Combo

Mikä on Eazybreak Combo?

Eazybreak Combo on ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota tasavertaiset työsuhde-edut jättäen jokaiselle työntekijälle reilusti tilaa valita tavan käyttää etujaan. Eazybreak Combolla työnantaja voi hoitaa helposti kaikki työsuhde-edut yhdellä saldolla. Tarkemmin sanoen Combossa työnantaja valitsee liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointieduista haluamansa vaihtoehdot ja asettaa niille vuotuiset käyttörajat. Työntekijät puolestaan valitsevat työnantajan asettamien rajojen sisällä täysin vapaasti, mitä Comboon valituista eduista he käyttävät ja kuinka paljon. Ja tämä kaikki voidaan tietysti hoitaa noudattaen kaikkia asianmukaisia Verohallinnon päätöksiä.

Kokeile maksutta

Mitkä ovat Eazybreak Combon hyödyt?

Perinteisesti jokaista työsuhde-etua hallitaan omalla erillisellä saldolla tai budjetilla. Monille työnantajille tämä kuitenkin teettää tarpeettomia hankaluuksia laskutuksessa ja etujen jakamisessa. Erillisbudjettien sijaan nämä yritykset haluavat kaikille eduille yhden yhteisen budjetin, jonka asettamissa raameissa työntekijät voivat valita miten he haluavat budjetoidun summan käyttää.

Tällaisen palvelun toteuttaminen on ollut haastavaa, koska Verohallinto rajoittaa jokaisen edun käyttöä erilaisella vuotuisella eurosummalla. Esimerkiksi liikuntaetua saa käyttää verottomasti 400 € / vuosi, mutta hierontaetua vain 360 € ja työmatkaetua jopa 3 400 €.  Eazybreak Combossa eri etujen toisistaan eroavat verotusarvot voidaan huomioida helposti ja hoitaa asia verotuksen näkökulmasta kunnialla. Combolla kaikkien etujen käyttäminen voidaan helposti rajoittaa vuotuisten verotusarvojen mukaisiksi niin, että kokonaisuudessaan Combosta tulee työntekijälle monipuolinen ja runsas työsuhde-etu.

Eazybreak Combo tarkoittaa enemmän etuja samalla budjetilla. Monen eri työsuhde-edun yhdistäminen yhden saldon alle yksinkertaistaa etujen hallinnointia. Lisäksi työntekijät hahmottavat edut tällöin paremmin. Combon käytön budjetoimiseksi työnantaja asettaa Combolle ylätason budjetin sekä etukohtaiset käyttörajat. Työntekijä puolestaan voi vapaasti päättää työnantajan asettamien raamien sisällä mihin palveluihin hän etunsa käyttää.

 

Aloita kokeilu


Missä Eazybreak Combo toimii?

Eazybreak Combo toimii kaikkialla Suomessa yli 9 000 käyttöpaikassa, kun valitset kaikki tarjolla olevat edut (liikunnan, kulttuuri, työmatkan ja hieronnan) mukaan Comboon. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduissa käytössä on aina Eazybreakin koko verkosto. Muista eduista poiketen hierontaedussa työnantajan pitää valita käytössä olevat hierontapaikat verkostostamme muodostamalla sähköiset Eazybreak-sopimukset näiden paikkojen kanssa.

Katso alueesi palveluntarjoajat täältä. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä uusista paikoista – ehdota rohkeasti!

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak Combo toimii?

Eazybreak Combon hallinnointi hoituu helppokäyttöisellä verkkopalvelullamme, joka hoitaa monta työlästä asiaa automaattisesti puolestasi. Edut jaetaan työntekijöillesi automaattisesti valitsemiesi sääntöjen mukaan, joten sinun ei tarvitse murehtia saldolatauksista eikä paperisetelien jakamisesta. Palvelumme optimoi etujen laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Näiden automaattisten toimintojen ansiosta Combon käyttöönoton jälkeen työnantajan tehtäväksi jää vain käyttäjätietojen päivittäminen, ennakkolaskujen tarkistaminen ja palkkaveloitusten tekeminen (jos veloitat työntekijöiltäsi Eazybreak Combosta omavastuun). Näistä ensimmäinen ja viimeinen tehtävä on mahdollista automatisoida avoimen REST-rajapintamme tai Netvisor-integraation avulla, jolloin yrityksellesi jää vielä vähemmän työaikaa vieviä asioita hoidettaviksi.

Lue lisää

Miten Eazybreak Combon saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Valitse edut ja lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Mars rentoutumaan ja viihtymään!

Ps. Jos käytössäsi on Netvisor, Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vieläkin helpommin. Lue lisää!

Kokeile maksutta!