Aloita kokeilu

Kokeile Eazybreakiä 2 kk palvelumaksutta – saat palvelun jatkossa alennetulla tilinkäyttömaksulla!

Eazybreak liikunta ja kulttuuri

EAZYBREAK LIIKUNTA JA KULTTUURI

 

Eazybreak liikunta ja kulttuuri on mobiilipalvelu liikunta- ja kulttuuriedulle. Palvelu on kehitetty suomalaisille yrityksille konkreettiseksi keinoksi kannustaa työntekijöitä liikkumaan. Se on täysin sähköinen tapa tarjota henkilöstölle liikunta- ja kulttuurietu, tai pelkkä liikuntaetu. Työntekijätietojen, setelisaldojen ja laskutuksen hallinnointi on helppoa automatisoidun verkkopalvelumme ansiosta. Maksuvälineenä toimii työntekijän oma matkapuhelin, joten mobiiliseteliemme käyttöönottokustannukset ovat todella matalat.

Suomalaiseen työelämään tarvitaan lisää virtaa!

Henkilöstöliikunnasta ja sen merkityksestä työkyvyn säilyttämiseksi on puhuttu viime aikoina paljon. Henkilöstöliikuntabarometrin 2015 mukaan liikuntaseteleiden ja muiden maksuvälineiden tarjonta on kaksinkertaistunut vuoteen 2007 verrattuna. Meidän mielestämme tämä on hieno asia, mutta ei vielä riitä. Ongelmana on saada himoliikkujien lisäksi passiivisemmatkin työntekijät liikkumaan. Kumppanimme Valo tarjoaa kattavat tuotteet ja palvelut juuri tähän tarkoitukseen, kun taas Eazybreak pystyy tarjoamaan markkinoiden edistyneimmät maksuvälineratkaisut.

Miksi ottaisin yritykseni käyttöön mobiilipalvelun liikunta- ja kulttuuriedulle enkä vanhoja tuttuja paperiseteleitä tai kortteja?

Eazybreak liikunta- ja kulttuuri on työntekijöiden matkapuhelimiin etukäteen jaettava sähköinen etuseteli, jota käytetään henkilöstöliikuntaedun maksamiseen. Paperiseteleiden hallinta on mielestämme kankeaa ja maksukorttien käyttöönotto maksaa liikaa. Mietimme asiaa tarkemmin ja listasimme 20 syytä ottaa mobiilit henkilöstöedut käyttöön – tässä muutama niistä.

 

upload

Hallinnointi helpottuu automaatioilla

colorwheel

Työnantajakuva modernisoituu

creditcard

Palveluntarjoajan tilitys- ja laskutusprosessit automatisoituvat

Miten otan Eazybreak liikunta ja kulttuurin käyttöön yrityksessäni?

 1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
 2. Palvelu ohjaa sinut antamaan tarvittavat asetukset rekisteröinnin aikana.
 3. Voit tuoda työntekijätiedot Palveluun helposti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentaa ne yksitellen.
 4. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
 5. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
 6. Setelit latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille ilmoittamiesi seteliasetusten mukaisesti.

Miten hallinnoin Eazybreakin mobiiliseteleitä ja mitä se maksaa?

Eazybreak liikunta ja kulttuurin hallinnointi tapahtuu kirjautumalla Eazybreak Palveluun etusivultamme – kunhan olet ensin rekisteröinyt yrityksesi. Palvelun toiminnot on hyvin pitkälle automatisoitu, joten yrityksenne hallinnointivastaavalle jää tehtäväksi lähinnä tapahtumien seuraaminen ja laskujen maksaminen. Löydät Palvelusta mm. tarkempia käyttöohjeita, setelinkäyttöraportteja sekä paljon muuta hyödyllistä. Ota yhteyttä myyntiimme [email protected] ja pyydä tarjousta.

Mitä työntekijän pitää tietää Eazybreak liikunta ja kulttuurista?

Eazybreak liikunta ja kulttuuri on lyhyesti sanottuna matkapuhelimella toimiva maksuväline liikunta- ja kulttuurieduille. Sitä voi käyttää maksuvälineenä yli 4 000 liikunta- tai kulttuuripaikassa ympäri Suomen. Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan liikuntapaikan kassalla.

Näin maksat Eazybreak liikunta ja kulttuurilla

 

 1. Saat sähköpostiisi käyttäjätunnukset ja ohjeet oman Eazybreak-tilisi käyttöönottosta, kun työnantajasi on rekisteröitynyt Eazybreak Palveluun ja liitänyt sinut mukaan.
 2. Seuraa sähköpostin ohjeita tilisi aktivoimiseksi. Saat käyttöösi työnantajasi määrittämiä sähköisiä seteleitä.
 3. Lataa ilmainen älypuhelinsovellus kosketusnäytölliseen matkapuhelimeesi ja kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sovellukseen. Voit tilata mobiilisetelin matkapuhelimesi näytölle myös netissä käyttäjätililläsi tai tekstiviestillä tilausnumerosta 18171. Tällöin et tarvitse älypuhelinsovellusta.
 4. Tilaa mobiiliseteli valitsemasi kauppiaan toimipaikkaan.
 5. Esitä mobiiliseteli kassalla puhelimen näytöltä maksuna tuotteesta tai palvelusta. Kassalla tarkistetaan setelin arvo ja oikeellisuus. Maksa mahdollinen loppuosuus muulla maksutavalla, esim. käteisellä tai luottokortilla.
 6. Huomioithan, että Eazybreak liikunnalla tehty maksu on voimassa ainoastaan valitsemasi kauppiaan toimipaikassa ja vain tilauspäivänä.

Katso tarkemmat ohjeet Eazybreak käyttäjätililtäsi ja/tai yrityksesi intranetistä.

Eazybreak - liikunta- ja kulttuuriseteli mobiilipalveluna

Eazybreak liikunta ja kulttuurilla voit maksaa liikunta- ja kulttuuripalvelut Eazybreak-sovelluksen avulla. Mikäli älypuhelinta ei ole käytössä, setelin voi tilata myös tekstiviestillä tai Eazybreakin verkkopalvelun kautta.

Liikuntaedun verotus

Tuloverolain mukaan liikuntaetu on verovapaa henkilöstöetu, mutta siihen liittyy muutamia vaatimuksia. Eazybreakin ratkaisut liikunta- tai liikunta- ja kulttuuriedun tarjoamiseen ovat turvallinen vaihtoehto työnantajalle, sillä ne täyttävät kaikki nämä veroviranomaisten määräykset. Lisäksi niiden hankkimiskulut ovat vähennettävissä normaaleina kuluina.

Verottajan vaatimukset liikunta- sekä liikunta- ja kulttuuriedulle:

 • Edun on oltava määrältään kohtuullinen ja tavanomainen. Työnantaja voi tarjota verovapaasti Eazybreak liikunnalla tai Eazybreak liikunnalla ja kulttuurilla yhteensä 400 euron arvosta luontoisetua per työntekijä per kalenterivuosi. Tämä summa on työnantajan maksama osuus, jonka lisäksi työntekijältä voidaan periä omavastuuosuus.
 • Etu on pääosin kaikkien yrityksessä työskentelevien käytettävissä.
 • Etu on henkilökohtainen ja mobiilisetelin käyttäjästä voidaan varmistua liikuntapaikan kassalla. Eazybreak yksilöi jokaisen käyttäjän sähköisessä järjestelmässään, joka on kauppiaan nähtävillä tarvittaessa.
 • Maksuvälineillä voi maksaa vain verottajan määrittelemiä kulttuuri- ja liikuntapalveluita. 2017 aikana Verohallinto on tarkentanut ohjeistustaan niin, että urheiluvälineiden vuokran voi maksaa silloin, kun välinevuokra sisältää maksun urheilusuorituksesta (esim. laskettelusukset ja hissilipun). Lisäksi lavatanssit on hyväksytty 2017 liikuntaedun piiriin.
 • Setelin arvo käy ilmi setelistä.

Katso verottajan ohjeet tarkemmin vero.fi-sivustolta.

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää Eazybreak liikunnasta

Sähköposti *

Viesti