työnantajalle

Kuinka paljon aikaa ja rahaa työsuhde-etujen hallinnointi vie yritykseltäsi?

Sano heipat turhille prosesseille ja paperihommille. Eazybreak on digitaalinen ratkaisu, joka siirtää yrityksesi työsuhde-edut kädenkäänteessä nykyaikaan. Saat kaikki haluamasi edut – lounas-, liikunta-, kulttuuri -ja työmatkaedut – samassa, helposti hallinnoitavassa paketissa.

Eazybreakilla hallinnointi sujuu vaivattomasti helppokäyttöisen web-palvelun avulla. Aikaa ja rahaa säästyy ja vapautuneet resurssit voit käyttää tuottavaan toimintaan.

Kokeile maksutta

Eazybreak helpottaa elämää, säästää rahaa sekä toimii reilusti ja läpinäkyvästi

Eazybreak toimii helposti, reilusti ja läpinäkyvästi

Helppous: Eazybreakin käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Älykäs automaatiomme poistaa kaiken työsuhde-etuihin liittyvän turhan tekemisen. Lisäksi raporttimme ovat aina ajan tasalla, joten voit luottaa näkemiisi lukuihin.

Säästöt: Eazybreak säästää yrityksesi aikaa ja rahaa monella tavalla. Koska Eazybreak-edut ovat matkapuhelimessa, perinteisten paperisetelien tai maksukorttien jakamiseen liittyvä logistiikka poistuu kokonaan. Digitaalisuus poistaa myös hävikin käytännössä kokonaan, koska siirrämme maksamistasi ennakkosaldoista ylijääneen osuuden aina seuraavalle kuukaudelle 100-prosenttisesti. Käytön aloituksesta emme myöskään veloita erillisiä maksuja – maksat ainoastaan etujen käytöstä.

Reiluus ja läpinäkyvyys: Meistä on reilua, että tiedät aina mistä maksat. Siksi kaikki Eazybreakin laskuihin ja palvelumaksuihin sekä etujen käyttöön liittyvät tiedot ovat aina nähtävissä yrityksesi Eazybreak-tilillä. Tavoitteemme on, että maksat vain käytetyistä eduista – siksi Eazybalance-algoritmimme optimoi laskutusta jatkuvasti. Olemme myös reilu vaihtoehto uusille työntekijöille, sillä Eazybreak-edut ovat heidän käytettävissään heti ensimmäisestä työpäivästä asti.

 

“Me emme usko asiakkaiden sitomiseen palveluumme määräaikaisilla sopimuksilla tai pitkillä irtisanomisajoilla. Me haluamme pitää sinut asiakkaanamme tarjoamalla alan parhaan palvelun.”

 

– Eazybreakin Yleiset sopimusehdot työnantajayritykselle, versio 20.04.2018

Eazybreak on siis paras ratkaisu työsuhde-eduille näistä syistä

Web-palvelu hallinnointiin 
Helpottaa kaikkien elämää
Hallinnointi web-palvelun avulla, sujuva käyttö puhelimella.
Kello
Toimii heti
Työntekijä saa edut käyttöönsä välittömästi ilman turhia odotteluita.
Nuoli
Säästää aikaa ja rahaa
Hallinnoinnin nopeutuminen ja suoraviivaistuminen säästää aikaa ja rahaa.
Salkku
Niputtaa kaikki työsuhde-edut
Lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut samassa.
Seteli
Vapauttaa pääoman, poistaa hävikin
Yritys maksaa vasta sitä mukaa, kun etuja käytetään.
Timantti
Kirkastaa työnantajakuvaa
Päivittää työsuhde-edut nykyaikaan jättämällä setelit ja muovikortit historiaan.

Eazybreak toimii käytännössä ihan itsestään

Eazybreakin käyttö on helppoa kuin heinänteko – paitsi ettei siinä tule hiki. Järjestelmämme on rakennettu mahdollisimman automaattisesti toimivaksi, minkä ansiosta poistamme kaiken työsuhde-etuihin liittyvän turhan työn. Eazybreakin avulla työnantajan ei enää tarvitse huolehtia siitä, että edut jaetaan työntekijöille ajallaan ja oikeilla määrillä. Eazybreak hoitaa jakamisen automaattisesti valitsemiesi asetusten mukaan. Ennakkosaldoistakaan sinun ei tarvitse huolehtia, sillä älykäs Eazybalance-algoritmimme seuraa etujen käyttöä jatkuvasti ja optimoi oppimansa pohjalta laskutusta. Tämän ansiosta yrityksesi ei tarvitse sitoa kohtuuttoman suuria pääomia etuuksiin yhdellä kertaa.

Rekisteröitymisen jälkeen Eazybreak toimii työnantajan näkökulmasta näin:

 

Työntekijät siirretään Eazybreakiin

1. Työntekijätiedot siirretään Eazybreakiin

Työntekijöitä voi lisätä Eazybreak-käyttäjiksi yksitellen työnantajan työkalujen kautta. Voit myös lisätä monta henkilöä kerrallaan CSV-tiedostosta.

 

Eazybreak jakaa automaattisesti oikeudet valittujen etujen käyttöön

2. Käyttöoikeudet etuuksiin jaetaan automaattisesti

Palvelu jakaa automaattisesti oikeat käyttöoikeudet eri henkilöstöryhmille määriteltyjen asetusten mukaisesti. Etujen asetuksissa voit määrittää mm. etujen omavastuuosuudet, jakamisajankohdat ja määrät yhdellä jakokerralla.

 

Työntekijät maksavat Eazybreak-verkoston käyttöpaikoissa

3. Työntekijät maksavat Eazybreak-verkoston käyttöpaikoissa

Eazybreak-etujen käyttäminen tapahtuu kunkin omalla matkapuhelimella. Puhelimen ei tarvitse olla työsuhdepuhelin, eli mikä tahansa matkapuhelin toimii. Helpoiten maksaminen onnistuu iOS- ja Android-älypuhelimiin ladattavalla Eazybreak-sovelluksella, mutta vaihtoehtoisesti maksaa voi myös tekstiviestillä. Tekstiviestimaksusta ei veloiteta ylimääräistä hintaa, vaan se on ilmainen työntekijälle.

 

Maksutiedot tallentuvat automaattisesti ja asiakas saa milloin vain kattavat raportit

4. Maksutiedot tallentuvat automaattisesti Eazybreakiin

Maksetut palvelut ja maksutiedot tallentuvat automaattisesti palveluun. Työnantaja voi tarkastella maksutietoja reaaliaikaisilta ja kattavilta raporteiltamme, joilta löytyy kaikki tarvittava tieto työsuhde-etujen käsittelyyn palkanlaskennassa.

 

5. Eazybreak laskuttaa etujen käyttöön tarvittavan summan

Älykäs algoritmimme seuraa jatkuvasti etujen käyttöä yrityksessänne ja arvioi kuinka pitkäksi aikaa jo maksettu ennakko riittää. Kun aika on oikea, laskutamme yritykseltäsi etujen käyttöön tarvittavan summan ennakkoon. Ainoa poikkeus on Eazybreak Sopimuslounas -tuote, jossa syödyt lounaat laskutetaan kahdesti kuukaudessa jälkikäteen.

 

Palvelut

Eazybreak Lounasetu

Eazybreak Lounas

Eazybreak lounasetu on kuin lounasseteli, mutta ilman seteliä. Digitaalisena se säästää aikaa ja rahaa, kun sekä hallinnointi että käyttäminen helpottuvat. Toimii tuhansissa ravintoloissa ympäri Suomen.

Lue lisää
Eazybreak Työmatkaetu

Eazybreak Työmatka

Missä puhelin, siellä matkalippu. Eazybreak työmatkaedulla voi maksaa matkalippuja Suomen R-kioskeissa sekä HSL:n ja Matkahuollon palvelupisteissä.

Lue lisää
Eazybreak Liikuntaetu

Eazybreak Liikunta

Eazybreak liikuntaedun rinnalla väsyneet liikuntasetelit ovat pelkkää paperia. Kun hallinnointi ja käyttö helpottuvat digitaalisuuden ansiosta, kaikille jää energiaa liikuntaharrastuksiin.

Lue lisää
Kulttuuri

Eazybreak Kulttuuri

Eazybreak kulttuurietu avaa ovet kulttuurin pariin. Henkilöstön henkisen pääoman rinnalla myös yrityksen pääoma kasvaa, kun digitaalisuus vapauttaa voimavaroja varsinaisen liiketoiminnan edistämiseen.

Lue lisää
Hyvinvointi

 

Eazybreak Hyvinvointi

Eazybreak hyvinvointiedun avulla työnantaja voi huolehtia henkilöstönsä hyvinvoinnista. Valitse rentouttava hierontaetu tai suun terveyttä edistävä hammashoitoetu – tai yhdistä ne Eazybreak Comboon.

Lue lisää

Kokeile maksutta!