Työnantajalle

Kuinka monta henkilötyötuntia työsuhde-edut ja niiden hallinnointi, seteleiden jako ja laskujen käsittely vaativat yrityksessänne?

Eazybreak Palvelun avulla voit sähköistää tämän kaiken ja keskittää yrityksenne resurssit muihin asioihin. Ravintoedun maksaminen voidaan toteuttaa Eazybreak Palvelussa joko lounasseteli- tai sopimusruokailumallilla. Näiden rinnalle on helppoa ja kustannustehokasta ottaa käyttöön myös liikunta-ja kulttuuriedut. Tutustu hinnastoomme ja kysy lisää sähköpostilla myynti@eazybreak.com.

Aloita kokeilu

Kokeile Eazybreakiä 2 kk palvelumaksutta – saat palvelun jatkossa alennetulla tilinkäyttömaksulla 5 €/kk!

 

Eazybreak Palvelun avulla yrityksesi voi siis tarjota työntekijöilleen työsuhde-edut digitaaliseen aikaan tuoduilla keinoilla. Säästät etujen hallinnoinnin, laskujen tarkistuksen, palkkahallinnon sekä kirjanpidon kuluissa. Palvelu on helppo ja nopea ottaa käyttöön sekä joustavasti liitettävissä tietojärjestelmiinne.

Eazybreak tuo työsuhde-edut ja niiden käsittelyn tälle vuosituhannelle. Palvelumme täyttää kaikki verottajan uudet ohjeet kohdennetulle maksamiselle. Tutustu tarkemmin verottajan luontoisetujen laskentaperusteisiin vuodelle 2017 sekä verottajan syventäviin ohjeisiin kohdennetusta maksamisesta.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • Azetsin työntekijät ovat olleet Eazybreakin tyytyväisiä käyttäjiä jo useamman vuoden. Lounas- ja liikuntaetujen käyttö hoituu heiltä hetkessä Eazybreak-sovelluksella. Lisäksi palvelu on helpottanut ja yhdenmukaistanut etujen hallinnointia HR-osastollamme ja taloushallinnossamme tuoden selvää tehokkuutta ja vaivattomuutta toimintaamme. Azets ja Eazybreak yhdessä tarjoavat yrityksille helpon ratkaisun lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaeduille avaimet käteen -palveluna.

  Henri Lappalainen, HR Manager, Azets
 • Eazybreakin palvelun käyttöönoton johdosta konsernissamme käytetty työaika paperisten lounas- ja liikuntasetelien käsittelyssä väheni yli kymmenestä henkilötyöpäivästä joka kuukausi alle yhteen päivään. Erikoismaininnan saa Eazybreakin erinomainen asiakaspalvelu ja proaktiivinen toiminta yhteistyön kehittämisessä.

  Ville Kaskivirta, HRD Manager, Delta Auto
 • Valtakunnallisesti paperisetelien ”lähtölaskenta” on alkanut.

  Juhani McBreen – Palvelupäällikkö, HUS Servis
 • Eazybreak on tehostanut työsuhde-etuuksien hallintaamme ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön heidän kanssaan.

  Yliopiston Apteekin henkilöstöjohtaja Riitta Uhrman
 • Eazybreak Palvelun avulla olemme vähentäneet vuositasolla huomattavan määrän hallinnollista työtä talousosastoltamme ja palkkahallinnostamme. Eazybreak on myös hyvä ratkaisu liikkuvalle henkilöstöllemme.

  kuvaa Tieto Oyj:n HR Partner Kaj Dahlström
 • Eazybreak Palvelun avulla pystymme tarjoamaan henkilökunnallemme kattavan lounasedun. Eazybreak palvelun käyttöönoton jälkeen etuuksien hallinnointityö on vähentynyt merkittävästi, tuoden meille säästöjä.

  Maija Karhinen, Suomen UNICEF ry:n kirjanpitäjä
 • Eazybreakin avulla olemme keskittäneet ja sähköistäneet sopimustemme hallinnan yhteen palveluun. Palvelun avulla ravintoetujemme hallinnoinnista on myös tullut vaivatonta. Eazybreakin avulla pystymme tarjoamaan kaikille työntekijöillemme yhtenäisen lounasedun ja mahdollisuuden ruokailla eri toimipisteissä, mikä on paljon matkustavalle henkilöstöllemme tärkeää.

  Ritva Taipale – Digia

Palvelumme

Lue lisää

Asiakkaitamme

 • azets_logo_L_padding_top
 • hus-logo2
 • tieto
 • yliopiston-apteekki
 • digia-logo

Näin otat Eazybreakin tarjoamat työsuhde-edut käyttöön työpaikallanne:

 1. Rekisteröi yrityksesi Eazybreak Palveluun tästä.
 2. Palvelu ohjaa sinut antamaan tarvittavat asetukset rekisteröinnin aikana.
 3. Voit tuoda työntekijätiedot Palveluun helposti lataamalla ne csv-tiedostosta tai tallentaa ne yksitellen.
 4. Hyväksy sopimusehdot ja rekisteröinti on valmis.
 5. Työntekijät saavat automaattisesti ohjeet sähköpostiinsa henkilökohtaisen Eazybreak-tilin käyttöönotosta.
 6. Setelit latautuvat automaattisesti työntekijöiden käyttäjätileille ilmoittamiesi seteliasetusten mukaisesti.

Lataa rekisteröintiohjeet yritykselle

icon-pdf