Työmatkaetu

Mikä on Eazybreak työmatkaetu?

Eazybreak työmatkaetu on kätevä keino saada ihmiset töihin – ja töistä takaisin kotiin. Se on digitaalinen työmatkaseteli, jolla työntekijä voi ostaa matkalippuja R-kioskista ja HSL:n tai Matkahuollon palvelupisteistä. Kaikki voittavat, kun aikaa, vaivaa, rahaa ja luontoa säästyy. Eazybreakilla jokainen matka vie hyviä asioita eteenpäin!

Kokeile maksutta

Mitkä ovat Eazybreak työmatkaedun hyödyt?

Missä puhelin, siellä matkalippu. Eazybreak tekee julkisen liikenteen haluttavaksi. Julkisilla matkustaminen vähentää työntekijän ja koko yrityksen hiilijalanjälkeä sekä pysäköintikustannuksia. Digitaalisuuden ansiosta työsuhde-etujen hallinnointi helpottuu ja nopeutuu, mikä vapauttaa niin rahallisia kuin ajallisiakin resursseja yrityksen varsinaiseen bisnekseen. Etu on työntekijälle verovapaa 3 400 euroon asti – katso lisää täältä.

Aloita kokeilu

Stressi väheni ja rahaa säästyi

Jos haluaa päästää sekä hallinnon että työntekijät helpommalla, Eazybreak on hyvä valinta. Käyttäminen on vaivatonta ja kaikenlainen turha paperityö jää pois. Näin jokainen voi käyttää aikansa ja energiansa oman varsinaisen työnsä tekemiseen.

Henri Lappalainen, HR Manager Azets

Tutustu kokemuksiin Eazybreakista

Missä Eazybreak työmatkaetu toimii?

Eazybreak työmatkaedulla voi maksaa matkalippuja Suomen kaikissa R-kioskeissa sekä HSL:n ja Matkahuollon omissa palvelupisteissä. R-kioskin laaja jakeluverkosto tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia verottajan hyväksymiä työmatkalippuja mm. HSL:n, VR:n ja Matkahuollon sekä Oulun ja Tampereen paikallisliikennöitsijöiden kulkuvälineisiin.

Katso käyttöpaikat

Miten Eazybreak työmatkaetu toimii?

Eazybreak työmatkaetua ja sen käyttäjiä hallinnoidaan helppokäyttöisellä pilvipalvelulla ja työmatkamaksut tehdään kunkin omalla matkapuhelimella. Älykäs pilvipalvelumme hoitaa etujen jakamisen automaattisesti ja optimoi työmatkaedun laskutusta niin, että yrityksesi maksaa vain käytetyistä eduista.

Lue lisää

Miten Eazybreak työmatkaedun saa käyttöön?

Eazybreakin käyttöönotto on helppoa kuin heinänteko – paitsi että tässä ei tule edes hiki!

  1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
  2. Lisää työntekijätiedot palveluun vaivattomasti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentamalla ne yksitellen.
  3. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
  4. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
  5. Edutt latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille valitsemiesi asetusten mukaisesti.
  6. Mukavaa matkaa!

Ps. Jos käytössäsi on Netvisor, Eazybreakin käyttöönotto onnistuu vieläkin helpommin. Lue lisää!

Kokeile maksutta!