Eazybreak-maksutapapainikkeen käyttöönotto on mahdollista Casio ravintolajärjestelmän V-R200 sekä V-R7100 -mallisissa laitteissa. Lisätietoa Casio ravintolajärjestelmistä saa virallisen maahantuojan verkkosivuilta: www.jariahola.fi.

 

Lisätietoja

Marianne Hassi, Senior Sales Manager Eazybreak Oy: [email protected], +358 50 331 3426

Markus Vuorinen, Casion kassajärjestelmät: Johtaja, myynti ja markkinointi Jari Ahola Oy: [email protected], +358 20 735 0673


Jaa kirjoitus
  • 7
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita