Blogi

Vero-lounaskuljetus-blogi.png

Uutinen: aterian kuljetuksen maksaminen lounasedulla sallitaan 31.8.2020 asti

Jaa kirjoitus
  • 24
    Jakoa

Verohallinto on tehnyt väliaikaisen muutoksen luontoisetupäätökseen aikavälillä 24.3.-31.8.2020. Muutoksen ansiosta aterian kuljetuksen maksaminen lounasedulla on lähikuukausien aikana mahdollista.

Muutos auttaa ravintoloiden henkilöstöä olennaisesti, sillä heidän ei tarvitse periä maksua ateriasta ja sen kuljetuksesta kahdella eri maksutavalla. Maksamisen helpottuessa yhä useammat työntekijät voivat hyödyntää lounasetua kotona työskennellessään, mitä kautta tämä Verohallinnon erinomainen päätös palvelee myös Eazybreak-etuja käyttäviä työntekijöitä.

 

Miten kotiinkuljetettu lounas maksetaan Eazybreakilla?

Kotiinkuljetetun lounaan maksamiseen Eazybreakilla on kaksi vaihtoehtoa:

  1. Jos aterian ja kuljetuksen yhteishinta alittaa yrityksesi lounasedun maksimiarvon, tai sopimushinnan Eazybreak Sopimuslounas -edussa, voit maksaa koko summan Eazybreakilla.
  2. Jos yhteishinta on suurempi kuin Eazybreak lounasedun arvo, voit maksaa Eazybreak-edulla sen maksimisumman ja ylimenevän osuuden toisella maksutavalla.

Kuljetettujen lounaiden maksukäytännöt vaihtelevat jonkin verran ravintoloiden välillä, joten suosittelemme ohjeistamaan henkilöstöä tarkistamaan kunkin ravintolan maksuohjeet tilauksen yhteydessä.

Lisäksi haluamme muistuttaa, että jotkin ravintolat ovat ulkoistaneet ateriakuljetuksen Woltille tai muille kuljetuspalveluille. Tällöin aterian ja sen kuljetuksen maksu täytyy toistaiseksi tehdä näiden palveluiden kautta muilla maksutavoilla.

Mistä ravintoloista voin tilata kotiinkuljetuksen ja maksaa Eazybreakilla?

Olemme koonneet verkkosivuillemme listan ravintoloista, jotka tarjoavat mahdollisuuden tilata ruokaa kotiin kuljetettuna. Suuri osa listan ravintoloista ottaa kotiinkuljetetusta ateriasta maksun vastaan Eazybreakilla.

Katso lista kuljetusravintoloista

 


Jaa kirjoitus
  • 24
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita