Blogi

Hyvinvointietu_blog_cover.png

Tiedote: Eazybreakilta uusi tuote, hyvinvointietu

Jaa kirjoitus

Julkaisemme 29.11.2019 meiltä paljon toivotun tuotteen nimeltä Eazybreak Hyvinvointi. Eazybreak Hyvinvointi-edulla työnantaja voi kustantaa työntekijöidensä nauttimia hierontapalveluita, jotka täyttävät Verohallinnon vaatimukset. Hieronta toimii säännöllisen liikunnan lisäksi erinomaisena tukena työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimisessa. Siksi olemme todella innoissamme voidessamme mahdollistaa tämänkin palvelun asiakkaillemme.

 

Miksi työntekijöille kannattaa tarjota hierontaetu?

Hieronnan välittömät vaikutukset ovat valtaosalle suomalaisista tuttuja: jännittyneeseen tilaan jumiutuneet lihakset avautuvat, kivut hellittävät ja aineenvaihdunta vilkastuu hetkellisesti. Näistä vaikutuksista yhdessä syntyy ihmiselle rento, erittäin miellyttävä ja jopa euforinen olo, jonka myötä löytyy valtavasti energiaa uusien haasteiden selättämiseen. Säännöllinen hieronta edesauttaa työntekijöiden energisyyttä ja hyvinvointia, jolloin he ovat parhaimmillaan jatkuvasti aktiivisessa tilassa ja tekevät työnsä tuottavammin.

Hieronta siis lieventää erilaisia oireita, mutta ei kuitenkaan poista syytä niiden taustalla. Usein jumiutuneiden lihasten taustalla on henkilön vähäinen liikkuminen ja yksipuolinen työskentelyasento. Siksi vastuullinen työnantaja pohtii työntekijöidensä hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin, ennakoivien toimenpiteiden kautta. Tämä tarkoittaa henkilöstön kannustamista säännölliseen liikuntaharrastukseen esimerkiksi liikuntaedun avulla. Myös työskentelytiloja ja -tapoja voidaan muuttaa aktivoivaan suuntaan esimerkiksi sähköpöydillä, kävelypalavereilla tai jumpantäyteisillä mikrotauoilla. Hierontaetu toimii siis hyvinvoinnin kokonaisuudessa ennakoivia toimenpiteitä tukevana työsuhde-etuna.

 

Eazybreak Hyvinvointi-etu toimii kuten muutkin Eazybreak-edut

Eazybreak Hyvinvointi-etu toimii pääosin samalla tavalla kuin muutkin Eazybreak-edut. Eazybreak Hyvinvointi-edulle määritetään ensin asetukset, kuten edun jakokuukaudet ja -määrät sekä mahdollinen omavastuuosuus. Edun käyttöön tarvittava summa laskutetaan yritykseltä ennakkoon, minkä jälkeen ennen etujen käyttöä täytyy Verohallinnon vaatimuksesta tehdä yksi poikkeava järjestely: muodostaa sähköisiä sopimuksia hierontapaikkojen kanssa. Sopimusten muodostamisen jälkeen työntekijät voivat tehdä kyseisiin hierontapaikkoihin maksuja matkapuhelimillaan.

Kuten kaikista muistakin tuotteistamme, veloitamme Eazybreak Hyvinvointi-edusta työntekijäkohtaisen kuukausimaksun. Eazybreak Hyvinvointi-edun hinta on 1,05 € / rekisteröity työntekijä / kuukausi. Palvelumaksu vähennetään kuukausittain yrityksen maksamasta hyvinvointi-ennakosta.

 

Eazybreak Hyvinvointiedulla keho ja mieli rentoutuu

 

Eazybreak Hyvinvointi-etua voi käyttää jo lähes 200 hierontapaikassa noin 80 paikkakunnalla

Eazybreak Hyvinvointia voi käyttää verkostoomme rekisteröityneissä hierontapaikoissa. Hierontapaikkojen mielenkiinto palvelua kohtaan on yllättänyt meidät iloisesti, ja muutaman ensimmäisen viikon aikana verkostoomme onkin jo liittynyt lähes 200 hierontapaikkaa 80 paikkakunnalta. Näiden joukossa ovat Rela-hierojat sekä Auronin, Fressin ja lukuisten muiden palveluntarjoajien hierontapaikat ympäri Suomen. Tavoitteenamme on, että vuoden 2020 alussa Eazybreakilla voi ostaa hierontapalveluita valtakunnallisesti. Tämä tavoite on jo nyt hyvin lähellä, ja me teemme aktiivista työtä verkoston kasvattamiseksi päivittäin.

Me haluamme toimia mahdollisimman reilusti kaikkia palvelumme käyttäjiä kohtaan. Siksi haluamme kasvattaa hierontaverkostoamme niin, että mukaan liittyvillä hierontapaikoilla on heidän tarjonnastaan kiinnostuneita Eazybreak-asiakkaita. Siksi otamme nyt vastaan kaikki mahdolliset toiveet liittyen siihen, mistä paikoista asiakkaamme haluavat ostaa hierontapalveluita. Kehitetään yhdessä kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla palveleva kokonaisuus.

 

Verohallinto määrää pelisäännöt Eazybreak Hyvinvointi-edulle

Eazybreak Hyvinvointi-edussa noudatetaan Verohallinnon ohjeistusta Henkilökuntaedut verotuksessa. Hieronnan osalta olennaiset säännökset löytyvät kohdasta “3.5 Virkistys- ja harrastustoiminta”. Keskusverolautakunnan päätöksen mukaan (KVL 30/2017) verovapaan hierontaedun arvo työntekijälle voi olla korkeintaan 30 € / kuukausi, eli 360 € vuodessa. Suosittelemme työnantajia noudattamaan tätä raja-arvoa, jottei mahdollisista veroseuraamuksista tarvitse keskustella sen enempää.

Verohallinto vaatii lisäksi työnantajayritystä valitsemaan tietyt palveluntarjoajat, joiden hierontapalveluita yrityksen työntekijät voivat hyödyntää. Tähän ei riitä se, että Eazybreak on tehnyt sopimuksen verkostoonsa kuuluvien hierontapaikkojen kanssa, vaan sopimuksen tulee olla työnantajan ja hierontapaikan välinen. Tästä johtuen työnantajan tulee muodostaa Eazybreakissa erillinen sopimus jokaisen hierontapaikan kanssa, missä työntekijöiden halutaan voivan käyttää hyvinvointietua. Sopimus muodostetaan lähettämällä Eazybreak-yritystililtä hierontapaikalle sähköinen sopimuspyyntö, joka toimipaikan tulee hyväksyä. Tämän jälkeen työntekijät voivat tehdä maksuja kyseiseen toimipaikkaan.

Fysioterapiaa ei katsota hieronnaksi, joten Eazybreak Hyvinvointi-edulla ei voi ostaa fysioterapiaa. Eazybreak Hyvinvointi ja Eazybreak Liikunta ovat kaksi eri asiaa, minkä takia näitä etuja ei voi käyttää ristiin keskenään. Siten Eazybreak Liikunta-etua käyttävät asiakkaat eivät voi ostaa hyvinvointipalveluita, eikä Eazybreak Hyvinvointi-edulla voi ostaa liikunta- tai kulttuuripalveluita.

 

Aloita Eazybreak Hyvinvointi-edun palvelumaksuton kokeilu yrityksessäsi

Eazybreak Hyvinvoinnin käytön voi aloittaa tästä päivästä, 29.11.2019, alkaen missä tahansa suomalaisessa yrityksessä, joka maksaa palkkaa työntekijöilleen. Voit tutustua palveluun kahden kuukauden riskittömällä kokeilulla esimerkiksi yhteen hierontaan tarvittavalla summalla, eli noin viidellä kympillä. Emme veloita kokeilujaksolta palvelumaksuja ollenkaan, ja myönnämme kaikille uusille asiakkaillemme myös tyytyväisyystakuun. Jos Eazybreak ei kokeilun jälkeen tunnukaan sopivan yrityksellesi, niin lupaamme palauttaa ylijääneet ennakot kuluitta.

 

Kokeile Eazybreak Hyvinvointi-etua maksutta

 


Jaa kirjoitus

Samankaltaisia artikkeleita