Lounasetu

Mikä on Eazybreak lounasetu?

Eazybreak lounasetu on kuin lounasseteli, mutta ilman seteliä. Sen avulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen lounasedun täysin digitaalisesti. Kaikkien elämä helpottuu, kun turha paperinpyörittely jää pois. Digitaalisen lounassetelimallin lisäksi Eazybreak tarjoaa ratkaisun myös sopimusruokailuun. Molemmat palvelutyypit täyttävät kaikki verottajan määräykset ja ohjeet kohdennetulle maksamiselle.

 

Missä Eazybreak lounasetu toimii?

Missä nälkä, siellä Eazybreak-lounas. Sen suosion kasvaessa myös tarjonnan määrä kasvaa koko ajan. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä uusista paikoista – ehdota rohkeasti!

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak lounasetu toimii?

Eazybreak lounasetua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja lounasmaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi lounasedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak lounasedussa voit valita lounasseteleistä, sopimuslounaasta ja hybridilounaasta mieleisesi. Lounassetelit ovat käytettävissä Eazybreak-verkoston ravintoloissa ympäri Suomen, ja sopimuslounaassa työntekijät voivat ruokailla valitsemissasi Eazybreak-ravintoloissa erillisten hintasopimusten avulla. Hybridilounas yhdistää lounassetelit ja sopimuslounaan joustavaksi ravintoetu-ratkaisuksi.