Työnantajan ohjeet – Rekisteröinti

1 Yleistä

Saat työntekijöillesi helposti ja nopeasti Eazybreak työsuhde-edut käyttöön rekisteröitymällä Eazybreak Palveluun. Rekisteröinnissä

  • ilmoitat yrityksesi ja yritystilinne yhteyshenkilön tiedot.
  • määrittelet jaettavat edut.
  • lisäät edun piiriin kuuluvat työntekijät.
  • ilmoitat laskutustiedot ja maksat ennakkomaksun (ennakkomaksu ei koske sopimusruokailua).

(Pakollinen tieto=*, Kentän lisäohje=?)

2 Rekisteröinnin aloitus

Mikäli sinulla on jo pääkäyttäjätunnukset Eazybreak Palvelussa, kirjaudu käyttäjätunnuksillasi Eazybreak-tilillesi.
Aloita rekisteröinti Tänään –sivun (Työnantajan työkalut) kohdasta Rekisteröi uusi yritys.

Muussa tapauksessa, aloita rekisteröinti verkkosivuillamme tästä linkistä.

3 Yrityksen tiedot

Ilmoita kaupparekisteritiedot, eli yrityksesi virallinen nimi ja Y-tunnus. Ilmoita lisäksi omat tietosi (pääkäyttäjä) ja käyttäjätilisi sanasana.
Hyväksy vielä palvelun sopimusehdot ja hinnasto. Yrityksen käyttäjätili avataan Eazybreak Palveluun, kun vahvistat tiedot Rekisteröidy-painikkeella.

4 Käyttöönotto ja etujen valinta

Valitse, miten aloitat Eazybreak Palvelun käytön*:

Säännöllinen
käyttö
Aloitan palvelun säännöllisen käytön: Määrittele käyttöönotettavat työsuhde-edut ja edun käyttäjät. Määrittele laskutustiedot ja maksa ennakkomaksu (ennakkomaksu ei koske sopimusruokailua).
Koekäyttö Haluan testata maksutapaa ja aloitan palvelun koekäytön: Määrittele edut, edun käyttäjät (työntekijät) ja maksa koekäyttöä varten tarvittava ennakkomaksu.  Edut koekäyttöön jaetaan kertaluontoisesti ja automaattisesti. Voit helposti siirtyä koekäytön jälkeen jatkuvaan käyttöön. Koekäyttöön ei voi valita sopimuslounasetua.

Valitse työsuhde-edut*:

Eazybreak Lounas Käy maksutapana Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä ravintoloissa.
Eazybreak Sopimuslounas Käy maksutapana niissä Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä ravintoloissa, joiden kanssa yritykselläsi on Eazybreak Palvelun kautta tehty, voimassa oleva sopimus lounaan hinnasta ja käytettyjen seteleiden jälkikäteen laskutuksesta. Sopimusehdotukset teet valitsemiisi ravintoloihin helposti Eazybreak-tililläsi, kun rekisteröinti on valmis. Sopimuslounasseteleitä ei voi valita koekäyttöön.
Eazybreak Liikunta Käy maksutapana Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä liikuntapaikoissa. Voit valita vain joko pelkän liikuntaedun tai liikunta- ja kulttuuriedun.
Eazybreak Liikunta
ja Kulttuuri
Käy maksutapana Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä liikunta- ja kulttuuripaikoissa. Voit valita vain joko pelkän liikuntaedun tai liikunta-ja kulttuuriedun.
Eazybreak Työmatka Käy maksutapana Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä toimipaikoissa, jotka vastaanottavat Eazybreak työmatkaseteleitä.
Eazybreak Combo Käy maksutapana Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä toimipaikoissa, jotka vastaanottavat Eazybreak liikunta-, kulttuuri- tai työmatkaseteleitä.
Eazybreak Hyvinvointi Käy maksutapana niissä Eazybreak Palveluun rekisteröityneissä toimipaikoissa, joiden kanssa yritykselläsi on Eazybreak Palvelun kautta tehty, voimassa oleva sopimus edun käytöstä. Sopimusehdotukset teet valitsemiisi toimipaikkoihin (esim. Hieronta) helposti Eazybreak-tililläsi, kun rekisteröinti on valmis.

5 Etujen määrittely

Tee tarkemmat määritykset (etujen asetukset) kullekin valitulle edulle.

Edut jaetaan työntekijöille automaattisesti asetustesi mukaisesti, kun työntekijän on hyväksynyt palvelun käyttöehdot.  Edun sisältäessä työntekijän omavastuuosuutta, veloitat käytettyjen etujen omavastuuosuudet työntekijän palkasta Eazybreak-palvelusta saatavien raporttien mukaisesti.

Etujen asetusten oletusarvot ovat verottajan ohjearvojen mukaisia (http://www.vero.fi). Asetuksia voit muokata ja tarkentaa yrityksen Eazybreak-käyttäjätilillä vielä myöhemmin.

5.1 Palvelun säännöllinen käyttö

Eazybreak Lounas Edun arvo/päivä: Määrittele yhden lounasedun päiväkohtainen maksimiarvo
Työntekijän omavastuuosuus: Verottajan ohjearvo
Edun jakautuminen: Etua jaetaan kuukauden jäljellä olevien arkipäivien mukainen euromäärä, kun työntekijä on hyväksynyt palvelun käyttöehdot. Jatkossa jaetaan etua kunkin kuukauden 1. päivä kuukauden arkipäivien mukainen euromäärä.
Eazybreak Sopimuslounas Edun arvo/päivä: Verottajan maksimi ohjearvo. Kauppiaan kanssa tehtävässä laskutussopimuksessa määritellään sopimuslounaan todellinen (ylin) hinta.
Työntekijän omavastuuosuus:
Verottajan minimi ohjearvo
Edun jakautuminen:
 Etua jaetaan kuukauden jäljellä olevien arkipäivien mukainen kappalemäärä, kun työntekijä on hyväksynyt palvelun käyttöehdot. Jatkossa jaetaan etua kunkin kuukauden 1. päivä kuukauden arkipäivien mukainen kappalemäärä.
Eazybreak Liikunta,
Eazybreak Liikunta ja Kulttuuri,
Eazybreak Työmatka, Eazybreak Combo, Eazybreak Hyvinvointi
Edun arvo vuodessa: Oletusarvona työntekijäkohtainen maksimiarvo. Muuta tarvittaessa.
Työntekijän omavastuuosuus: 0% tai 50%
Edun jakautuminen: Kerran vuodessa. Ensimmäiset edut jaetaan työntekijän hyväksyttyä palvelun käyttöehdot.

5.2 Palvelun koekäyttö

Rekisteröinnissä ilmoitetuille työntekijöille jaetaan edut koekäyttöä varten automaattisesti. Huomioi, että jos lisäät työntekijöitä yritystilille myöhemmin, tulee sinun jakaa edut heidän tileilleen manuaalisesti. Tällöin maksettu ennakko ei riitä heille jaettaviin etuihin. Voit maksaa lisää ennakkoa yritystilin kohdassa Eazybalance ja jakaa etuja manuaalisesti työntekijöille kohdassa Työntekijät > Jaa etuja.
Halutessasi siirtyä koekäytöstä jatkuvaan käyttöön, voit helposti muuttaa etujen asetukset ja Eazybalance-asetukset tätä vastaavaksi. Lue lisäohjeet yrityksen pääkäyttäjälle tarkoitetusta käyttöohjeesta.

Eazybreak Lounas     Edun arvo/päivä: Määrittele lounasedun päiväkohtainen maksimiarvo.
Työntekijän omavastuuosuus: Verottajan ohjearvo.
Jaa etuja: Ilmoita etujen työntekijäkohtainen lukumäärä koekäyttöä varten (tarvitaan ennakkomaksun laskentaa varten).
Eazybreak Liikunta,
Eazybreak Liikunta ja Kulttuuri,
Eazybreak Työmatka, Eazybreak Combo, Eazybreak Hyvinvointi
Jaa etua: Ilmoita työntekijäkohtainen edun euromääräinen arvo koekäyttöä varten (tarvitaan ennakkomaksun laskentaa varten).
Työntekijän omavastuuosuus:
0% tai 50%

6 Työntekijöiden lisäys

Ilmoita edun piiriin kuuluvat työntekijät. Täytä vähintään pakolliset tiedot (etunimi, sukunimi, sähköposti). Työntekijäkohtaiset lisätiedot (mm. henkilönumero, kustannuspaikka) voit tallentaa tarvittaessa tilille rekisteröinnin jälkeen. Puhelinnumeron työntekijä voi ilmoittaa itse kirjautuessaan ensimmäistä kertaa omalle Eazybreak tililleen.

Tiedot tallentuvat Lisää työntekijät painikkeella. Työntekijät saavat sähköpostiinsa kirjautumistunnukset henkilökohtaiselle Eazybreak-tilille, jota tarvitaan edun käytössä. Viesti toimitetaan vasta, kun maksettu ennakko (kts. kohta 7) näkyy saldona yrityksen tilillä (ns. Eazybalance). Jos olet valinnut käyttöön Eazybreak Sopimuslounassetelit, toimittaa Eazybreak viestit työntekijöille heti rekisteröinnin yhteydessä.

Halutessasi voit ohittaa tämän vaiheen ja jatkaa eteenpäin, jolloin lisäät työntekijätiedot myöhemmin (esim. jos käytössä Eazybreak HR-integraatio tai tuot työntekijätiedot tiedostolatauksena Eazybreak Palveluun).

7 Laskutus ja ennakon maksaminen

Yritys suorittaa ennakkomaksun (Eazybalance) Eazybreak-tilille työntekijöiden etujen käyttöä varten. Palvelu arvioi kullekin etutyypille erillisen ennakkomaksun, joka perustuu työntekijämäärään ja etujen jakotapaan. Kuukausittaiset palvelun käyttömaksut vähennetään automaattisesti ennakosta kunkin käyttökuukauden alussa.

Sopimuslounaista ei ennakkoa makseta. Ilmoita laskutustiedot sopimuslounaiden laskutusta varten. Teet erillisen sopimuksen kauppiaan kanssa Eazybreak Palvelussa lounaan hinnasta ja lounaiden laskutuksesta jälkikäteen. Eazybreak Palvelu laskuttaa kootusti yritykseltäsi lounaat kauppiaiden puolesta. Sopimusruokailun kuukausittaiset käyttömaksut veloitetaan edeltävän kuukauden viimeisessä laskussa. Lisätietoa sopimusruokailumallista löydät pääkäyttäjän ohjeista.

Laskutustietoja ja Eazybalance-asetuksia voit muuttaa tarvittaessa myöhemmin. Eazybreak asiakastililläsi.

Automaattilaskutus Palvelu ehdottaa ennakon määrän, joka kattaa 44 päivän arvioidun etujen käytön jokaista etua kohden (seuraavan laskun maksuehto 30 pv ja 14 lisäpäivän käyttövara).
Koekäytön laskutus Palvelu ehdottaa ennakon määrän, joka kattaa ensimmäisen jakokerran etujen arvon (kuinka paljon ja minkä arvoisia etuja jaetaan rekisteröinnissä ilmoitettuja työntekijöitä kohden). Laskun maksuehto on 30 pv.

Valise maksutapa ja vahvista tiedot:

Verkkomaksu Voit maksaa ennakon välittömästi verkkomaksuna (verkkopankki tai luottokortti), jolloin saat ennakon heti käyttöösi. Tallenna rekisteröinnin jälkeen laskutustiedot yritystilisi perustietoihin. Tällöin Eazybreak osaa laskuttaa seuraavan ennakon (ei koekäytössä), kun saldoa tulee täydentää.
Laskutus Täytä yrityksen laskutustiedot. Mikäli verkkolaskutustietoja ei ilmoiteta, Eazybreak toimittaa paperilaskun postitse. Paperilaskusta veloitamme voimassaolevan palveluhinnaston mukaisen lisämaksun. Voit lisätä laskulle erillisen viitetiedon ja valita laskun kielen (suomi, englanti).

8 Eazybreak-käyttäjätili

Rekisteröitymisesi on nyt valmis. Yritystilisi tiedoista ja lisätoiminnoista voit lukea lisää pääkäyttäjälle tarkoitetuista ohjeista käyttäjätililtäsi kohdassa Työnantajan ohjeet.

Tervetuloa Eazybreak Palvelun käyttäjäksi!