Blogi

EB-signin.jpg

Virta Eazybreak Liikuntaseteli strategisen yhteistyön tuloksena

Jaa kirjoitus
  • 37
    Jakoa

Virta Eazybreak -liikuntaseteli on kehitetty Eazybreakin entisen Motivointisetelin pohjalta ja on siten matkapuhelimella käytettävä liikuntaetu, jota hallinnoidaan verkkopalvelun kautta. Se on osa Suomen Kunto ja Virkistys Oy:n uutta Virta -työhyvinvointipalvelua, joka keskittyy yritysten kokonaisvaltaisen hyvinvointistrategian rakentamiseen sekä henkilöstön vapaa-ajalla tapahtuvan liikkeen edistämiseen erilaisilla liikuntapalveluilla ja aktivointikonsepteilla. Yhteistyön myötä toimialalle syntyy merkittävä toimija, jonka palvelulla on 90 000 käyttäjää ja lähes 4 000 palveluntarjoajaa. Liiketoiminnan edunsaajana puolestaan on koko suomalainen urheiluyhteisö.

 

“Haluamme tehdä nyt isoja ratkaisuja tulevaisuuteen, jotka mahdollistavat ja tukevat esimerkiksi lajien ja seurojen palvelutarjontaa liikuntapalveluissa. Suomalaisen työelämän hyvinvoinnin edistäminen tarvitsee mielestäni erittäin kattavaa yhteistyötä liikunta-ja hyvinvointiyrittäjien kanssa. Virta-kokonaisuus mahdollistaa tämän tulevaisuudessa tehokkaasti ja liiketoiminnan edunsaajat löytyvät urheiluyhteisön ruohonjuuritasolta.”
-Samuli Vasala. Toimitusjohtaja, Suomen Kunto ja Virkistys Oy.

 

Uudistetut tuoteominaisuudet parantavat Virta-kokonaisuuden kilpailukykyä

Eazybreak lanseeraa samanaikaisesti Virta -yhteistyön kanssa uusia tuoteominaisuuksia, jotka lisäävät Virta-kokonaisuuden kilpailukykyä merkittävästi. Työnantajan kannalta keskeisin etu on entistä pienempi sidotun pääoman tarve ja automatisoitujen prosessien tuoma helppokäyttöisyys on hyödyksi kaikille osapuolille.

“Olemme ylpeitä alkavasta yhteistyöstä liittyen Virta-palveluihin. Markkinoiden monipuolisimmat työhyvinvointityökalut lisäävät merkittävästi Virta-kokonaisuuden kilpailukykyä. Lanseeraamme samalla uusia tuoteominaisuuksia, joiden avulla setelien hallinnointi helpottuu ja sitoutunut pääoma pienenee. Virta-tuotteen ohella Eazybreakiltä saa lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkasetelit yhden palvelun kautta.” 
-Antti Känsälä. Toimitusjohtaja, Eazybreak Oy.

 
EB-order-lunchvoucher

 


Onko yrityksenne valmis vuoteen 2016?

Virta -yhteistyön myötä Eazybreakin mobiilisetelien tuoteperhe vahvistuu uusilla ominaisuuksilla ja palveluntarjoajaverkosto kasvaa entistä kattavammaksi. Eazybreak:ltä saa kaikki luontoisetusetelit nyt yhdellä ja samalla sähköisellä palvelulla. Siksi pystymme edesauttamaan suomalaisten työhyvinvointia aivan uudella tasolla ensi vuodesta alkaen, mistä olemme todella ylpeitä.

 

Nyt on korkea aika kysyä Eazybreakin henkilöstöetupalveluista – ja hypätä mukaan alan mobiiliin tulevaisuuteen.

Sähköposti *

Puhelinnumero

Viesti *


Jaa kirjoitus
  • 37
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita