Hyvinvointietu

Mikä on Eazybreak hyvinvointietu?

Eazybreak hyvinvointietu on työnantajalle helppo tapa tukea työntekijöidensä jaksamista arjessa. Eazybreakin digitaalisella palvelulla työnantaja voi valita työntekijöilleen sopivat hierontapaikat ja kustantaa niissä nautittuja hierontapalveluita. Hyvinvointiedun hyötyjä voi korostaa tarjoamalla työntekijöille myös liikuntaedun.

Aloita kokeilu

Mitkä ovat Eazybreak hyvinvointiedun hyödyt?

Eazybreakin myötä kaikki voivat käyttää aikansa ja energiansa olennaisiin asioihin. Ajan ja vaivan lisäksi säästyy myös rahaa, koska digitaalisuus tekee työsuhde-etujen hallinnoinnista nopeampaa ja tehokkaampaa. Myös työntekijä pääsee helpommalla, kun etu kulkee aina puhelimessa mukana. Lisäksi hävikki poistuu, kun enää ei ole kadonneita ja käyttämättä jääneitä hierontaseteleitä. Työnantaja voi kustantaa työntekijöidensä käyttämiä hierontapalveluita 360 euroon asti vuosittain – katso lisää täältä.

Aloita kokeilu

VR Groupilla työsuhde-edut hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstämme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde-edut ovat siinä palapelissä yksi merkittävä tekijä. Myös henkilöstö itse kokee ne tärkeiksi. Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Liisa Ilvesmäki-Saarinen, Työhyvinvointipäällikkö VR Group

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietu on vasta kehittämämme palvelu, ja käyttöpaikkaverkoston rakentaminen on aloitettu marraskuussa 2019. Tuotteen uutuudesta huolimatta Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä jo yli 400:ssa Rela-hierojien, Auronin, Fressin ja monen muun palveluntarjoajan hierontapaikassa ympäri Suomen. Kasvatamme käyttöpaikkaverkostoamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta, joten sinullakin on hyvä mahdollisuus vaikuttaa verkostomme muodostumiseen.

Maksu suoritetaan Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan hierontapaikan kassalla. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja hyvinvointimaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi hyvinvointiedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak hyvinvointiedun hierontapalveluille saat käyttöösi valitsemalla tuotteeksi Eazybreak Hyvinvoinnin.

Lue lisää

Miten Eazybreak hyvinvointiedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja yrityksesi rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Ei muuta kuin voimaan hyvin!

Kokeile maksutta!