Blogi Archives

tyohyvinvointi_osastonumero_600x500_2134.jpg

Eazybreak Työhyvinvointi-messuilla 11.-13.9.2018

Eazybreak on mukana Työhyvinvointi-messuilla Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 11.-13.9.2018. Tapahtuman teemoja ovat työyhteisöjen ilmapiiri ja vuorovaikutus, työstressi, päihdeongelmat sekä työn kuormittavuus.

Työhyvinvointi-messujen yhteydessä järjestetään samaan aikaan Turvallisuus-messut, EuroSafety-messut ja Työterveyspäivät. Tarjolla on siis todella paljon nähtävää ja kuultavaa työhyvinvoinnista, -turvallisuudesta ja -terveydestä kiinnostuneille.

Työhyvinvointi-messujen vierailijaksi voit rekisteröityä täällä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi tulostettavan lipun, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn kaikkina tapahtumapäivinä.

Tule tapaamaan meitä osastolla A1112. Voit myös kuulla asiakkaamme Azetsin tavoista hyödyntää Eazybreakiä työsuhde-eduissaan kunakin tapahtumapäivänä klo 12.00-12.30 Speaker’s Corner Dublinissa, A-hallissa.

Rekisteröidy vierailijaksi tapahtumaan

Lue lisää

EH2018_tapaameidattapahtumassa.jpg

Eazybreak Esimies & Henkilöstö -tapahtumassa 4.-5.9.

Eazybreak on tänäkin vuonna mukana kaksipäiväisessä Esimies & Henkilöstö -tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 4. ja 5. syyskuuta ja tarjolla on monipuolisia puheenvuoroja HR-alaan ja johtamiseen liittyen. Päivän aikana voit perehtyä mm. puheenvuoroihin teemoista

  • Inhimillisyys digiajassa
  • Luovuus
  • Muutoksen johtaminen & muutoksessa eläminen
  • Konstailematon HR ja
  • Tekoäly.

Eazybreakilläkin on oma puheenvuoro keskiviikkona 5.9. Inspiration-lavalla klo 14.45. Keskustelemme Azetsin edustajan kanssa siitä, miten keskisuuri yritys voi hyötyä Eazybreakistä työsuhde-eduissa.

Eazybreak osastolla 3G29

Tapahtumaan osallistuminen on täysin ilmaista. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä etukäteen messukävijäksi, minkä voit tehdä täältä. Tule keskustelemaan kanssamme vaikka sopimuslounaan ja lounassetelien yhdistämisestä, reiluudesta työsuhde-eduissa ja tulevaisuudennäkymistämme. Voit myös haastaa meidät osastollamme Speden Speleistä tutussa nopeuspelissä.

 

Rekisteröidy Esimies & Henkilöstö tapahtumaan

Lue lisää

Uudet_kauppiastarrat.jpg

Eazybreak käyttöpaikkatarrat uudistuvat

Eazybreak käyttöpaikkatarrat uudistuvat tulevan kevään aikana. Uudistus on osa Eazybreakin brändiuudistusta.

Käyttöpaikka-tarrat kertovat asiakkaillemme, että he voivat maksaa tarralla merkityssä paikassa Eazybreakillä. Kukin käyttöpaikka saa omat uudistetut Eazybreak-tarransa lisäohjeineen kirjepostilla lähiviikkoina. Toivomme, että jokainen käyttöpaikka vaihtaa vanhat Eazybreak-tarrat uusiin.

Tarrojen värimaailma on päivitetty ja ne ovat aiempaa suuremman kokoisia. Muutokset tekevät tarroistamme entistä näkyvämmät ja helpommin havaittavat. 

Lue lisää