Combo

Mikä on Eazybreak Combo?

Eazybreak Combo on ratkaisu yritykselle, joka haluaa tarjota tasavertaiset työsuhde-edut jättäen jokaiselle työntekijälle reilusti tilaa valita tavan käyttää etujaan. Eazybreak Combolla työnantaja voi hoitaa helposti kaikki työsuhde-edut yhdellä saldolla. Tarkemmin sanoen Combossa työnantaja valitsee liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointieduista haluamansa vaihtoehdot ja asettaa niille vuotuiset käyttörajat. Työntekijät puolestaan valitsevat työnantajan asettamien rajojen sisällä täysin vapaasti, mitä Comboon valituista eduista he käyttävät ja kuinka paljon. Ja tämä kaikki voidaan tietysti hoitaa noudattaen kaikkia asianmukaisia Verohallinnon päätöksiä.

Missä Eazybreak Combo toimii?

Eazybreak Combo toimii kaikkialla Suomessa yli 9 000 käyttöpaikassa, kun valitset kaikki tarjolla olevat edut (liikunnan, kulttuuri, työmatkan ja hieronnan) mukaan Comboon. Liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduissa käytössä on aina Eazybreakin koko verkosto. Muista eduista poiketen hierontaedussa työnantajan pitää valita käytössä olevat hierontapaikat verkostostamme muodostamalla sähköiset Eazybreak-sopimukset näiden paikkojen kanssa.

Katso alueesi palveluntarjoajat täältä. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä uusista paikoista – ehdota rohkeasti!

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak Combo toimii?

Eazybreak Combon hallinnointi hoituu helppokäyttöisellä verkkopalvelullamme, joka hoitaa monta työlästä asiaa automaattisesti puolestasi. Edut jaetaan työntekijöillesi automaattisesti valitsemiesi sääntöjen mukaan, joten sinun ei tarvitse murehtia saldolatauksista eikä paperisetelien jakamisesta. Palvelumme optimoi etujen laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Näiden automaattisten toimintojen ansiosta Combon käyttöönoton jälkeen työnantajan tehtäväksi jää vain käyttäjätietojen päivittäminen, ennakkolaskujen tarkistaminen ja palkkaveloitusten tekeminen (jos veloitat työntekijöiltäsi Eazybreak Combosta omavastuun). Näistä ensimmäinen ja viimeinen tehtävä on mahdollista automatisoida avoimen REST-rajapintamme tai Netvisor-integraation avulla, jolloin yrityksellesi jää vielä vähemmän työaikaa vieviä asioita hoidettaviksi.