Hyvinvointietu

Mikä on Eazybreak hyvinvointietu?

Eazybreak hyvinvointietu on helppo tapa tukea työntekijöiden jaksamista arjessa. Hyvinvointietu sisältää hieronta- ja/tai hammashoitoedut, jotka työnantaja valitsee käyttöön erillisinä tuotteina tai osana Eazybreak Comboa. Hyvinvointiedun hyötyjä voi korostaa tarjoamalla työntekijöille myös liikuntaedun.

Aloita kokeilu

Mitkä ovat Eazybreak hyvinvointiedun hyödyt?

Hyvinvointietu on erinomainen tapa edesauttaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Eazybreakilla ajan ja vaivan lisäksi säästyy myös rahaa, koska digitaalisuus tekee työsuhde-etujen hallinnoinnista nopeampaa ja tehokkaampaa. Myös työntekijä pääsee helpommalla, kun etu kulkee aina puhelimessa mukana. Lisäksi hävikki poistuu, kun enää ei ole kadonneita ja käyttämättä jääneitä paperiseteleitä.

Eazybreak toimii aina kaikkien olennaisten verotussäädösten mukaisesti. Hyvinvointiedussa se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että työnantaja voi kustantaa työntekijöidensä käyttämiä hierontapalveluita 360 euroon asti vuosittain. Katso lisää täältä.

Aloita kokeilu

VR Groupilla työsuhde-edut hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstämme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde-edut ovat siinä palapelissä yksi merkittävä tekijä. Myös henkilöstö itse kokee ne tärkeiksi. Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Liisa Ilvesmäki-Saarinen, Työhyvinvointipäällikkö VR Group

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietu jakautuu kahteen eri tuotteeseen, joita voi käyttää eri verkostoissa. Hyvinvointi-tuoteperheeseemme kuuluva hierontaetu toimii maksuvälineenä yli 1 000:ssa Rela-hierojien, Auronin, Fressin ja monen muun palveluntarjoajan hierontapaikassa ympäri Suomen. Hammashoitoetu puolestaan käy maksuvälineenä Hammas Mehiläisen yli 30 toimipisteessä. Kasvatamme käyttöpaikkaverkostoamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta, joten sinullakin on hyvä mahdollisuus vaikuttaa verkostomme muodostumiseen.

Maksu suoritetaan Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan hierontapaikan kassalla. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak hyvinvointietu toimii?

Eazybreak hyvinvointietua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla. Maksut tehdään työntekijän omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi hyvinvointiedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak hyvinvointietu muodostuu kahdesta eri tuotteesta: hieronta- ja hammashoitoedusta. Työnantaja voi valita hyvinvointituotteemme käyttöön erillisinä tuotteina tai lisätä ne Eazybreak Comboon, missä ne jakavat saman saldon muiden valittujen etujen kanssa joustavasti. Verohallinnon päätöksellä työnantajan pitää valita, missä paikoissa hyvinvointi-tuotteita voi käyttää. Käyttöpaikkojen valinta tapahtuu muodostamalla niiden kanssa sähköisiä sopimuksia Eazybreak-palvelussa. Sopimus muodostuu, kun käyttöpaikka hyväksyy työnantajan pääkäyttäjän lähettämän sopimusehdotuksen omalla Eazybreak-kauppiastilillään.

Lue lisää

Miten Eazybreak hyvinvointiedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja yrityksesi rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Ei muuta kuin voimaan hyvin!

Kokeile maksutta!