Ajankohtaista

Rekry-–-Sales-Manager1.png

Rekry – Sales ManagerHaemme Eazybreakin yritysmyyntiin kasvuntekijää

Eazybreak on suomalainen mobiilialan kasvuyritys. Toimintamme perustuu helppokäyttöiseen mobiilipalveluun, jolla yrityksen lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut hoituvat vaivattomasti. Helpotamme yritysasiakkaidemme arkea automatisoimalla turhia hallinnointitoimenpiteitä, ja itse maksaminen tapahtuu matkapuhelimella. Tänä vuonna Eazybreakillä maksetaan erilaisia henkilöstöetuuksia yli 40 000 000 € arvosta, mikä tarkoittaa yli 50 % kasvua viime vuoteen verrattuna.

Eazybreakiin palkattiin lisäkäsiä viimeksi elokuussa, mutta kasvuvauhti on sen verran hurjaa että tarvitsemme nyt sinua, Sales Manager. Työtehtävän ensisijaisena vastuualueena ovat keskisuuret ja suuret työnantajat yksityiseltä sektorilta.

Keskeisimmät työtehtäväsi

Tärkein tavoitteesi on varmistaa osaltasi Eazybreakin kasvaminen Suomen suurimmaksi työsuhde-etujen maksuratkaisuksi. Emme myy siitä mistä aita on matalin, vaan mietimme mikä on oikeasti asiakkaalle paras ratkaisu – eettinen ja välittävä ote myyntiin on siis vaatimuksemme sinullekin.

Viikottaisiin työtehtäviisi kuuluu mm. seuraavia toimenpiteitä:

  • Uusien liidien tunnistaminen ja kontaktointi
  • Nykyisen prospektilistamme läpikäynti
  • Uusien asiakkuuksien johdattaminen Eazybreak-perheeseen
  • Asiakkuuksien johtaminen (pääasiassa itse myymäsi asiakkuudet)
  • Osallistuminen myyntiprosessien kehittämiseen

Olet välittävä, ammattimainen ja jännittävä edelläkävijä

Eazybreak on edelläkävijä, ammattimainen, jännittävä ja välittävä
Edelläkävijyys, ammattimaisuus, jännittävyys ja välittäminen ovat Eazybreakin brändin ydin.

Eazybreakin ydin muodostuu edelläkävijyydestä, ammattimaisuudesta, jännittävyydestä ja välittämisestä. Näitä ominaisuuksia arvostamme sinussakin. Olet persoona, joka erottuu mutta sopii silti sekä Eazybreakin 11-päiseen joukkoon että asiakkaan neuvottelupöytään. Olet tehnyt muutaman vuoden konsultatiivista ratkaisumyyntiä yritysasiakkaille, ehkä jopa HR- tai talouspäättäjille. Ohjaat itse itseäsi aktiivisesti kehittyen ja sytyt asiakkaidesi aidosta auttamisesta, et pelkästä kylmästä klousauksesta. Kielitaitoa sinulta löytyy ainakin suomen ja englannin kielissä, ruotsi ja muut kielet ovat mieluisa lisä.

Plussapisteitä hakuvaiheessa jaetaan mm. seuraavista ominaisuuksista:

  • Suomessa yleisesti käytössä olevien henkilöstöetujen ja niiden hallinnoinnin tuntemus
  • Ruotsin tai muun kolmannen kielen hallitseminen
  • HR- ja talousjohdolle myynnin kokemus
  • Omat laaja-alaiset verkostot
  • Perusymmärrys pilvipalveluista & yritysten tietojärjestelmistä (palkka- ja henkilöstöhallinnan järjestelmät erityisesti)

Työskentelypaikka, palkka ja edut

Toimistomme sijaitsee Kutomotiellä, Helsingin Pitäjänmäessä. Oletamme näkevämme sinua toimistolla viikoittain, koska jotkin asiat on yksinkertaisesti selkeintä käydä läpi kasvokkain. Olemme työskentelypaikkasi suhteen joustavia, joten etäpäiviä saat pitää tarpeen mukaan. Saat käyttöösi moderneja myynnin työkaluja (CRM:stä prospektointityökaluihin), joilla työnteko onnistuu mistä tahansa Suomessa.

Olennaista on, että hoidat hommasi kunnialla – työn tulokset puhuvat puolestaan. 

Palkkasi tulee muodostumaan pohjapalkasta ja tulosperusteisesta provisiosta. Työvälineeksesi saat MacBookin, minkä pariksi tarjoamme sinulle matkapuhelinedun – puhelinmallin saat tietysti valita itse. Hyvä työterveyshuoltokin on käytettävissäsi, jos niin käy että sellaista tarvitset. Ja koska elämme, kuten opetamme, niin saat käyttöösi Eazybreak mobiiliedut lounaaseen sekä liikuntaan ja kulttuuriin. Lisäksi toimitiloistamme löytyy mm. ilmainen kuntosali sekä pyöräparkki suihkuineen ja pukuhuoneineen.

Hae paikkaa nyt – paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä

Meitä Eazybreakkiläisiä on tänä päivänä 11 ja haluamme tusinan täyteen. Kerro meille 10.11. mennessä miksi juuri sinä sopisit joukkoomme, niin voit päästä rakentamaan suomalaista kasvutarinaa. Liitäthän hakemuksesi mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja voit kysyä myynti- ja markkinointivastaavaltamme John Lindströmiltä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen jobs(at)eazybreak.com 10.11.2017 mennessä. Ja hakemuksia käsitellään tosiaan koko ajan, joten lähetä hakemuksesi heti!

Lisätietoja antaa John Lindström
john.lindstrom(at)eazybreak.com
050 441 6879

Mikä on Eazybreak?

Eazybreak on suomalainen mobiilipalvelu lounas-, liikunta-, työmatka- ja kulttuurietujen maksamiseen ja hallinnointiin. Aloitimme taistelumme kömpelöitä, paperisia, lounasseteleitä vastaan vuonna 2009 ja toimme mobiilisetelimme markkinoille 2011. Luomme asiakkaillemme nykyaikaisia ja jännittäviä kokemuksia pitkälle automatisoidun järjestelmämme avulla. Eazybreak mobiiliseteleillä voi käyttää työsuhde-etuja yhteensä yli 7 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Tänä vuonna palveluitamme käyttää yli 100 000 suomalaista Digian, Tiedon, Azetsin sekä Helsingin ja uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kaltaisista yrityksistä yhteensä yli 40 000 000 € arvosta.

Samankaltaisia artikkeleita