Blogi

OnniBus.com_logo_redbg_1200x628.jpg

Osta OnniBussin matkaliput Eazybreakilla R-kioskeilta

Jaa kirjoitus
 • 15
  Jakoa

OnniBus tunnetaan edullisista hinnoistaan ja kattavasta kaukoliikenteen bussiverkostostaan etenkin vapaa-ajan matkustamisen näkökulmasta. Monilla alueilla OnniBussin bussiliikennettä voidaan kuitenkin hyödyntää myös työmatkustamiseen. Tähän asti OnniBussin työpaikan ja kodin välisiä matkoja on voinut kuitenkin ostaa vain OnniBussin verkkokaupasta, eikä työnantajan tarjoamia työsuhdematkalippuja ole voinut hyödyntää lainkaan.

Voimme nyt kertoa ilouutisen työmatkansa bussilla taittaville: OnniBussin matkaliput ovat jatkossa ostettavissa Eazybreak Työmatka -seteleillä kaikilta Suomen R-kioskeilta.

Miten ostan OnniBussin matkaliput Eazybreakilla?

Kaikki Suomen R-kioskit toimivat OnniBussin matkalippujen myyntipisteinä. Voit ostaa Ärrältä samoja lipputuotteita kuin OnniBussin verkkokaupastakin. Voit hyödyntää Eazybreak Työmatka- ja Combo-seteleitä OnniBussin lipputuotteiden maksamiseen ihan samalla tavalla kuin esim. VR:n, Matkahuollon tai HSL:n lippuihinkin:

 1. Mene mieleiseesi R-kioskiin.
 2. Selvitä Ärrän myyjältä haluamasi OnniBus-matkalipun hinta.
 3. Suorita maksu Eazybreak-sovelluksessa toimipaikkaan R-kioski Työmatka.
 4. Saat maksusta kuittina mobiilisetelin puhelimeesi. Näytä se kassahenkilölle, joka kirjaa maksun kassaan.
 5. Maksu on suoritettu, ja saat R-kioskin kassahenkilöltä matkalippusi.

 

Mille matkoille voin ostaa OnniBus-lippuja Eazybreakilla?

Eazybreak Työmatkaedun käytön rajoitukset tulevat Verohallinnon vuosittaisesta luontoisetupäätöksestä. Päätöksen mukaan Eazybreak Työmatkaetu on tarkoitettu kodin ja työpaikan väliseen matkustukseen tarkoitettu kohdennettu maksuväline. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ostaa R-kioskeilta OnniBus-lippuja lähtökohtaisesti kodin ja työpaikan välillä kulkemiseen. Lippujen tulee tulla sinun itsesi käyttöön, koska Eazybreak-edut ovat aina henkilökohtaisia. Henkilöllisyytesi voidaan siten tarkistaa ostaessasi lippua R-kioskilta.

 

Mihin voin matkustaa OnniBussilla ja mistä pääsen kyytiin?

OnniBussilla pääset liikkumaan koko Suomessa, Helsingistä aina Ivaloon ja Kilpisjärvelle saakka. Ostettuasi liput miltä tahansa R-kioskilta voit nousta OnniBussin kyytiin matkalippusi mukaisilla OnniBus-pysäkeillä, joita yrityksen bussireittien varrella on satoja ympäri Suomen.

 

Lue R-kioskin tiedote OnniBussin lipputuotteiden myynnistä


Jaa kirjoitus
 • 15
  Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita