Kulttuurietu

Mikä on Eazybreak kulttuurietu?

Eazybreak kulttuurietu on tehokas väline työntekijöiden akkujen lataamiseen. Sen avulla teatteriin, elokuviin, museoihin, konsertteihin ja vaikka kansalaisopistojen kursseille on helppo poiketa, koska etu on aina mukana puhelimessa. Kulttuuriedun saat käyttöön yhdessä Eazybreak liikuntaedun kanssa, joten voit samalla edesauttaa henkilöstösi fyysistäkin hyvinvointia. 

Missä Eazybreak kulttuurietu toimii?

Eazybreakia voi käyttää maksuvälineenä lähes 1 000 kulttuuripaikassa ympäri Suomen. Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan kulttuuripaikan kassalla.

Katso käyttöpaikat

 

 

Miten Eazybreak kulttuurietu toimii?

Eazybreak kulttuurietua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja kulttuurimaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak kulttuuriedun saat käyttöösi valitsemalla tuotteeksi Eazybreak Liikunta ja kulttuurin tai Eazybreak Combon. Eazybreak Combo yhdistää liikunta- ja kulttuuripalveluiden lisäksi työmatkapalvelut yhden yhteisen saldon alle.