palvelut

Eazybreak – Kaikki mitä tarvitset

Sano heipat turhille prosesseille ja paperihommille. Eazybreak on digitaalinen ratkaisu, joka siirtää yrityksesi työsuhde-edut kädenkäänteessä nykyaikaan. Saat kaikki haluamasi edut – lounas-, liikunta-, kulttuuri -ja työmatkaedut – samassa, helposti hallinnoitavassa paketissa.

Eazybreakilla hallinnointi sujuu vaivattomasti helppokäyttöisen web-palvelun avulla. Aikaa ja rahaa säästyy ja vapautuneet resurssit voi käyttää tuottavaan toimintaan. Myös etujen käyttäminen käy helposti matkapuhelimella. Kaikki voittavat – niin yritykset, työntekijät kuin kauppiaatkin.

Hyödyt

Työnantajalle

Kuten ehkä olet kuullut, Eazybreak on nykyään osa Epassia. Keskitämme palvelukehityksen Epassiin, minkä takia emme enää ota uusia asiakkaita Eazybreak-palveluun 18.10.2022 jälkeen.

Epassilta saatte markkinoiden kattavimmat ratkaisut henkilöstöetuihin – siis eniten etuja yhdestä paikasta. Epassiin voit tutustua tarkemmin ao. painikkeesta.

Tutustu Epassiin

Kauppiaalle

  • Nopeuttaa kassatapahtumia
  • Vähentää hallinointityötä
  • Mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan
  • Kustannustehokas ratkaisu – ei laite- tai ohjelmistohankintoja
Lue lisää

Työntekijälle

  • Helppo, turvallinen ja ekologinen ratkaisu
  • Kaikki työsuhde-edut aina mukana puhelimessa
  • Tuhansia käyttöpaikkoja ympäri maan
  • Maksat vain siitä mitä käytät – et kadonneista tai vanhentuneista seteleistä
Lue lisää

Tuotteet

Lounas

Eazybreak Lounas

Eazybreak lounasetu on kuin lounasseteli, mutta ilman seteliä. Digitaalisena se säästää aikaa ja rahaa, kun sekä hallinnointi että käyttäminen helpottuvat. Toimii tuhansissa ravintoloissa ympäri Suomen.

Työmatka

Eazybreak Työmatka

Missä puhelin, siellä matkalippu. Eazybreak työmatkaedulla voi maksaa matkalippuja Suomen R-kioskeissa sekä HSL:n ja Matkahuollon palvelupisteissä.

Liikunta

Eazybreak Liikunta

Eazybreak liikuntaedun rinnalla väsyneet liikuntasetelit ovat pelkkää paperia. Kun hallinnointi ja käyttö helpottuvat digitaalisuuden ansiosta, kaikille jää energiaa liikuntaharrastuksiin.

Kulttuuri

Eazybreak Kulttuuri

Eazybreak kulttuurietu avaa ovet kulttuurin pariin. Henkilöstön henkisen pääoman rinnalla myös yrityksen pääoma kasvaa, kun digitaalisuus vapauttaa voimavaroja varsinaisen liiketoiminnan edistämiseen.