Blogi

Eazybreak_Marketplace_blog_cover.png

Uusi Eazybreak Marketplace yhdistää koronan erottamat kuluttajat ja palveluyritykset

Jaa kirjoitus
 • 19
  Jakoa

Suomalaiset kuluttajat on pakotettu viettämään kuluneena vuonna aiempaa enemmän aikaa kotonaan sekä kotiseudullaan. Kuluttajat ovatkin muuttaneet kulutustottumuksiaan paikallisemmiksi, ja kaipaavat tietoa lähialueensa eri palveluista kootusti. Eazybreak Marketplace on tähän tarkoitukseen perustettu yhteisö, jossa koronan erottamat kuluttajat ja palveluyrittäjät kohtaavat toisensa.

Yleisradion keväällä 2020 toteuttaman kyselyn mukaan yli miljoona suomalaista siirtyi tekemään etätöitä. Toistaiseksi voimassa olevan valtakunnallisen etätyösuosituksen vuoksi suuri osa suomalaisista tekee yhä etätöitä, eikä tilanne vaikuta muuttuvan lähiaikoina merkittävästi. Kokoontumisrajoitusten vuoksi kotona vietetään myös suuri osa vapaa-ajasta. Siksi monesta palveluyrittäjästä tuntuu siltä kuin kuluttajat olisivat menneet piiloon.

Olemme viime kuukausina nähneet päivittäin, miten kumppaniverkostomme lähes 10 000 palveluntarjoajaa kaipaavat keinoja tavoittaa piiloon menneitä asiakkaitaan ja houkutella heidät ostamaan palveluita. Tähän ei kuitenkaan ole löytynyt markkinoilta sopivaa ratkaisua.

 

Kutsumme kaikki liittymään yhteisöömme

Suuri osa suomalaisista siis viettää tällä hetkellä työ- ja vapaa-aikaa kotioloissaan lähes yhtäjaksoisesti, mikä on henkisesti kuormittavaa. Siksi kuluttajat etsivät nyt kuumeisesti uusia keinoja jatkuvasta etätyöskentelystä palautumiseen. Lähialueen palveluntarjoajista sekä heidän palveluidensa tai aukiolonsa muutoksista on kuitenkin vaikeaa saada tietoa.

Haluamme lieventää kuluttajien etätyörasitusta tuomalla heidät yhteen oman alueen palveluyrittäjien kanssa turvallisella tavalla. Nyt julkaistava Eazybreak Marketplace -yhteisö tekee juuri tämän. Siksi haluamme kutsua jokaisen tämän tekstin lukijan liittymään mukaan ja rakentamaan kanssamme uutta, kaikille hyödyllistä yhteisöä.

 

Eazybreak Marketplace -yhteisö toteutetaan yhteistyössä Community Bondin kanssa

Auttaakseen yli 10 000 yrityskumppaniaan Eazybreak julkaisee yhteistyössä Community Bondin kanssa uuden Eazybreak Marketplace -yhteisön. Yhteisö on suunnattu ensisijaisesti ruokailu-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontapalveluita tarjoaville yrittäjille sekä heidän palveluistaan kiinnostuneille kuluttajille. Erityisesti apua halutaan tarjota niille palveluyrityksille, joiden liiketoimintaa koronavirus (Covid-19) on järkyttänyt.

Halusimme luoda nopeasti ratkaisun, jolla yrittäjät voivat kertoa omista palveluistaan, tarjouksistaan ja toiminnastaan yli 200 000 Eazybreakin vaikutuspiirissä olevalle kuluttajalle. Siksi toteutimme Eazybreak Marketplacen erilaisia työelämän yhteisöjä kehittävän Community Bondin kanssa. Heidän avullaan yhteisö saatiin rakennettua pikavauhdilla.

Eazybreak Marketplace julkaistaan nyt marraskuussa 2020 ja mukaan on jo saatu lähes 100 palveluntarjoajaa ympäri Suomen. Yhteisömme matka on vasta aluillaan, joten kannustammekin ihan jokaista ruokailu-, liikunta-, kulttuuri- tai hierontapalveluita tarjoavaa yritystä liittymään mukaan.

 

Yhteisöön liittyminen ilmaista kaikille kuluttajille ja palveluntarjoajille

Eazybreak Marketplace -yhteisö on täysin avoin. Kuka tahansa voi liittyä yhteisön jäseneksi kuluttajana tai palveluntarjoajana Community Bond -sovelluksessa. Palveluntarjoajat voivat markkinoida yhteisössä palveluitaan kuluttajille, houkutella asiakkaita digitaalisilla tarjouskupongeilla sekä keskustella asiakkaiden kanssa ryhmissä tai kahden kesken. Näinpalveluntarjoajat voivat herättää kuluttajien mielenkiinnon, vakuuttaa heidät ostamisen turvallisuudesta ja houkutella uusia sekä palaavia asiakkaita.

Tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa Eazybreak haluaa auttaa suomalaisia palveluyrittäjiä houkuttelemaan ja sitouttamaan asiakkaitaan. Siksi Eazybreak Marketplace -yhteisössä toimimista ja digitaalisten tarjouskuponkien lunastamista ei ole sidottu Eazybreakin mobiilimaksutapaan työsuhde-eduille. Eazybreak haluaa ainoastaan luoda yhteisön, joka tuo palveluntarjoajat ja kuluttajat yhteen kaikille osapuolille helpolla tavalla.

Kuluttajille Eazybreak Marketplace toimii paikkana, josta löytyy paljon mielekästä ja palkitsevaa tekemistä helposti oman älypuhelimen kautta. Näin kuluttajat voivat tutustua lähialueensa palvelutarjontaan ja auttaa alueensa yrittäjiä hyödyntämällä heidän tarjouksiaan.

Eazybreak Marketplace -yhteisöön liittyminen on ilmaista sekä kuluttajille että palveluntarjoajille. Julkaisutarjouksena palveluntarjoajat saavat yhteisön käyttöönsä vuoden 2020 loppuun asti kuukausimaksutta (norm. 7 € / kuukausi tai 69 € / vuosi). Eazybreakin verkostoon liittyneet palveluntarjoajat saavat kaksi lisäkuukautta ilmaista käyttöaikaa helmikuun 2021 loppuun asti.

 

PALVELUNTARJOAJA: Tavoita ja sitouta kuluttaja-asiakkaat

Palveluntarjoajalle Eazybreak Marketplace -yhteisö tarjoaa helpon keinon tavoittaa kuluttaja-asiakkaita, keskustella heidän kanssaan sekä sitouttaa heitä palkitsevilla tarjouksilla. Erityisesti ruokailu-, liikunta-, kulttuuri- ja hierontapalveluita tarjoavien yrittäjien kannattaa liittyä yhteisöön, koska Eazybreak Oy pyrkii hankkimaan juuri näistä palveluista kiinnostuneita kuluttajia yhteisön jäseniksi. Näin palveluntarjoajat voivat tuoda palvelunsa juuri heistä kiinnostuneiden kuluttajien nähtäville ja houkutella heitä asiakkaikseen.

Liity Eazybreak Marketplace -yhteisöön palveluntarjoajana näin:

 1. Asenna Community Bond -sovellus älypuhelimeesi Applen App Storessa (iPhone) tai Google Play Storessa (Android).
 2. Etsi Eazybreak Marketplace ja rekisteröidy sivun lopussa palveluntarjoajaksi (huom: älä käytä Facebook- tai Apple-tunnuksia).
 3. Markkinoi palveluitasi luomalla julkaisuja uutissyötteeseen ja keskustelemalla asiakkaiden kanssa.
 4. Sitouta asiakkaita palkitsevilla tarjouksilla.

 

KULUTTAJA: Löydä hauskaa tekemistä sekä mahtavia etuja

Kuka tahansa kuluttaja voi liittyä yhteisöön Community Bond -sovelluksessa. Sinun ei siis tarvitse olla Eazybreakin asiakas hyödyntääksesi yhteisön mahdollisuudet.

Mobiilisovelluksen ydin on innostava uutisseinä, jonka avulla yhteisön jäsenet tietävät mitä, missä ja milloin tapahtuu. Lopputuloksena kuluttajat löytävät uusia kavereita, palveluita ja harrastuksia lähialueilta ja yritykset voivat paremmin.

Aktiivisia yhteisön jäseniä palkitaan kolikoilla, joita kerryttämällä kuluttajat voivat lunastaa tarjouskuponkeja yhteisön palveluntarjoajien palveluista. Lunastetut kupongit tulee käyttää 24 tunnin kuluessa näyttämällä niitä palveluntarjoajan toimipisteessä. Näin kuluttajat löytävät uusia keinoja palautumiseen ja vapaa-ajan viettämiseen – ja voivat samalla auttaa paikallisia yrittäjiä ostamalla heidän palveluitaan.

Eazybreak Marketplace -yhteisöön on jo liittynyt lähes 100 palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat Community Bond -sovelluksessa monenlaisia etuja aktiivisille yhteisön jäsenille. Liittymällä yhteisöön voit hyödyntää nämä ja lukuisat muut tarjoukset:

ptstudio TipTopKuntoon, Helsinki: Ilmainen tutustuminen kuntosaliin valmentajan kanssa ja 50 € etuseteli kuntosalin palveluista.
Helsingin Pianostudio: Tutustumistunti -50 %.
China Thai Palace Aurajoki, Turku: 4 hengen ateria 3 hinnalla. Tarjous koskee kaikkia annoksia.
Ravintola Katrilli, Oulu: Kaksi lounasta yhden hinnalla arkisin klo 10.30-15.00.
Tanssikoulu Dance Actions, Tampere: Ilmainen kokeilukerta.
Tule Kuntoon Oy, Lempäälä: Kuumakivihieronta normaalin hieronnan hinnalla.

Liity Eazybreak Marketplace -yhteisöön kuluttajana näin:

 1. Asenna Community Bond -sovellus älypuhelimeesi Applen App Storessa (iPhone) tai Google Play Storessa (Android).
 2. Etsi Eazybreak Marketplace ja rekisteröidy kuluttajaksi.
 3. Kerrytä kolikkoja julkaisemalla aktiviteetteja ja merkitsemällä palveluntarjoajan mukaan julkaisuun.
 4. Tutustu alueesi palveluntarjoajiin ja heidän tarjouksiinsa sekä lunasta tarjouskuponkeja.
 5. Kutsu kaikki kaverisi mukaan niin teidät molemmat palkitaan.

Jaa kirjoitus
 • 19
  Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita