työnantajalle

Eazybreak on nyt osa Epassia.

Kuten ehkä olet kuullut, Eazybreak on nykyään osa Epassia. Keskitämme palvelukehityksen Epassiin, minkä takia emme enää ota uusia asiakkaita Eazybreak-palveluun 18.10.2022 jälkeen.

Epassilta saatte markkinoiden kattavimmat ratkaisut henkilöstöetuihin – siis eniten etuja yhdestä paikasta. Epassiin voit tutustua tarkemmin ao. painikkeesta.

Tutustu Epassiin

 

Palvelut

Eazybreak Lounasetu

Eazybreak Lounas

Eazybreak lounasetu on kuin lounasseteli, mutta ilman seteliä. Digitaalisena se säästää aikaa ja rahaa, kun sekä hallinnointi että käyttäminen helpottuvat. Toimii tuhansissa ravintoloissa ympäri Suomen.

Lue lisää
Eazybreak Työmatkaetu

Eazybreak Työmatka

Missä puhelin, siellä matkalippu. Eazybreak työmatkaedulla voi maksaa matkalippuja Suomen R-kioskeissa sekä HSL:n ja Matkahuollon palvelupisteissä.

Lue lisää
Eazybreak Liikuntaetu

Eazybreak Liikunta

Eazybreak liikuntaedun rinnalla väsyneet liikuntasetelit ovat pelkkää paperia. Kun hallinnointi ja käyttö helpottuvat digitaalisuuden ansiosta, kaikille jää energiaa liikuntaharrastuksiin.

Lue lisää
Kulttuuri

Eazybreak Kulttuuri

Eazybreak kulttuurietu avaa ovet kulttuurin pariin. Henkilöstön henkisen pääoman rinnalla myös yrityksen pääoma kasvaa, kun digitaalisuus vapauttaa voimavaroja varsinaisen liiketoiminnan edistämiseen.

Lue lisää
Hyvinvointi

 

Eazybreak Hyvinvointi

Eazybreak hyvinvointiedun avulla työnantaja voi huolehtia henkilöstönsä hyvinvoinnista. Valitse rentouttava hierontaetu tai suun terveyttä edistävä hammashoitoetu – tai yhdistä ne Eazybreak Comboon.

Lue lisää