Hyvinvointietu

Mikä on Eazybreak hyvinvointietu?

Eazybreak hyvinvointietu on helppo tapa tukea työntekijöiden jaksamista arjessa. Hyvinvointietu sisältää hieronta- ja/tai hammashoitoedut, jotka työnantaja valitsee käyttöön erillisinä tuotteina tai osana Eazybreak Comboa. Hyvinvointiedun hyötyjä voi korostaa tarjoamalla työntekijöille myös liikuntaedun.

 

Missä Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietu jakautuu kahteen eri tuotteeseen, joita voi käyttää eri verkostoissa. Hyvinvointi-tuoteperheeseemme kuuluva hierontaetu toimii maksuvälineenä yli 1 000:ssa Rela-hierojien, Auronin, Fressin ja monen muun palveluntarjoajan hierontapaikassa ympäri Suomen. Hammashoitoetu puolestaan käy maksuvälineenä Hammas Mehiläisen yli 30 toimipisteessä. Kasvatamme käyttöpaikkaverkostoamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta, joten sinullakin on hyvä mahdollisuus vaikuttaa verkostomme muodostumiseen.

Maksu suoritetaan Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan hierontapaikan kassalla. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla. Maksut tehdään työntekijän omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi hyvinvointiedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak hyvinvointietu muodostuu kahdesta eri tuotteesta: hieronta- ja hammashoitoedusta. Työnantaja voi valita hyvinvointituotteemme käyttöön erillisinä tuotteina tai lisätä ne Eazybreak Comboon, missä ne jakavat saman saldon muiden valittujen etujen kanssa joustavasti. Verohallinnon päätöksellä työnantajan pitää valita, missä paikoissa hyvinvointi-tuotteita voi käyttää. Käyttöpaikkojen valinta tapahtuu muodostamalla niiden kanssa sähköisiä sopimuksia Eazybreak-palvelussa. Sopimus muodostuu, kun käyttöpaikka hyväksyy työnantajan pääkäyttäjän lähettämän sopimusehdotuksen omalla Eazybreak-kauppiastilillään.

Lue lisää