Blogi

Sodexo-Eazybreak-blog-cover-1200x500.png

Suomalainen innovaatio maailmalle – Sodexo Benefits & Rewards Services on ostanut Eazybreak Oy:n koko osakekannan

Jaa kirjoitus
  • 79
    Jakoa

Sodexo Benefits & Rewards Services on toiminut yrityksemme vähemmistöosakkaana vuoden 2017 lopusta alkaen. Yhteistyömme kehittämiseksi Sodexo Benefits & Rewards Services on ostanut Eazybreak Oy:n koko osakekannan 30.6.2020.

 

Ei muutoksia päivittäiseen toimintaan

Yrityskauppa ei vaikuta yrityksemme päivittäiseen toimintaan. Sen sijaan jatkamme toimintaamme nykyisen henkilöstömme voimin ja jo suunnitellun strategiamme mukaan. Päätoimistomme sijaitsee jatkossakin Helsingissä. Yrityskaupan myötä kykymme palvella asiakkaitamme ja tehdä tuotekehitystä paranevat entisestään. Eazybreakin suomalaisten innovaatioiden vienti globaaleille markkinoille on myös askeleen lähempänä. Kehittämämme palvelut ovat ainutlaatuisia jopa globaalilla mittakaavalla, joten uskomme vahvasti niille löytyvän kysyntää ulkomailtakin.

Sodexon strategia pohjautuu siihen, että voimme luoda personoidun työntekijäkokemuksen töissä ja vapaa-ajalla. Tämän yrityskaupan myötä syventyvän yhteistyön ansiosta voimme kiihdyttää arvonluontia edunsaajille, työnantajille sekä kauppiaille työsuhde-etujen toimialalla Suomessa ja globaalisti.

Fredrik Öhrn, Vice President Russia and Nordics, Sodexo Benefits & Rewards Services

 

Sodexon globaali kyvykkyys ja näkemys ovat yrityksellemme kullanarvoisia voimavaroja, mutta eniten niistä hyötyvät asiakkaamme. Yrityskauppa varmistaa sen, että voimme hyödyntää näitä voimavaroja ja jatkaa innovatiivista tuote- ja palvelukehitystä entistäkin paremmin.

Yhteistyö Sodexon kanssa on ollut todella hedelmällistä heidän tuomansa globaalin näkemyksen ja vuosikymmenten aikana kerättyjen kokemusten ansiosta. Erityisesti asiakkaamme ovat hyötyneet tästä. Yrityskaupan myötä meillä on erinomaiset valmiudet kehittää liiketoimintaamme ja palvelujamme entistä paremmin asiakkaitamme palveleviksi.

John Lindström, Toimitusjohtaja, Eazybreak Oy

 

Lue lehdistötiedote

Lue lisää Talouselämässä (maksullinen artikkeli)

 

 

Sodexon nimi yhdistetään Suomessa ensimmäisenä ruokalatoimintaan. Uusi omistajamme Sodexo Benefits & Rewards Services kuuluu samaan yhtymään ruokalatoimintojen kanssa, mutta se on täysin erillinen liiketoiminta-alueensa Sodexo Groupissa. Sodexo Benefits & Rewards Services on maailman suurin toimija työsuhde-etujen toimialalla. Yhtiöllä on yli 40 vuoden historia työsuhde-eduista ja se toimii nykyään yli 30 valtiossa.

Eazybreak on suomalainen 9 asiantuntijaa työllistävä kasvuyritys. Palvelun lähes 190 000 käyttäjää yli 1 100 yrityksestä käyttävät työsuhde-etuja vuosittain noin 75 milj. euron arvosta. Eazybreakin käyttöpaikkaverkostoon on liittynyt jo 13 000 palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Yrityksen liikevaihto kasvaa keskimäärin noin 40 % vuodessa. Vuoden 2019 joulukuussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli noin 2,7 milj. euroa (+49 %).


Jaa kirjoitus
  • 79
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita