Blogi

kauppiasmyyjä_rekry_2020.png

Avoin työpaikka: sanavalmis ja kasvuhaluinen kauppiasmyyjä

Jaa kirjoitus

**Päivitys 7.7.2020 – Olemme löytäneet tähän työtehtävään erinomaisesti sopivan henkilön. Suuri kiitos kaikille paikkaa hakeneille.**

Oletko valmistunut tai valmistut pian ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, ja etsit nyt kokoaikaista työpaikkaa myynnin parissa? Eazybreakilla saattaa olla sinulle tarjolla täydellinen tilaisuus, varsinkin jos haluat päästä mukaan omalla alallaan nopeiten kasvavan ja kilpailijoille suuntaa näyttävän yrityksen vauhdikkaaseen arkeen.

Etsimme Eazybreakiin kasvuhaluista ja sanavalmista kauppiasmyyjää varmistamaan käyttöpaikkaverkostomme kasvun. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja se soveltuu erinomaisesti ensimmäiseksi työpaikaksi AMK- tai yliopisto-opinnoista hiljattain valmistuneelle – tai miksei pian valmistuvallekin.

 

Mitä Eazybreak tekee?

Eazybreak on Suomen nopeiten kasvava yritys työsuhde-etujen toimialalla. Kehitämme älykästä SaaS (Software as a Service eli pilvipalvelu) -palvelua, jonka avulla yritys tarjoaa työntekijöilleen työsuhde-etuja, ja he käyttävät etuja kauppiasverkostoomme liittyneissä ravintoloissa, uimahalleissa, teattereissa ynnä muissa paikoissa. Kyse on siis mm. sellaisista käsitteistä kuin lounasseteli tai liikunta- ja kulttuurietu, mutta ilman paperiseteleitä tai maksukortteja. Helpotamme kaikkien kolmen osapuolen elämää automatisoimalla turhan työn. Lisäksi järkevöitämme etujen veloitusta tekemällä sen todelliseen käyttöön perustuen, niin työnantajalta kuin työntekijältäkin.

Sinun tulevan kohderyhmäsi, eli kauppiaskumppanien, arkea helpotamme mm. hoitamalla sopimuslaskutuksen heidän puolestaan ja tarjoamalla mahdollisimman vähätöisen sekä luotettavan maksutavan. Tämä on meille todella tärkeää, sillä kauppiaskumppaniemme arki on usein hyvin kiireistä ja me emme halua työllistää heitä yhtään enempää kuin mikä on välttämätöntä. Myyt kauppiaille Eazybreakia kohdennettuna maksuvälineenä, jolla he voivat myydä Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaisia tuotteita ja palveluita – ei hätää, me perehdytämme sinut näihin pykäliin tarkemmin työsuhteen alussa.

 

Työsi on pääasiassa myyntiä puhelimitse ja sähköpostitse

Tärkein tehtäväsi kauppiasmyyjänä on omalta osaltasi varmistaa, että Eazybreak-maksuja vastaanottavien palveluntarjoajien määrä kasvaa tasaisesti. Muodostat kollegasi Arlenan kanssa kaksihenkisen kauppiasmyyntitiimin, jonka tirehtöörinä häärii myyntijohtajamme Eetu. Teet myyntiä pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, mutta joskus keskustelet palveluntarjoajien kanssa menemällä paikan päälle heidän tiloihinsa.

Sinulla on tärkeä rooli useissa suurten yritysten käyttöönotoissa, kun varmistat heidän henkilöstönsä toivomien käyttöpaikkojen löytyvän Eazybreakin verkostosta – ja hankit mahdollisesti puuttuvat sutjakasti mukaan kumppaniverkostoomme. Työnteko Eazybreakilla joustaa elämän muiden asioiden lomassa, kunhan kukin meistä hoitaa hommansa ajallaan valmiiksi. Siksi emme odota näkevämme sinua joka päivä toimistolla klo 8.00-17.00, vaan sinulla on vapaus (ja vastuu) pitää etäpäiviä oman tarpeesi mukaan. Haluamme kuitenkin nähdä sinua toimistollamme Helsingin Pitäjänmäellä pääosan työajastasi, sillä iso osa asioista on vain parempi hoitaa kasvokkain.

 

Olet ihmisläheinen, sanavalmis ja kasvuhaluinen myynnin tulevaisuudenlupaus

Haemme joukkoomme sitä kuuluisaa hyvää tyyppiä (yksi klisee sallittaneen tähän ilmoitukseen). Kaupallinen koulutus on tehtävässä hyödyksi, mutta tärkeämpää on asenteesi: ihmisläheisyys, sanavalmius ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ovat persoonasi peruspilareita.

Ennen kaikkea olet valmis monipuoliseen työhön suomalaisessa kasvuyrityksessä ja haluat tuottaa Suomen parasta työsuhde-etujen maksupalvelua. Olet kunnianhimoinen ja haluat kasvaa myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi kanssamme. Osaat kommunikoida asiasi sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi, ruotsin ja muiden kielten osaamisesta saat pluspisteitä.

PALKKAUS

Tarjoamme sinulle kiinteän pohjapalkan, jonka lisäksi saat tulospohjaista provisiopalkkaa. Voit siis omalla suoriutumisellasi vaikuttaa tuloihisi. Tarjoamme käyttöösi matkapuhelin-, lounas- ja combo-edun (combo-etua käytät liikunta-, kulttuuri- ja/tai työmatkapalveluihin).

 

Hae heti [email protected] & aloita jo maaliskuussa

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Kerro meille, miksi sovit parhaiten Eazybreakin kauppiasmyyjäksi ja sisällytä hakemukseen palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja palkkaamme sopivan henkilön heti, joten toimi nopeasti. Toiveemme on, että voit aloittaa työnteon meillä jo maaliskuun aikana.

 

Lisätietoja Eazybreakistä ja kauppiasmyyjän tehtävästä voit tiedustella myyntijohtajaltamme Eetu Klingbergilta.

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 046 921 1175

Työn kuvaus lyhyesti:

Työnimike: Kauppiasmyyjä
Työsuhde: Kokoaikainen (37,5 h/vko), toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti: Kutomotie 16, 00380 Helsinki
Työtehtävä: Myyt Eazybreak-maksutapaa ravintoloille, kuntosaleille, hierontapaikoille ja lukuisille muille Verohallinnon luontoisetupäätöksen mukaisia palveluja tarjoaville yrityksille.

 

Mikä on Eazybreak?

Eazybreak on suomalainen vuonna 2009 perustettu kasvuyritys, joka tarjoaa sähköisen palvelun työsuhde-etujen hallintaan ja maksamiseen. Liikevaihtomme kasvaa keskimäärin noin 40 % vuodessa (v. 2019 noin +49,5 %) nyt jo kymmenettä vuotta. Tänä päivänä 185 000 tyytyväistä työntekijää 1 000:sta suomalaisesta yrityksestä käyttää Eazybreakin lounas-, liikunta-, työmatka-, hyvinvointi- ja kulttuurietuja mobiilisti 12 000 paikassa ympäri Suomen. Taustalla etujen jakamista, ennakkosaldojen laskutusta ja muita toimintoja pyörittää pilvipalvelumme käytännössä itsestään. Eazybreakin asiakkaisiin lukeutuu satoja kaikenkokoisia suomalaisia yrityksiä, kuten Tieto, Sitowise, Remion sekä Digia.


Jaa kirjoitus