Ajankohtaista

to-reach-2697951_1280.jpg

Rekry – Myynnin trainee

Jaa
 • 6
  Jakoa

Päivitys 13.4. – Olemme saaneet valtavasti yhteydenottoja tosi fiksuilta nuorilta, ja kesän trainee-työpaikka on nyt täytetty.

Eazybreak tarjoaa tulevalle myynnin ammattilaiselle tilaisuuden päästä maistelemaan tekemisen meininkiä kansainvälistyvään suomalaiseen kasvuyritykseen. Tilanteestasi riippuen työsi meillä voidaan katsoa opintoihin kuuluvaksi työharjoitteluksi tai kesätyöksi.

Eazybreak on mullistanut työsuhde-etujen markkinan innovatiivisella mobiilipalvelulla, jolla työnantaja voi tarjota henkilöstölleen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuja. Toimialan luonteesta johtuen myyntimme jakautuu kahteen selkeästi erilaiseen kohderyhmään: etuja tarjoaviin yrityksiin ja maksuvälinettämme vastaanottaviin käyttöpaikkoihin.

Olemme tiivis 11 hengen tiimi, joka syttyy suorasta toiminnasta – ei byrokratiasta. Harjoittelijana pääset siten osaksi nopeasti liikkuvaa ja kehittyvää tiimiä, joka osaa ottaa työelämän sopivalla rentoudella.

TYÖTEHTÄVÄT & HAKIJAN OSAAMINEN

Harjoittelun aikana pääset tutustumaan molempiin kohderyhmiin liittyviin myynnin ja sen tukemisen tehtäviin. Pääpaino tehtävissäsi tulee olemaan myyntiliidien prospektoinnissa, eli niiden työnantajien ja käyttöpaikkojen tunnistamisessa, jotka ovat valmiita ostamaan Eazybreakiltä. Harjoittelijana Eazybreakissä pääset ainakin

 • prospektoimaan potentiaalisia käyttöpaikkoja sekä työnantajayrityksiä myyntiimme
 • myymään Eazybreakiä uusille käyttöpaikoille kauppiasmyynti-tiimimme osana
 • kehittämään myynnin ja markkinoinnin prosessejamme, esim. CRM-järjestelmämme käyttöön liittyen

Tärkeimmät ominaisuutesi Eazybreakissä pärjäämiseen ovat sanavalmius, innostus myyntiä kohtaan sekä palava halu kasvaa ja kehittyä. Tehtävien luonteen takia kokemus seuraavista asioista on sinulle eduksi:

 1. Aiempi kokemus myynnin tehtävistä, esim. puhelinmyynti tai myyntiedustus kauppakeskuksissa
 2. Office-ohjelmien perustason hallinta, etenkin Excel
 3. Ymmärrys ja kokemus erilaisista SaaS- ja mobiilipalveluista
 4. Kielitaito suomen lisäksi, esim. englanti ja/tai ruotsi

 

TÖIDEN ALOITUS JA PALKKAUS

Toivomme, että pystyt aloittamaan toukokuun alussa ja jatkamaan hommia elokuun loppuun asti. Tekeminen meillä ei jatkossakaan mitenkään vähene, joten hyvälle tyypille voimme harjoittelun jälkeenkin tarjota osa-aikaisia töitä opiskelun oheen.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäellä. Olemme kuitenkin joustavia työskentelypaikan suhteen. Kun peruskuviot on saatu kuntoon, niin sinulla on tilanteen mukaan mahdollisuus etätyöskentelyyn. Harjoittelu/kesätyö on palkallinen ja palkkasi sovitaan yhdessä ennen töiden alkua, aiemman kokemuksesi pohjalta.

HAKEMINEN

Sähköpostitse: jobs@eazybreak.com

Jos ja kun kiinnostuit, niin hae paikkaa heti. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saapuu, ja täytämme paikan heti kun kemiat synkkaavat sopivan tyypin kanssa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen jobs@eazybreak.com.

 

Lisätiedot:
John Lindström
Sales & Marketing Lead
john.lindström@eazybreak.com
050 441 6879


Jaa
 • 6
  Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita