Ajankohtaista

SALES-MANAGERLarge-accounts-1.png

Sales manager, large accountsHaemme Eazybreakin myyntiin innokasta kasvuntekijää

Eazybreak on suomalainen mobiilialan kasvuyritys. Tänä vuonna Eazybreakillä maksetaan erilaisia henkilöstöetuuksia yli 40 000 000 € arvosta, mikä tarkoittaa yli 50 % kasvua viime vuoteen verrattuna. Toimintamme perustuu helppokäyttöiseen mobiilipalveluun henkilöstöeduille. Helpotamme yritysasiakkaidemme arkea automatisoimalla turhia hallinnointitoimenpiteitä, ja itse maksaminen tapahtuu matkapuhelimella. Liiketoimintamme kasvaessa jatkuvasti haemme joukkoomme tekijää tehtävään Sales manager, large accounts. Työtehtävän vastuualueena ovat suuret työnantajat yksityiseltä sekä julkiselta sektorilta.

Mitkä ovat keskeisimmät työtehtäväsi?

 1. Uusien liidien tunnistaminen ja kontaktointi
 2. Nykyisen prospektilistamme läpikäynti
 3. Uusien asiakkuuksien johdattaminen Eazybreak-perheeseen
 4. Asiakkuuksien johtaminen (etupäässä itse myymäsi asiakkuudet)
 5. Osallistuminen myyntiprosessien kehittämiseen

Millaista tyyppiä etsimme?

Ihan ensimmäiseksi oletamme, että olet loistotyyppi ja sovit siten pieneen joukkoomme (huonon huumorin sietokykyä on löydyttävä). Olet jo tehnyt muutaman vuoden konsultatiivista ratkaisumyyntiä B2B-alueella. Olet aktiivinen, itseohjautuva ja välität aidosti asiakkaistasi. Erityisen tärkeää on halu oppia lisää ja kehittyä jatkuvasti. Kykenet keskustelemaan asiakaskohtaamisissa sujuvasti ainakin suomeksi ja englanniksi. Saat käyttöösi nykyaikaiset myynnin työkalut, joilla iso osa työstä onnistuu toimistoltamme tai etänä, mutta välillä työsi vaatii matkustamista Suomessa.

Seuraavista kohdista saat plussaa:

 • Suomalaisten henkilöstöetujen ja niiden hallinnoinnin tuntemus
 • Ruotsin kielitaito
 • Kokemus HR- ja talousjohdolle myymisestä
 • Omat verkostot
 • Perusymmärrys pilvipalveluiden toiminnasta
 • Huonon huumorin tuottamiskyky

Missä ja millä työskentelet, ja kuuluuko työnkuvaan jotain etuja?

Toimistomme sijaitsee Kutomotiellä, Helsingin Pitäjänmäessä. Oletamme näkevämme sinua toimistolla viikoittain, koska jotkin asiat on yksinkertaisesti selkeintä käydä läpi kasvokkain. Olemme kuitenkin työskentelypaikan suhteen joustavia, ja etäpäiviä saat pitää tarpeen mukaan.

Palkkasi tulee muodostumaan pohjapalkasta ja tulosperusteisesta provisiosta. Työvälineeksesi saat Macin, minkä pariksi tarjoamme sinulle matkapuhelinedun. Puhelinmallin saat valita itse. Hyvä työterveyshuoltokin on käytettävissäsi, mikäli joku päivä sellaista tarvitset. Ja koska elämme, kuten opetamme, niin saat myös käyttöösi Eazybreak mobiiliedut lounaaseen sekä liikuntaan ja kulttuuriin.

Mikä on Eazybreak?

Eazybreak on suomalainen mobiilipalvelu lounas-, liikunta-, työmatka- ja kulttuurietujen maksamiseen ja hallinnointiin. Aloitimme taistelumme kömpelöitä, paperisia, lounasseteleitä vastaan vuonna 2009 ja toimme mobiilisetelimme markkinoille 2011. Luomme asiakkaillemme nykyaikaisia ja jännittäviä kokemuksia pitkälle automatisoidun järjestelmämme avulla. Eazybreak mobiiliseteleillä voi käyttää työsuhde-etuja yhteensä yli 7 000 käyttöpaikassa ympäri Suomen. Tänä vuonna palveluitamme käyttävät yli 270 suomalaista Digian, Tiedon sekä Helsingin ja uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kaltaista yritystä yhteensä yli 40 000 000 € arvosta. 

Miten haen?

Meitä Eazybreakkiläisiä on tänä päivänä kymmenen henkeä, ja seuraan mahtuu aina lisää! Kerro meille 30.6. mennessä miksi juuri sinä sopisit joukkoomme, niin voit päästä rakentamaan suomalaista kasvutarinaa. Liitäthän hakemuksesi mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja voit kysyä myynti- ja markkinointivastaavaltamme John Lindströmiltä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si osoitteeseen jobs(at)eazybreak.com 30.6.2017 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi heti!

Lisätietoja antaa John Lindström
john.lindstrom(at)eazybreak.com
050 441 6879

Samankaltaisia artikkeleita