Kulttuurietu

Mikä on Eazybreak kulttuurietu?

Eazybreak kulttuurietu on tehokas väline työntekijöiden akkujen lataamiseen. Sen avulla teatteriin, elokuviin, museoihin, konsertteihin ja vaikka kansalaisopistojen kursseille on helppo poiketa, koska etu on aina mukana puhelimessa. Kulttuuriedun saat käyttöön yhdessä Eazybreak liikuntaedun kanssa, joten voit samalla edesauttaa henkilöstösi fyysistäkin hyvinvointia. 

Kokeile maksutta

Mitkä ovat Eazybreak kulttuuriedun hyödyt?

Kun työntekijät voivat hyvin, yrityskin voi paremmin. Eazybreak tuo kulttuuriharrastukset kaikkien ulottuville – vaivattomasti. Kulttuurielämykset pitävät henkilöstön virkeänä yhdessä Eazybreak liikuntaedun kanssa. Henkilöstön henkisen pääoman kasvaessa kasvaa myös yrityksen pääoma, sillä digitaalinen Eazybreak säästää aikaa ja rahaa ja vapauttaa voimavaroja varsinaisen liiketoiminnan edistämiseen. Säästöä syntyy siitäkin, että kadonneet ja käyttämättä jääneet kulttuurisetelit jäävät lopullisesti historiaan. Etu on työntekijälle verovapaa 400 euroon asti per vuosi – katso lisää täältä.

Aloita kokeilu

Tieto Oyj:n kaltaisen edelläkävijän on helppo suositella edelläkävijää

Eazybreak on omalla toimialallaan hyvä esimerkki siitä, kuinka digitaalisuus voi muuttaa asioita parempaan. Voin vilpittömästi suositella Eazybreakia muillekin, sillä ainakin meidän elämämme on helpottunut ja vieläpä aikaa ja rahaa säästäen.

Kaj Dahlström, Head of Employment Support Finland Tieto Oyj

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak kulttuurietu toimii?

Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä lähes 1 000 kulttuuripaikassa ympäri Suomen. Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan kulttuuripaikan kassalla.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak kulttuurietu toimii?

Eazybreak kulttuurietua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja kulttuurimaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak kulttuuriedun saat käyttöösi valitsemalla tuotteeksi Eazybreak Liikunta ja kulttuurin tai Eazybreak Combon. Eazybreak Combo yhdistää liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi työmatkapalvelut yhden yhteisen saldon alle.

Lue lisää

Miten Eazybreak kulttuuriedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Nautinnollista kulttuurihetkeä!

Ps. Jos käytössäsi on Netvisor, Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vieläkin helpommin. Lue lisää!

Kokeile maksutta!