Työnantajan ohjeet – Eazybreak Private

1 Yleistä

Eazybreak Private on työnantajan tarjoama lisäetu työntekijöilleen.

  • Private-setelillä voidaan maksaa pieniä ostoksia (ruoka, juoma tms. tuotteet, joissa alv on 14%) valituissa ravintoloissa, kahviloissa tai kanttiineissa
  • Private-seteli ei sisällä työnantajan tukea, vaan on 100% työntekijän maksama.

Eazybreak Private maksujen enimmäiskäyttö / päivä on 25 euroa.

Private-etu käsitellään Eazybreak Palvelussa kuten sopimuslounasetu.

  • Eazybreak asettaa yritystilisi asetuksissa Private-edun käyttöön.
  • Teet sopimuksen kauppiaan kanssa Private-edun vastaanotosta ja jälkikäteen laskutuksesta.
  • Eazybreak laskuttaa yritykseltäsi Private edulla suoritetut maksut kaksi (2) kertaa kuukaudessa (15. ja kuukauden viimeinen päivä). Maksat laskun sopimuksen mukaisin ehdoin.
  • Eazybreak tilittää käytetyt edut kauppiaalle, kun maksamasi lasku on kirjautunut maksetuksi Eazybreak Palvelussa.
  • Veloitat edtd käytön työntekijöiden palkasta.

2 Sopimus

Teet erillisen sopimusehdotuksen Private-edun käytöstä kauppiaalle Eazybreak-9alvelun kautta. Valitse palvelutyypiksi Privaattimaksu, ja ehdota sopimusta valitsemallesi kauppiaalle. Maksuehtona ja sopimustunnuksena käytetään sopimusasetuksissa ilmoittamiasi tietoja. Kauppiaan hyväksyttyä sopimuksen siirtyy se Voimassa oleviin sopimuksiin ja työntekijät voivat käyttää Private-etua ko. toimipaikassa.

 

3 Käyttö

Työntekijälle ei suoranaisesti jaeta etua vaan tilillä ilmoitetaan etutyypin olevan hänen käytössään. Työntekijä voi käyttää Private-etua enintään 25 euroa päivässä.

Private-maksu voidaan tehdä vain Eazybreak-sovelluksella (iOS ja Android). Maksusuorituksella ei ole alarajaa. Private-maksu tehdään kuten muutkin Eazybreak maksut. Etutyypiksi valitaan Eazybreak Private.

4 Raportit

Käytetyt Eazybreak Private -setelit raportoidaan kuten muutkin yrityksesi Eazybreak-maksut. Private-etuon 100% työntekijän maksama ja veloitat käytetyt edut työntekijän palkasta yrityksenne käytännön mukaisesti.