Blogi

vr_refeblogi_cover.jpg

VR haluaa kulkea kehityksen kärjessä – siksi sähköiset työsuhde-edut

Jaa kirjoitus
  • 17
    Jakoa

VR Groupissa henkilöstön hyvinvoinnilla on tavallistakin suurempi merkitys. Kyse ei nimittäin ole pelkästään työntekijöistä tai yrityksestä itsestään, vaan myös asiakkaiden mukavuudesta ja turvallisuudesta. Hyvin toteutetut työsuhde-edut ylläpitävät ja kehittävät omalta osaltaan hyvinvointia.

Kun yrityksen toimenkuvaan kuuluu mm. ihmisten kuljettaminen, työntekijöiden terveyteen ja jaksamiseen pitää kiinnittää erityistä huomiota.

– Työhyvinvoinnin merkitys korostuu meidän toimialallamme. Jo pelkästään lainsäädäntö asettaa tavallista tiukemmat vaatimukset. Mietimme koko ajan meille sopivia keinoja ja seuraamme tarjontaa. Se, että iso osa henkilöstöstämme liikkuu paljon ympäri maata ja työskentelee yksin, asettaa omat haasteensa. Se on pitänyt huomioida myös työsuhde-etujen kohdalla, kertoo VR:n työhyvinvointipäällikkö Liisa Ilvesmäki.

Eazybreak on siellä missä työntekijätkin

VR Group on käyttänyt Eazybreakia vuodesta 2016. Aluksi kyse oli liikuntaedusta, johon liitettiin myöhemmin kulttuurietu. Keväästä 2018 lähtien tarjolla on ollut myös ravintoetu. Ilvesmäen mukaan Eazybreakin mahdollistama tasapuolisuus on tärkeää.

– Meillä on aiemmin ollut esimerkiksi paljon erilaisia harrastekerhoja. Sellaiset ovat kuitenkin paikallisuutensa takia vain pienen osan tavoitettavissa.

Eazybreakin liikunta- ja kulttuurietu toimii monenlaisissa paikoissa ympäri maan, joten nyt jokaisella on parempi mahdollisuus harrastaa haluamallaan tavalla. Myös se, että edut ovat korttien tai seteleiden sijaan puhelimessa, helpottaa käyttöä. Puhelin kulkee käytännössä aina mukana.

Jatkuva tuotekehitys vie eteenpäin

Yhteistyö VR:n ja Eazybreakin välillä on toiminut kitkattomasti. Palvelun käytettävyys on hyvä ja etujen hallinnointi helppoa. Myös läpinäkyvyys saa kiitosta, kun yritys voi esimerkiksi seurata saldoja reaaliaikaisesti.

– Palvelun verkkosivustolta löytää yleensä vastaukset kysymyksiin. Ja jos tarvitsee henkilökohtaista palvelua, sitä saa nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse. Olemme myös sopineet, että työntekijämme voivat itsekin soittaa suoraan Eazybreakille, jos haluavat ehdottaa vaikkapa uutta liikuntapaikkaa palvelun piiriin, Ilvesmäki toteaa.

Eazybreakia kehitetään jatkuvasti. Kun esimerkiksi aiemmin työntekijät pystyivät seuraamaan omaa etujen käyttöään vain tietokoneella, nyt se onnistuu myös puhelimen sovelluksella.

Ilvesmäki on valmis suosittelemaan Eazybreakia.

Pyrimme huolehtimaan henkilöstöstämme kokonaisvaltaisesti. Työsuhde-edut ovat siinä palapelissä yksi merkittävä tekijä. Myös henkilöstö itse kokee ne tärkeiksi. Eazybreakilla palvelu pelaa ja kaikki hoituu vaivattomasti ja tehokkaasti.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen ja logistiikan palveluyritys, jonka vuosittainen liikevaihto on noin miljardi euroa. Konsernissa työskentelee 6 300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.

 

 

 

 

 


Jaa kirjoitus
  • 17
    Jakoa

Samankaltaisia artikkeleita