Lounasetu

Mikä on Eazybreak lounasetu?

Eazybreak lounasetu on kuin lounasseteli, mutta ilman seteliä. Sen avulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen lounasedun täysin digitaalisesti. Kaikkien elämä helpottuu, kun turha paperinpyörittely jää pois. Digitaalisen lounassetelimallin lisäksi Eazybreak tarjoaa ratkaisun myös sopimusruokailuun. Molemmat palvelutyypit täyttävät kaikki verottajan määräykset ja ohjeet kohdennetulle maksamiselle.

Kokeile maksutta

Mitkä ovat Eazybreak lounasedun hyödyt?

Eazybreakilla jokainen lounas on helppo nakki. Se säästää niin työnantajan kuin kauppiaankin aikaa ja rahaa, koska digitaalisuus tekee kaikesta nopeampaa ja vaivattomampaa. Myös työntekijä pääsee helpommalla, kun etu kulkee aina puhelimessa mukana. Lisäksi hävikki poistuu, kun enää ei ole kadonneita ja käyttämättä jääneitä lounasseteleitä. Tarkempaa tietoa hyödyistä löydät 10 hyvää syytä -artikkelistamme. Etu on työntekijälle osittain verovapaa – katso lisää täältä. Laske myös, kuinka paljon Eazybreak voi säästää rahaa sinun yrityksessäsi tästä.

Aloita kokeilu

Eazybreakin palvelu ja helppous vakuuttivat Remion Oy:n

Pohdimme lounasedun käyttöönottoa hyvin tarkkaan ja esitimme paljon kysymyksiä, ja jo siinä vaiheessa Eazybreakin asenne erottui edukseen. Arvostamme helppoutta, hyvää palvelua ja selkeää hinnoittelua.

Annukka Turunen, HR Partner Remion Oy

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak lounasetu toimii?

Missä nälkä, siellä Eazybreak-lounas. Eazybreak toimii ympäri Suomen jo yli 6 000 lounasravintolassa. Sen suosion kasvaessa myös tarjonnan määrä kasvaa koko ajan. Katso alueesi palveluntarjoajat täältä. Otamme myös mielellämme vastaan vinkkejä uusista paikoista – ehdota rohkeasti!

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak lounasetu toimii?

Eazybreak lounasetua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja lounasmaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi lounasedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Eazybreak lounasedussa voit valita lounasseteleistä, sopimuslounaasta ja hybridilounaasta mieleisesi. Lounassetelit ovat käytettävissä Eazybreak-verkoston ravintoloissa ympäri Suomen, ja sopimuslounaassa työntekijät voivat ruokailla valitsemissasi Eazybreak-ravintoloissa erillisten hintasopimusten avulla. Hybridilounas yhdistää lounassetelit ja sopimuslounaan joustavaksi ravintoetu-ratkaisuksi.

Lue lisää

Miten Eazybreak lounasedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edut latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Bon appétit!

Ps. Jos käytössäsi on Netvisor, Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vieläkin helpommin. Lue lisää!

Kokeile maksutta!