Yrittäjän luontoisedut

Etujen käytön aloittaminen

Suomen Yrittäjien jäsenedun työsuhde-eduille tarjoaa Eazybreak Oy. Eazybreak on helppokäyttöinen mobiilipalvelu lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun hallinnointiin ja käyttämiseen.

Jäsenetunasi saat lounas-, liikunta- ja kulttuuri- sekä työmatkaedut käyttöösi yhdellä kiinteällä kuukausihinnalla. Lisäksi voit kokeilla palvelua kahden kuukauden ajan palvelumaksuitta (max 50 käyttäjää).

Eazybreak mobiilipalvelun käyttöönotto hoituu muutamassa minuutissa rekisteröimällä yrityksen tiedot, valitsemalla edut ja lisäämällä käyttäjät Eazybreakiin. Tämän jälkeen yrittäjän tehtäväksi jää enää laskujen maksaminen, käyttäjätilien hallinta sekä mahdolliset palkkavähennykset ja kirjanpidolliset toimet.

Miten aloitan Eazybreak mobiilipalvelun käytön?

Eazybreak-etujen käytön aloittaminen

Yrityksen näkökulmasta Eazybreakin käyttönotto alkaa rekisteröimällä yrityksen tiedot Eazybreak Palveluun, mikä vie vain muutaman minuutin aikaa. Rekisteröitymisen jälkeen asiasta on hyvä kertoa yrityksen muille työntekijöille, jos heitä on, minkä jälkeen Eazybreak on yrityksen puolesta valmiina käytettäväksi. Alta löytyy vielä lyhyet ohjeet rekisteröitymisen vaiheisiin.

 1. Siirry osoitteeseen https://eazybreak.fi/register/business
 2. Täytä yrityksesi nimi sekä Y-tunnus ja pääkäyttäjän yhteystiedot. Jäsenetusi aktivoimiseksi lisää kampanjakoodi YRITTÄJÄT_EB ja jatka sivun lopun ”Rekisteröidy”-painikkeesta
 3. Valitse haluatko ensin kokeilla Eazybreakiä pari kuukautta vai aloittaa täysimittaisen käytön heti, sekä haluamasi edut
 4. Määritä etujen arvot
 5. Lisää käyttäjät
 6. Maksa ennakkomaksu.
  1. Eazybreak arvioi ennakkomaksun suuruuden perustuen valittuihin etuihin ja käyttäjien määrään
  2. Ennakkomaksun voi maksaa joko verkkomaksuna (pankkitunnuksilla tai luottokortilla) tai laskulla.
  3. Edut latautuvat käytettäväksi, kun ennakkomaksu on maksettu.
Kun yrityksen puolesta kaikki on valmista, niin työntekijät saavat ohjeita palvelun käyttöönotosta sähköpostitse. Jokaiselle työntekijälle luodaan sähköinen Eazybreak-käyttäjätili, jolla etujen käyttö on mahdollista. Ohjeisiin tutustumisen jälkeen työntekijän kannattaa ladata Eazybreak-sovellus puhelimen sovelluskaupasta ja kirjautua omilla Eazybreak-käyttäjätunnuksillaan.

Sovelluksen asentamisen lisäksi on hyvä tallentaa Eazybreakin SMS-tilausnumero 18171 varmuuden vuoksi puhelimen yhteystietoihin. Tekstiviestitilaus ei maksa käyttäjälle mitään, ja se toimii myös ei-älypuhelimista. Tarkemmat ohjeet maksamiseen löytyvät rekisteröinnin jälkeen Eazybreak-tililtä.

Rekisteröidy

Aloita nyt ja hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetusi – jopa 60 % alennusta Eazybreak normaalihinnoista.

Kysyttävää Eazybreakistä?

Jätä yhteystietosi ja kysymyksesi alle, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sähköposti *

Puhelinnumero

Kysymys *

Katso Tietosuojaselosteemme